ya ben dün söylemesi ayıp ağda yaptım oturdum tüm günümü bu işe ayırdım..dedim şimdi ne olur ne olmaz temiz durmakta fayda var rezil olmayalım sonra tıp dünyasına dedim..yavaş yavaş yaptım ama galiba bebeği biraz fazla daralttım( birde benim kayınvalide gibi bir sorunum var dün baya baya canımı sıktı bende kafaya taktım galiba..yanii üst üste gelince akşam baya baya korktum yine..neyseki şimdilik iyiyim çok şükür..kızımın kilosu maşallah yerindeydi ama son zamanlarda ne kadar aldı bilgim yok bakalım cuma günü kontrole gidince öğreneceğiz..inşallah herşey yolundadır..Rabbim her birimizin yardımcısı olsun..hepimizin dertleri ayrı ayrı Allahım hepimize sabır ve dayanma gücü versin..dualarımızı da kabul etsin inşallah :)
ağda yapmak kolay oluyo mu görebiliyon mu o bölgeyi
Canim birinci sayfadaki listeyi incele tum bilgileri gir dusuk oldumu pihtilasma sorunun hangileri vs. vs.
kızlar doğum yaptım allaha şükür herşey yolunda spinal sezaryan oldum güzel geçti dualarınız için allah razı olsun bebişde iyi yanımda şu anda rabbim sizlerede nasip etsin ameliyattayken sizlerede dua ettim rabbim kabul ederse
Sukurler olsun saglikla almissin guzelim bebisini kollarina ...anali babali buyusun canim saglikli hayirli bir evlat olsun... Benim bebisim hala kuvezde :-( solunumunu kontrol altinda tutuyolarmis hala.allahima bin sukur kotuye gitmiyor.damar yoluyla besliyolardi minigimi dun mama vermeye basladilar tepkisini olcuyolar.2 gundur bir damla gelmeyen sutum dunden beri gelmeye basladi. Annelik boyle birsey demekki... Tavsiyem hastane cantanizda pompa olsun lutfen ne kadar gerekli biseymis onu anladim. Ben daha ogluma sarilamadim koklayamadim doya doya bakamadim. Dua edin kizlar lohusa olmak zor hele bide bebisin yaninda yoksa. Dualarinizi eksik etmeyin
mltm hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
kızlar çok teşekkür ederim sabahleyin inşallah hastaneden çıkacağız şu anda gaz sıkıntısı dışında bi şikayetimiz yoknormalde biliyorsunz cuma günü sezaryen günümdü salı kontrolum vardı doktor ultrasona aldı suratı asıldı o anda ömrümden ömür gitti ertesi günü bile bekleyemeyeceğini suyumun çok çok az olduğunu riske atamayacağını söyleyip hemen sezeryana yapacağını söyledi işlemler yapılıp nst ye bağlayıp bebeğin kalp atışı derken spinal sezeryan oldum güzel geçti ilk önce korkup panik olacağımı düşünüp genel istemiştim ama doktorum spinalı tavsiye edince kabul ettim ve pişman olmadım şimdilik iyiyim ayrıca doğum sırasında boynuna kordonun dolanmış olduğunu her işte bi hayır olduğunu iyi ki doğumu hemen yaptırdığını söyledi allahıma şükürler olsun iyiki o gün kontrolum vardı darısı sizlerin başına inşallah
sevinçcim pardon yaşla şehir varmış ona dikkat etmemiştim. 31 yaşındayım kayserideyim.
kızlar hani göbekten iğne vuranları sormuştumya göbek deliğinin 4 parmak etrafından dedi hemşire bana. aşağı yukarı sağ sol. ama ben bir sefer yukardan vurdum felaket acıdı ve morardı. ordan yapılmıyormu yoksa normalmi onu merak ettim
Göbek deliğinin üstünden veya altından vurmayacaksın, sağ ve sol tarafa yapacaksın. 3-5 parmak sağa veya sola ve o noktalardan 1-2 parmak yukarı ve aşağı yapabilirsin.
ağda yapmak kolay oluyo mu görebiliyon mu o bölgeyi
lütfen kim varsa bana acil yardm etsin faktör vh 1299r heterozigot mthfr a 1298c heterozigot ace ı/d heterozigot cıktı şimdi bende kan pıhtılasmasımı var sunada 6haftalık hamileym sonuclrı yeni aldm ilac kullanmk için gecmi kaldım acil lütfen bugün doktora gidecem
ben 1 sefer alttan 1 sefer üstten vurdum bişey olmuşmudurki.
birde bana dr um doğuma kadar göbeğinden vurabilirsin dedi. ya hep okuduğum doğumdan bir kaç hafta önce bıraktıranlar var diye okudum. sorun olmaz dedi dr. insanın kafası karışıyor ya.
bu arada 15 dk sonra bakanlık neti kapatacak yazıp okuyamayacağım burayı
geçmiş olsun benim kuzenim antepte şu dr ları söyledi
NURETTİN KAVCI ii bi dr muş muaynehanesi varmış ama doğumu başka yerde yaptırıyomuş
primerde de yurdanur açılmışa gittii... onda doğum yapanlara çok sordu memnunlarmış...
benim duyuduğum bu kuzenimden
teşekkür ederim ben de nurettin kavcıya gidiyorum yalnız pıhtılaşma olduğu için bu konuda tecrübeli bir doktora gitmek istiyorum. nurettin kavcı şu ana kadar gittiğim doktorlar içerisinde en iyisi. bir de irfan kutlar var prof. o da acaba ona da mı bir gitsem diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?