Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

binbirgece merhaba,
bende de romatizmal bir rahatsızlık var, sle ya da lupus diye biliniyor. bir düşüğüm var benim. dahiliye sonuçların çıkınca görüşelim.. benzer rahatsızlıkları olup sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alanlar var. o yüzden gereksiz yere üzme kendini.. sağlıklı, umutlu günler...

canlarım...yenı evımde oturuyorum artık sukurler oolsun ama hala ınternetımızı baglatamadık.bu yuzden sıze yazamıyorum.ama hep aklımdasınız. bugun allahın ıznıyle 25 haftalık olduk ama 25 haftada tam 9 kılo aldım ve moralım bozuldu buna. bebeımız ıyı dıyo doktorumuz. ))) haftaya seker yukleme testım var oda ıyı cıkar ınsallahhh...

gelelım sıze...oncelıkle celencım cemrecıge gecmısler olsun.allah acıl sıfalar versın ınsallah.kıyamam ona...ne zor dımı dogurmak buyutmek hepsı ayrı tasa.hemde yana yakıla aldıgımız kucagımıza...gulucuklerı baslasın tez zamanda ınsallah annesı

fundacım oglusun hayırlı olsun..

nazlıcım ve selvıhancım guzel haberlerınıze sevındım..

marguarıte ve melın allah annelı babalı buyutsun:) ne mutlu sıze.darısı basımıza.bkale ravza papatya sureya ve dıger tum hamıslerımız kızlar ne olur bıraz olalım.rahat olunca daha ıyı gecıyo.fazla takmayın kafanza. dıyene bak :)

sımdılık ancak yazabıldım.gecmısıde okuyamadım kızla.en kısa zamanda donucem yanınıza o zamana kadar kendınıze ve bebıslere cok ıyı bakın olurmu*

benıde unutmayın nolur :)) arada ozelıme bakıyorum :)

sidocum iyi olmana çok sevindim 25 haftalık olmuşsun sona az kalmış işallah bizde o günleri görürüz dediğin gibi biraz rahat olmak lazım işi oluruna bıralmak gerekiyo biraz biz elimizden geleni yapıyoruz takdir allahtan ne yaparsak yapalım her şey olacağına varıyo allah hepimizin yardımcısı olsun

bkale nasılsın canım nasıl gidiyo kaç haftalık oldun bebişinin hareketleri nasıl hissediyormusun kendine ve bebişine iyi bak canım öptüm::1hug:

canım iyiyim çok teşekkür ederim 20 haftalık olduk teyzesi. balığım hareket ediyor artık hissedebiliyorum 1 haftadır falan pıt pıt diye gerçektende gaz sancısı gibi geliyor insana ilk başta ama daha sonra bebiş olduğunu anlıyorsun. mutluyum çok şükür herşey yolunda. ayakta falan hareket halinde iken hissedemiyorum ama sırtüstü uzanınca hissedebiliyorum. dakikalarca onu hissedebilmek için yatıyorum çok güzel ve farklı bir duygu allahım en kısa zamanda sende hissedersin inşallah. sen nasılsın canım siz kaç haftalı oldunuz. öptük senia.s.

Meraba canım , hamile kalınca doktorun sana iğne önerdi mi?Bende mthfr677 heterozigotum...Bana coraspin ve folbiol kullan ,hamile kalıncada iğneye konuşuruz , gerekte kalmaz demişti ...

Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz

Celenim cemre simdi nasil oldu. Insallah düzelmistir canim . Allah sifalar versin canim.

Papatyasüreyyacim geldinmi doktordan bebisinin cinsiyetini ögrendinmi canim

Beni sorarsaniz malesef yine adet oldum.
Busefer asilama yaptirmadik kendimiz denedik ama yine olmadi yaaaa nerdeye 6 -7 ay oldu.
Niye tutmuyo bu cocuk , diger hamileligim en fazla 4 ayda tutuyordu.
Moralim cok bozuk haftaya doktora gidecegim yani asilamaya devam 3 defa yaptirmistik yine 3 tane daha hakkimiz var bari yaptiralim öylede tutmuyo böylede tutmuyo.
Acaba son kürtajdan sonra rahime birseymi oldu diye aklima takiliyor.
Üstelik ben kürtajdan sonrada miyom amaliyati oldum. Acaba ameliyatla bir ilgisi olabilirmi Offff offfff.

