Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızım için ben duru ismini seçtim..ama babamız melek istiyor..o benim meleğim olacak diyor..ikimizde isimlerden vazgeçemeyince karar verdik melek duru olacak büyük ihtimalle :))) ya canım ben oğlumu doğumda kaybettim ya şimdi korkuyorum.. evet ilki böyle oldu diye hepsi böyle olacak değil ama ilki bana çok koydu onun bana verdiği korkuyu atamıyorum üzerimden..

bucu
canım tebrıkler alah saglıklı hayırlı uzun omurler versın fırsat buldıkca gır bızı merakta bırak allah kolaylık versın bol sütlü günler

meltem
canım benım dualarımızdasınız saglıklı haberlerını beklıyoruz

senay
tatlım cok gecmıs olsun rabbım bırdaha yasatnasın.sınan beyın ısmını cok duyuyorum ınsalah rabbım onu sebep gosterırde saglıklıca kavusursun yavrukusuna

allaha emanet olun sevgili pıhtıdaslar

kızlar benide listeye eklermisiniz
bir erken doğum 23 haftalık
bir 15 haftalık düşük(kanamalı geçti)

testler yapıldı mthfr677 heterozigot
protein s düşük
ana sınırda pozitif

bu sorunlarım var.
mart nisan gibi denemelere başlıycam

bide benim sonuçlarım hakkında bilginiz var mı?

Canim korkman o kadar dogal ki...bu kadar hirpalama kendini. Daha once yasadigin sey Atlatmasi hic de kolay birsey degil. Simdi ayni haftalara geldin mantigin birsey olmayacak dese de duygularina engel olamazsin. Korkularin ancak kuzucugunu saglikli bir sekilde kucagina aldiginda gececek, baska yapacak birsey yok. Ama bu sefer gecen sefer yasadigin seyleri tekrar yasayacagini gosteren o zaman yasadigin sorunlarin benzerleri yok, belki bu seni biraz rahatlatir. Evet bazi sorunlar yasadin ama hepsini atlattin cok sukur. Bircok sikintin da zaten panik atagin yuzunden oldu. O yuzden surada sayili gun kaldi elinden geldigince rahat gecirmeye calis bu gunleri 1aya kadar korku falan kalmayacak :)
Benim doktorumun diger hastalarinda gordugum en fazla38haftayi bitirir bitirmez ki cogu zaman daha erken bebekleri aldigi, bana niye 39 dedi bilmiyorum. Hatta benim adet dongulerim 28 degil de 24 gun oldugu icin ekstra 4 gun de oradan geliyor yani 39+4 oluyor soyledigi tarihte. Benim fikrim ben heyecan yapmayayim diye bana ileri bir tarih soyledi aradaki kontrollerden birinde diyecekki yarin gel alalim :)

merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım...Gaziantepte bildiğiniz ya da tedavi olduğunuz doktorunuz avrsa önerebilir misniz? rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah

geçmiş olsun benim kuzenim antepte şu dr ları söyledi

NURETTİN KAVCI ii bi dr muş muaynehanesi varmış ama doğumu başka yerde yaptırıyomuş

primerde de yurdanur açılmışa gittii... onda doğum yapanlara çok sordu memnunlarmış...

benim duyuduğum bu kuzenimden

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun sakın sıkıntı yapma.. çoğu kişinin yaşadığı bişi bu... seninle durumlarımız aynı.... dr larımız bile aynı şeyleri demiş... bende de sadece mtfrh 1298 heterozigotluk var... dr um tahlil yapmadı bile.. kürtajdan sonra hamile kaldığında coraspin vericem sana demişti... kan pıhtılşaması testini düşükten sonra yaptırdım ilk düşüğümdü.. tahlil sonuçlarına bakan dr hamile kjalınca alabilirsin ama şimdi de istiyorsan yazayım dedi.. bende kullanıyorum şimdi .. zaten bu forumdaki herkes alıyor bi sıkıntı yaratmaz... korkma ..

bende aranıza yeni katıldım ..bu formu çok uzun zamandır takip ediyorum..
malesef bedede pıhtılaşma sorunu var..bunu 2 düşükten sonra öğrendim..şimdi iğne ile tedavi olcağımı söyledi doktor..umarım faydası olur..tekrardan düşünüyorum gebeliği..hepimiz için hayırlısı olsun ..sizlerle paylaşmak istedim ..teşekkürler

canım ne oldu 4 boyutlu ultrason bir sorun çıkmamıştır inşallah.bebişini sağlıkla görmüşsünüdr ve sevmişsindir...

