Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bkale cok sagol canim aminnnn guzel dileklerin icin rabbim sanada nasip etsin kisa zamanda kavusmayi hayirlisiyla hersey gonlunce olsuna.s.

kızlar ben bu rahim filmi konusunda korkuyorum o yüzden özelde çektirmeye karar verdim
çınarlı hastanesinde anestezili 300 müş anestezi olmadan 250 offf ordamı çektirsem
dokuz eyülülü aradım orda yk dr kim dr istek yapması gerek filan diyolar
egede tedavim sürüyor ama koca hastanede rahim filmi çekilemiyormuş bozukmuş inanamıyorum ya
izmirde ne kadar tüp bebek radyolojı lab hast varsa hepsini aradım 300-350 fiyatlar çok pahalı
ama çaremde yok onuda yaptımam lazım aklıma takılmasın bari
ne zor şeymiş bezdim artık inş bundan sonra başka birşey istemezler
bu arada lütfü beye mail atmıştım
pıhtılaşma değerlerimle ilgili cvb yazmış gebe kaldığımda 0,3 doz fraxpirin sabah aşkam uygun bulurum diye yazmış

Kızlar yaa , benim göbeğimden aşağı doğru kahverengi bi çizgi oluşmuş...:1shok: Resmen dümdüz bi çizgi , ameliyat izi gibi ...Bu da ne böyle ? :uhm:Ayrıyeten yüzümü de çiller bastı , aman Tanrım ya !!!

canım göbekten aşağıya doğru dikey bir çizgi dimi aynısı bendede var, bir yerde normal olduğunu okumuştum.. hatta bir yerdede bak şöyle yazıyordu ;
Kadının hamileliği sırasında alttan başlayarak yukarıya doğru bir çizgi oluşur. Çizgi göbeği geçerse oğlan, göbekte kalırsa kız doğar.
bu ne kadar doğrudur tartışılır ama benim göbeğimi birazcık geçti ve oğlum olacak delikafadulden
böyle şeylere fazla inanmam aslında ama tesadüf müdür bilemem..

bir yerden alıntı ;
Göbeğin üstündeki garip çizgi...
Hamileliğin son günlerinde genelde koyu renk saçlı kadınlar göbek deliğinden aşağı doğru uzanan bir çizgiye rastlıyorlar. Açık tenli, sarışın kadınlarda bu çizgi daha az belirgin oluyor. Peki bu çizgi neden ortaya çıkıyor? Yanıtı çok basit: Hamilelik sırasında farklı doku tabakaları arasına, dışardan görünmeyecek şekilde pigmentler yerleşiyor. Bunun sebebiyse tam olarak bilinmiyor. Tek bilinen; bu çizginin doğumdan sonra kaybolduğu.

bazı hamilelerde yüzde lekeler oluşabiliyor bildiğim kadarıyla,bende henüz böyle bişey yok.. doktorunla görüş bence önlem için bir tavsiyesi olabilir.

Son düzenleme:
kızlar ben 1 hafta izne ayrıldım..
sabah antalyaya gidiyoruz..
umarım uçak yolculuğu beni kötü etkilemez bakıcaz artık..
otelde fırsatım olursa girmeye çalışıcam..
hepinize kucak dolusu sevgiler öpücükler...

Teşekkür ederim canım , benim çizgi göbeğe yatay değil , göbekten dikey aşağı doğru gidiyor , göbeği de geçmiyor...Bakalım hamişliğin başka nasıl sürprizleri olacak ? Çok ilginç yaaa...

canım benim ne değişik bir süreçten geçiyoruz değilmi aynı çizgi bendede var ama hamilelikten sonra geçiyormuş canım benim yüzümdede çil değil bir sürü sivilce var ergenlikte bile çıkmaşıtı doktora sordum hormonlarınız çok yükseldiği için diyor bakalım hamilelikten sonra düzelir inşallah ama sen yüksek faktörlü güneş kremi kullan sürekli dışarı çıkıyorsan 3 kez dışarı fazla çıkmıyorsan günde 2 kez kullanmak gerekiyormuş güneş çillerin oluşumunu etkiliyormuş canım önlemini al bence vereliniortakzemuszemus

iyi tatiller canım bol bol eylen bu arada sende bebiş var mı pek gecmişe dönemedim

canım maili nerden attın bide ben soruyum durumumu...