Merhaba canım arkadaşlarım , :1hug:

Bugün kontrolüm vardı ya ...Sizlere haberlerim var...Bebeğimin cinsiyeti belli oldu...Meğer benim canım , küçük bi HANIMEFENDİYMİŞ... kaydirigubbakcemile2 Bi kızım olacak kızlar....Çok heyecanlandım gerçekten...Hala inanamıyorum...Bize önce büyük ihtimalle erkek denmişti ya , o yüzden biraz şaşırdık , ama şaşkınlıktan sonra çok sevindik ,heyecanlandık.. Sanki artık daha kolay hayal kurabiliyorum , gözümde canlandırmaya çalışıyorum ...Minik bi kız aman Tanrım yaa...hihoyyyt Gerçekten çok değişik bi duygu...Sanki herşey benim dışımda gelişiyor , rüya gibi...Allahım kızımıza sağlıcakla kavuşturur inşallah...İkili test sonuçlarımız iyi çıktı Allahıma şükürler olsun...Bir de rahimdeki kan akımına filan bakıldı , ayrıntılı ... Bi sorun yok Allaha şükür :Rahmin yan duvarlarına , sağına soluna bakıldı , akım gayet iyi direnç yok dedi doktor...Asıl kan akımını 20. haftada değerlendirmek gerekiyormuş...Yani aklınızda bulunsun kızlar , benim Ankarada gittiğim hematolog da aynı şeyi söylemişti , 16. ve 20. haftada kan akımını kontrol etmek gerekir demişti...3 lü teste gerek görmediğini söyledi , ikili sonucu iyi çıktığı için , bir de ikili 3 lüye göre daha güvenilir dedi...Sulu akıntı normalmiş , aynen internette okuduğum gibi şu dönem sulu akıntı normal ilerleyen dönemde kıvamı artar dedi ...

İşte böyle kızlar , ben de en kısa zamanda isteyen arkadaşlarımdan böyle haberler duyarım inşallah... Allahım tüm arkadaşlarıma kısmet eder inşallah aynı duyguları...Herkesi öpüyorum...Hepinizden iyi haberler bekliyorum , sevgiler....

Canım doktorun kim , benimki lütfü bey...Benim için iğneye gerek kalmaz demişti...Durumlarımız aynı,sana iğne önerdiler mi?

melek, düşükten sonra ilk kez lütfü bey'e gittim. 3 ay dinlen, ağustos gibi gel konuşalım dedi. Bende ne planlıyorsunuz öncesinde diye sordum, folik ve aspirin başlarız dedi. Peki hamilelik olursa dedim, o zaman iğneye başlarız dedi. Ama bu sözleri ağzından cımbızla aldım resmen. Birde ben öyle isteyince hamile kalamıyorum. Çok sayıda tüp bebek tedavisi geçirdim, 11 yılda ilk kez kendiliğinden olmuştu ve ben bu şansı değerlendiremedim. Ben ağustosu beklemeden şimdiden başladım folik ve aspirine. Hamile kalmam ise bir mucize.:çok üzgünüm:

Çok üzüldüm. İleri aylardaki kayıp çok daha acı. Allah kimseye yaşatmasın. Ben folik ve aspirin bir de b12 kullanıyorum.

papaya süyyeya canım prensesmi geliyo şimdialkisalkisalkisalkisalkisalkis çok tatlıdır şimdi o. canım çok sevindim. Allaha şükür işler de yolundaymış ne güzel benimde 16. haftada ilk kez bakılmıştı kan akışına odan sonra hep baktı doktorum. akıntı konusunda ise bende şu an bile kıvamlı bir şeklide devam ediyor. önemli olan kokusuz olması ve idrarda yanma falan olmaması ve kaşıntı benim bilidğim kadrıyla. ikilinizde güzel gelmiş maşallah bende de doktor üçlüye gerek yok dedi. ikili güzel gelmişti. Allah hepimizin bebişlerini korusun:Saruboceq: sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. bende şimdi doğum öncesi izin işini halletmeye çalışıcam. 31 hafta bitti hayırlısıyla 32 nin içindeyiz artık. mide yanmalarım arttı. gece daha az uyuyoruz ama herşeye değer yeterki sağlıkla gelsin oğlum. tekrar tebrikler canım a.s.

