Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım çol şükür çok sevindim işlerin yolunda olmasına kaçıncı haftadasın şimdi. bebişte ii olsuğuna göre çıkıp dolaşmak hakkımız dimikaydirigubbakcemile3 ben evdeyim ama işler var ve sıcak gözüm yemedi çıkmayı dışarı. bebeğin arabasını aldık çok mu acele ettim bilmiyorum ama bulmuşken ve henüz dolaşabiliyorken alalım dedi eşim aldık bizde hayırlsı biz iiyizi oğluşla. geceleri adam sürekli atraksiyon halinde sabah gezmeye çıkınca duruyor ya da işe gidince. sanrım bizimki gezi gözlemci olcakkaydirigubbakcemile3 kendine ii bak canım öptüm çokŞeniz

NAZLICIM uykuyu hiç sorma bende geceleri hiç uyuyamıyor ben uyumadığım gibi kocişide uyutmuyorum ne yapıcaz bilmiyorum.yazık ben şimdi raporluyum evdeyi o yüzden ben geç kalkıyorum o malesef erken den iş başı yapıyor.nöbetlerde var hali perişan.ben 25.hata bitiminden itibaren ağırlaşmaya başladım sıcaklar da bir taraftn zor olacak ama olsun herşeye razıym inşallah kucağımızada alırız.seninle aramızda galiba 2 hfta var.o yüzden senin yazılarını takip ediyorum.bu arada sen de
mir ilacına başladın mı dr. bu ay bana başla dedi.daha başlamadım sen hangi ilacı içiyorsun yazarsan sevinirim.

canım benim iyiki bebişlerimiz hareketl hareketler başlayalı evhamlarım azaldı biraz daha rahatladım.bebişler hareket halindeyken hareketleri aha az hissediyormuşuz.o yüzden geceleri sakin olduğumuz için daha iyi hissediyorum.bebiş arabanız hayırlı olsun iyi kide almışsın dediğin gibi ileride gezmek alış veriş yapmak hele de izmir de çok olsa gerek.temmuz ağustos en sıcak ay sen alışverişe devam et bence. biz bugün allahın izniyle 25.haftayı bitirdik.hayırlısı ile 28.haftayı bitirsek iyice rahatlicam çünkü dr.ler bebiş doğsada yaşama şansı çok yüksek.inşallah bebişlerimiz tam gününda sağlıklı bir şeklde doğar.rabbim herkese nasip etsin.sevgiyle kal öptüm

Son düzenleme:

valla benimkide erken kalkıyor ama nasıl bir uykuysa davul çalsam kalkmaz benimki:roflol: adam tam uykucu valla oğlanla takılcaz galiba biz. o kalkar diye beklersem yandım kaydirigubbakcemile3 canım ben demire 1 ay oldu başlayalı. ama benim kan değerim düşük çıktı 11.4 falan. sınır 12 ya yani egede öyle. bazı yerlerde farklı olabiliyor. değerler. önce ferrum hausman fort kullandım. ama pek yükselmedi benim demir. şimdi başka bir demir hapı verdi bana hatta şimdi alcam dur bakıp yazıyım hemen sana " gyno tardyferon" bunda demir depo gibi yani birimi daha çok demirin. dokunursa midene alma diğerine devam et dedi. malum biliyorsun demir hapları mideyi biraz sıkıntıya sokuyor. ama bana dokunmadı şükür alıyorum. sen de başla bence artık. genelde 6. ay da başlanıyor.

doğru diyosun bende hareketlendiğinden beri rahatladım..hatta şimdi de neden bugün daha az hareketli diye takabliyorum delikafadulden aman bebişler ii olsunda herşey gelip geçer yeterki sağ salim alalım kucağımıza hep birlikte bebişlerimizi valla canım iana burada temmuz ağustos ayınca sadece klima altında yaşayabiliyorsun. insan asvalta yapışıyor yolda sıcak ve nem birleşince dayanılmaz oluyor. onun için aldım aslında ben birçok şeyi hayırlısıyla evet aramız iki haftaymış bende 27. haftayı bitirdim 28. haftanın içindeyim şimdi. aman aman dursunlar daha bizimle bebişler. 36. haftadan sonra birşey olmaz diye biliyorum ben. dediğin gibi ne kadar dursalar kar bizim ve bebişler için alkisalkisalkis

selvihancım merhaba..... çoooook uzun zamandır siteye girmiyordum ... bugün girebildim ve seni gördüğümede çok sevindim.... rahatsız olduğunu okumuştum şimdide kızının ve senin iyi olduğunu okudum dahada sevindim.... bu sitede nedense hep seni takip ediyorum... hem aynı doktoro gidiyoruz hemde sen benden daha ileridesin.... bana ışık tutuyorsun....

