Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim aynı akıntı bendede var hafif sulu bir akıntı özellikle sabah yataktan kalktıktan sonra oluyor doktor önemli değil dedi fazla olursa 4.aydan sonra fitil veririm kür uygularız demişti daha öncesinde vermediğini söylemişti hamilelikte hormonlar arttığı için akıntıda artıyormuş normalmiş kumaş tarzı hava alan kıyafetler giymemiş gerekiyormuş kot pantolon giyme demişti mesela devamlıda kuru tutmak gerekiyor ayrıca sabun şampuan bunlarda temizleme ılık su ile temizle ve iyice kurula demişti sabun tarzı maddeler artırıyormuş canım ama çokta rahatsız oluyorsan bugün doktoruna bir danış en azından kafan rahatlar çok öpüldünüz bitanem inşallah herşey güzel geçer cinsiyetinide öğrenirsin ... çok öpüyorum ikinizide opuyorumnanaktanzemuszemus

Melek76, bende MTHFR 677 heterozigotum + haşimato troidi sorunum var. Hamilelik öncesi folik ve aspirin kullanacağım. ınşallah hamile kalmayı da başarırım.

Arkadaşlar, iğnelerin dozu neye göre belirleniyor? Bunu belirlemek içinde hamilelikte yapılan bir test var mı?

slm kızlarr hani benim görümcem kan pıhtılaşmasıı varrdıı ve sürekli kanaması geliyoduu yaaa.

allaha şükürr bebekte bişeyyn yokk düşmedii hattaa elleri ayaklarıı belirmiş 2,5 aylık olmuşş bile maşşalhh. dr 2 haftaya kanaman geçecek ve normale dönersin demiş hap ve 2 krere iğne vurulduu o kadar bişeycik olmadı şkür.

merhaba arkadaşlar
bende 3 tane bebişlerimi cennete gönderdim kalp durması nedeniyle
daktıra gittik tahlil verdi
yaptırdım sonuçları şuan elimde anlayan var mı acab içinizde???
varsa yazsam bana ne olduğunu yazar mısınız????
ya yarın yada ptesi daktıra gideceğim zaten büyük bi ihtimal kan pihtılaşması için iğneye başlıcaz dedi
olupda fayda gören var mı acaba???????

Geçmiş olsun fransiyum, allah bir daha yaşatmasın.
Canım genelde kan sulandırıcı iğneler hamilelik boyunca kullanılıyor.
Hamilelik öncesinden de benim doktorum folic plus ve bebe aspirinine başlattı, 2 ay kadar bunları kullan sonra hamile kal dedi.
ınşallah bir dahaki hamileliğin çok güzel geçer fransiyum:)

aminnn inşallah hiç birimiz bir daha yaşamayız aynı acıları.
ayyy inşallah banada doktorum kısa süre sonra hamile kalabilirsin cevabını verir
korkuyorum ama umudum nedense daha baskın çıkıyor
sanki bu sefer olacak diyor içimden bir ses
güzel dileklerin içinde çoook teşekkür ederim Allah razı olsun opuyorumnanaktan
:1hug:

ınşallah canım, eğer ekstra bir durum yoksa genelde düşükten 3 ay sonra (yani düşük sonrası kanamayı saymadan ama 2 adet gördükten sonra) korunmayı bıraktırıyor doktorlar..Tabi işte rahimde falan bir problem oluşmamışsa..
Benim doktorum da böyle demişti, şimdi bekliyorum bakalım, inşallah çok beklemem hamile kalmak için:)

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, inşallah dileklerimiz bir an önce gerçek olur.

nazlıcım sevindim herşey yolunda inş dahada ii olur herşey senin bebeginin resminide görcez kısa zamanda ...

Canım doktorun kim , benimki lütfü bey...Benim için iğneye gerek kalmaz demişti...Durumlarımız aynı,sana iğne önerdiler mi?

canım çok gecmiş olsun ...vallaha bizim durumumuzun garantisi yok canım inş hamile kalınca tamamına erer çünkü tamamına erdiren şanslı arkadaşlarımızda var hepimiz inş.onlardan oluruz temennim

Arkadaşlar "rahimde yara" konusunda bilgisi olan var mı?Hiç bir şikayetim yok ama doktor rahminde yara var,dondurmak lazım dedi hummu85 sende vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam...Naptın sen ? Dondurdun mu?

canım evet bendede var bu hafta gitmeye niyetliydim ama izin alamam haftaya gitcem bende dondurcam ...inş kolay gecer

gözünüz aydın canım rabbim taamına erdirsin güzel haberlerini bekliyoruz

çok gecmiş olsun sonuçların ne ?

papatya yanıt verdiğin için çok teşekür ederim..... bana ümit verdin .....
heterozigot taşıyıcısı olmam engel değilmi gebeliğe bu nedir bilmiyorum ?

bugün araştırma hastanesine gittim testleri tekradan yaptırtıyorlar....
bacaklarımdaki morluklar kan pıhtılaşması yüzündenmiş

ama ben yinede çocuğumu inatla sağlıklı şekilde inatla kucağıma alıcam işşallah allahın izniyle

arkadaşlar uzun zamandır SILAYA dan ses çıkmıyo onu ben hiç görmedim gören varmı işallah her şey yolundadır sılaya ses ver bir an önce merak ettim seniCADIARZUdelikafadulden

bkale nasılsın canım nasıl gidiyo kaç haftalık oldun bebişinin hareketleri nasıl hissediyormusun kendine ve bebişine iyi bak canım öptüm::1hug:

alarahan ben de heterozigotum ama genetik olarak heterozigot olmak bile şans aslında diğerlerinde daha kötü...tedavi ve diyet gerektiriyor...ben de 1 düşük 1 ölü doğum 1 dış gebelik yasadım ve sonuc heterozigot oldugumu ögrendim...bu ay içinde hamile kalmak istiyorum inş.bende folic asit neroxB coraspirin 100 kullanıyorum...nerox b yi doktoruna bi sor istersen çünkü onun içinde de pıhtılaşmayı engelleyen maddeler var...bi de ben kendim demir eksikliği için kan ilacı basladım kendime..hayırlısı canım..bu arada ilk hamileliğim 6.ayda son buldu ve ikizdi yaşasalardı alara ve almira ismlerini alacaklardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…