Sevgili hummu , benim 3 gebelik kaybım oldu maalesef...canım bende ankaradayım ankarada hangi doktora gittin bende araştırma içindeyim..
Ay canım benim , demek senin melek küçük bi prensmiş...Canım benim çok sevindim , şimdi daha da güzel bağ kurabileceksin oğlunla...Allah sizi sağlıcakla kavuştursun inşallah....Benim de yarın kontrolüm var , inşallah benim canımın cinsiyeti de belli olur , merak ediyorum...Çok öpüyorum canım...canım arkadaşlarım hepinize merhaba biz dün ayrıntılı ultrasona girdik allaha binlerce kez şükürler olsun herşey çok güzel inşallahta hep böyle gider cinsiyetinide öğrendim bilin bakalım ne kızmı erkekmi
küçük prensim gamyoncuiremsugamyoncuiremsugeliyor kızlar cinsiyetini öğrenmek çok farklıymış gerçekten artık bebeğimi severken canım oğlum diye seviyorum allah herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla kimsenin kucağını boş bırakmasın hepinizi çok ama çok seviyorum allaha emanet olun:sm_cool::sm_cool:
Sevgili hummu , benim 3 gebelik kaybım oldu maalesef...
2. kaybımdan sonra mersinde gidebilecegim en iyi doktorlara gittim...Zaten topu topu 2 tane prof var , ikisine de gittim ve iki düşüğüm olmasına rağmen , araştırma namına baktıkları sadece hormonlar ( tiroid filan ) ve bağışıklık APTT ile ilgili şeylerdi...Pıhtılaşmayla ilgili hiçbir araştırma yapma gereği duymadılar , üstelik 2. bebeğimin karnımda kalbi durmuştu , bu durumda direk pıhtılaşmayı düşünmeleri gerekiyordu..Bana yeniden hamile kalmam önerildi , tedbiren aspirin önericem dendi...Düşünebiliyor musun ? Ben de çok sinirlendim tabii , yeniden hamile kal düşük olursa bakarız gibi yaklaşım olabilir mi ? Soluğu direk Ankarada aldım tabii...Ankarada olan arkadaşlar çok şanslılar çünkü Hacettepenin doktorları bence mükemmel , her branşta çok iyi ...Araştırdım , tavsiye üzerine Hacettepeden Timur Gürgan hocanın özel kliniğine gittim ... Ve inanılmaz memnun kaldım...B i kere çok iyi bi hoca , dünyada sayılı kadın-doğumcular arasında gösteriliyormuş...Çok araştırmacı ve hasta yaklaşımı da çok çok iyi...Ben hasta hikayemi anlattıktan sonra , tekrarlayan düşüğe neden olabilecek ne kadar neden varsa hepsinde araştırma yapacağız , ona göre tedbirimizi alacağız dedi .. Genetik , hormonal , bağışıklık , pıhtılaşma tetkikleri yaptırdı önce....Düşükler rahim anomalisinden olabilir mi diye rahim filmi istedi...Hocam korkuyorum çektiremedim diyince , ısrarcı oldu , yardımcı olabileceğini söyledi ...Hacettepedeki işlemlerde hocanın hemşiresi çok yardımcı oluyor... Yani her açıdan çok memnun kaldım , hasta iletişimi çok iyi ve eşimle en çok hoşumuza giden şey de sırf ticari düşünüyor olmaması ...Kliniği bi tüp bebek merkezi olmasına rağmen direk aşılamaya , tüp bebeğe yönlendirmedi , hatta biz 4-5 ay olmayınca aşılama filan deneyebiliriz demiştik , istemedi...B u arada rahim filminde septum çıkınca histereskopi yapılması gerekti , timur hoca yurtdışında olduğu için ve bu sorunu bi an önce halletmek istediğim için Lütfü beye gittim , daha az yoğun olduğu için daha kolay ulaşabildiğim için ona devam ettim..Bence Lütfü bey de çok iyi bi hoca...Hatta en son gene aşılama için görüşelim diye Timur beyden randevu almak istemiştik , aramıştık.. Yurtdışında olduğu için gidememiştik , tam da o ay hamile kaldım Allahıma şükürler olsun...