çok şükür 21+2 olduk bugün... ama hala hareketlerini net bi şekilde hissedemiyorum ve bu beni çok tedirgin ediyo.... sen ne zaman hissetmeye başlamıştın.... lütfü beyle 20+0 iken kontrolümüz vardı ... her şey çok iyi dedi...amaaaaaaaaaa malesef yaptığı muayene bana hiç hoş gelmedi ilk defa.... çok baştan savma ve sıradan gibiydi.... bebeğin ve benim damarlarımdaki direnç değerlerine bile bakmadı....güya ayrıntılı ultrasona girmiştik.... normal bir doktor gibi bu kolu bu bacağı gibi gösterdi ve muay. bitti. 24. haftada şeker yüklemesi için çağırdı .... ve o tarihe kadar hiç başka test istemedi.... ya ben çok pimpirikliyim ya o çok rahat davranıyo.... sen lütfü beye devam ediyomusun.... ve kontrollerin nasıl gidiyo merak ettim canım.....

bu arada biz bişey sormadan kendisi doğuma gireceğini ve 17 eylülde yapacağını söyledi... eşimde bende çok şaşırdık.... doğumu hacettepede yaptırmak istiyorum.... o özel hastaneleri tercih ettiği için hiç konuşmamıştık bile şaşırdık kendisi teklif edince..... ama ona devam edip etmeme konusunda çok kararsızım..... hatta çarşamba günü başka bir prof tan randevu aldım..... senin izlenimlerin bana ışık tutatcak arkadaşım.... paylaşırsan çok sevinirim.....

angel34
bendede FAKTOR 5 LEİDEN heterozigot,
MTHFR 677T MUTASYONU : HETEROZİGOT
ve kayseri de yaşıyorum sen hangi doktora gidiyorsun

ben iki dr a birden gidiyorum ama bu konuda m.başbuğ ilgileniyor artık ve çok başarılı bu konularda en uzman o daha önce kime gittin hiç bebek kaybettinmi bilmiyorum ama tavsiye ederim

ECESEM sakın LÜTFÜ BEYE doğum konusunda güvenme.banada aynı teklifi yaptı. 30 nisan diye ameliyat günü perşembe o güne denk gelsin diye beni oyaladı doğuma 1 gün kala kongresinin olduğunu ekibini doğum konusunda görevlendirdiğini söyledi. eşimde bende çok şaşaırdık. başka doktor bulmamızada imkan yoktu sabah doğumum vardı inan moral bozukluğuyla girdim ameliyata ve beni geciktirdi. hastaneye gittiğimde NSTDE SANCILARIM BAŞLAMIŞ BEBEĞıN KALP ATIŞLARI ZAYIFLAMIŞTI. aynen 8 ay kendine gittim benden 1 defa kan tahlili istedi.hacettepeden memnun kaldım sonuçta. ama sakın doğum konusunda LÜTFÜ BEYE güvenme hastanede ve doğumdan sonra beni hiç aramadı bakmadı bile. yine sen bilirsin.sonuçta HACETTEPENıN doktorları iyi

CANLARIM :CüvCüv: bugun doktorumuza gittik. bılıyosunuz en son prof.dr. recep hasa gıtmıstım ayrıntılı ultrason ıcın ve cok memnun kalmıstım kendısınden.bana ıgne ve tahlıller konusunda cok yol gostermıstı. onun soyledıklerımı doktoruma ılettım.ıgnelerı son zamana kadar kullanmam daha dogru olurmus dedım.doktorum hocamız oyle dedıtyse oyle yapalım dedı hemen. ayrıca ılk defa dogumdan konustuk. ben asla normal dogumu denemek ıstemıyorum dedım.doktorum onada tamam dedı.spınal ıstıyodum.burda cok uzman bırı var bu ıste.zaten onunla calısıyomus doktorumda.ama en guzelı doguma esımde gırecek.aslında eslerı almıyolarmıs ama esım dıs hekımı oldugu ıcın bayılmayacagını dusunup kabul ettıler :))) cunku cogu es bayılıyomus :))) ınsallah o guzel gunlerı saglıcakla goruruz hepımız...

