Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet nazlicim cok normal bende cok olurdu ve ben suyum geliyor zannederdim hep hatta birkac kez sumu diye tahlil bile yapildi ama temiz cikti sonuclar bence kayda deger birsey degil canim hic kafana takma bu arada ne kadarlik oldun sizi cok takip edemiyorum malum bebisler kucuk durmuyorlar firsat bulamiyoruz yazismaya kendine ve bebise iyi bak canim :1hug:

selam reisdevrim arkadaşım ben sana bi türlü özelden mesaj atamıyorum çok denedim olmadı acaba benmi beceremiyorum senin mesajı alıyorum sana cevap yazamıyorum arkadaşım ya neyse bi gün sana mesaj atmayı başaracam canımcım soruna gelince evet 100 lük asprinve 0.4 lük iğne bundan önceki gebeliğimde sadece asprin kullanıpta bebeğimi kaybettiğim için iğne konusunda çok rahatım o yüzden hiç düşünmüyorumda ne olur diye sende rahat ol biraz canım neticede herşey olacaığına varıyo ne yaparsan yap rabbimin takdiri bu yüzden ben herşeyi akışına bıraktım tedbir benden taktir allahtan yüce rabbim hepimizin dualarını kabul atsin bizi yavrularımıza kavuştursun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım sağol yine arada zaman ayırıp bizlerle ilgileniyorsun. valla başlarda baya tırstım umarım başka birşey değildir. oğluşunu çok çok öptük..

iyiyim nazlıcım sen naasılsın canım? hamişlik nasıl geçiyor? bu arardaa benim hamileligimin sonuna kadar akıntım oldu. benim önceki gebeligimde suyum gelmişti, bu akıntı ondan çok farklıydı biliyordum ama ona ragmen yinede korkuyordum. seninkide akıntıdır. su olsa zaten anlarsın, çok farklı oluyor.

marguerite hayırlı olsun canım.allah analı babalı büyütsün. iismi ne? emzirebiliyormusun canım ya? benim sütüm çok az. mama veriyorum aradada emziriyorum. sütüm nasıl artacak bilmiyorum

marguerite hayırlı olsun canım.allah analı babalı büyütsün. iismi ne? emzirebiliyormusun canım ya? benim sütüm çok az. mama veriyorum aradada emziriyorum. sütüm nasıl artacak bilmiyorum

lalcim booool bol corba maydonozsuz yeşil slaata..içine bol dereotu.maydonoz sütü azaltıyor yerimseniben ve humana cay tavsiye ederim sana bende cok cok işe yaradı.canım bide sütün coğalana kadar bebeğini saat besı emzir.gece bile.ve içinden deki acaip sütüm var bebeğim nerdeyse boğulacak :1shok: bunu sürekli sööle kafandan.tatlım bide sana üzüm kayısı veya elma hoşafı öneririm..ama kayısı yapıcaksan bir bardaktan fazlasını içme bebiş ishal olur bide şutarafagitti ha bide kendine küçük su şişesini ölcü yap ve ondan günde 5 şişe su bitir...gece bile emzirmeye kalktıında onu iç..aklıma gelen olursa yazarım...opuyorumnanaktan

antibiyotik iğnemiz bitti ve maaalesef kültür sonucundan yine enfeksiyon cıktı mafoldumben torbayı takarken mikrop bulasıodur die sondayla idrarı cekildi mafoldumben cok ağladı kızım...cok acı cekti mafoldumben ama allahım beterinden korusun :Saruboceq: margueritecim böbrek usg si cekildi kacak görülmedi.şimdi bu sondayla alınandada enfeksiyon cıkarsa ileri tetkik yapılıcak mafoldumben dualarınıza ihtiyacım var kızlar senağlama :Saruboceq:

canım celencim minik cemremize allah şifasını versin en kısa zamanda iyileşir inş canım
dualarım minik cemrecimle sende üzülme canım iyileşek

fundacım demek oğlun olacak ha allahım kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı uğurlu evlat olsun inş

ravzacım merak ettim mthfr heterozigot yazıyor listede senin için birde troid ama sen 0.4 lükmü kullanıyorsun yani 677 demi 1298 demi heterozigotsun yoksa her ikisimi merak ettim canım yoksa kilondan dolayımı 0.4lük iğne kullanıyorsun

celencim çokk teşekkür ediyorum tavsiyene uyacagım. celen çok üzüldüm canım ya yazık kızcagızın hastalıgı çok uzun sürdü allahım şifasını verir insallah. benim oglan bu hafta çok agladı, çok az uyudu, hep huzursuzdu. megerse çok gazlıymış. doktr şurup verdi. birde mamayı degişitrdi. çok şükür oglum bu gece hzur içinde uyuyor. inşallah cemrede en kısa zmanda iyileşir. öpüyom ikinizi opuyorumnanaktan

Lalcim merhaba , oğlunla iyi olmanıza çok sevindim...Süt konusunda annelerimiz daha iyi bilirler ama bi arkadaşım , vita malt denen bi içecek kullanmış çok faydasını görmüş ...Bir de ben ıbrahim saraçoğlundan dinlemiştim , lazım olur diye bi kenara yazmıştım...Akşamdan 8-9 tane inciri suya ıslatıyorsun...Sabaha kadar bekliyor , sabah suyunu içiyorsun , süt yapıyormuş...Bi dene istersen...

Canım , akıntıdan söz açılmıştı ya..Bende de bu yumurtlama salgısına benzer çok hafif sulu akıntı oluyor...Doktor normal demişti...Beraberinde rahatsızlık veriyorsa yanma , kaşıntı , kötü koku gibi 4. ayda fitil verebilirim demişti...Benimki kokusuz , hiçbi rahatsızlığım yok çok şükür , yalnız hafif ( 2-3 damla gibi ) sulu ya o yüzden tedirgin oldum...Allah korusun keseden olduğu zaman nasıl oluyor , az az mı geliyor birden mi boşalıyor ? Kızlar yaa sizin akıntılar nasıl yazar mısınız ? Offf tedirgin oldum yaa...

selvihancım nasılsın canım ben dün girdim nst ye ilk başlarda oynamadı oğlan. ilk on dk ben de korktum neden oynamadı diye doktorda süreyi uzatalım biraz daha kal olmassa dedi 30 dk ayarlamış makineyi önce . ama son 10-15 dk istediği gibi sonuç verince tamam uyandı dedi. sorun yok haftaya gel bakalım dedi. kan değerleri için falan birşey istemedi. bu test bebeğe giden oksijen ve plesantanın durumu hakkında bir bilgi veriyormuşzaten anladığım kadarıyla. kalp atışı ortalama 140-145 civarı ara sıra 150 155 oluyo ya da 135 oluyo ama sıklıkla 140-145 di bebiş. sen ne zaman gireceksin canım.. hayırlısıyla haftada 1 e düştük kontrol için. öptüm seni...

melekcigim ben vermemisim simdi gordum benim faktor II heterozigot protrombin 20210 GA optum canim:1hug:

canım benım ya kıyamam melegıme valla okadar bekle bebıs olsun dıye sımdı bıde bu cıktı sıkıntılar hıc bıtmıyo canım rabbım yardımcınız olsun acıl sıfalar dılerımmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…