sevgili ANCEL34 günün geçmeden 1hafta önce çıkıyor.
mesela ben korunmayı bırakınca 3 hafta sonra gittim kısacası bebek rahme düştükten iki hafta sonra kanda gebelik belli oluyor.ben de hemen gebe kaldığımı bildiğim için üç hafta bekledim ve gittim sonuç iki haftalık gebeydim.inşallah rabbim sana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder canım...
DEĞERLERıMıZ VE ÖNERıLEN TEDAVı ŞEKıLLERı
(hatice0666) mthfr=heterozigot----fibrinojen=600(yüksek)-----------------0.3fraxiparine
(kahvelokum) faktör5:heterozigot----paı=homozigot----------------------------???
(sevda80) mthr=homozigot---faktör5=heterozigot---proteinc=düşük--------------------0.2 clexan
(06EE) mthfr=homozigot----aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------???
(bkale) mthfr:heterozigot------------------------------------------------------0.2 cexane
(güşenenes) mthfr:heterozigot-----protrombin20210 G-A--------???
(reisdevrim37) mthfr:heterozigot-----antitrombin ııı aktv.123(yüksek)----???
(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot-----prothrombin20210:heterozigot-----------0.4 cexane
(papatyasüreyya) mthfr:homozigot------paı:heterozigot----------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine
(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot---------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol
(roselenda) mthfr:heterozigot-----------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)
(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin
(gelgit) mthfr:homozigot------------------------------------------0.6 cexane
(şen) mthfr:homozigot-----faktör5:heterozigot-----protein c:düşük----------------06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c--------tedavi başarılıpelincik annecinin kollarında
(ravza1818) mthfr:heterozigot-----tiroid-----------------------------------0.4 cexane
(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot---------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin
(umut7) mthfr:heterozigot------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane
(rapunzel82) mthfr:heterozigot-----protein c-s:düşük--------------------????
( sonuyok ) mtfhr C677 heterozigot.. faktor 51299 R heterozigot.. GPIIIa L33 P Heterozigot ..protein s yüksek... tedavi henüz belli değil
(melek76 ) mthfr c677 heterozigot............................Coraspin+folbiol (şimdilik)
(Dinamiss) MTFHR gen mutasyonu Mutant 1298AC heterozigot ve Mutant 1298CC Homozigot.....Bebek aspirini+Folic Plus (Şimdilik)
protein s, prıtein c nin normal, Faktör V leiden analizinin normal, protrombin gen mutasyonu normal
MTFHR gen mutasyonu
Mutant 1298AC heterozigot ve Mutant 1298CC Homozigot
Bunlarda benim sonuçlarım kızlar.
Doktor hamile kalmadan bebek aspirini ve folic plus a başlattı. Doktorum küçük bir sorun olduğunu, düşük dozda bir iğne yapılacağını söyledi ama şimdilik net bir bilgim yok bu konuda..ınşallah hamile kalır da iğnemi de yazarım:)
kızlar benim yine sinirlerim bozuk
bugün dr dan geldim ayyy delirtecek bunlar beni son testimde heterozigot çıktı hemde 3 gende neyse onun şokunu atlattım
bugünde rahim filmi çekil diyorlar yaaaaaaaa yeter artık bıktım valla
napıcam nasıl çektiricem bilmiyorum ege ünv yokmuş rahim filmi çekilmiyormuş ya özel tüp bebek merkezinde ya da tepecik hastanesinde çekiliyormuş (izmirli olanlar bilir)
ama ben bıktım artık ne önerirsiniz rahim filmi çektiren varmı zaten kasıklarım ağrıyor kaç gündür neyin nesi anlamadım
şimdide rahim filmi çıktı başıma deliriyorum artık
özelde çektirsem kimbilir kaç paradır tepeciğe gitsem gün verirler kimbilir kaç ay beklerim
sonuç itibariyle rahim filmini özelde çektiren varmı acıyormu nasıl çekiliyor bilen varmı
ne diye istiyorlar hamile kalabiliyorum düşükte kanamayla değil kalp atışı duruyor bunun için rahim filmi çekilirmi diye asistana sordum bir an durakladı yoksa kafalarına göre bana ne olursa yaptırmak mı istiyorlar kızlar yardım edin
artık sinir oldum bebekten vazgeçicem neredeyse offf offffff
İyi dileklerin için sağol arkadaşım.inşallah sen de kolay ve sıkıntısızca bebeğine kavuşursun...:ecrin_bebek:
Ağlamak istiyorum arkadaşlar(( Biliyorum daha yolun çok başındayım ama çok yoruldum ben,bebeğimi çok özlüyorum (( Lütfen benim için dua edin arkadaşlar,buna gerçekten çok ihtiyacım var...
