Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım rabbim tamamına erdirisin senin adına çok sevidim darısı başımıza

canım banada doktorum hemen kaldıgını ögrenince başıyacaz demişti..biz korunmayı bıraktıktan sonra eve 10 15 test alcam yumurtlama günlerimden sonra başlıyacam teste..öyle 1 haftadan falan bişey olmaz ona kaldıysa bazı doktorlar cocugun kalp atışlarını duyunca başlıyor igneye...konurolunde olcak..rabbim koruduktan sonra zaten bişey olmaz rahat olalım

alahım ne güzel haberler artık korkularımı yeniyorum sizlerin durumlarınız görünce raabbim tamamına erdirsin canım ...

canım gözleriniz aydın demek küçük bi prensesin olcak opuyorumnanaktançok güzel bi duygu yazını okurken sanki rüyada gibisin inş küçük kızını kucagına alınca uyanırsın bu rüyadan..ismini düşündünüz mü bu arada darısı bizlerin başına...

Arkadaşlar arada bir yeni arkadaşları ekliyorum ve sayfayı güncelliyorum...Liste bayağı uzadı...Marguerite ve kahvelokum dışında herkeste mthfr geni var ...Zaten doktorum kadınların yüzde kırkında mthfr heterozigottur demişti...

DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ ( en son hali )

(hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???

(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???

(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane

(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek------------------------------------------------------------------------------????

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot--------------------------------bebek aspirini+folic plus (şimdilik )

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????

(alarahan) mthfr677 heterozigot...haşimato troid------------------------------------------------------------------------------------------------------------------????

Arkadaşlar bu arada ben korunuyorum ama hala hastalanmadım,bugün 33. gün...Düzenlidir bide adetlerim...Yoksa :)))) demeden edemiyor insan......

Papatyasureyya Çok sevındım kızın olackmıŞ herŞeyınde yolunda olması Çok gÜzel allahın ıznıyle ınŞallah kucaĞına alacaksın sana demıŞtım hatırlıyorsan kendıne ıyı bak

MARGUARİTA VE LAL nasıl gidiyor annelik valla benim gecem gündüzüm belli değil yardımcımda yok. YİĞİT uyanık olduğunda ya emiyor ya ağlıyor .maşallah herşey yolunda ama çok zormuş akşamları 3 saat uykuyla duruyorum.gazı çok oluyor sizinde öylemi. 43 gün olduk hala düzelmedi.anne sütü veriyorum sadece .

FUNDACIM seninde hayırlı olsun oğluşun olacakmış ALLAH hayırlısıyla eline alıp büyütmek nasip etsin

canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim maşallah senin bebeğinde kocaman olmuş ama annesini biraz üzüyormuş galiba rezene çayını denedinmi canım günlük bir iki fincan içiyorsun senin içinde iyi oluyor çocuk içinde anne sütünden alıyor oğluşun hemde sütü artırıyor dene istersen görümcemdede aynı sorun vardı rezene kullandıktan sonra fazla bir sorun yaşamadı bir dene istersen çok öpüldünüz

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim mumamucum , evet sen çok destek oldun bana gerçekten..Herşeyin iyi olacağını söylemiştin....Çok teşekkür ederim...Ben ilk foruma girdiğim zamanlarda , sen , şen , celen vardık...Bugünlere geldik...ınşallah hep beraber daha güzel şeyleri paylaşırız...Çok öpüyorum...

kaydirigubbakcemile3 Fundacım teşekkür ederim canım... Kızımın şimdiden talipleri çıktı havaya giricem valla...Fundacım yalnız bizim babamız çok kıskanç , bekarken kızkardeşlerine de kök söktüren bi abiymiş...Dün doktordan döndük , oturuyoruz ne diyor biliyor musun , şimdi kızımı istemeye de gelecekler , ben veremem filan diyor...Yani ilk aklına gelen şeye bakar mısın ? Bizim talıplerin işi bayağı bi zor , o yüzden bi daha düşünün isterseniz , yoksa yakışıklı bi damadım , senin gibi dünürüm olmuş daha ne isterim ?

Canım şaka bi yana kız çocuklarını yetiştirmek biraz zor , hep öyle düşünmüşümdür ben..Sürekli korumak kollamak gerekiyor...Gerçi erkek çocuklar için de öyle de , kız çocuğu daha bi farklı...İki gündür bunları düşünüyorum...Bir de sanki eşimle çok iyi anlaşacaklar , birbirlerine düşkün olacaklar , eşim benle eskisi gibi ilgilenmeyecekmiş gibi geliyor , hafiften kıskançlık durumları...Saçma tabii ama ...Böyle duygusal düşünceler uçuşup duruyor aklımda...Bir de ben biraz süslü bi tipim , takıya tokaya meraklıyım..Herkes senin kızın olacak , bol bol süslersin diyordu...Ben de , ben kendime zor bakıyorum , kıza nasıl yetişcem diyordum...Bakalım nasıl olacak bizimki...Allah sağlık versin de hepsi olur inşallah...

