Canım gidemedim , hocanın randevuları yarına ertelenmiş , yarın 15.30 a kaldı randevum...Hem ikili test sonucumu öğreneceğim hem de inşallah cinsiyetini ...O yüzden çok heyecanlıyım...Fundacım yaa , seninle aramızda 1 ay var galiba , sende çok hafif sulu akıntı oluyor mu ? Bende kokusuz , rahatsız etmeyen yani ağrısı - kaşıntısı falan olmayan çok çok hafif sulu gibi akıntı oluyor zaman zaman...Biraz baktım gebelik döneminde sulu benimki gibi akıntı normal diyor , ilerleyen dönemde kıvamı artıyormuş , özellikle son 3 ayda...Doktorum da normal demişti ama , gene de benim kafama takılıyor , Allah korusun keseden filan olamaz di mi ? Hamile arkadaşlarımdan cevap bekliyorum ... Seni de çok öpüyorum fundacım...
Geçmiş olsun fransiyum, allah bir daha yaşatmasın.
Canım genelde kan sulandırıcı iğneler hamilelik boyunca kullanılıyor.
Hamilelik öncesinden de benim doktorum folic plus ve bebe aspirinine başlattı, 2 ay kadar bunları kullan sonra hamile kal dedi.
ınşallah bir dahaki hamileliğin çok güzel geçer fransiyum:)
kızlar işte ogluşumun ilk fotosu. egecim benim..
selvihancım nasılsın canım ben dün girdim nst ye ilk başlarda oynamadı oğlan. ilk on dk ben de korktum neden oynamadı diye doktorda süreyi uzatalım biraz daha kal olmassa dedi 30 dk ayarlamış makineyi önce . ama son 10-15 dk istediği gibi sonuç verince tamam uyandı dedi. sorun yok haftaya gel bakalım dedi. kan değerleri için falan birşey istemedi. bu test bebeğe giden oksijen ve plesantanın durumu hakkında bir bilgi veriyormuşzaten anladığım kadarıyla. kalp atışı ortalama 140-145 civarı ara sıra 150 155 oluyo ya da 135 oluyo ama sıklıkla 140-145 di bebiş. sen ne zaman gireceksin canım.. hayırlısıyla haftada 1 e düştük kontrol için. öptüm seni...
Melek76, bende MTHFR 677 heterozigotum + haşimato troidi sorunum var. Hamilelik öncesi folik ve aspirin kullanacağım. İnşallah hamile kalmayı da başarırım.
Arkadaşlar, iğnelerin dozu neye göre belirleniyor? Bunu belirlemek içinde hamilelikte yapılan bir test var mı?
ARKADAŞLAR YARDIM...............
arkadaşlar öncelikle bu dertte olan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun diyorum.......
ben genetik test yaptırdım
factor v leıden mutasyonu (G1691A) gözlenmiştir. taranan mutasyon açısından heterozigot taşıyıcı olarak değerlenmiştir.
protein s aktivitesi - 10,10
aptt - 29,3
antitrombin 3 - 98
doktorum kan pıhtılaşması olduğumu ve romatizmal bir rahatsızlığımdan şüphelendiği için beni ramotolojiye gönderdi.
2 kaybım var 1.incisi düşük 2.incisi kürtaj oldum
şimdi tekrar denicez hamile kaldığımı anladığım an göbekten iğne vurulcakmışım
bana yardım edermisiniz. benim durumumda olan varmı. benim korkum hamile kalırsam tekrar kaybım olurmu lütfen yardım edin...........
Arkadaşlar "rahimde yara" konusunda bilgisi olan var mı?Hiç bir şikayetim yok ama doktor rahminde yara var,dondurmak lazım dedihummu85 sende vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam...Naptın sen ? Dondurdun mu?
slm kızlarr hani benim görümcem kan pıhtılaşmasıı varrdıı ve sürekli kanaması geliyoduu yaaa.
allaha şükürr bebekte bişeyyn yokk düşmedii hattaa elleri ayaklarıı belirmiş 2,5 aylık olmuşş bile maşşalhh. dr 2 haftaya kanaman geçecek ve normale dönersin demiş hap ve 2 krere iğne vurulduu o kadar bişeycik olmadı şkür.
merhaba arkadaşlar
bende 3 tane bebişlerimi cennete gönderdim kalp durması nedeniyle
daktıra gittik tahlil verdi
yaptırdım sonuçları şuan elimde anlayan var mı acab içinizde???
varsa yazsam bana ne olduğunu yazar mısınız????
ya yarın yada ptesi daktıra gideceğim zaten büyük bi ihtimal kan pihtılaşması için iğneye başlıcaz dedi
olupda fayda gören var mı acaba???????
Melek76, bende MTHFR 677 heterozigotum + haşimato troidi sorunum var. Hamilelik öncesi folik ve aspirin kullanacağım. İnşallah hamile kalmayı da başarırım.
Arkadaşlar, iğnelerin dozu neye göre belirleniyor? Bunu belirlemek içinde hamilelikte yapılan bir test var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?