Amin canım inşallah
Doktor bize 2ay bebek yasakladı inşallah biran önce geçer bu 2ay
canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin:Saruboceq:deee bir sorum olucak maşallah ilk denemede nasıl tutturdunuz canım ya:jeyyar:buradaki kızlar beni bilir genelde bana kallll geliyo tutturamıyorumdadelikafadulden
canım benim hepimiz o kadar çok dualar ediyoruz ki birbirimize..
ama bu kadar üzme kendini strese girme hayatım,yoruldum felan yok öylee
hemen pes etme,güçlü ol sen anne olacaksın.
Meryemmeryem çok haklısın,güçlü olmalıyım...sağol canım...Bebeğini sağlıkla kucağına almayı diliyorum...
Sevgili sonuyok , şu an endişeli olmakta haklısın ama sakin sakin düşünürsen tamamen senin iyiliğin ve üzücü şeyler yaşamaman için istenen birşey canım rahim filmi...
Tekrarlayan düşükler sadece bir tek nedene bağlı olmayabiliyor ...Hem kan pıhtılaşması hem rahimde şekil bozukluğu da olabilir , Rahimdeki şekil anomalileri de düşüğe neden olabiliyormuş , yani pıhtılaşmayla ilgili tüm önlemlerini alsan bile rahim anomalini düzeltmemen düşük ya da erken doğum nedeni olabiliyor Allah korusun... O yüzden hamile kalmadan önce böyle bi sorunun olup olmadığını araştırman , varsa düzeltip öyle hamile kalman en doğrusu , bu senin ve bebeğinin sağlığı , üzülmemesi için canım...
Benim 2. düşüğümden sonra Ankarada gittiğim doktor , gerçekten Allah razı olsun diyorum , mükemmel bi hoca , bu düşüklerin nedenini etraflıca araştıracağız , bütün risk faktörlerini belirleyip ona göre önlem alacağız , öyle hamile kalacaksın dedi bana....Ve düşüğe neden olabilecek ne kadar başlık varsa hepsinde araştırma yaptı , rahim filmini de o çerçevede istedi , iyi ki istemiş çünkü filmde rahmin üst kısmında hafif perde görüldü , bi operasyonla kesildi ve düşük riski ortadan kaldırılmış oldu...Ben de başta senin gibi çok korkmuştum , korkudan 3 ay filan çektiremedim , ama doktorum ısrar etti , ağrısız çektirecek merkeze yönlendireyim yardımcı olayım dedi...Ben de bi cesaret çektirdim , inan bana hiç korkulacak birşey yok , yalnız anestezi altında olursa tabii , bana hafif bi anestezi verdiler biraz kendimden geçtim , kendime geldiğimde işlem bitmişti , toplam 5-10 dk sürüyor...Tavsiyem anestezi yaparak çekecek bi merkez bul ve anestesisiz çektirme , çünkü bana önce anestezi yapmadan bi deneyelim dediler , denedim mümkün değil olmadı , çok ağrıdı ...Film çektirmeden 1 saat kadar önce bi kas gevşetici al , ben buscopan almıştım 1 tane , çok faydasını gördüm...Sonrasında hafif bi kanama oluyor , otururken filan biraz ağrıyor bi müddet ama önemli bişey değil ...