Benim hikayem böyle canım , Ankarada olan arkadaşlar daha iyi bilirler ama ben Timur Hocayı , Lütfü beyi gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim ...Herşey gönlünce olsun , çok sevgiler....
Sevgili hummu , benim 3 gebelik kaybım oldu maalesef...
2. kaybımdan sonra mersinde gidebilecegim en iyi doktorlara gittim...Zaten topu topu 2 tane prof var , ikisine de gittim ve iki düşüğüm olmasına rağmen , araştırma namına baktıkları sadece hormonlar ( tiroid filan ) ve bağışıklık APTT ile ilgili şeylerdi...Pıhtılaşmayla ilgili hiçbir araştırma yapma gereği duymadılar , üstelik 2. bebeğimin karnımda kalbi durmuştu , bu durumda direk pıhtılaşmayı düşünmeleri gerekiyordu..Bana yeniden hamile kalmam önerildi , tedbiren aspirin önericem dendi...Düşünebiliyor musun ? Ben de çok sinirlendim tabii , yeniden hamile kal düşük olursa bakarız gibi yaklaşım olabilir mi ? Soluğu direk Ankarada aldım tabii...Ankarada olan arkadaşlar çok şanslılar çünkü Hacettepenin doktorları bence mükemmel , her branşta çok iyi ...Araştırdım , tavsiye üzerine Hacettepeden Timur Gürgan hocanın özel kliniğine gittim ... Ve inanılmaz memnun kaldım...B i kere çok iyi bi hoca , dünyada sayılı kadın-doğumcular arasında gösteriliyormuş...Çok araştırmacı ve hasta yaklaşımı da çok çok iyi...Ben hasta hikayemi anlattıktan sonra , tekrarlayan düşüğe neden olabilecek ne kadar neden varsa hepsinde araştırma yapacağız , ona göre tedbirimizi alacağız dedi .. Genetik , hormonal , bağışıklık , pıhtılaşma tetkikleri yaptırdı önce....Düşükler rahim anomalisinden olabilir mi diye rahim filmi istedi...Hocam korkuyorum çektiremedim diyince , ısrarcı oldu , yardımcı olabileceğini söyledi ...Hacettepedeki işlemlerde hocanın hemşiresi çok yardımcı oluyor... Yani her açıdan çok memnun kaldım , hasta iletişimi çok iyi ve eşimle en çok hoşumuza giden şey de sırf ticari düşünüyor olmaması ...Kliniği bi tüp bebek merkezi olmasına rağmen direk aşılamaya , tüp bebeğe yönlendirmedi , hatta biz 4-5 ay olmayınca aşılama filan deneyebiliriz demiştik , istemedi...B u arada rahim filminde septum çıkınca histereskopi yapılması gerekti , timur hoca yurtdışında olduğu için ve bu sorunu bi an önce halletmek istediğim için Lütfü beye gittim , daha az yoğun olduğu için daha kolay ulaşabildiğim için ona devam ettim..Bence Lütfü bey de çok iyi bi hoca...Hatta en son gene aşılama için görüşelim diye Timur beyden randevu almak istemiştik , aramıştık.. Yurtdışında olduğu için gidememiştik , tam da o ay hamile kaldım Allahıma şükürler olsun...
