Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar doktor sonuçlar temiz çıktı dedi ama hamile kaldıgında aspirine gel başlacaksın dedi ne oluyor bu
ben anlamadım

merhaba kızlar ara ara giriyorum takıp etmeye calısıyorum.çok çok sıcak pc basında duramıyorum bile.eh malum birde uzaktan gelenlerim oluyor.şimdilik kardeşim geldi.sonrada kuzenım gelecek.o yuzden takıp etmem zor oluyor.kusura bakmayın emi.

hamile olanları ve cinsiyeti öğrenenleri tebrik ederim.erkekler yoğunluk kazanacak derken kızımız da geliyor oh maşallah dengemiz kurulmus oluyor.
ve bekleyen ve acısı taze olanlar için sabır sabır sabır diliyorum Allah tan. herbirimiz bu mutluluğu sağlıkla tadacağız inanıyorum buna.

papatyasüreyya,
verdiğin haberlere çok sevindim. her şey yolundaymış, ne güzel.. allah'ım güzel kızımızı korusun.. ben nedendir bilmem senin kızın olacağını hissediyordum hep. rumuzundan kaynaklıdır belki.. papatya gibi masum, güzel bir kız çocuğu.. ay ne güzel.. içim sevinçle doldu birden.. hep güzel haberler ver bize... bütün hamile arkadaşlarımızdan güzel haberler bekliyorum.. Allah'ın hiç bir anneye kötü haber vermesin...

aman ne kadar cabuk geçmiş zaman 43 günlük oldu demek.maşallah oğluna.benımde oğlumun adı yağız olacak.uyku ne tatlıdır sana şimdi.bende sıcaklardan uyuyamıyorum ah diyorum doğsada 2 saate bile razıyım yeterkı dinlenerek uyusam.gazı için bende rezene duydum canm.ay ya doğumlar yaklasıyor.sanırım nazlı ve ben peşpese sonrada funda bkale papatya sırayla geliyor bebişlerimiz.

Son düzenleme:

sevgili çalıkuşu moralini bozma ben tam 9 ay uğraştım sılaya arkadaşımız 1 sene sabret biraz çok kafana takıyorsun oda olmuyo biraz kendini rahatlatmaya çalış başka şeylerle oyalan düşünmemeye çalış bak göreceksin bu sefer mutlu sana ulaşacaksın biraz zamana bırak arkadaşım allahım gönlünün muradını versin ama unutmaki gebelik için bende çok uğraştım tek sen değilsin yani o yüzden üzme kendini allaha emanet ol

canım benim bende çok iyiyim senin ve bebişinin iyi olmanıza çok sevindim ben şu an 11 haftalığım canım seni peşinden takip ediyorum işallah yavrunu kucağına önce sen alacaksın sonra ben allahım hepimizin yüzünü güldürsün öptüm canımkaydirigubbakcemile5Şeniz

Arkadaşlar bu arada ben korunuyorum ama hala hastalanmadım,bugün 33. gün...Düzenlidir bide adetlerim...Yoksa :)))) demeden edemiyor insan......

ne duruyorsun melek test yapsana ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi bir an önce test yapta hayırlı haberiver:lepi::teytey:

sağol canım çok umut verdin sonuçlarım gün sdonra çıkıcak
ben heterozigot taşıyıcısıymışım ve protesin s 10,10 çok düşük
bacaklarımda özellikle sağ bacağımda morarmalar var önceden de oluyordu ama şimdi fazlalaştı korkuyorum
eşime haksızlık yaptığımı düşünüyorum ona çocuk verememekten korkuyorum
ve bu ilerde kollstrol şeker gibi rahatsızlıklarım olucakmış dr um öyle söyledi eşimi ilerde yalnız bırakmaktan korkuyorum morelim çok bozuk çok

umarım tahlil sonuçlarım fazla kötü çıkmaz sürekli hastayım demekten bıktım utanıyorum eşimden dr gidicem demeye
bu sıralar bunalımdayım
ama yinede yüce rabbimden umut kesilmez dua etmekten başka yapacağımız bişey yok

inşallah hamişşsindir canım benim uzun zaman oldu listeden kımse hamıs haberi vermıyoo rabbim gonlune göre versinn güzel heberlerini bekliyoz canımmmm

Canım yaaa hamile değilmişim,size yazdıktan 2 saat sonra filan hastalandım .... hayırlısı olsun arkadaşlar , hep birlikte hamile kalcaz inşaallah :))

Canım sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim...İnşaallah genetik testlerinin sonuçlarıda iyi çıkar ... En kısa zamandada bebek haberini alırız senden inşaallah...

iyi akşamlar arkadaşlar.genetik tahlil yaptırmak istiyorum.devlet hastanelerinde yaptırmak kolay oluyo mu,sıra olayı falan var mı?öyleyse özelde yaptırmak istiyorum fazla vakit kaybı olmasın diyorum.bildiğiniz bi yer var mı özel?bide fiyatı nedir acaba?