Yani hiç gözünü korkutma canım , en azından için rahat eder , rahmin , tüplerin durumunu görürsün , tıkanıklık var mı , yapışıklık ya da herhagi bi şekil bozukluğu var mı ona göre tedavi olup hamile kalırsın...Burada ben , mumamu , beliz gibi arkadaşlarımız filmde septum görülünce operasyonla kestirmiştik...
Canım o yüzden moralini ve cesaretini toparla , hiç korkulacak bişey olmadığını göreceksin , inşallah filmin de güzel çıkar ve için rahat eder , bir an önce hamile kalırsın...Çok sevgiler...
canım benim hepimiz o kadar çok dualar ediyoruz ki birbirimize..
ama bu kadar üzme kendini strese girme hayatım,yoruldum felan yok öylee
hemen pes etme,güçlü ol sen anne olacaksın.
Meryemmeryem çok haklısın,güçlü olmalıyım...sağol canım...Bebeğini sağlıkla kucağına almayı diliyorum...
melek güzelim çok karamsar gördüm seni amaaaa:1shok:bak bende iki bebeğimi kaybettim ama allahta sabrını veriyo bir şekilde. tabiki ara ara aklıma geliyo yaşasalardı diyorum biri şimdi 2 yaşında diğeride daha bir kaç aylık olucaktı hatta ilki kızdı ve ikincide düşünce gördüm oğlandı. çok süper bir aile olucaktık kızım ve oğlumla ama kısmet değilmiş olmadı:1no2:bunun içinde kendikendimi yiyip bitiremem dimi sonuçta hayat devam ediyo ben sağlıklıyım eşim sağlıklı ve herşeyden önemlisi mutluyuz birbirimizi seviyoruz yaa düşünsene beni seven bir adam var:asigim:düşünsene kızım millet kocasılıktan kırılıyo oysa bizim yakuşuklu yakuşuklu kocalarımız var:dance::sm_cool:herşeye şükretmek lazım dimi ama onu bile bulamayanlar var :teytey:ve hayatta herşeyde bizim için unutma iyisiyle kötüsüyle yaşadığın sürece mutluluklarında olucak hüzünlerinde.... ama önemli olan bunları en az kayıpla atlatabilmen. hayattaki hiç birşey senin hayatından ve sağlığından önemli değil. ve inan hayat çok güzel. kim ne derse desin kendi doğruların ve kendi mutluluğun nasılsa öyle davran yani kendini nasıl mutlu hissediceksen onu yap. dünden beri diyorum ya yazgeldi bacımmmmmmmmmm al kocişini tak koluna git tatillere :içelim::içelim:hamile kalınca çakılıp kalıcaz zaten yataklaradelikafaduldenşimdi bol bol gez tadinı çıkarrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5
Ya ne gÜzel sİz calıŞmalara baŞlamıŞsınız daha bİz ona baŞlayamadık bİle sİzlerden duyunca tedİrgİn oldum 2 kez hamİle kaldım hemde hemen ama bu sefer kİ nasıl olcak İnŞ. Çok beklemem benİm adet gÜnlerİmdede oynama oldu bu normal dİye dÜŞÜnÜyorum ama adet gÜnlerİm kısaldı dÜŞÜklerden sonra kızlar benİm İŞİm uzun yaramı yaktırcam 1 ay Öyle beklİyecem sonra belkİ rahİm fİlmİ cektİrcenm oy oy oy
canım arkadaşlarım hepinize merhaba biz dün ayrıntılı ultrasona girdik allaha binlerce kez şükürler olsun herşey çok güzel inşallahta hep böyle gider cinsiyetinide öğrendim bilin bakalım ne kızmı erkekmi
küçük prensim gamyoncuiremsugamyoncuiremsugeliyor kızlar cinsiyetini öğrenmek çok farklıymış gerçekten artık bebeğimi severken canım oğlum diye seviyorum allah herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla kimsenin kucağını boş bırakmasın hepinizi çok ama çok seviyorum allaha emanet olun:sm_cool::sm_cool:
