sevgili NAZLI ,CELEN VE FUNDA 1980 nasılsınız kızlar.bugün dışarda o kadar güzel bir hava var ki anlatamam.birazdan dışarı çıkacağım.uzun zamandır dışarı çıkamıyordum.daha önce demiştim bebişimin plesentası aşağıda olduğu için erken doğum riski var demişti dr. bunun için haftada iki gün prulotn iğne vuruluyorum.dr. bu kontrolümde herşeyin çok iyi olduğuu plesantanın yukarı çıktığını kanamanın da ondan kaynaklandığıı söyledi.şimdilik iğnelere devam edelim dedi yani iğneleri 30.haftaya kadar kullanmanın iyi olacağını söyledi.bizde devam kararı aldık.iğneler rahimdeki kasılmaları engelliyormuş.
küçümenim allaha şükür çok iyi gelişimi ultrasona göre önde gidiyor.kilo ve boyuda iyi .inşallah sonuna kadar böyle sornsuz olur.rabbim isteyen herkese nasip etsin.dualarım burdaki herkes çin.hepinizi çok seviyorum ve bu sienin uğuruna inanıyorum.
canım çol şükür çok sevindim işlerin yolunda olmasına kaçıncı haftadasın şimdi. bebişte ii olsuğuna göre çıkıp dolaşmak hakkımız dimikaydirigubbakcemile3 ben evdeyim ama işler var ve sıcak gözüm yemedi çıkmayı dışarı. bebeğin arabasını aldık çok mu acele ettim bilmiyorum ama bulmuşken ve henüz dolaşabiliyorken alalım dedi eşim aldık bizde hayırlsıbiz iiyizi oğluşla. geceleri adam sürekli atraksiyon halinde sabah gezmeye çıkınca duruyor ya da işe gidince. sanrım bizimki gezi gözlemci olcakkaydirigubbakcemile3 kendine ii bak canım öptüm çokŞeniz
NAZLICIM uykuyu hiç sorma bende geceleri hiç uyuyamıyor ben uyumadığım gibi kocişide uyutmuyorum ne yapıcaz bilmiyorum.yazık ben şimdi raporluyum evdeyi o yüzden ben geç kalkıyorum o malesef erken den iş başı yapıyor.nöbetlerde var hali perişan.ben 25.hata bitiminden itibaren ağırlaşmaya başladım sıcaklar da bir taraftn zor olacak ama olsun herşeye razıym inşallah kucağımızada alırız.seninle aramızda galiba 2 hfta var.o yüzden senin yazılarını takip ediyorum.bu arada sen de
mir ilacına başladın mı dr. bu ay bana başla dedi.daha başlamadım sen hangi ilacı içiyorsun yazarsan sevinirim.
canım benim iyiki bebişlerimiz hareketl hareketler başlayalı evhamlarım azaldı biraz daha rahatladım.bebişler hareket halindeyken hareketleri aha az hissediyormuşuz.o yüzden geceleri sakin olduğumuz için daha iyi hissediyorum.bebiş arabanız hayırlı olsun iyi kide almışsın dediğin gibi ileride gezmek alış veriş yapmak hele de izmir de çok olsa gerek.temmuz ağustos en sıcak ay sen alışverişe devam et bence. biz bugün allahın izniyle 25.haftayı bitirdik.hayırlısı ile 28.haftayı bitirsek iyice rahatlicam çünkü dr.ler bebiş doğsada yaşama şansı çok yüksek.inşallah bebişlerimiz tam gününda sağlıklı bir şeklde doğar.rabbim herkese nasip etsin.sevgiyle kal öptüm
angel34
bendede FAKTOR 5 LEİDEN heterozigot,
MTHFR 677T MUTASYONU : HETEROZİGOT
ve kayseri de yaşıyorum sen hangi doktora gidiyorsun
selam arkadaşlar hamile arkadaşlar sorum size iğnelerinizi sabahmı yoksa akşammı vuruluyorsunuz doktorum bana bu konuda çok fazla açıklama yapmadı genelde akşam vuruluyorsunuz diye hatırlıyorum ama bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim sabahmı akşammı karar veremedim ne zaman yaptırıyım iğneyi arkadaşlar:1shok:CADIARZUCADIARZU
ECESEM sakın LÜTFÜ BEYE doğum konusunda güvenme.banada aynı teklifi yaptı. 30 nisan diye ameliyat günü perşembe o güne denk gelsin diye beni oyaladı doğuma 1 gün kala kongresinin olduğunu ekibini doğum konusunda görevlendirdiğini söyledi. eşimde bende çok şaşaırdık. başka doktor bulmamızada imkan yoktu sabah doğumum vardı inan moral bozukluğuyla girdim ameliyata ve beni geciktirdi. hastaneye gittiğimde NSTDE SANCILARIM BAŞLAMIŞ BEBEĞİN KALP ATIŞLARI ZAYIFLAMIŞTI. aynen 8 ay kendine gittim benden 1 defa kan tahlili istedi.hacettepeden memnun kaldım sonuçta. ama sakın doğum konusunda LÜTFÜ BEYE güvenme hastanede ve doğumdan sonra beni hiç aramadı bakmadı bile. yine sen bilirsin.sonuçta HACETTEPENİN doktorları iyi
canim bende herkese sordum senin gibi.
onlarin gittigi yolldan gidiyorum.
sabah 9 gibi asprini aliyorum aksam 6 daigneyi.
zaten gun boyu oturup kalkiyoz geziyoz biraz ev iisis falan azda olsa
hareket ediyoz. ama gece kipirdamadan yatiyoz.
o yuzden aksama dogru almakta fayda var bence.
