Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ya ben dün söylemesi ayıp ağda yaptım oturdum tüm günümü bu işe ayırdım..dedim şimdi ne olur ne olmaz temiz durmakta fayda var rezil olmayalım sonra tıp dünyasına dedim..yavaş yavaş yaptım ama galiba bebeği biraz fazla daralttım ( birde benim kayınvalide gibi bir sorunum var dün baya baya canımı sıktı bende kafaya taktım galiba..yanii üst üste gelince akşam baya baya korktum yine..neyseki şimdilik iyiyim çok şükür..kızımın kilosu maşallah yerindeydi ama son zamanlarda ne kadar aldı bilgim yok bakalım cuma günü kontrole gidince öğreneceğiz..inşallah herşey yolundadır..Rabbim her birimizin yardımcısı olsun..hepimizin dertleri ayrı ayrı Allahım hepimize sabır ve dayanma gücü versin..dualarımızı da kabul etsin inşallah :)[/QUOTE]

ağda yapmak kolay oluyo mu görebiliyon mu o bölgeyi

Son düzenleme:

ağda yapmak kolay oluyo mu görebiliyon mu o bölgeyi[/QUOTE]

walla canım ben maymun gibiydim dün :))) yani biri beni görse ağzını bırakıp başka yerleriyle gülerdi..tabiki göremiyorsun ama ayna denilen müthiş icat sayesinde baya baya yaptım yani..ama akrobatik hareketler çok fazlaydı :))))

walla canım ben maymun gibiydim dün :))) yani biri beni görse ağzını bırakıp başka yerleriyle gülerdi..tabiki göremiyorsun ama ayna denilen müthiş icat sayesinde baya baya yaptım yani..ama akrobatik hareketler çok fazlaydı :))))[/QUOTE]

ii o zaman yaaaa

beni de listeye eklerseniz sevinirim. 1 düşük (2,5 aylık), 2 kimyasal gebelik geçirdim.1 yıllık evliyim mthfr 677 -1298 heterozigot ve Faktör 13 Heterozigot. yaş 30 gaziantep gebelik yok. kullandığım ilaçlar matofin, decavit, ekopirin, aspirin, folbiol. gebelikte iğne kullanacağım bunun yanında başka ne verir doktor bir bilgi vermedi. son kimyasal gebelikten sonra da kromozom analizi verdik.

allah analı babalı büyütsün. hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olur inşallah

sevinçcim pardon yaşla şehir varmış ona dikkat etmemiştim. 31 yaşındayım kayserideyim.
kızlar hani göbekten iğne vuranları sormuştumya göbek deliğinin 4 parmak etrafından dedi hemşire bana. aşağı yukarı sağ sol. ama ben bir sefer yukardan vurdum felaket acıdı ve morardı. ordan yapılmıyormu yoksa normalmi onu merak ettim

selam hanımlar bende 17 haftalık hamıleyım tup bebek yontemıyle hamıle kldım sıze sorum su ben transfer guunden ıtıbaren clexan 0.4 kullanıyorum ama bız mekkede yasıyoruz burdada esım 0.6 bulmus yada 0.2 varmıs 0.4 luk yokmus bende dedım 0.4 yoksa 0.6 lık al dedım sızce bır sorun yaratırmı aradakı fark varsa nedır bılgısı olan lutfen yardım etsın acılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:18:

selam hanımlar bende 17 haftalık hamıleyım tup bebek yontemıyle hamıle kldım sıze sorum su ben transfer guunden ıtıbaren clexan 0.4 kullanıyorum ama bız mekkede yasıyoruz burdada esım 0.6 bulmus yada 0.2 varmıs 0.4 luk yokmus bende dedım 0.4 yoksa 0.6 lık al dedım sızce bır sorun yaratırmı aradakı fark varsa nedır bılgısı olan lutfen yardım etsın acılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll:18:

Canım iyiye gitmesine çok sevindim, inşallah yeni haftada yanında olacak.

Neyseki kontrolün varmış hiçbir aksilik olmadan doğumunu yaptın bebeğin yanında ne güzel.

İğneyi bırakmıştın dimi sen acaba suyun azalması ondan olabilir mi ki? Ayy bu hamileliğin her aşaması ayrı bir dert!

Göbek deliğinin üstünden veya altından vurmayacaksın, sağ ve sol tarafa yapacaksın. 3-5 parmak sağa veya sola ve o noktalardan 1-2 parmak yukarı ve aşağı yapabilirsin.

birde bana dr um doğuma kadar göbeğinden vurabilirsin dedi. ya hep okuduğum doğumdan bir kaç hafta önce bıraktıranlar var diye okudum. sorun olmaz dedi dr. insanın kafası karışıyor ya.
bu arada 15 dk sonra bakanlık neti kapatacak yazıp okuyamayacağım burayı

walla canım ben maymun gibiydim dün :))) yani biri beni görse ağzını bırakıp başka yerleriyle gülerdi..tabiki göremiyorsun ama ayna denilen müthiş icat sayesinde baya baya yaptım yani..ama akrobatik hareketler çok fazlaydı :))))[/QUOTE]

Bu işi yaparken çok baskı yaptıysan ve zorlandıysan kasılmaların ondan olabilir. Bence son dönemlerde iyi, temiz, güvenilir bir yere gidip yaptırmakta fayda var. Ben her zaman öyle yapıyorum zaten ama şimdi daha da hassas, hakkaten normal zamanda bile zor şimdi hepten zor. Benim göbeğim öyle büyük ki geçen kaşınıyordu üst taraf diye aynayla bakayım dedim valla ama görene kadar bile çok zorlandım :)

Evet kan pıhtılaşması var, geçmiş olsun ve yeni hamileliğin hayırlı olsun. Kimisi hamilelikten önce başlasa bile gecikmiş oluyor kimi de kalp atışları gözüktükten sonra başlıyor hiçbir sorun olmuyor. Bünyeye ve o gebeliğe bağlı birşey, doktora gider gitmez başlarsın içini ferah tut sen.

Benim doktorum karnın çok gerildikten sonra kol ve bacağa geç dedi, hakikaten gerildikten sonra yaptım çok kanadı ben de öyle olunca 20 li haftaların başından beri kol ve bacaga yapmaya basladım. Tabi benim göbeğim normalden önce büyüdü ve hep 2-3 hafta daha büyük gözüküyor o yüzden benim yapamadığım haftada sen çok rahat yapabiliyor olabilirsin tamamen yapı meselesi. Ben de doğumdan ya 1 gün ya da 2 gün önce bırakacağım, etkisi 24-48 saat arası dedi doktor.

kızlar bu linkten üye olursanız sabiha pektunanın bebeğimi beklerken kitabı 6 tlye gelir ben daha önce böyle yaparak hamileyim ve bebğim kitaplarını almıştım.bu kadının kitapları güzel oluyor.
http://www.anneboyutu.com/bebegimi-beklerken.aspx

bu linktende bebeğimi beklerken kitabına ulaşabilirsiniz.

Anne Boyutu

umarım faydalı olur...

teşekkür ederim ben de nurettin kavcıya gidiyorum yalnız pıhtılaşma olduğu için bu konuda tecrübeli bir doktora gitmek istiyorum. nurettin kavcı şu ana kadar gittiğim doktorlar içerisinde en iyisi. bir de irfan kutlu var prof. o da acaba ona da mı bir gitsem diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…