Canım benim çok teşekkür ederim.evet gördüm bebişimi.Şimdilik her şey yolunda çok şükür...Rabbim inşallah bana ve tüm arkadaşlara bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder...

Şenaycığım ben de seni merak ediyordum..İnşallah bu defa doğru tespit ve tedaviyle bebişine kavuşursun...

canım senin bebiş kız mı erkek mi,kaybettiğinin cinsiyeti neydi...
bebişine ne isim düşünüyorsun....
bebişinin fotoğraf ve cdleri vardır şimdi.çevirip çevirip seyredip seversin sıpacığı....
sıpacık dedim diye kızma haaaa:- )))
bende hamileyim dedim mi sende benimkine sıpacık dersin teyzesi...

bende şuan müthiş sancı çekiyorum yarım saat arayla geliyor bakalım ya ilaç da aldım ama bi etki etmedi sanki..sabahı hayırlısıyla bir göreyim doktora gidicem..benim kızım artık sabırsızlanıyor mu ne yapıyor anlamadım ki... karnımın sağ tarafı taş gibi oluyor sonra yavaş yavaş yumuşuyor..bu arada hafif hafif ağrı giriyor kasıklarıma...hayırlısıyla doğuralım inşallah..sağ salim alalım bebeklerimizi..Rabbim seni de beni de bebeklerimizi de korusun burcu..

mltm hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

kızlar çok teşekkür ederim sabahleyin inşallah hastaneden çıkacağız şu anda gaz sıkıntısı dışında bi şikayetimiz yok normalde biliyorsunz cuma günü sezaryen günümdü salı kontrolum vardı doktor ultrasona aldı suratı asıldı o anda ömrümden ömür gitti ertesi günü bile bekleyemeyeceğini suyumun çok çok az olduğunu riske atamayacağını söyleyip hemen sezeryana yapacağını söyledi işlemler yapılıp nst ye bağlayıp bebeğin kalp atışı derken spinal sezeryan oldum güzel geçti ilk önce korkup panik olacağımı düşünüp genel istemiştim ama doktorum spinalı tavsiye edince kabul ettim ve pişman olmadım şimdilik iyiyim ayrıca doğum sırasında boynuna kordonun dolanmış olduğunu her işte bi hayır olduğunu iyi ki doğumu hemen yaptırdığını söyledi allahıma şükürler olsun iyiki o gün kontrolum vardı darısı sizlerin başına inşallah

Sukurler olsun saglikla almissin guzelim bebisini kollarina ...anali babali buyusun canim saglikli hayirli bir evlat olsun... Benim bebisim hala kuvezde :-( solunumunu kontrol altinda tutuyolarmis hala.allahima bin sukur kotuye gitmiyor.damar yoluyla besliyolardi minigimi dun mama vermeye basladilar tepkisini olcuyolar.2 gundur bir damla gelmeyen sutum dunden beri gelmeye basladi. Annelik boyle birsey demekki... Tavsiyem hastane cantanizda pompa olsun lutfen ne kadar gerekli biseymis onu anladim. Ben daha ogluma sarilamadim koklayamadim doya doya bakamadim. Dua edin kizlar lohusa olmak zor hele bide bebisin yaninda yoksa. Dualarinizi eksik etmeyin

lütfen kim varsa bana acil yardm etsin faktör vh 1299r heterozigot mthfr a 1298c heterozigot ace ı/d heterozigot cıktı şimdi bende kan pıhtılasmasımı var sunada 6haftalık hamileym sonuclrı yeni aldm ilac kullanmk için gecmi kaldım acil lütfen bugün doktora gidecem

canım stresten galiba.korkuyorsun ya galiba senin kız da akşama sabaha gelecek.stres yapma herşey yolunda inşallah.kilosu filan yerinde galiba senin kızın.benim arkadaşım 34 haftalık 2450gr doğum yaptı sıpacığı maşallah kocaman oldu.gerçek doğma gününde 40ı çıktı düşün.bol bol dua et....

canım seni merak etmiştim çok şükür bak yavaş yavaş herşey yoluna giriyo üzme sen kendini bol bol dua et... Bikaç güne kalmaz düzelecek inşallah bebeğin...