sen ve celen de bbunu uyguluyodu sanirim.
insalah rabbim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder canim ya.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
gün sayıyorum nazlım delikafadulden 27 haziranda allahtan bir mani cıkmaza ordayım hihoyyyt hemde ramazan bayramına kadaaaarrr :sm_cool: kork benden izmir celen geliiiiicelencim sen nasılsın. gelmicen mi buralara
canım iiyiz biz şükür..sizin ii haberlerinizi okumak cok sevindiriyor beni.bir sürü yeğenim olucak delikafaduldensevgili NAZLI ,CELEN VE FUNDA 1980 nasılsınız kızlar.bugün dışarda o kadar güzel bir hava var ki anlatamam.birazdan dışarı çıkacağım.uzun zamandır dışarı çıkamıyordum.daha önce demiştim bebişimin plesentası aşağıda olduğu için erken doğum riski var demişti dr. bunun için haftada iki gün prulotn iğne vuruluyorum.dr. bu kontrolümde herşeyin çok iyi olduğuu plesantanın yukarı çıktığını kanamanın da ondan kaynaklandığıı söyledi.şimdilik iğnelere devam edelim dedi yani iğneleri 30.haftaya kadar kullanmanın iyi olacağını söyledi.bizde devam kararı aldık.iğneler rahimdeki kasılmaları engelliyormuş.
küçümenim allaha şükür çok iyi gelişimi ultrasona göre önde gidiyor.kilo ve boyuda iyi .inşallah sonuna kadar böyle sornsuz olur.rabbim isteyen herkese nasip etsin.dualarım burdaki herkes çin.hepinizi çok seviyorum ve bu sienin uğuruna inanıyorum.
sidocum...canım benim...bugun piknikteydik ve oturduğum yerde aklıma sen geldin :sm_confused: ne zamandı acaba falan dedim kendi kendime..biz iiyiz bitanem allaha şükür..cemre hanım diş cıkartma hazırlıklarında kafamçokkarıştı bide cadılaştı.herseye ellerini sıka sıka sinirlenio kaydirigubbakcemile3esercim dınlen bol bol sonunda bebısın tam zamanında gelıcek ınsallah kollarına.ınan buna once...gelısımıde ıyıymıs bak ne guzel
selvıhancım hep okuyorum senı.merak edıyorum.tam olarak ıyılestınmı sımdı? bebeıste ıyıymjıs masallah sevındım.uykusuzluklarda baslamıs :) kendıne ıyı bak canım
nazlıcım ne guzel haftalar ılerledıkce yaklasıyosunuz mutlu sona.sızı takıp edıyorum buyuk bı heyecanla:)
fundacım sendede ısler yolunda dımı? bebek hareketlerını sen sormustun sanırım.doktorlar 24. haftanın sonuna kadar hıssedememeyı normal kabul edıyolar.eger gelısımı normalse sorun yok dıyolar.bazı kısısel ozellıkler gec hıssetmeye sebep olabılırmıs rahmın yerı pozısyonu kas dokusu ve yag dokusu gıbı...
sonuyok sevındım tahlıllerın temız cıkmasına.e hadı bakalım sımdı ıs basına :)
bkale meryem sızlerde nasıl durumlar kızlar?
marguerıte kız hadı bacım beklıyoz heyecanla? zaman dolmadımı daha :)) saglıkla hayırla ınsallahhhh:)
ve tabıkı ıdolum celencım, cemrecık duzeldımı tamanmen? sen nasılsın varmı bı nıyet erkenmı yoksa daha ne dersın:)
bu arada celencım sana bısey sormak ıstıyorum.sen bu topıktekı hemen herseyı hatırlarsın.gelısımı 3 4 gun gerıden takıp eden varmıydı hatırladıgın.hem doktorum hemde hoca hıc onemsemedıler ama yınede kafam takılıyo arada sırada?
canim bende herkese sordum senin gibi.
onlarin gittigi yolldan gidiyorum.
sabah 9 gibi asprini aliyorum aksam 6 daigneyi.
zaten gun boyu oturup kalkiyoz geziyoz biraz ev iisis falan azda olsa
hareket ediyoz. ama gece kipirdamadan yatiyoz.
o yuzden aksama dogru almakta fayda var bence.
sen ve celen de bbunu uyguluyodu sanirim.
insalah rabbim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder canim ya.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bkale yanlış hatırlamıyorsam sende mthfr 677 heterezigotsun sen iğneyi 0.2 kullanıyorsun değilmi ayrıca asprinde kullanıyormusun doktorum bana iğnenin pek gerekli olmadığını asprininde yeteceğini söledi ısrarlarım üstüne iğne verdi ama açıkçası çok ilgilenmiyor ve çok bilgi vermiyor malesefki bulduklarımın en iyiside bu doktor
o yüzden sna sormak istedim asprin kullanıyormusun benim iğne 0.4 lük benim değere göre asprinde kullansam fazla gelirmi acaba kendi kendimizin doktoru olacağız anlaşılan kafamçokkarıştı sen nasılsım bebiş nasıl karnın iyice büyümüştür kızının hareketlerini hissedebiliyomusun kendine ve bebişine iyi bak allaha emanet olun:1hug:
kizlar ben bugun biraz halsizim.
midem cok garip, sanki agri var gibi yanma gibi
karnimda igne batis gibi agrilar oluyo.
sizce normal mi.
dun doktordaydim hersey normaldi.
bugun boyle kotu oldum ya.
sanki asagiya dogru igene batiyo.
acil cevaplarinizi yazin lutfen bana du aedin.
hepimiz bebeklerimize kavusalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?