canlarım...yenı evımde oturuyorum artık sukurler oolsun ama hala ınternetımızı baglatamadık.bu yuzden sıze yazamıyorum.ama hep aklımdasınız. bugun allahın ıznıyle 25 haftalık oldukama 25 haftada tam 9 kılo aldım ve moralım bozuldu buna. bebeımız ıyı dıyo doktorumuz. ))) haftaya seker yukleme testım var oda ıyı cıkar ınsallahhh...
gelelım sıze...oncelıkle celencım cemrecıge gecmısler olsun.allah acıl sıfalar versın ınsallah.kıyamam ona...ne zor dımı dogurmak buyutmek hepsı ayrı tasa.hemde yana yakıla aldıgımız kucagımıza...gulucuklerı baslasın tez zamanda ınsallah annesı
fundacım oglusun hayırlı olsun..
nazlıcım ve selvıhancım guzel haberlerınıze sevındım..
marguarıte ve melın allah annelı babalı buyutsun:) ne mutlu sıze.darısı basımıza.bkale ravza papatya sureya ve dıger tum hamıslerımız kızlar ne olur bıraz olalım.rahat olunca daha ıyı gecıyo.fazla takmayın kafanza. dıyene bak :)
sımdılık ancak yazabıldım.gecmısıde okuyamadım kızla.en kısa zamanda donucem yanınıza o zamana kadar kendınıze ve bebıslere cok ıyı bakın olurmu*
benıde unutmayın nolur :)) arada ozelıme bakıyorum :)
Kızlar ya bişey sormak istiyorum.
Doktorum bana hamile kalır kalmaz iğneye başlayacağız demişti, şimdi de korunmuyorum.
Acaba kan testinde 4-5 gün öncesinde bile çıkabilir diyorlar ya, şüphelendiğim her ay günüm gelmeden önce gidip test yaptırmalı mıyım?
Yani iğnelere başlamak 1-2 gün geç olsa bi zararı olur mu hemen?
Sizler nasıl yapmıştınız?
canım iyiyim çok teşekkür ederim 20 haftalık olduk teyzesi. balığım hareket ediyor artık hissedebiliyorum1 haftadır falan pıt pıt diye gerçektende gaz sancısı gibi geliyor insana ilk başta ama daha sonra bebiş olduğunu anlıyorsun. mutluyum çok şükür herşey yolunda. ayakta falan hareket halinde iken hissedemiyorum ama sırtüstü uzanınca hissedebiliyorum. dakikalarca onu hissedebilmek için yatıyorum çok güzel ve farklı bir duygu allahım en kısa zamanda sende hissedersin inşallah. sen nasılsın canım siz kaç haftalı oldunuz. öptük senia.s.
Merhaba canım arkadaşlarım , :1hug:
Bugün kontrolüm vardı ya ...Sizlere haberlerim var...Bebeğimin cinsiyeti belli oldu...Meğer benim canım , küçük bi HANIMEFENDİYMİŞ...kaydirigubbakcemile2 Bi kızım olacak kızlar....Çok heyecanlandım gerçekten...Hala inanamıyorum...Bize önce büyük ihtimalle erkek denmişti ya , o yüzden biraz şaşırdık , ama şaşkınlıktan sonra çok sevindik ,heyecanlandık.. Sanki artık daha kolay hayal kurabiliyorum , gözümde canlandırmaya çalışıyorum ...Minik bi kız aman Tanrım yaa...hihoyyyt Gerçekten çok değişik bi duygu...Sanki herşey benim dışımda gelişiyor , rüya gibi...Allahım kızımıza sağlıcakla kavuşturur inşallah...İkili test sonuçlarımız iyi çıktı Allahıma şükürler olsun... Bir de rahimdeki kan akımına filan bakıldı , ayrıntılı ... Bi sorun yok Allaha şükür :Rahmin yan duvarlarına , sağına soluna bakıldı , akım gayet iyi direnç yok dedi doktor...Asıl kan akımını 20. haftada değerlendirmek gerekiyormuş...Yani aklınızda bulunsun kızlar , benim Ankarada gittiğim hematolog da aynı şeyi söylemişti , 16. ve 20. haftada kan akımını kontrol etmek gerekir demişti...3 lü teste gerek görmediğini söyledi , ikili sonucu iyi çıktığı için , bir de ikili 3 lüye göre daha güvenilir dedi...Sulu akıntı normalmiş , aynen internette okuduğum gibi şu dönem sulu akıntı normal ilerleyen dönemde kıvamı artar dedi ...
