şencim sana birşey soracatım ya da diğer doğum yapan arkadaşlar sizden de yardım alabilirm. bende açık renkli yani beyaza yakın, kokusuz akıntı var, su gibi değil ama sümükümsü deneir ya işte öyle sanki son haftalarda arttı. normal mi acaba...
canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. ya ben zaten gergin ve stresli bir tip olduğum için aslında karşımdada biraz relax bir doktor olması iyi olur gibi geliyo bana.Tabi önlemleri almak kaydıyla. ama ufak tefek sorunlardada insanın kafasını karıştırmamalı dediğin gibi. Canım benim benim araştırma yapıldı. teşhis kan pıhtılaşması çıktı. ama sadece rahim filmi çekilmedi onada vajinal ultrasonda gerek görmedi doktor. bu dediğim doktorda gazide doçent ikizlerden mehmet erdem adam herhalde gerek görse yapardı galiba. artık doktorlarda sürünmek istemiyorum açıkcası. hamile kalırsam lütfü bey diyorum. sonuçta adam prof ve dediğin gibi bir sürü hastası var dimi. Birde sanırım biraz doktoru aradığında kolayca ulaşabilmen gerekiyo dimi. ben allah o günleri gösterirse zaten ankarada doğum yapmam gibi. birde burda kastamonuda bir doktor istiyorum her aklıma estiğinde kolayca gidebileyim diye. bir tane buldum. lütfü beyin öğrencisiymiş. sonuçta ankara bize 6-7 saat uzaklıkta her ay gitmek biraz zor olur gibi hamileyken özellikle.Lütfü bey bebeğe giden kan akışını falan tespit edebilecek yeterli donanıma sahip dedin sanırım dimi.
evet nazlicim cok normal bende cok olurdu ve ben suyum geliyor zannederdim hep hatta birkac kez sumu diye tahlil bile yapildi ama temiz cikti sonuclar bence kayda deger birsey degil canim hic kafana takma bu arada ne kadarlik oldun sizi cok takip edemiyorum malum bebisler kucuk durmuyorlar firsat bulamiyoruz yazismaya kendine ve bebise iyi bak canim :1hug:
marguerite hayırlı olsun canım.allah analı babalı büyütsün. iismi ne? emzirebiliyormusun canım ya? benim sütüm çok az. mama veriyorum aradada emziriyorum. sütüm nasıl artacak bilmiyorum
celencim ben obur oglumda cok cektim bu illeti ama sana tavsiyede bulunabilecegim maalesef birsey yok sadece sunu merak ettim bobrege kacak varmi idrardan ona bakildimi eger varsa seni korkutmak istemem ama tehlikeli oldugunu biliyorum bizde cok antibiyotik kullandik en son artik onlarda care etmedi yani ne olur uzulme bunlarida uzulesin diye anlatmiyorum insallah kuzucugumun hicbirseyi kalmaz bu son igneden sonra bizede haber ver lutfen simdi merakda kalirim acil sifalar diliyorum canim a.s.
lalcim booool bol corba maydonozsuz yeşil slaata..içine bol dereotu.maydonoz sütü azaltıyor yerimseniben ve humana cay tavsiye ederim sana bende cok cok işe yaradı.canım bide sütün coğalana kadar bebeğini saat besı emzir.gece bile.ve içinden deki acaip sütüm var bebeğim nerdeyse boğulacak :1shok: bunu sürekli sööle kafandan.tatlım bide sana üzüm kayısı veya elma hoşafı öneririm..ama kayısı yapıcaksan bir bardaktan fazlasını içme bebiş ishal olur bide şutarafagitti ha bide kendine küçük su şişesini ölcü yap ve ondan günde 5 şişe su bitir...gece bile emzirmeye kalktıında onu iç..aklıma gelen olursa yazarım...opuyorumnanaktan
Lalcim merhaba , oğlunla iyi olmanıza çok sevindim...Süt konusunda annelerimiz daha iyi bilirler ama bi arkadaşım , vita malt denen bi içecek kullanmış çok faydasını görmüş ...Bir de ben ıbrahim saraçoğlundan dinlemiştim , lazım olur diye bi kenara yazmıştım...Akşamdan 8-9 tane inciri suya ıslatıyorsun...Sabaha kadar bekliyor , sabah suyunu içiyorsun , süt yapıyormuş...Bi dene istersen...iyiyim nazlıcım sen naasılsın canım? hamişlik nasıl geçiyor? bu arardaa benim hamileligimin sonuna kadar akıntım oldu. benim önceki gebeligimde suyum gelmişti, bu akıntı ondan çok farklıydı biliyordum ama ona ragmen yinede korkuyordum. seninkide akıntıdır. su olsa zaten anlarsın, çok farklı oluyor.
çok sevindim arkadaşım bebeğin hayırlı uğurlu olsun.allah size bağışlasın.
DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ
(hatice0666) mthfr=heterozigot----fibrinojen=600(yüksek)-----------------0.3fraxiparine
(kahvelokum) faktör5:heterozigot----paı=homozigot----------------------------???
(sevda80) mthr=homozigot---faktör5=heterozigot---proteinc=düşük--------------------0.2 clexan
(06EE) mthfr=homozigot----aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------???
(bkale) mthfr:heterozigot------------------------------------------------------0.2 cexane
(güşenenes) mthfr:heterozigot-----protrombin20210 G-A--------???
(reisdevrim37) mthfr:heterozigot-----antitrombin ııı aktv.123(yüksek)----???
(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot-----prothrombin20210:heterozigot-----------0.4 cexane
(papatyasüreyya) mthfr:homozigot------paı:heterozigot----------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine
(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot---------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol
(roselenda) mthfr:heterozigot-----------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)
(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin
(gelgit) mthfr:homozigot------------------------------------------0.6 cexane
(şen) mthfr:homozigot-----faktör5:heterozigot-----protein c:düşük----------------06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c--------tedavi başarılıpelincik annecinin kollarında
(ravza1818) mthfr:heterozigot-----tiroid-----------------------------------0.4 cexane
(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot---------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin
(umut7) mthfr:heterozigot------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane
(rapunzel82) mthfr:heterozigot-----protein c-s:düşük--------------------????
( sonuyok ) mtfhr C677 heterozigot.. faktor 51299 R heterozigot.. GPIIIa L33 P Heterozigot ..protein s yüksek... tedavi henüz belli değil
(melek76 ) mthfr c677 heterozigot............................Coraspin+asprin (şimdilik)
Arkadaşlar listeyi güncelledim,ismi yazılı olmayanlar tekrardan bilgilerini verebilir mi? Şu işin istatistiğini çıkarmak istiyorumda...
antibiyotik iğnemiz bitti ve maaalesef kültür sonucundan yine enfeksiyon cıktı mafoldumben torbayı takarken mikrop bulasıodur die sondayla idrarı cekildi mafoldumben cok ağladı kızım...cok acı cekti mafoldumben ama allahım beterinden korusun :Saruboceq: margueritecim böbrek usg si cekildi kacak görülmedi.şimdi bu sondayla alınandada enfeksiyon cıkarsa ileri tetkik yapılıcak mafoldumben dualarınıza ihtiyacım var kızlar senağlama :Saruboceq:
kızlar işte ogluşumun ilk fotosu. egecim benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?