Benim hikayem böyle canım , Ankarada olan arkadaşlar daha iyi bilirler ama ben Timur Hocayı , Lütfü beyi gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim ...Herşey gönlünce olsun , çok sevgiler....
heyooooo:gamyoncuiremsugamyoncuiremsu oğluş geliyo... kanka yaparız bizimkilerisositososito canım çok sevindim maşallahkırkbirkere işler yolundaymış. bende şimdi çıkıyorum ilk nst mize gircez oğluşla bakalım. öptük sizi çok.
canım peki timur beymi lütfü hocamı dersem hangisini tavsiye edersin acaba? şuan hangisine devam ediyosun. birde rahimde septum çıktı demişsin ve peki hamile kalmadan yaptırdınmı histeroskopiyi? biliyosun benimde 2 düşüğüm var. ankarada gazide yaptırdık testleri. genetik pıhtılaşma troit bağışıklık falan hepsi yapıldı ama rahim filmi çekilmedi. acaba çektirsemiydimki kafam karıştı şimdi:çok üzgünüm:hoş gazideki doçentte çok iyiydi. mehmet erdem şu ikiz kardeşler. tavsiye üzerine gitmiştim kendisine. bir sürü tahlil yaptırdı. vajinal muayene etti ultrasonla falan baktı. rahimde bir problem görmedi acaba gerek görmediği içinmi rahim filmi çektirmedi bana bilmiyorum. ankaradaki doçent hamile kalınca sadece aspirin yeterli dedi. ama gerek burdan gerekse internetten bir sürü prof araştırdım ve lütfü beyin en iyisi olduğuna inandım hatta kendine mail attım hemen cevap verdi. şimdi hamile kalınca allah nasipederse lütfü beye gitmeyi düşünüyorum. sen onun hastası olarak bana biraz doktoru ve muayenehanesini anlatabilirmisin gelişmiş aletler varmı?ilgi alaka nasıl? sonuçta taa kastamonulardan gidicem hamile olunca apar topar bir muayene ve ilgisizlik istemiyorum
Ay canım benim , demek senin melek küçük bi prensmiş...Canım benim çok sevindim , şimdi daha da güzel bağ kurabileceksin oğlunla...Allah sizi sağlıcakla kavuştursun inşallah....Benim de yarın kontrolüm var , inşallah benim canımın cinsiyeti de belli olur , merak ediyorum...Çok öpüyorum canım...
Canım , Timur beyin telefonu : 0 312 442 74 04 -05 , 0 312 440 34 70-72 . Kliniği Çankayadaydı , köşke yakın bi yerdeydi. Lütfü Bey telefon : 0 312 446 52 99 . Canım bugünlerini sabırla atlatmaya çalış , güzel günlere bir an önce kavuşman dileğiyle...Öpüyorum...canım benim çok gecmil olsun ...benimde 2 bebgim hüsranla sonuçlandı ilk bebegim boş gebelikten kürtaj oldum .2.5 ay sonra tekrar hamile kaldım oda 7 haftalıktı kendiliginden düştü..bended kanda pıhtılaşma çıktı.şu an bide rahmimde yara cıktı ha bire bişey cıkyor bu hafta dondurcam yaramı rabbim izin verirse sonra deniyecem bakalım nasıl olcak..bu doktorların teli var mı sende söylesen bana
canım ne güzel bi haber bu allahım inş tamamına erdiri rabbim ...cok sevindim gözleriniz aydın
fundammmmmmmmmmm hayırlı olsun prensinnnnnnnnnn ya biliyomusun oğlan annesi olmak çok havalı geliyo banabuyrunnnnnnnnnama kızlarda çok tatli tabi bıcır bıcır oluyolar aslında en önemlisi sağlıklı sıhhatli olmaları tabi canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini:Saruboceq:fundacım bu arada kızlar onları güldürüyorum diye çok dua ediyolar bana bak sendende bir dua bekliyorum canım lütfennnnnnnnkaydirigubbakcemile3haziran 25te dualarınız kabul olucakmı bakalım valla olmazsa sizin dualardan söyliyimdelikafaduldenyoksa ben çok çalıştım bu ay bir iki şeyi saymazsakkaydirigubbakcemile3
Canımm ,sağlıkla bebeğini kucağına alırsan inşaallah...küçük prensi kocaman öpüyorumm...
ayyyy ne güzel yerim ben onuu
hadi bakalım erkekleri çoğaltık herhalde..
maşallah allah sağlıklı doğumlar nasip etsinde sağlıcakla kucaklarımıza alalım..