melek güzelim çok karamsar gördüm seni amaaaa:1shok:bak bende iki bebeğimi kaybettim ama allahta sabrını veriyo bir şekilde. tabiki ara ara aklıma geliyo yaşasalardı diyorum biri şimdi 2 yaşında diğeride daha bir kaç aylık olucaktı hatta ilki kızdı ve ikincide düşünce gördüm oğlandı. çok süper bir aile olucaktık kızım ve oğlumla ama kısmet değilmiş olmadı:1no2:bunun içinde kendikendimi yiyip bitiremem dimi sonuçta hayat devam ediyo ben sağlıklıyım eşim sağlıklı ve herşeyden önemlisi mutluyuz birbirimizi seviyoruz yaa düşünsene beni seven bir adam var:asigim:düşünsene kızım millet kocasılıktan kırılıyo oysa bizim yakuşuklu yakuşuklu kocalarımız var:dance::sm_cool:herşeye şükretmek lazım dimi ama onu bile bulamayanlar var :teytey:ve hayatta herşeyde bizim için unutma iyisiyle kötüsüyle yaşadığın sürece mutluluklarında olucak hüzünlerinde.... ama önemli olan bunları en az kayıpla atlatabilmen. hayattaki hiç birşey senin hayatından ve sağlığından önemli değil. ve inan hayat çok güzel. kim ne derse desin kendi doğruların ve kendi mutluluğun nasılsa öyle davran yani kendini nasıl mutlu hissediceksen onu yap. dünden beri diyorum ya yazgeldi bacımmmmmmmmmm al kocişini tak koluna git tatillere :içelim::içelim:hamile kalınca çakılıp kalıcaz zaten yataklaradelikafaduldenşimdi bol bol gez tadinı çıkarrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5
Canım yaaa sen buranın neşe kaynağısın bence :) Sorma işte arada bir oluyo böyle...Şu an çok iyiyim,mesajını okuyunca daha iyi oldum :)))
canım arkadaşlarım hepinize merhaba biz dün ayrıntılı ultrasona girdik allaha binlerce kez şükürler olsun herşey çok güzel inşallahta hep böyle gider cinsiyetinide öğrendim bilin bakalım ne kızmı erkekmi
küçük prensim gamyoncuiremsugamyoncuiremsugeliyor kızlar cinsiyetini öğrenmek çok farklıymış gerçekten artık bebeğimi severken canım oğlum diye seviyorum allah herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla kimsenin kucağını boş bırakmasın hepinizi çok ama çok seviyorum allaha emanet olun:sm_cool::sm_cool:
arkadaşlar benim sonuçumda
FAKTÖR V LEİDEN :heterozigot mutasyon
PROTROMBİN:heterozıgot mutasyon
B-FİBRİNOJEN:heterozigot mutasyon
MTHFR(A1298C):HOMOZİGOT MUTASYON
BENLE AYNI OLAN VAR MI
Canım yaaa sen buranın neşe kaynağısın bence :) Sorma işte arada bir oluyo böyle...Şu an çok iyiyim,mesajını okuyunca daha iyi oldum :)))
gülüm ya iyi olmana çok sevindim inan kaydirigubbakcemile5derler ya terzi kendi söküğünü dikemez diye bende bir aralar tam psikopat halindeydim. ama baktım gördümki kocaya da işkence ediyorum kendimede. sonra saldım çayıra hatta kendimle dalga geçer duruma geldimdelikafaduldenannemlere kayınvalideye diyorum erkeden veriyorum torunlarınızı elinize diye bendeki kan bu kadar büyütüyogeçen eşimin babaannesine gittik kadın 90 yaşında var ama maşallah çene o biçim. bebek yokmu diye soruyo bana. dedim sizin bu gelin çocuk falan yapamıyo konuşursunuz 3 yıl oldu bizim gelin birşey beceremedi diye dedim aman offf valla o ne der bu ne der diye sıkmıyorum kendimi boşvericen gülüm 3 günlük dünya hadi öptüm seni ve tüm kızları öğlen yemeğine gidiyorummmmm bennnnkaydirigubbakcemile5zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?