canım olumsuz düşünme olumsuzluk olumsuzluğu getiri derler.her şey çok güzel olacak ve sen böyle düşünüp yalandan üzülmüşüm diyeceksin.bebişin senin her düşündüğün şeyi hissediyor.hişşşt duymasın böle düşündüğünü her şey güzel olacak....bu arada kızına ne isim koyacaksın....
canııımm benimde normalde 12 aralık son günüm ama 2 hafta önce alacağını söyledi...kasım 20 - 26 arası alacak bebeği malum benim ilk doğumumda 39kadar beklemiştim ama hacettepe doktorlarındaN sezcan mümüşoğlu var onunla konuştum ben hatta adam tezini bizim gibi pıhtılaşma sorunu üzerine yapmış ve bana dedi ki ben hastalarımı ancak 38 e kadar tutuyorum fazla bekletmek iyi değil dedi.... şimdi gittiğim doktorda aynı şeyi söyledi 38 dolmadan alacak işte..korkuyorum burcu yaa neden bu kadar korku var içimde neden mutlu olamıyorum bende((
merhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım...Gaziantepte bildiğiniz ya da tedavi olduğunuz doktorunuz avrsa önerebilir misniz? rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz inşallah
merhaba arkadaşlar ben düşük yaptım 1 kere şimdi doktorum bana hamile kaldığımda sadeece aspirin kullan yeter dedi.çümkü çok pıhtılaşma yokmuş bende sadece mtrc 677 de heterezigot var.sizcede yeterli olurmu.2 doktota gttim 2side aynısını söyledii sadece aspirin yeter dediler.sizce ne yapmalıyım korkuyorum
canım ne oldu 4 boyutlu ultrason bir sorun çıkmamıştır inşallah.bebişini sağlıkla görmüşsünüdr ve sevmişsindir...
günaydın canım. ben yeni döndüm. ama çok zor günler atlattım diyebilirim. şimdi ayaktayım yaşıyorum çok şükür. Malum Ankaradaydım. sinan hocaya gittim. gittiğim gün ultrasonla baktı. kanama başlamış o anda. hemen yatış verdi. kürtaj yaptı. sonrasında da çok sıkıntı çektim. enfeksiyona bağlı öyle bir ağrı yaşadım ki çıktıktan sonra hastaneye aynen geri döndüm ve 4 gün daha yattım. kısacası çok kötü günlerdi allahım bir daha yaşatmasın. yalnız meğersem benim karaciğer enzimlerim çok yüksekmiş bu da var olan bir pıhtılaşmanın göstergesiymiş. bebeğin de muhtemelen bundan düştüğünü söyledi. ve şimdiden 0,2 clexane a başlalamı ve en az bu şekilde 3-4 ay tedavi görmem gerektiğini söyledi. inşallah hayırlısı. ama yine bebişim gitti.
Canim korkman o kadar dogal ki...bu kadar hirpalama kendini. Daha once yasadigin sey Atlatmasi hic de kolay birsey degil. Simdi ayni haftalara geldin mantigin birsey olmayacak dese de duygularina engel olamazsin. Korkularin ancak kuzucugunu saglikli bir sekilde kucagina aldiginda gececek, baska yapacak birsey yok. Ama bu sefer gecen sefer yasadigin seyleri tekrar yasayacagini gosteren o zaman yasadigin sorunlarin benzerleri yok, belki bu seni biraz rahatlatir. Evet bazi sorunlar yasadin ama hepsini atlattin cok sukur. Bircok sikintin da zaten panik atagin yuzunden oldu. O yuzden surada sayili gun kaldi elinden geldigince rahat gecirmeye calis bu gunleri 1aya kadar korku falan kalmayacak :)
Benim doktorumun diger hastalarinda gordugum en fazla38haftayi bitirir bitirmez ki cogu zaman daha erken bebekleri aldigi, bana niye 39 dedi bilmiyorum. Hatta benim adet dongulerim 28 degil de 24 gun oldugu icin ekstra 4 gun de oradan geliyor yani 39+4 oluyor soyledigi tarihte. Benim fikrim ben heyecan yapmayayim diye bana ileri bir tarih soyledi aradaki kontrollerden birinde diyecekki yarin gel alalim :)
mltm hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
kızlar çok teşekkür ederim sabahleyin inşallah hastaneden çıkacağız şu anda gaz sıkıntısı dışında bi şikayetimiz yoknormalde biliyorsunz cuma günü sezaryen günümdü salı kontrolum vardı doktor ultrasona aldı suratı asıldı o anda ömrümden ömür gitti ertesi günü bile bekleyemeyeceğini suyumun çok çok az olduğunu riske atamayacağını söyleyip hemen sezeryana yapacağını söyledi işlemler yapılıp nst ye bağlayıp bebeğin kalp atışı derken spinal sezeryan oldum güzel geçti ilk önce korkup panik olacağımı düşünüp genel istemiştim ama doktorum spinalı tavsiye edince kabul ettim ve pişman olmadım şimdilik iyiyim ayrıca doğum sırasında boynuna kordonun dolanmış olduğunu her işte bi hayır olduğunu iyi ki doğumu hemen yaptırdığını söyledi allahıma şükürler olsun iyiki o gün kontrolum vardı darısı sizlerin başına inşallah
bende şuan müthiş sancı çekiyorum yarım saat arayla geliyor bakalım ya ilaç da aldım ama bi etki etmedi sanki..sabahı hayırlısıyla bir göreyim doktora gidicem..benim kızım artık sabırsızlanıyor mu ne yapıyor anlamadım ki... karnımın sağ tarafı taş gibi oluyor sonra yavaş yavaş yumuşuyor..bu arada hafif hafif ağrı giriyor kasıklarıma...hayırlısıyla doğuralım inşallah..sağ salim alalım bebeklerimizi..Rabbim seni de beni de bebeklerimizi de korusun burcu..
