MARGUARıTA VE LAL nasıl gidiyor annelik valla benim gecem gündüzüm belli değil yardımcımda yok. YıĞıT uyanık olduğunda ya emiyor ya ağlıyor .maşallah herşey yolunda ama çok zormuş akşamları 3 saat uykuyla duruyorum.gazı çok oluyor sizinde öylemi. 43 gün olduk hala düzelmedi.anne sütü veriyorum sadece .
Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz
Celenim cemre simdi nasil oldu. Insallah düzelmistir canim . Allah sifalar versin canim.
Papatyasüreyyacim geldinmi doktordan bebisinin cinsiyetini ögrendinmi canim
Beni sorarsaniz malesef yine adet oldum.
Busefer asilama yaptirmadik kendimiz denedik ama yine olmadi yaaaa nerdeye 6 -7 ay oldu.
Niye tutmuyo bu cocuk , diger hamileligim en fazla 4 ayda tutuyordu.
Moralim cok bozuk haftaya doktora gidecegim yani asilamaya devam 3 defa yaptirmistik yine 3 tane daha hakkimiz var bari yaptiralim öylede tutmuyo böylede tutmuyo.
Acaba son kürtajdan sonra rahime birseymi oldu diye aklima takiliyor.
Üstelik ben kürtajdan sonrada miyom amaliyati oldum. Acaba ameliyatla bir ilgisi olabilirmi Offff offfff.
canım iyiyim çok teşekkür ederim 20 haftalık olduk teyzesi. balığım hareket ediyor artık hissedebiliyorum1 haftadır falan pıt pıt diye gerçektende gaz sancısı gibi geliyor insana ilk başta ama daha sonra bebiş olduğunu anlıyorsun. mutluyum çok şükür herşey yolunda. ayakta falan hareket halinde iken hissedemiyorum ama sırtüstü uzanınca hissedebiliyorum. dakikalarca onu hissedebilmek için yatıyorum çok güzel ve farklı bir duygu allahım en kısa zamanda sende hissedersin inşallah. sen nasılsın canım siz kaç haftalı oldunuz. öptük senia.s.
Arkadaşlar bu arada ben korunuyorum ama hala hastalanmadım,bugün 33. gün...Düzenlidir bide adetlerim...Yoksa :)))) demeden edemiyor insan......
binbirgece merhaba,
bende de romatizmal bir rahatsızlık var, sle ya da lupus diye biliniyor. bir düşüğüm var benim. dahiliye sonuçların çıkınca görüşelim.. benzer rahatsızlıkları olup sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alanlar var. o yüzden gereksiz yere üzme kendini.. sağlıklı, umutlu günler...
inşallah hamişşsindir canım benim uzun zaman oldu listeden kımse hamıs haberi vermıyoo rabbim gonlune göre versinn güzel heberlerini bekliyoz canımmmm
ne duruyorsun melek test yapsana ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi bir an önce test yapta hayırlı haberiver:lepi::teytey:
çok teşekkür ederm melekcim cevabın için.
daktırıma gittim sonuçlarımı gösterdim çok güzel sonuçların herşey gayet normal bir sorun yok brtek herpes mi ne onda ufak b sorun çıktı onun içinde ilaç verdi 10gün sonunda o tahllimi tekrarlıcam inşş düzelicek oda.genetik araştırma muhakkak yapın dedi onun sonucunda duruma göre korunmayı bırakmanızı söylicem dedi.çok heycan yaptım inşş tez zamanda bebişlerimizi sağlıklı şekilde dünyaya getiririz....
iyi akşamlar arkadaşlar.genetik tahlil yaptırmak istiyorum.devlet hastanelerinde yaptırmak kolay oluyo mu,sıra olayı falan var mı?öyleyse özelde yaptırmak istiyorum fazla vakit kaybı olmasın diyorum.bildiğiniz bi yer var mı özel?bide fiyatı nedir acaba?
Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz
Celenim cemre simdi nasil oldu. Insallah düzelmistir canim . Allah sifalar versin canim.
Papatyasüreyyacim geldinmi doktordan bebisinin cinsiyetini ögrendinmi canim
Beni sorarsaniz malesef yine adet oldum.
Busefer asilama yaptirmadik kendimiz denedik ama yine olmadi yaaaa nerdeye 6 -7 ay oldu.
Niye tutmuyo bu cocuk , diger hamileligim en fazla 4 ayda tutuyordu.
Moralim cok bozuk haftaya doktora gidecegim yani asilamaya devam 3 defa yaptirmistik yine 3 tane daha hakkimiz var bari yaptiralim öylede tutmuyo böylede tutmuyo.
Acaba son kürtajdan sonra rahime birseymi oldu diye aklima takiliyor.
Üstelik ben kürtajdan sonrada miyom amaliyati oldum. Acaba ameliyatla bir ilgisi olabilirmi Offff offfff.
sağol canım çok umut verdin sonuçlarım gün sdonra çıkıcak
ben heterozigot taşıyıcısıymışım ve protesin s 10,10 çok düşük
bacaklarımda özellikle sağ bacağımda morarmalar var önceden de oluyordu ama şimdi fazlalaştı korkuyorum
eşime haksızlık yaptığımı düşünüyorum ona çocuk verememekten korkuyorum
ve bu ilerde kollstrol şeker gibi rahatsızlıklarım olucakmış dr um öyle söyledi eşimi ilerde yalnız bırakmaktan korkuyorum morelim çok bozuk çok
umarım tahlil sonuçlarım fazla kötü çıkmaz sürekli hastayım demekten bıktım utanıyorum eşimden dr gidicem demeye
bu sıralar bunalımdayım
ama yinede yüce rabbimden umut kesilmez dua etmekten başka yapacağımız bişey yok
iyi akşamlar arkadaşlar.genetik tahlil yaptırmak istiyorum.devlet hastanelerinde yaptırmak kolay oluyo mu,sıra olayı falan var mı?öyleyse özelde yaptırmak istiyorum fazla vakit kaybı olmasın diyorum.bildiğiniz bi yer var mı özel?bide fiyatı nedir acaba?
Canım yaaa hamile değilmişim,size yazdıktan 2 saat sonra filan hastalandım .... hayırlısı olsun arkadaşlar , hep birlikte hamile kalcaz inşaallah :))
kızlar doktor sonuçlar temiz çıktı dedi ama hamile kaldıgında aspirine gel başlacaksın dedi ne oluyor bu
ben anlamadım
iyi günler canım bende genetik araştırmaya başlıcam istersen beraber başlayalım.
sigortdan yaptırırsan hemen hemen bedavaya geliyo ama özele gitmek istiyorum dersen
devlet hastanelerinde bile ücretli 2,5 milyardan aşağı çıkamıyor muşsun diye duymuştum ki özelin fiyatını düşünemiyorum kafamçokkarıştı ama sormak lazım birde özellerde pek araştırma yok genetik tanı üzerine vede özeller bile devleti tavsiye ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?