Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin:Saruboceq:deee bir sorum olucak maşallah ilk denemede nasıl tutturdunuz canım ya:jeyyar:buradaki kızlar beni bilir genelde bana kallll geliyo tutturamıyorumdadelikafadulden

Son düzenleme:

canım benim seni çok iyi anlayabiliyorum ,evet hastane tahlil bu tarz işler biraz sıkıcı boğucu gelebiliyor..
rahim filmi konusunda bilgisi olanlar cevaplamış zaten..
lütfen kendini çok kasma üzme bu işler hep sağlıklı bir bebeğin olsun diye,bak gör bebişin gelsin bu günler aklının ucundan bile geçmeyecek..
bir an önce sağlık işlerini halledersin ve bebişin de hemencecik gelirverir annesinin göbüşüne..

İyi dileklerin için sağol arkadaşım.inşallah sen de kolay ve sıkıntısızca bebeğine kavuşursun...:ecrin_bebek:

saol canım benim allahım herkese sağlıklı gebelikler ve bebekler nasip etsin

Ağlamak istiyorum arkadaşlar (( Biliyorum daha yolun çok başındayım ama çok yoruldum ben,bebeğimi çok özlüyorum (( Lütfen benim için dua edin arkadaşlar,buna gerçekten çok ihtiyacım var...

canım benim hepimiz o kadar çok dualar ediyoruz ki birbirimize..
ama bu kadar üzme kendini strese girme hayatım,yoruldum felan yok öylee
hemen pes etme,güçlü ol sen anne olacaksın.

Amin canım inşallah
Doktor bize 2ay bebek yasakladı inşallah biran önce geçer bu 2ay

canım benimm 2 ay dediğin nedir kii geçiverir hemen..

ayy ay reis devrim canım benim ölüyorum sana :1hug:
en kısa zamanda göbüşün bebişle dolsun

meryemcim canım saol gülüm ya ne güzel dilekler bunlar böyle:))) göbişim patlayıncaya kadar şişsin kocaman olsun gere gere geziyim inşallahhhhhhhhh:)))) sonrada bu çatlakları napıcam diye ciyak ciyak cırlarım diimi olsun ama olsun da yeterki:))) canım ya bu aralar kızlardan sende dahil olmak üzere bol bol dua alıyorum valla kız bu ay tuttumu ne:))) eee bu kadar çalışma bu kadar duaya da tutmazsa artıkım ne yaparım bilmem artık bir dahaki ay :))) hoş tam 14. gün boşa gitti ama dün telafi ettik:))) bizim adama çerezli ballı karışım aldım çalışmalara başlamadan önce. benim maymun iştahlı kocam daha yumurtlama günüm gelmeden ben adetliyken yarısını sildi süpürdü eee tabi sonrasında malummmmn:)))))) adet biter bitmez başladık adamın enerji ve ballı karışım 10. günde bitti bizim işlerde bitti:))) zar zor 12. gün yaptık derken 13-14, gün boşa çıktı:)))) dünde işte güle güle zar zor birşeyler yaptık ve sinirlerim gevşedi:))))

işte böyle canım yine benim çene düştü dimi:)) sen ve bebişin nasıl çok dikkat et kendine olurmu canım gelişmelerdende haberdar et bizi bol bolda dua et çokkkkkkkkkkkkkk ihtiyacım varrrrrrrrrrrr aha aha aha:))))

canım bende ankaradayım ankarada hangi doktora gittin bende araştırma içindeyim..

arkadaşlar benim sonuçumda
FAKTÖR V LEıDEN :heterozigot mutasyon
PROTROMBıN:heterozıgot mutasyon
B-FıBRıNOJEN:heterozigot mutasyon
MTHFR(A1298C):HOMOZıGOT MUTASYON
BENLE AYNI OLAN VAR MI