marguerite tebrik ederim cqnım doğum yapmıs annelerimiz çoğalıyor ne güzel.Allahım inşallah herkese bu duyguyu tattırır.

cok tesekkur ederim gelgitcim insallah canim yeryuzunde bu duyguyu tatmayan hicbir kadin kalmaz cunku dunyanin en guzel ama bir o kadarda zor bir duygu gercekten sevgiyle bitanema.s.

aaa normal yapmadınmı doğumu neden canım yaw anlatsana bize musaitsen tabi.bende acaba normalemı karar versem diye düşünüyordum senden haber beklıyordum nasıl oldu diye.

canim hayir normaldi planlanan ama olmadi bazi durumlar yuzunden daha once anlatmistim okuduysan bence normal yap dogumu mumkunse tabi biliyorsun sezaryen olursan iki uc sene beklemen gerekiyor ikincisi icin yani ben oyle biliyorum daha doktorumla konusamadim ama en iyisi normal bence neyse zamani gelince karar verirsin hayirlisi olsun opuyorum:1hug:

aminnnn canim ameliyatta degilde bebegin kordonu iki kere boynuna dolanmisti canim ya hic sorma ucuz atlattik desem yeridir yani yoksa biliyorsun benim normal dogum olacakti o yuzden sezaryen oldum acil olarak ama simdi masallah nurtopu gibi bir oglum var oda bende allahima sonsuz kere sukur cok iyiyiz sen nasilsin biraz gec cevap yazdim anca firsat buldum kusura bakmayin hepinizi cok opuyorum a.s.

cok tesekkur ederim gelgitcim insallah canim yeryuzunde bu duyguyu tatmayan hicbir kadin kalmaz cunku dunyanin en guzel ama bir o kadarda zor bir duygu gercekten sevgiyle bitanema.s.

canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün.sendede mi kanda pıhtılaşma vardı igne mi vuruldumn her gün kendinden bahsetsene biraz seni tanıyım

allah analı babalı büyütsün çok sevindim oğluşun nasıl kilosu iyimi allahım bizede nasip eder işallah bizde yavrularımıza kavuşuruzhihoyyyt:1hug::içelim:

sevgili ravzacim cok tesekkurler canim oglusum tam 3980 gram ve 50 cm dogdu insallah sizede ve herkesede nasip eder canim opuyorum bitanem:1hug:

canim yaa nedir bu cemrenin rahatsizligi boyle surekli valla icim sizladi cok gecmis olsun cerencim uzulme bunuda atlatir kuzum insallah biraz sabir
ayrica guzel dileklerin icinde cok sagol canim tekrar cok gecmis olsun bitanem opuyorum kuzumuda senide:1hug:

kızlar birşey soracam acaba sezeryan ameliyatından kaç gün sonra denize girilebilir bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.

mumamucum doktor bana bir ay dedi havuz deniz vs. yasak dedi bende sabirsizlikla bekliyorum gerci bizim burda henuz deniz havasi yok ama olsun genede bekliyorum biran once en azindan deniz kenarina gitmeyi sana doktorun birsey soylemedimi bu konuda

celencim ben obur oglumda cok cektim bu illeti ama sana tavsiyede bulunabilecegim maalesef birsey yok sadece sunu merak ettim bobrege kacak varmi idrardan ona bakildimi eger varsa seni korkutmak istemem ama tehlikeli oldugunu biliyorum bizde cok antibiyotik kullandik en son artik onlarda care etmedi yani ne olur uzulme bunlarida uzulesin diye anlatmiyorum insallah kuzucugumun hicbirseyi kalmaz bu son igneden sonra bizede haber ver lutfen simdi merakda kalirim acil sifalar diliyorum canim a.s.

Sevgili margueritecim , oğluna sağlıcakla kavuştuğuna çok ama çok seviniyorum... Ben ilk foruma girdiğim günden beri beraberiz , bugünlerini gördüğüme çok sevindim...İnşallah benim de ve tüm arkadaşların da seninki gibi zamanında , tombul , sağlıklı çocukları olur...Çok öpüyorum canım , Azad a da öpücükler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…