Benim sıpacık erkek teyzesi.Önceki de erkekti..İlkinin cinsiyetini öğrenemeden gitmişti...İnşallah senin bebişini de severiz...

canım dualarımız seninle bebeğinle..bak gör iyileşecek sende alacaksın kucağına..lohusayken bebeğini saramamak nedir ben çok iyi bilirim ama şükret bebeğin yaşıyor ve görebiliyorsun onun için dua edebiliyorsun..kavuşma şansın çok çok yüksek..sakın kendini üzme sen güçlü olacaksın ki bebeğinde bunu hissetsin annesinden güç alsın tosuncuk :) sütünü poşetlere sağıp derin dondurucu da saklarsan bebeğin eve geldiğinde ona verebilirsin canım :)) kendine ii bak üzme sakın tamam mı??

bucu çok sevindim senin adına..verilmiş sadakanız varmış öyle derler yaa..her işte varmış hayır bak hayırlısıyla Rabbim yardım etti ve kurtuldunuz..benimde bugün kontrolüm vardı ama eşimin işlerinin yoğunluğu dolayısıyla yarın gidicez..canım ben bişey meak ediyorum suyun nasıl azaldı ki?? ya çocuğun keseyi delmesi gerek yada suyunun birden boşalması..yani sen hiç anlayamadın dimi böyle bir durumu?? bende aşırı tuvalete çıkıyorum da acaba bende de su azalması gibi bişey olur mu olursa bebeğin hareketlerimi kısıtlanır?? hiçbir bilgim yok..sen hayırlısıyla kurtardın darısı burcu_gen ve benim başıma inşallah :)

ya ben dün söylemesi ayıp ağda yaptım oturdum tüm günümü bu işe ayırdım..dedim şimdi ne olur ne olmaz temiz durmakta fayda var rezil olmayalım sonra tıp dünyasına dedim..yavaş yavaş yaptım ama galiba bebeği biraz fazla daralttım ( birde benim kayınvalide gibi bir sorunum var dün baya baya canımı sıktı bende kafaya taktım galiba..yanii üst üste gelince akşam baya baya korktum yine..neyseki şimdilik iyiyim çok şükür..kızımın kilosu maşallah yerindeydi ama son zamanlarda ne kadar aldı bilgim yok bakalım cuma günü kontrole gidince öğreneceğiz..inşallah herşey yolundadır..Rabbim her birimizin yardımcısı olsun..hepimizin dertleri ayrı ayrı Allahım hepimize sabır ve dayanma gücü versin..dualarımızı da kabul etsin inşallah :)

canım sen 4 boyutluya gidecektin dimi naptın?? nasıl geçti ?? bu arada doktorun kim?? bursadasın ya o yüzden merak ettim hangi doktora gittiğini memnun musun doktorundan?? ve bebişin iyidir umarım Allah sağlık versin inşallah güzel güzel büyüsün anneciğinin karnında :)

canım bende çok iyi bilirim loğusayken o kollarının boş kalması.hele hele birde sütünün boşa aktığını bilmek.ama en zoru ne biliyor musun o doğum sancısını ve acısını çekipte bebğinin ağlayışını duyamayıp kollarının boş kalması hepsinden daha acı...hele birde odaya çıkıpda bebek vıyaklamalarını duyup haykırarak ağlamak isteyipte eşini üzmemek için içine atmak....
neyse gene acı anılarım depreşti.sen şükürki doğum vaslını atlattın ve bebeğin küvezde.şöyle düşün her erken doğan bebeği 1-2 gün küveze koyuyorlar.hayırlısıyla ciğerleri düzelir bebeişinin öpüp koklarsın..kolların boş kalmayacak inşallah Rabbimin izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…