selvihancım canım nasılsın naptın doktor kontorlün ne zman öptük sizi çok opuyorumnanaktan

sidocum hoşgeldin daha sık bekliyoruz artık seni :dance:

kızlar benim sonuçlarım
ben hiç anlamam ankayan varsa söylerse memnun olurum
glukoz 88
tsh 1.03
toxoplazma lgm (-) 0.08
toxoplazma lgg (-) 0.1
rubella lgm (-) 0.42
rubella lgg (+) 224
cmv lgg (+) 69
protrombin zamanı 12.4
protrombin aktivitesi 110.5
lnr 0.94
aptt 28.0
fibrinojen 302
wbc 7.07
rbc 4.35
hemoglobin 12.9
hematokrit 37.3
mcv 85.7
protein c aktivitesi 100.00
protein s aktivitesi 92.00
protein c antijen 93.00
protein s antijen 82.00
hsv tıp 1 lgm negatif 0.3
hsv tıp 2 lgg pozitif 171
hsv tıp 2 lgm pozitif 1.1
hsv tıp 2 lgg negatif 3.5
cmv lgm negatif 0,16

çok uzun oldu kusura bakmayın ne diyo bunlar acep????

canım benim gözün aydın allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin isteyen herkesin kucağını doldursun demek sanada küçük bir prenses geliyor allah nazarlardan saklasın papatyacım bende kızına talibim ona göre senin kızdan iyisinimi bulacağım birde doğunca beşik kertiği yapalım ne dersin ikiside kıymetli bebek ne zorluklarla geliyorlar dünyaya bizden iyi kayınvalidede bulamazlar herhalde şaka bir yana ama yinede sen bir düşün istersen nede olsa kız anneleri biraz nazlı olur kızını vermek istemezler vereliniortak
şu an içindeki heyecanı o kadar iyi anlıyorum ki cinsiyetini öğrenmek çok farklı bir duygu şimdi biz babaya neler yapıyoruz bir bilsen ne şımarıklar ne muzurluklar hiç sorma kaydirigubbakcemile3 allah herkese nasip etsin inşallah hamileliğin sonuna kadar hep böyle mutlu haberler duyarsın ikinizide çok öpüyorum opuyorumnanaktan

Kızlar ya bişey sormak istiyorum.
Doktorum bana hamile kalır kalmaz iğneye başlayacağız demişti, şimdi de korunmuyorum.
Acaba kan testinde 4-5 gün öncesinde bile çıkabilir diyorlar ya, şüphelendiğim her ay günüm gelmeden önce gidip test yaptırmalı mıyım?
Yani iğnelere başlamak 1-2 gün geç olsa bi zararı olur mu hemen?

Sizler nasıl yapmıştınız?

Meraba canım, miyom ameliyatı olduğunu söylemişsin...Ameliyatın sezaryan şeklindemiydi merak ettim...

:)) Canım Allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minik kızını...

Canım inşaallah tüp bebeğe gerk kalmadan hamile kalabilirsin...Senin protein c,s değerlerin nasıl ? normal aralığın içinde mi?

Canım sonuçların normal görünüyor...Kansızlıkta yok...rubella ıgg küçükken kızamık geçirdiğin için pozitif çıkmış (bildiğim kadarıyla ) çünkü kızamık geçirmeyenlere hamilelik öncesi aşı vuruyorlar...HSV değerlerin hakkında bilgim yok ama...proteinc,s de normal aralığın içinde...protein c,s normal olmasaydı pıhtılaşma neden olabiliyor diye biliyorum...

canım çok tebrik ederim hayırlı olsun benim kızıma arkadaş geliyor oley... bende yanlız biz kızız diyordum canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim inşallah kucağımıza da almak nasip olur. kendine ve kızına iyi bak canım.

canım benım ya rabbım yardımcımız olsun valla beklemek cok zor ya ılk once hamılelıgı bekle sonra ne olacak dıye dusun valla ısımız cok zor bende beklemedeyım bakalım bızım ınatcı kecıler ne zaman tesrıf edecekler rabbım tez zamanda mutlu haberler vermeyı nasıp etsınn

papatya süreyye cok sevındım adına saglıcakla buyutursun ıns bebeısı ayy kızlar masallah dıyeyeım hepınıze.....

Darısı bizee amaa ne zamannnn((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…