canlarım...yenı evımde oturuyorum artık sukurler oolsun ama hala ınternetımızı baglatamadık.bu yuzden sıze yazamıyorum.ama hep aklımdasınız. bugun allahın ıznıyle 25 haftalık oldukama 25 haftada tam 9 kılo aldım ve moralım bozuldu buna. bebeımız ıyı dıyo doktorumuz. ))) haftaya seker yukleme testım var oda ıyı cıkar ınsallahhh...
gelelım sıze...oncelıkle celencım cemrecıge gecmısler olsun.allah acıl sıfalar versın ınsallah.kıyamam ona...ne zor dımı dogurmak buyutmek hepsı ayrı tasa.hemde yana yakıla aldıgımız kucagımıza...gulucuklerı baslasın tez zamanda ınsallah annesı
fundacım oglusun hayırlı olsun..
nazlıcım ve selvıhancım guzel haberlerınıze sevındım..
marguarıte ve melın allah annelı babalı buyutsun:) ne mutlu sıze.darısı basımıza.bkale ravza papatya sureya ve dıger tum hamıslerımız kızlar ne olur bıraz olalım.rahat olunca daha ıyı gecıyo.fazla takmayın kafanza. dıyene bak :)
sımdılık ancak yazabıldım.gecmısıde okuyamadım kızla.en kısa zamanda donucem yanınıza o zamana kadar kendınıze ve bebıslere cok ıyı bakın olurmu*
benıde unutmayın nolur :)) arada ozelıme bakıyorum :)
bkale nasılsın canım nasıl gidiyo kaç haftalık oldun bebişinin hareketleri nasıl hissediyormusun kendine ve bebişine iyi bak canım öptüm::1hug:
alarahan ben de heterozigotum ama genetik olarak heterozigot olmak bile şans aslında diğerlerinde daha kötü...tedavi ve diyet gerektiriyor...ben de 1 düşük 1 ölü doğum 1 dış gebelik yasadım ve sonuc heterozigot oldugumu ögrendim...bu ay içinde hamile kalmak istiyorum inş.bende folic asit neroxB coraspirin 100 kullanıyorum...nerox b yi doktoruna bi sor istersen çünkü onun içinde de pıhtılaşmayı engelleyen maddeler var...bi de ben kendim demir eksikliği için kan ilacı basladım kendime..hayırlısı canım..bu arada ilk hamileliğim 6.ayda son buldu ve ikizdi yaşasalardı alara ve almira ismlerini alacaklardı...
Canım doktorun kim , benimki lütfü bey...Benim için iğneye gerek kalmaz demişti...Durumlarımız aynı,sana iğne önerdiler mi?
alarahan ben de heterozigotum ama genetik olarak heterozigot olmak bile şans aslında diğerlerinde daha kötü...tedavi ve diyet gerektiriyor...ben de 1 düşük 1 ölü doğum 1 dış gebelik yasadım ve sonuc heterozigot oldugumu ögrendim...bu ay içinde hamile kalmak istiyorum inş.bende folic asit neroxB coraspirin 100 kullanıyorum...nerox b yi doktoruna bi sor istersen çünkü onun içinde de pıhtılaşmayı engelleyen maddeler var...bi de ben kendim demir eksikliği için kan ilacı basladım kendime..hayırlısı canım..bu arada ilk hamileliğim 6.ayda son buldu ve ikizdi yaşasalardı alara ve almira ismlerini alacaklardı...
Merhaba canım arkadaşlarım , :1hug:
Bugün kontrolüm vardı ya ...Sizlere haberlerim var...Bebeğimin cinsiyeti belli oldu...Meğer benim canım , küçük bi HANIMEFENDİYMİŞ...kaydirigubbakcemile2 Bi kızım olacak kızlar....Çok heyecanlandım gerçekten...Hala inanamıyorum...Bize önce büyük ihtimalle erkek denmişti ya , o yüzden biraz şaşırdık , ama şaşkınlıktan sonra çok sevindik ,heyecanlandık.. Sanki artık daha kolay hayal kurabiliyorum , gözümde canlandırmaya çalışıyorum ...Minik bi kız aman Tanrım yaa...hihoyyyt Gerçekten çok değişik bi duygu...Sanki herşey benim dışımda gelişiyor , rüya gibi...Allahım kızımıza sağlıcakla kavuşturur inşallah...İkili test sonuçlarımız iyi çıktı Allahıma şükürler olsun... Bir de rahimdeki kan akımına filan bakıldı , ayrıntılı ... Bi sorun yok Allaha şükür :Rahmin yan duvarlarına , sağına soluna bakıldı , akım gayet iyi direnç yok dedi doktor...Asıl kan akımını 20. haftada değerlendirmek gerekiyormuş...Yani aklınızda bulunsun kızlar , benim Ankarada gittiğim hematolog da aynı şeyi söylemişti , 16. ve 20. haftada kan akımını kontrol etmek gerekir demişti...3 lü teste gerek görmediğini söyledi , ikili sonucu iyi çıktığı için , bir de ikili 3 lüye göre daha güvenilir dedi...Sulu akıntı normalmiş , aynen internette okuduğum gibi şu dönem sulu akıntı normal ilerleyen dönemde kıvamı artar dedi ...
İşte böyle kızlar , ben de en kısa zamanda isteyen arkadaşlarımdan böyle haberler duyarım inşallah... Allahım tüm arkadaşlarıma kısmet eder inşallah aynı duyguları...Herkesi öpüyorum...Hepinizden iyi haberler bekliyorum , sevgiler....
Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz
Celenim cemre simdi nasil oldu. Insallah düzelmistir canim . Allah sifalar versin canim.