bebeişimiz her zamankı gıbı 3 4 gun gerıden takıp edıyo.ama doktorumda hocada bunu hıc onemsemedıler. aman ıyı olsunda.ellerınızden oper teyzosları. bu arada ılk defa beşik bebek arabası kıyafet vs... gıbı alısverıs olayına gırıstık.erken bılıyorum ama endıselenmekten cok sıkıldım bırazda gebelıgımın tadını cıkarmak ıstıyorum :)))

hepınızın guzel haberlerınızı okuyorum ve sevınıyorum.kendınıze ve bebıslere cok ıyı bakın canlar

esercim dınlen bol bol sonunda bebısın tam zamanında gelıcek ınsallah kollarına.ınan buna once...gelısımıde ıyıymıs bak ne guzel

selvıhancım hep okuyorum senı.merak edıyorum.tam olarak ıyılestınmı sımdı? bebeıste ıyıymjıs masallah sevındım.uykusuzluklarda baslamıs :) kendıne ıyı bak canım

nazlıcım ne guzel haftalar ılerledıkce yaklasıyosunuz mutlu sona.sızı takıp edıyorum buyuk bı heyecanla:)

fundacım sendede ısler yolunda dımı? bebek hareketlerını sen sormustun sanırım.doktorlar 24. haftanın sonuna kadar hıssedememeyı normal kabul edıyolar.eger gelısımı normalse sorun yok dıyolar.bazı kısısel ozellıkler gec hıssetmeye sebep olabılırmıs rahmın yerı pozısyonu kas dokusu ve yag dokusu gıbı...

sonuyok sevındım tahlıllerın temız cıkmasına.e hadı bakalım sımdı ıs basına :)

bkale meryem sızlerde nasıl durumlar kızlar?

marguerıte kız hadı bacım beklıyoz heyecanla? zaman dolmadımı daha :)) saglıkla hayırla ınsallahhhh:)

ve tabıkı ıdolum celencım, cemrecık duzeldımı tamanmen? sen nasılsın varmı bı nıyet erkenmı yoksa daha ne dersın:)
bu arada celencım sana bısey sormak ıstıyorum.sen bu topıktekı hemen herseyı hatırlarsın.gelısımı 3 4 gun gerıden takıp eden varmıydı hatırladıgın.hem doktorum hemde hoca hıc onemsemedıler ama yınede kafam takılıyo arada sırada?

selam arkadaşlar hamile arkadaşlar sorum size iğnelerinizi sabahmı yoksa akşammı vuruluyorsunuz doktorum bana bu konuda çok fazla açıklama yapmadı genelde akşam vuruluyorsunuz diye hatırlıyorum ama bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim sabahmı akşammı karar veremedim ne zaman yaptırıyım iğneyi arkadaşlar:1shok:CADIARZUCADIARZU

bkale yanlış hatırlamıyorsam sende mthfr 677 heterezigotsun sen iğneyi 0.2 kullanıyorsun değilmi ayrıca asprinde kullanıyormusun doktorum bana iğnenin pek gerekli olmadığını asprininde yeteceğini söledi ısrarlarım üstüne iğne verdi ama açıkçası çok ilgilenmiyor ve çok bilgi vermiyor malesefki bulduklarımın en iyiside bu doktor
o yüzden sna sormak istedim asprin kullanıyormusun benim iğne 0.4 lük benim değere göre asprinde kullansam fazla gelirmi acaba kendi kendimizin doktoru olacağız anlaşılan kafamçokkarıştı sen nasılsım bebiş nasıl karnın iyice büyümüştür kızının hareketlerini hissedebiliyomusun kendine ve bebişine iyi bak allaha emanet olun:1hug:

canim bende herkese sordum senin gibi.
onlarin gittigi yolldan gidiyorum.
sabah 9 gibi asprini aliyorum aksam 6 daigneyi.
zaten gun boyu oturup kalkiyoz geziyoz biraz ev iisis falan azda olsa
hareket ediyoz. ama gece kipirdamadan yatiyoz.
o yuzden aksama dogru almakta fayda var bence.
sen ve celen de bbunu uyguluyodu sanirim.
insalah rabbim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder canim ya.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

muamu canım ne güzel herşey geride kaldı ve bebeğini kucağına aldın.... bende o günleri görebileckmiyim ....o kadar uzak geliyoki şimdi bana .... LÜTFÜ BEY son kontrolde çok canımı sıktı ve yolun yarısında yeni bir arayışa girmek zorunda kaldık eşimle.... onunda muay. ücreti az değil her gidişte 250 tl veriyosun sonuç kocaman bir hiç...... onun bana en son yaptığını poliklinik doktorları yapıyo....