Canım , Timur beyin telefonu : 0 312 442 74 04 -05 , 0 312 440 34 70-72 . Kliniği Çankayadaydı , köşke yakın bi yerdeydi. Lütfü Bey telefon : 0 312 446 52 99 . Canım bugünlerini sabırla atlatmaya çalış , güzel günlere bir an önce kavuşman dileğiyle...Öpüyorum...
Canım , bu soruna nasıl cevap vereyim bilmiyorum...Nerdeyse iki yıldır Lütfü beye gidip geliyorum ...Lütfü beyle ilgili olumsuzluklar yaşayan arkadaşlar olmuş , kimi arkadaşlar da rahatlığını sevmiyor...Mumamuya söz verdiği halde doğuma girmemesi hiç doğru değil bence...Rahatlığına gelince , evet biraz rahat , ama ben doktorumun her türlü tedbiri almak kaydıyla pozitif olmasından yanayım...Yani Sinan beksaç gibi rahatsızlığımı abartıp abartıp kötü örnekler verip moralimi bozacağına Lütfü bey gibi rahat olsun daha iyi...Artı riskli gebelikler konusunda uzman , bizim durumumuzda olan çok sayıda hastası var , ultrasonu iyi , kan akımını değerlendirebiliyor..canım peki timur beymi lütfü hocamı dersem hangisini tavsiye edersin acaba? şuan hangisine devam ediyosun. birde rahimde septum çıktı demişsin ve peki hamile kalmadan yaptırdınmı histeroskopiyi? biliyosun benimde 2 düşüğüm var. ankarada gazide yaptırdık testleri. genetik pıhtılaşma troit bağışıklık falan hepsi yapıldı ama rahim filmi çekilmedi. acaba çektirsemiydimki kafam karıştı şimdi:çok üzgünüm:hoş gazideki doçentte çok iyiydi. mehmet erdem şu ikiz kardeşler. tavsiye üzerine gitmiştim kendisine. bir sürü tahlil yaptırdı. vajinal muayene etti ultrasonla falan baktı. rahimde bir problem görmedi acaba gerek görmediği içinmi rahim filmi çektirmedi bana bilmiyorum. ankaradaki doçent hamile kalınca sadece aspirin yeterli dedi. ama gerek burdan gerekse internetten bir sürü prof araştırdım ve lütfü beyin en iyisi olduğuna inandım hatta kendine mail attım hemen cevap verdi. şimdi hamile kalınca allah nasipederse lütfü beye gitmeyi düşünüyorum. sen onun hastası olarak bana biraz doktoru ve muayenehanesini anlatabilirmisin gelişmiş aletler varmı?ilgi alaka nasıl? sonuçta taa kastamonulardan gidicem hamile olunca apar topar bir muayene ve ilgisizlik istemiyorum
canım çok gecmiş olsun gazideki doktorun soyadı erdem mi sen memnun kaldın mı ..
Canım , bu soruna nasıl cevap vereyim bilmiyorum...Nerdeyse iki yıldır Lütfü beye gidip geliyorum ...Lütfü beyle ilgili olumsuzluklar yaşayan arkadaşlar olmuş , kimi arkadaşlar da rahatlığını sevmiyor...Mumamuya söz verdiği halde doğuma girmemesi hiç doğru değil bence...Rahatlığına gelince , evet biraz rahat , ama ben doktorumun her türlü tedbiri almak kaydıyla pozitif olmasından yanayım...Yani Sinan beksaç gibi rahatsızlığımı abartıp abartıp kötü örnekler verip moralimi bozacağına Lütfü bey gibi rahat olsun daha iyi...Artı riskli gebelikler konusunda uzman , bizim durumumuzda olan çok sayıda hastası var , ultrasonu iyi , kan akımını değerlendirebiliyor..