Genetik tahlili üniversite hastanelerinde yapıyorlar diye biliyorum...Fiyatının pahalı olduğunu söylemişlerdi , ben emekli sandığına bağlı olduğum için tam fiyatını bilmiyorum maalesef...

cnm ya miyom ameliyatını nasıl yaptılar sezaryan gibimi oldu merak ettim bendede milom sorunu var banada ameliyat diyebilir belki soncları bekliyorm bildiğim kadarıyla miyom ameliyatından sonra tüplerde kapanma sorunu vde rahimde yapısıklık olabiliyorms gec hamile yada hiç hamile kalamama gibi sornlar oluyoms ama bu yazdıklarım rahim içindeki miyom değil rahime yapısık olanlarda benimki rahim arkasındayms takma kafana olr ins. aklına kötü seyler getirme

merhaba binbirgece,
umarım sonuçların iyi çıkar romotolojiden.
eşinle ilgili düşüncelerinde sana katılmıyorum. eşin rahatsız olsa sen kendine haksızlık yapıldığını mı düşünecektin? bazı şeyler bizim elimizde değil, keşke olsa. ama değil işte. hayatın dengesi de bu belki.. önemli olan sorunların üstesinden en az yıpranmayla gelebilmek..
ilerde olabilecek rahatsız ihtimallerinden bahsetmişsin. bunlar sadece olasılık, önlemini al ama lütfen şu an olmayan bir şey için kendini üzme.. benim rahatsızlığımın olası ilerlemelerini düşünsem inan yaşamaktan vazgeçerim...
hastalıklarda en önemli şey moral.. sen moralini bozma.. her insanın şikayetlerinin olduğu,zamanının büyük bir kısmını hastanelerde geçirdiği dönemler vardır. seninki de geçici bir dönem.. geçecek.. yeter ki sen üzülme.. :teselli:

çalıkuşuuuu,
moralsiz gördüm seni.. sende benim gibi acabalarla dolmuşsun.. ben de tüplerden şüpheleniyorum, acaba kürtajdan sonra tıkanma mı oldu diye... umarım yoktur... ne kadar zamandır çalışıyorsnuz bilmiyorum, biz 7 aydır faaliyetteyiz ama hala vukuat yok... yaş 30 bu arada..
moralini bozma lütfen....Allah'ın izniyle bir gün olacak... önemli olan sağlıklı ilerleyecek bir gebeliğimizin olması.. vakti var demek ki... inşallah biz de vereceğiz burdan güzel haberler...

iyi günler canım bende genetik araştırmaya başlıcam istersen beraber başlayalım.
sigortdan yaptırırsan hemen hemen bedavaya geliyo ama özele gitmek istiyorum dersen
devlet hastanelerinde bile ücretli 2,5 milyardan aşağı çıkamıyor muşsun diye duymuştum ki özelin fiyatını düşünemiyorum kafamçokkarıştı ama sormak lazım birde özellerde pek araştırma yok genetik tanı üzerine vede özeller bile devleti tavsiye ediyor

Canım yaaa hamile değilmişim,size yazdıktan 2 saat sonra filan hastalandım .... hayırlısı olsun arkadaşlar , hep birlikte hamile kalcaz inşaallah :))

hayırlısı ve saglıklısı olsun canım benım sende bılıyosunkı bızım ıcın hamıle kalamk onemlı degıl onemlı olan onu guzel bı sekılde sonlandırmak dımı....kız benımde 3 aydır adetlerım kafayı yedi öyle olunca rahım bebek arıyo dıyolar bu ay olmazsa dıger ay rabbım ne zamn ol derse......

kızlar doktor sonuçlar temiz çıktı dedi ama hamile kaldıgında aspirine gel başlacaksın dedi ne oluyor bu
ben anlamadım

gözünaydın canım ben 4 düşük yaptım duydugum proflara gıttım butun tahlıller de normal cıktı 3, hamılleıgımde dr ıgne kullanalım dedi olamadı 4, hamıllelıgımde gerek yok bosuna kullanmısın dedı yıne olmadı şimdi 5, hamişliğimi bekliyorum bu dr ıgneneın dozunu arıtrıp bıde oyle deneyelım dıyo ne yapacagımı sasırdım kaldım deneme yanılma yolu yanii ben sune ınanıyorum rabbım kısmet edecekse bi şekilde kısmet edecek eger kısmet de yoksa elden ne gelir rabbim hepimizin yardımcısı olsun dilerim bu son üzüntümüz olurrr.......:Saruboceq:

tamam canım başlayalım ama dün nette okudum.devlet hastanelerinde sıra veriyolarmış.hatta birisine 5 yıl sonraya vermişler.çok komik yaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…