sukurler olsun saglikla almissin guzelim bebisini kollarina ...anali babali buyusun canim saglikli hayirli bir evlat olsun... Benim bebisim hala kuvezde :-( solunumunu kontrol altinda tutuyolarmis hala.allahima bin sukur kotuye gitmiyor.damar yoluyla besliyolardi minigimi dun mama vermeye basladilar tepkisini olcuyolar.2 gundur bir damla gelmeyen sutum dunden beri gelmeye basladi. Annelik boyle birsey demekki... Tavsiyem hastane cantanizda pompa olsun lutfen ne kadar gerekli biseymis onu anladim. Ben daha ogluma sarilamadim koklayamadim doya doya bakamadim. Dua edin kizlar lohusa olmak zor hele bide bebisin yaninda yoksa. Dualarinizi eksik etmeyin
canım senin bebiş kız mı erkek mi,kaybettiğinin cinsiyeti neydi...
bebişine ne isim düşünüyorsun....
bebişinin fotoğraf ve cdleri vardır şimdi.çevirip çevirip seyredip seversin sıpacığı....
sıpacık dedim diye kızma haaaa:- )))
bende hamileyim dedim mi sende benimkine sıpacık dersin teyzesi...
Sukurler olsun saglikla almissin guzelim bebisini kollarina ...anali babali buyusun canim saglikli hayirli bir evlat olsun... Benim bebisim hala kuvezde :-( solunumunu kontrol altinda tutuyolarmis hala.allahima bin sukur kotuye gitmiyor.damar yoluyla besliyolardi minigimi dun mama vermeye basladilar tepkisini olcuyolar.2 gundur bir damla gelmeyen sutum dunden beri gelmeye basladi. Annelik boyle birsey demekki... Tavsiyem hastane cantanizda pompa olsun lutfen ne kadar gerekli biseymis onu anladim. Ben daha ogluma sarilamadim koklayamadim doya doya bakamadim. Dua edin kizlar lohusa olmak zor hele bide bebisin yaninda yoksa. Dualarinizi eksik etmeyin
mltm hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
kızlar çok teşekkür ederim sabahleyin inşallah hastaneden çıkacağız şu anda gaz sıkıntısı dışında bi şikayetimiz yoknormalde biliyorsunz cuma günü sezaryen günümdü salı kontrolum vardı doktor ultrasona aldı suratı asıldı o anda ömrümden ömür gitti ertesi günü bile bekleyemeyeceğini suyumun çok çok az olduğunu riske atamayacağını söyleyip hemen sezeryana yapacağını söyledi işlemler yapılıp nst ye bağlayıp bebeğin kalp atışı derken spinal sezeryan oldum güzel geçti ilk önce korkup panik olacağımı düşünüp genel istemiştim ama doktorum spinalı tavsiye edince kabul ettim ve pişman olmadım şimdilik iyiyim ayrıca doğum sırasında boynuna kordonun dolanmış olduğunu her işte bi hayır olduğunu iyi ki doğumu hemen yaptırdığını söyledi allahıma şükürler olsun iyiki o gün kontrolum vardı darısı sizlerin başına inşallah
canım stresten galiba.korkuyorsun ya galiba senin kız da akşama sabaha gelecek.stres yapma herşey yolunda inşallah.kilosu filan yerinde galiba senin kızın.benim arkadaşım 34 haftalık 2450gr doğum yaptı sıpacığı maşallah kocaman oldu.gerçek doğma gününde 40ı çıktı düşün.bol bol dua et....
Sukurler olsun saglikla almissin guzelim bebisini kollarina ...anali babali buyusun canim saglikli hayirli bir evlat olsun... Benim bebisim hala kuvezde :-( solunumunu kontrol altinda tutuyolarmis hala.allahima bin sukur kotuye gitmiyor.damar yoluyla besliyolardi minigimi dun mama vermeye basladilar tepkisini olcuyolar.2 gundur bir damla gelmeyen sutum dunden beri gelmeye basladi. Annelik boyle birsey demekki... Tavsiyem hastane cantanizda pompa olsun lutfen ne kadar gerekli biseymis onu anladim. Ben daha ogluma sarilamadim koklayamadim doya doya bakamadim. Dua edin kizlar lohusa olmak zor hele bide bebisin yaninda yoksa. Dualarinizi eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?