İşte böyle kızlar , ben de en kısa zamanda isteyen arkadaşlarımdan böyle haberler duyarım inşallah... Allahım tüm arkadaşlarıma kısmet eder inşallah aynı duyguları...Herkesi öpüyorum...Hepinizden iyi haberler bekliyorum , sevgiler....
FUNDACIM seninde hayırlı olsun oğluşun olacakmış ALLAH hayırlısıyla eline alıp büyütmek nasip etsin
Teşekkür ederim mumamucum , evet sen çok destek oldun bana gerçekten..Herşeyin iyi olacağını söylemiştin....Çok teşekkür ederim...Ben ilk foruma girdiğim zamanlarda , sen , şen , celen vardık...Bugünlere geldik...ınşallah hep beraber daha güzel şeyleri paylaşırız...Çok öpüyorum...Papatyasureyya Çok sevındım kızın olackmıŞ herŞeyınde yolunda olması Çok gÜzel allahın ıznıyle ınŞallah kucaĞına alacaksın sana demıŞtım hatırlıyorsan kendıne ıyı bak
Fundacım teşekkür ederim canım... Kızımın şimdiden talipleri çıktı havaya giricem valla...Fundacım yalnız bizim babamız çok kıskanç , bekarken kızkardeşlerine de kök söktüren bi abiymiş...Dün doktordan döndük , oturuyoruz ne diyor biliyor musun , şimdi kızımı istemeye de gelecekler , ben veremem filan diyor...Yani ilk aklına gelen şeye bakar mısın ? Bizim talıplerin işi bayağı bi zor , o yüzden bi daha düşünün isterseniz , yoksa yakışıklı bi damadım , senin gibi dünürüm olmuş daha ne isterim ?canım benim gözün aydın allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin isteyen herkesin kucağını doldursundemek sanada küçük bir prenses geliyor allah nazarlardan saklasın papatyacım bende kızına talibim ona göre senin kızdan iyisinimi bulacağım birde doğunca beşik kertiği yapalım ne dersin ikiside kıymetli bebek ne zorluklarla geliyorlar dünyaya bizden iyi kayınvalidede bulamazlar herhalde şaka bir yana ama yinede sen bir düşün istersen nede olsa kız anneleri biraz nazlı olur kızını vermek istemezler vereliniortak
şu an içindeki heyecanı o kadar iyi anlıyorum ki cinsiyetini öğrenmek çok farklı bir duygu şimdi biz babaya neler yapıyoruz bir bilsen ne şımarıklar ne muzurluklar hiç sorma kaydirigubbakcemile3 allah herkese nasip etsin inşallah hamileliğin sonuna kadar hep böyle mutlu haberler duyarsın ikinizide çok öpüyorum opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim hummucum ...Darısı senin başına... Ben herkesin dileğine kavuşacağına inanıyorum , yalnız zamanı ne zamandır bilemiyorum ..Allah zamanı gelince gönderiyor , sen sanki bi aracısın o dakikadan sonra , o bebeği taşımak , dünyaya getirmek için seçilmiş birisin ...Herşey olup sürüyor , sen bi seyirci gibisin , herşey senin dışında gibi...Ben öyle hissediyorum...canım gözleriniz aydın demek küçük bi prensesin olcak opuyorumnanaktançok güzel bi duygu yazını okurken sanki rüyada gibisin inş küçük kızını kucagına alınca uyanırsın bu rüyadan..ismini düşündünüz mü bu arada darısı bizlerin başına...
Teşekkürler canım , forumda erkekler aldı başını gidiyordu , biz biraz dengeyi kurucaz galiba ...Selvihanın da kızı olacaktı galiba...Sidocum senin neyin olacaktı canım ?canım çok tebrik ederim hayırlı olsun benim kızıma arkadaş geliyor oley... bende yanlız biz kızız diyordum canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim inşallah kucağımıza da almak nasip olur. kendine ve kızına iyi bak canım.
kaydirigubbakcemile3
Fundacım teşekkür ederim canım... Kızımın şimdiden talipleri çıktı havaya giricem valla...Fundacım yalnız bizim babamız çok kıskanç , bekarken kızkardeşlerine de kök söktüren bi abiymiş...Dün doktordan döndük , oturuyoruz ne diyor biliyor musun , şimdi kızımı istemeye de gelecekler , ben veremem filan diyor...Yani ilk aklına gelen şeye bakar mısın ? Bizim talıplerin işi bayağı bi zor , o yüzden bi daha düşünün isterseniz , yoksa yakışıklı bi damadım , senin gibi dünürüm olmuş daha ne isterim ?