Timur beye de 1 yıl kadar gidip geldim , muayene masasından elini tutarak kaldıran bi doktor düşün yani , ilgisi benim çok hoşuma gitmişti...Çok da pozitif , anlayışlı , esprili , eşimle de çok iyi anlaşmıştı...Bizi hiçbir zaman strese sokmadı , size hemen aşılama yapalım filan demedi .. Kliniğinde kan akımı için renkli doppler var....Kliniğinde bi sürü hemşiresi var , bişey sormak istediğinde ceplerinden arayabiliyorsun...Hatta ben hamile kaldığım ay Timur beye gitmeye karar vermiştim...Yalnız bana mı öyle denk geldi bilmiyorum , sanki ulaşması biraz zor gibi , tüp bebekle ilgili bilimsel çalışmaları olduğu için sık sık yurtdışına gidiyor...
Yani bildiğim kadarıyla her iki doktorun artıları - eksileri böyle canım...Timur beyde hiç olumsuz bişey yaşamadım ben...Hatta kendisine her zaman için duacıyım , Allah razı olsun diyorum , çünkü benim tüm sorunlarımı tespit etti ... İstersen bi Timur beye git , görüş , edindiğin izlenime göre bi karar verebilirsin...Çünkü memnuniyet ne de olsa kişisel bişey ...En azından araştırma safhanı Timur beye yaptırabilirsin derim , hastanede de sana yardımcı olurlar... Dediğim gibi istersen bi kez git , onu göre kararını ver canım....
margaerite ve melin,
gözünüz aydın.. allah analı babalı büyütsün, bahtlarını açık etsin prenslerimizin...
cok tesekkurler canim allah sanada nasip etsin insallah kusura bakma anca cevap yazabildim oglum durmadigi icin cok fazla giremiyorum optum sevgiyle kala.s.
Marguerite
öncelikle gözün aydin canim
Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin.:Saruboceq:
Zor günler gecirdigin icin cok üzüldüm canim ama rabbime sükürler olsun Oglusunu sana bagisladi. Bizim yerimizede öp melegini
günaydın kızlarr
Melin ; canım allah analı babalı büyütsün ne güzel tebrik ederiz seni..
Marguarite ; canım gerçekten zor anlar geçirmişsin ama artık bebeğinle keyifli saatlerin tadını çıkar.. ne güzel sonuçta kavuştun bebeğine .. tekrar tebrikler canım...
doğum yapan arkadaşlar ; sizleri okudukça sanki kendim doğum yapmışım gibi seviniyorum inanın ki..
Hamile arkadaşlar ; allah bizlerede sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.. bizlerde sağlıcakla kucaklarımıza alalım..gün geçtikçe dahada sabırsızlanıyorum ben bir an önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum nedense.. 21+2 haftalık olduk.. hergün hareketlerini hissettikçe bebeğimi merak ediyorum yüzü nasıl ellleri ayakları nasıl diye .. allahım bu yolculuğu güzel sona erdirir inşallah.
Bebek bekleyen arkadaşlar ; allahım en kısa zamanda sizlerede sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip etsin..her duamda sizlerde varsınız ..
canım bak herşeyde bir hayır varmış gördünmü. Eğer acile bronşit şikayetiyle gitmeseydin belkide böyle gözlem altında olmıycaktın. Ve bunlar anlaşılmayacaktı bile. Neyse artık kötü günler geride kalmış zor şeyler ama unut gitsen bak prensinyanında artık öp onuda bizim yerimize olurmu
merhaba kızlar çalıkuşu verdiğin bilgiler çok güzel tşk ederim faydalı olacağına eminim
esercim sanada tşk ederim şu an dr seçmek istiyorum o yüzden sordum canım bu dr konusu herkes gibi benimde canımı sıkıyor çünkü alakalı ve içten sıcak ilgilenen bir dr bulmak çok zor hayırlısı inş
marguerita canım sonunda kavuştun bebeğine allahım analı babalı büyütsün inş
yalnız yaşadığın zorluklar üzdü beni keşke böyle olmasaydı ama en önemlisi bebeğin ve sen sağlıklısın şu anda artık düşünme o zor anları canım mutluluklar dilerim oğluşunuzla birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?