Böyle işte canım , biz de sizi çok öpüyoruz... kaydirigubbakcemile3Görüşmek üzere canım....

Teşekkür ederim hummucum ...Darısı senin başına... Ben herkesin dileğine kavuşacağına inanıyorum , yalnız zamanı ne zamandır bilemiyorum ..Allah zamanı gelince gönderiyor , sen sanki bi aracısın o dakikadan sonra , o bebeği taşımak , dünyaya getirmek için seçilmiş birisin ...Herşey olup sürüyor , sen bi seyirci gibisin , herşey senin dışında gibi...Ben öyle hissediyorum...

Kesinlikle umutsuz olma...Ne badirelere rağmen çocuğuna kavuşmuş arkadaşlarımız var ...En kısa zamanda dileğine kavuşmanı diliyorum canım ...Ben de o zamana tecrübeli bi hamile olarak sana yardımcı olacağım , destek olacağım inşallah ...Çok öpüyorum..

Teşekkürler canım , forumda erkekler aldı başını gidiyordu , biz biraz dengeyi kurucaz galiba ...Selvihanın da kızı olacaktı galiba...Sidocum senin neyin olacaktı canım ?

şimdiden kuruntular kıskançlıklar başladı demek evet kızlar biraz babaya düşkün olacaklar artık eşlerimizi çocuklarımızla paylaşmak zorunda kalacağız ama ben inanıyorum ki mutluluğumuz bir kat daha artacak .... bende düşünüyorum bizim babamızda çok kıskanç neler çekiyorum bir bilsen oğlan babasına bakıp eteğin kısa niye makyaj yaptın tırnaklarına ojemi sürdün saçlarını neden boyattın zemuszemuszemuszemus neden bu kadar takıştırıyorsun artık eşimin yerini oğlum alır gündüz oğluşum akşamda eşim karışmaya başlar bana ben ne yaparım bilmiyorum ... ama erkekler anneye daha düşkün olurlarmış bu konuda şanslıyım ....dün eşime akşam biraz gezelim dedi bizimki olmaz bugün evde oturalım dedi bende altta kalırmıyım bak dedim erkekliğine güvenme bendede var bir erkek benim kafamı bozma dedim ..........eşim bir gülmeye başladı hiç sorma ...yandık siz ikiniz bir olur bana kök söktürürsünüz diyor .... bende bizim kafamızı bozma daha fazlasınıda yaparız bizimle iyi geçin dedim kaydirigubbakcemile3 neyse canım çok konuştum galiba kendinize iyi bakın allaha emanet olun küçük prensesinle ve sen opuyorumnanaktan

SAGOL CANIM İNŞ O GÜNLER BENİM İÇİN GELİR VE SENDEN VE DİGER ARKADAŞLARDAN DESTEK ALIRIM ...ACIKCASINI SÖYLEMEK GEREKİRSE BEN DAHA DURUMUMUN NE OLDUGUNU BİLE TAM ÖGRENEMEDİM DOKTORDAN NE TEHLİKELİ NE DEGİL DİYE. KROMOZON SONUÇLARIMI BEKLİYOR DOKTOR ONLARDA ŞÜKÜR ÇIKTILAR İYİCE SORCAM DURUMUMU ..TEMEMNNİN İÇİNDE COK TEŞEKKÜRLER :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

papatyasureyya ve diğer hamile kalan arkadaşlarımız gözünüz aydın diyorum
inşş geriside hayırsıyla sağlıkla gelir,dualarınızda bizleride eksk etmeyin
inşş bzlerde sorunlarımızı halledip sizlerle sizin gibi müjdeli haberlerimzi veririz

ayy şimdiden babasına kaa tutnaya annesini savunmaya başladı he maşallah maşallah ne tatlı bir diyalogdur bu böyle mrendim açıkcası nazar değmesin hemen şöyle iliştirelim hemen hıh şmdi tam oldu
mevlam mutluluğunuzu ziyadeleştrsin :Saruboceq:

Arkadaşlar bu arada ben korunuyorum ama hala hastalanmadım,bugün 33. gün...Düzenlidir bide adetlerim...Yoksa :)))) demeden edemiyor insan......

inşallah hamişşsindir canım benim uzun zaman oldu listeden kımse hamıs haberi vermıyoo rabbim gonlune göre versinn güzel heberlerini bekliyoz canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…