zaten senin doğum hikayeni okuduktan sonra iyice soğudum..... nerdeyse doğurcakmışsın... bu kadar ilgisizlik olurmu.... baksana kuzucuğun kalp atışları yavaşladı diyosun.... bu ne büyük bir risk... doğumu mesada yapsaydın heralde on kez arardı hemşiresi yada kendisi....

ankarada yaşayıp gittiğiğ doktordan memnun kalan ve doğumada kendisinin gireceğinden emin olduğunuz bir doktor varsa lütfen paylaşın arkadaşlar.... çok moralim bozuk...

sılaya canım çok saol
doktor bana çok açıklama yapmadı mecburen kendim araştırıyorum neyseki sizler varsınız birbirimize sorup öğreniyoruz işallah bu çilemize değecek yavrularımızı kucağımıza alıcaz allah hepimize sabır dayanma gücü versin:teselli:kaydirigubbakcemile5

celencim sen nasılsın. gelmicen mi buralara
gün sayıyorum nazlım delikafadulden 27 haziranda allahtan bir mani cıkmaza ordayım hihoyyyt hemde ramazan bayramına kadaaaarrr :sm_cool: kork benden izmir celen geliiiii gelince o koca göbüşünüde sevicem cokacimcoook
canım iiyiz biz şükür..sizin ii haberlerinizi okumak cok sevindiriyor beni.bir sürü yeğenim olucak delikafadulden
sidocum...canım benim...bugun piknikteydik ve oturduğum yerde aklıma sen geldin :sm_confused: ne zamandı acaba falan dedim kendi kendime..biz iiyiz bitanem allaha şükür..cemre hanım diş cıkartma hazırlıklarında kafamçokkarıştı bide cadılaştı.herseye ellerini sıka sıka sinirlenio kaydirigubbakcemile3
canım burda hatırlamıyorum ama ekim annelerinde bi oğlusumuz tam 1 hafta geriden geldi.öölede doğdu :Saruboceq: şimdi görsen fırlamanın teki laelaelaelaelae cok takma..akıl sağlığı vucut sağlığı yerinde olsun varsın geriden gelsin..allaha emanet de :Saruboceq:
niyete gelince gecen hafta eşimle konustuk seneye allah kısmet ederse 2. yi planlıyoruz..cok ara vermek rahatlığa alısmak istemiyorum.hele hele cemremi kardessiz bırakmak hiç istemiyorum..ama önce olmayanlara isteyenlere :Saruboceq:

evet sılacım.ben sabah kahvaltıdan sonra coraspin aksam yemekten sonra iğnemi hallediodum.kafamçokkarıştı

ravzacım bence iğneyide kullan.bende mthfr 677 hetereyim.tek aspirin bende işe yaramadı.deneme yanılma yoluyla en son aspirin+iğneye karar verildi..sen kullan bacım..işi şansa bırakma.allah korusun bişe olursada keske kullansaydım demezsin..herseyi denedim dersin..allahım esirgesin.benim iğnem 0,4 tü...

kizlar ben bugun biraz halsizim.
midem cok garip, sanki agri var gibi yanma gibi
karnimda igne batis gibi agrilar oluyo.
sizce normal mi.
dun doktordaydim hersey normaldi.
bugun boyle kotu oldum ya.
sanki asagiya dogru igene batiyo.
acil cevaplarinizi yazin lutfen bana du aedin.
hepimiz bebeklerimize kavusalim

tatlım ac mısın?veya uzun süre ac kalıp yemek mi yedin?korkulacak bişey yok sılacım.yada şööle söliim bebekle alakalı değil.gaz sancısıda olabilir.gaz sıkısması diyelim.yat dinlen bakalım..

celenim celenim bekliyom valla. prensesi ben kapcam oğlana:))) izmir seni bekliyo baya uzun süre kalacakmışsın süper oldu..öptük sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…