Ya ne gÜzel sız calıŞmalara baŞlamıŞsınız daha bız ona baŞlayamadık bıle sızlerden duyunca tedırgın oldum 2 kez hamıle kaldım hemde hemen ama bu sefer kı nasıl olcak ınŞ. Çok beklemem benım adet gÜnlerımdede oynama oldu bu normal dıye dÜŞÜnÜyorum ama adet gÜnlerım kısaldı dÜŞÜklerden sonra kızlar benım ıŞım uzun yaramı yaktırcam 1 ay Öyle beklıyecem sonra belkı rahım fılmı cektırcenm oy oy oy

canım arkadaşlarım hepinize merhaba biz dün ayrıntılı ultrasona girdik allaha binlerce kez şükürler olsun herşey çok güzel inşallahta hep böyle gider cinsiyetinide öğrendim bilin bakalım ne kızmı erkekmi
küçük prensim gamyoncuiremsugamyoncuiremsugeliyor kızlar cinsiyetini öğrenmek çok farklıymış gerçekten artık bebeğimi severken canım oğlum diye seviyorum allah herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla kimsenin kucağını boş bırakmasın hepinizi çok ama çok seviyorum allaha emanet olun:sm_cool::sm_cool:

canım bendede yara var ama benim yaktırmamı bir kaç doktor doğru bulmadı. yani bebek olmasını zorlaştırıyomuş diye duydum ve yaktırsan bile tekrarlama riski varmış. ben yara varken hamile kalmıştım. yani yara eğer sana çok rahatsızlık vermiyosa bence yaktırma. gebe kalmayı zorlaştırıyo diyolar ama ben ikikez hamile kaldım. yaktırınca asıl problem olabilir diyolar. rahim ağzı büzülebilirmiş eğer çok acilse dondurma olayını bir araştır istersen.benim de iki düşüğüm oldu ama ben rahim filmi çektirmedim doktor gerekli görmedi. ya benim doktorda hiç birşeye gerek görmemişkaydirigubbakcemile3hayırlısı bakalım

heyooooo:gamyoncuiremsugamyoncuiremsu oğluş geliyo... kanka yaparız bizimkilerisositososito canım çok sevindim maşallah kırkbirkere işler yolundaymış. bende şimdi çıkıyorum ilk nst mize gircez oğluşla bakalım. öptük sizi çok.

canım ne güzel bi haber bu allahım inş tamamına erdiri rabbim ...cok sevindim gözleriniz aydın

fundammmmmmmmmmm hayırlı olsun prensinnnnnnnnnn ya biliyomusun oğlan annesi olmak çok havalı geliyo banabuyrunnnnnnnnnama kızlarda çok tatli tabi bıcır bıcır oluyolar aslında en önemlisi sağlıklı sıhhatli olmaları tabi canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini:Saruboceq:fundacım bu arada kızlar onları güldürüyorum diye çok dua ediyolar bana bak sendende bir dua bekliyorum canım lütfennnnnnnnkaydirigubbakcemile3haziran 25te dualarınız kabul olucakmı bakalım valla olmazsa sizin dualardan söyliyimdelikafaduldenyoksa ben çok çalıştım bu ay bir iki şeyi saymazsakkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar benim sonuçumda
FAKTÖR V LEİDEN :heterozigot mutasyon
PROTROMBİN:heterozıgot mutasyon
B-FİBRİNOJEN:heterozigot mutasyon
MTHFR(A1298C):HOMOZİGOT MUTASYON
BENLE AYNI OLAN VAR MI

hummu 85 , listeye ekledim senide,burdan bakabilirsin...

DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ

(hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşük--------------------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???

(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???

(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane

(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek------------------------------------------------------------------------------????

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot--------------------------------bebek aspirini+folic plus (şimdilik )

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85 faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????
zemuszemus

Canımm ,sağlıkla bebeğini kucağına alırsan inşaallah...küçük prensi kocaman öpüyorumm...

ayyyy ne güzel yerim ben onuu
hadi bakalım erkekleri çoğaltık herhalde..
maşallah allah sağlıklı doğumlar nasip etsinde sağlıcakla kucaklarımıza alalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…