Papatyasüreyyacim geldinmi doktordan bebisinin cinsiyetini ögrendinmi canim
Beni sorarsaniz malesef yine adet oldum.
Busefer asilama yaptirmadik kendimiz denedik ama yine olmadi yaaaa nerdeye 6 -7 ay oldu.
Niye tutmuyo bu cocuk , diger hamileligim en fazla 4 ayda tutuyordu.
Moralim cok bozuk haftaya doktora gidecegim yani asilamaya devam 3 defa yaptirmistik yine 3 tane daha hakkimiz var bari yaptiralim öylede tutmuyo böylede tutmuyo.
Acaba son kürtajdan sonra rahime birseymi oldu diye aklima takiliyor.
Üstelik ben kürtajdan sonrada miyom amaliyati oldum. Acaba ameliyatla bir ilgisi olabilirmi Offff offfff.
Bugün kontrolüm vardı ya ...Sizlere haberlerim var...Bebeğimin cinsiyeti belli oldu...Meğer benim canım , küçük bi HANIMEFENDİYMİŞ...kaydirigubbakcemile2 Bi kızım olacak kızlar....Çok heyecanlandım gerçekten...Hala inanamıyorum...Bize önce büyük ihtimalle erkek denmişti ya , o yüzden biraz şaşırdık , ama şaşkınlıktan sonra çok sevindik ,heyecanlandık.. Sanki artık daha kolay hayal kurabiliyorum , gözümde canlandırmaya çalışıyorum ...Minik bi kız aman Tanrım yaa...hihoyyyt Gerçekten çok değişik bi duygu...Sanki herşey benim dışımda gelişiyor , rüya gibi...Allahım kızımıza sağlıcakla kavuşturur inşallah...İkili test sonuçlarımız iyi çıktı Allahıma şükürler olsun... Bir de rahimdeki kan akımına filan bakıldı , ayrıntılı ... Bi sorun yok Allaha şükür :Rahmin yan duvarlarına , sağına soluna bakıldı , akım gayet iyi direnç yok dedi doktor...Asıl kan akımını 20. haftada değerlendirmek gerekiyormuş...Yani aklınızda bulunsun kızlar , benim Ankarada gittiğim hematolog da aynı şeyi söylemişti , 16. ve 20. haftada kan akımını kontrol etmek gerekir demişti...3 lü teste gerek görmediğini söyledi , ikili sonucu iyi çıktığı için , bir de ikili 3 lüye göre daha güvenilir dedi...Sulu akıntı normalmiş , aynen internette okuduğum gibi şu dönem sulu akıntı normal ilerleyen dönemde kıvamı artar dedi ...
İşte böyle kızlar , ben de en kısa zamanda isteyen arkadaşlarımdan böyle haberler duyarım inşallah... Allahım tüm arkadaşlarıma kısmet eder inşallah aynı duyguları...Herkesi öpüyorum...Hepinizden iyi haberler bekliyorum , sevgiler....
melek, düşükten sonra ilk kez lütfü bey'e gittim. 3 ay dinlen, ağustos gibi gel konuşalım dedi. Bende ne planlıyorsunuz öncesinde diye sordum, folik ve aspirin başlarız dedi. Peki hamilelik olursa dedim, o zaman iğneye başlarız dedi. Ama bu sözleri ağzından cımbızla aldım resmen. Birde ben öyle isteyince hamile kalamıyorum. Çok sayıda tüp bebek tedavisi geçirdim, 11 yılda ilk kez kendiliğinden olmuştu ve ben bu şansı değerlendiremedim. Ben ağustosu beklemeden şimdiden başladım folik ve aspirine. Hamile kalmam ise bir mucize.:çok üzgünüm:
kızlar benim sonuçlarım
ben hiç anlamam ankayan varsa söylerse memnun olurum
glukoz 88
tsh 1.03
toxoplazma lgm (-) 0.08
toxoplazma lgg (-) 0.1
rubella lgm (-) 0.42
rubella lgg (+) 224
cmv lgg (+) 69
protrombin zamanı 12.4
protrombin aktivitesi 110.5
lnr 0.94
aptt 28.0
fibrinojen 302
wbc 7.07
rbc 4.35
hemoglobin 12.9
hematokrit 37.3
mcv 85.7
protein c aktivitesi 100.00
protein s aktivitesi 92.00
protein c antijen 93.00
protein s antijen 82.00
hsv tıp 1 lgm negatif 0.3
hsv tıp 2 lgg pozitif 171
hsv tıp 2 lgm pozitif 1.1
hsv tıp 2 lgg negatif 3.5
cmv lgm negatif 0,16
çok uzun oldu kusura bakmayın ne diyo bunlar acep????
kizlar iyi aksamlar nasilsiniz
celenim cemre simdi nasil oldu. ınsallah düzelmistir canim . Allah sifalar versin canim.
Papatyasüreyyacim geldinmi doktordan bebisinin cinsiyetini ögrendinmi canim
beni sorarsaniz malesef yine adet oldum.
Busefer asilama yaptirmadik kendimiz denedik ama yine olmadi yaaaa nerdeye 6 -7 ay oldu.
Niye tutmuyo bu cocuk , diger hamileligim en fazla 4 ayda tutuyordu.
Moralim cok bozuk haftaya doktora gidecegim yani asilamaya devam 3 defa yaptirmistik yine 3 tane daha hakkimiz var bari yaptiralim öylede tutmuyo böylede tutmuyo.
Acaba son kürtajdan sonra rahime birseymi oldu diye aklima takiliyor.
üstelik ben kürtajdan sonrada miyom amaliyati oldum. Acaba ameliyatla bir ilgisi olabilirmi offff offfff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?