marguerita canım tebrik ederim allah hayırlı, mutlu, sağlıklı, uzun, huzurlu bir ömür nasip etsin bebişine. sana da çok geçmiş olsun. nihayet kavuştun bebişine darısı benim gibi kavuşmayı bekleyenlere inşallah. tekrar gözün aydın canım.
Kızlar yaa , benim göbeğimden aşağı doğru kahverengi bi çizgi oluşmuş...:1shok: Resmen dümdüz bi çizgi , ameliyat izi gibi ...Bu da ne böyle ? :uhm:Ayrıyeten yüzümü de çiller bastı , aman Tanrım ya !!!
Teşekkür ederim canım , benim çizgi göbeğe yatay değil , göbekten dikey aşağı doğru gidiyor , göbeği de geçmiyor...Bakalım hamişliğin başka nasıl sürprizleri olacak ? Çok ilginç yaaa...canım göbekten aşağıya doğru dikey bir çizgi dimi aynısı bendede var, bir yerde normal olduğunu okumuştum.. hatta bir yerdede bak şöyle yazıyordu ;
Kadının hamileliği sırasında alttan başlayarak yukarıya doğru bir çizgi oluşur. Çizgi göbeği geçerse oğlan, göbekte kalırsa kız doğar.
bu ne kadar doğrudur tartışılır ama benim göbeğimi birazcık geçti ve oğlum olacak delikafadulden
böyle şeylere fazla inanmam aslında ama tesadüf müdür bilemem..
bir yerden alıntı ;
Göbeğin üstündeki garip çizgi...
Hamileliğin son günlerinde genelde koyu renk saçlı kadınlar göbek deliğinden aşağı doğru uzanan bir çizgiye rastlıyorlar. Açık tenli, sarışın kadınlarda bu çizgi daha az belirgin oluyor. Peki bu çizgi neden ortaya çıkıyor? Yanıtı çok basit: Hamilelik sırasında farklı doku tabakaları arasına, dışardan görünmeyecek şekilde pigmentler yerleşiyor. Bunun sebebiyse tam olarak bilinmiyor. Tek bilinen; bu çizginin doğumdan sonra kaybolduğu.
bazı hamilelerde yüzde lekeler oluşabiliyor bildiğim kadarıyla,bende henüz böyle bişey yok.. doktorunla görüş bence önlem için bir tavsiyesi olabilir.
Kızlar yaa , benim göbeğimden aşağı doğru kahverengi bi çizgi oluşmuş...:1shok: Resmen dümdüz bi çizgi , ameliyat izi gibi ...Bu da ne böyle ? :uhm:Ayrıyeten yüzümü de çiller bastı , aman Tanrım ya !!!
kızlar ben 1 hafta izne ayrıldım..
sabah antalyaya gidiyoruz..
umarım uçak yolculuğu beni kötü etkilemez bakıcaz artık..
otelde fırsatım olursa girmeye çalışıcam..
hepinize kucak dolusu sevgiler öpücükler...
kızlar ben bu rahim filmi konusunda korkuyorum o yüzden özelde çektirmeye karar verdim
çınarlı hastanesinde anestezili 300 müş anestezi olmadan 250 offf ordamı çektirsem
dokuz eyülülü aradım orda yk dr kim dr istek yapması gerek filan diyolar
egede tedavim sürüyor ama koca hastanede rahim filmi çekilemiyormuş bozukmuş inanamıyorum ya
izmirde ne kadar tüp bebek radyolojı lab hast varsa hepsini aradım 300-350 fiyatlar çok pahalı
ama çaremde yok onuda yaptımam lazım aklıma takılmasın bari
ne zor şeymiş bezdim artık inş bundan sonra başka birşey istemezler
bu arada lütfü beye mail atmıştım
pıhtılaşma değerlerimle ilgili cvb yazmış gebe kaldığımda 0,3 doz fraxpirin sabah aşkam uygun bulurum diye yazmış
marguerite tebrik ederim cqnım doğum yapmıs annelerimiz çoğalıyor ne güzel.Allahım inşallah herkese bu duyguyu tattırır.
aaa normal yapmadınmı doğumu neden canım yaw anlatsana bize musaitsen tabi.bende acaba normalemı karar versem diye düşünüyordum senden haber beklıyordum nasıl oldu diye.
MARGUERİTE ALLAH analı babalı nice ömürler versin. geçmiş olsun yol arkadaşımnasıl ameliyatta sorunmu yaşadın anladığım kadarıyla. çok şükür şu an iyisin herhalde bebek nasıl iyimi. kendine iyi bak.
cok tesekkur ederim gelgitcim insallah canim yeryuzunde bu duyguyu tatmayan hicbir kadin kalmaz cunku dunyanin en guzel ama bir o kadarda zor bir duygu gercekten sevgiyle bitanema.s.
allah analı babalı büyütsün çok sevindim oğluşun nasıl kilosu iyimi allahım bizede nasip eder işallah bizde yavrularımıza kavuşuruzhihoyyyt:1hug::içelim:
kızlar kusura bakmayın bööle bakıp cıkıoyorum.cemremin idrar yolu enfeksiyonu gecmedi( iğne kulanıyoruz.7 günlük antibiyotik iğnelere basladık..yavrumun canı cok yanıyor.onunda bacaktan vuruluyor iğneleri.hep benm vurulduğum günler geliyor aklıma.o acısı o caresizlik..ah kuzum nolur dua edin de iileşsi kızım arkadaslar..yoksa iğneyle karnından girip idrarını cekicekler.veya sonda takıcaklar...allahım butun hasta bebeklere/cocuklara/insanlara şifa versin.buna şükür diyorum.allahım dermansız dertler vermesin..
bi deişiklik varmı?yeni bi hamiş hbaeri?okuyamıyorum maalesef( MARGUERİTE doğum yapmıs sanırım.çok şükür.bir melek daha yeryüzüne indi.allahım analı babalı büyütsün...acısını göstermesin.darısı isteyen tüm arkadaslarıma...
Merhaba arkadaşlar , şu sıralar mümkün olduğunca dinlenmeye çalıştığım için bi süredir giremiyordum , güzel haberlerle karşılaştım , çok sevindim...
Sevgili Marguerite ve Melin sizleri tebrik ediyorum... Allah anneli babalı büyütsün , ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar olsunlar inşallah...Melincim sevincini bize umut oolsun diye yazmana çok sevindim , tekrar tebrik ederim...Darısı da hepimizin başına inşallah...
cok tesekkurler papatyacim guzel dileklerin icin kocaman bir aminnnnnnn
darisi senin ve bekleyen tum anne adaylarinin basina olsun insallah seninde iyi olmana cok sevindim canim umarim sonuna kadar sorunsuz gecer ve biran once bebegini kucagina alirsin opuyorum seni :1hug:
kızlar birşey soracam acaba sezeryan ameliyatından kaç gün sonra denize girilebilir bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
iğneler sanırım işe yaramadı nazlım :1no2: bugun son iğnesini vurulucak ama hala koku ve renk var idrarında.persembe günü kültür vericez.eğer yine enfeksiyon cıkarsa ki inşallllaaahhh cıkmaz :Saruboceq: sondayla veya karından iğneyle idrara vbakılıcak mafoldumben ne yapsam ki bileniniz yokmu kızlaaarr mafoldumben nolur su sonda veya iğne şine gelmeden atlatalım su illeti yaaaaaa mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?