Canım şaka bi yana kız çocuklarını yetiştirmek biraz zor , hep öyle düşünmüşümdür ben..Sürekli korumak kollamak gerekiyor...Gerçi erkek çocuklar için de öyle de , kız çocuğu daha bi farklı...İki gündür bunları düşünüyorum...Bir de sanki eşimle çok iyi anlaşacaklar , birbirlerine düşkün olacaklar , eşim benle eskisi gibi ilgilenmeyecekmiş gibi geliyor , hafiften kıskançlık durumları...Saçma tabii ama ...Böyle duygusal düşünceler uçuşup duruyor aklımda...Bir de ben biraz süslü bi tipim , takıya tokaya meraklıyım..Herkes senin kızın olacak , bol bol süslersin diyordu...Ben de , ben kendime zor bakıyorum , kıza nasıl yetişcem diyordum...Bakalım nasıl olacak bizimki...Allah sağlık versin de hepsi olur inşallah...
Böyle işte canım , biz de sizi çok öpüyoruz... kaydirigubbakcemile3Görüşmek üzere canım....
Teşekkür ederim hummucum ...Darısı senin başına... Ben herkesin dileğine kavuşacağına inanıyorum , yalnız zamanı ne zamandır bilemiyorum ..Allah zamanı gelince gönderiyor , sen sanki bi aracısın o dakikadan sonra , o bebeği taşımak , dünyaya getirmek için seçilmiş birisin ...Herşey olup sürüyor , sen bi seyirci gibisin , herşey senin dışında gibi...Ben öyle hissediyorum...
Kesinlikle umutsuz olma...Ne badirelere rağmen çocuğuna kavuşmuş arkadaşlarımız var ...En kısa zamanda dileğine kavuşmanı diliyorum canım ...Ben de o zamana tecrübeli bi hamile olarak sana yardımcı olacağım , destek olacağım inşallah ...Çok öpüyorum..
Canım sonuçların normal görünüyor...Kansızlıkta yok...rubella ıgg küçükken kızamık geçirdiğin için pozitif çıkmış (bildiğim kadarıyla ) çünkü kızamık geçirmeyenlere hamilelik öncesi aşı vuruyorlar...HSV değerlerin hakkında bilgim yok ama...proteinc,s de normal aralığın içinde...protein c,s normal olmasaydı pıhtılaşma neden olabiliyor.
çok teşekkür ederm melekcim cevabın için.
daktırıma gittim sonuçlarımı gösterdim çok güzel sonuçların herşey gayet normal bir sorun yok brtek herpes mi ne onda ufak b sorun çıktı onun içinde ilaç verdi 10gün sonunda o tahllimi tekrarlıcam inşş düzelicek oda.genetik araştırma muhakkak yapın dedi onun sonucunda duruma göre korunmayı bırakmanızı söylicem dedi.çok heycan yaptım inşş tez zamanda bebişlerimizi sağlıklı şekilde dünyaya getiririz....
şimdiden kuruntular kıskançlıklar başladı demek evet kızlar biraz babaya düşkün olacaklar artık eşlerimizi çocuklarımızla paylaşmak zorunda kalacağız ama ben inanıyorum ki mutluluğumuz bir kat daha artacak .... bende düşünüyorum bizim babamızda çok kıskanç neler çekiyorum bir bilsen oğlan babasına bakıp eteğin kısa niye makyaj yaptın tırnaklarına ojemi sürdün saçlarını neden boyattın zemuszemuszemuszemus neden bu kadar takıştırıyorsun artık eşimin yerini oğlum alır gündüz oğluşum akşamda eşim karışmaya başlar bana ben ne yaparım bilmiyorum ... ama erkekler anneye daha düşkün olurlarmış bu konuda şanslıyım ....dün eşime akşam biraz gezelim dedi bizimki olmaz bugün evde oturalım dedi bende altta kalırmıyım bak dedim erkekliğine güvenme bendede var bir erkek benim kafamı bozma dedim ..........eşim bir gülmeye başladı hiç sorma ...yandık siz ikiniz bir olur bana kök söktürürsünüz diyor .... bende bizim kafamızı bozma daha fazlasınıda yaparız bizimle iyi geçin dedim kaydirigubbakcemile3 neyse canım çok konuştum galiba kendinize iyi bakın allaha emanet olun küçük prensesinle ve sen opuyorumnanaktan
Arkadaşlar bu arada ben korunuyorum ama hala hastalanmadım,bugün 33. gün...Düzenlidir bide adetlerim...Yoksa :)))) demeden edemiyor insan......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?