öncelikle herkese çok geçmiş olsn rabbim hepimize şifa ve sağlıklı bebişler nasip eylesin inş.
LÜTFEN BANADA YARDIMCI OLURMUSUNUZ(
20 gün önce kürtaj oldum 11+3 tüm ilk gebeliğimdi ama bebeğim 8 haftalıkken ölmüş karnımda 3 hafta ölü kalmış , kürtaj yaptılar , sonuç temiz dediler iltihaplı bişyler yazıyordu onu sordum karnında uzun süre kaldığı için normal o dedi , test yapılcak dedi asprin içceksin dedi folik asite dvm et dedi doktor adet olmadığın bi gün bebek yapmak istediğinde gel dedi ama pıhtılaşma olup olmadığını nası bi test yapacağını bilmiyorum
ne testleri yapılıyor acaba ? benim gibi olanlar varmı aranızda? alltan bişymi yapacak acaba regl olmadığın gün gel dedi, hem merak ediyorum hem korkuyorum , nette bazı yerlerde 3-4 düşük sonra bakılıyor pıhtılaşma varmı diye deniliyor ama ben bakılmasını takip etmelimiyim? neden olduğunu sorduk dr ilk gebeliklerde genellikle beslenmeden kaynaklı olabiliyor dedi 2 ay sonra tekrar yapabilirsiniz dedi bu süreç kısamı acaba , kafam çok karışık bu konuda hiç bişy bilmiyorum bu yüzden de endişeliyim çok((
folik asit ve asprin kullanırsın iğne de yapabiliriz dedi ama asprini hamileyken mi kullanmalıyım yoksa şimdiden folik asitle beraber mi kullanmalıyım ???
nolur bana da yardımcı olurmusunuz????
ctesi gunu 35 cıkmıstı kan degerim, birazdan kan vermeye gidicem insallah artmıstır ...
Cokkkk dua ettim elımı kasıgıma koyarak ınsallah rabbım verdı
rabbbımm devamını getırırr ..endıselıyım artcakmıs duscekmı... Basımdan olumsuzluklar
gecınce cok zor sakın kalmak...
Hakkımda hayırlısı,
canım inşallah artmıştır ben sürekli baktırıyorum ve her defasında sonuç çıkıncaya kadar çok kötü olyorum.güzel haberlerle gelirsin inşallah...
arkadaşlar demin iğne yaptım göbekden iğne yerinden kan geldi fazlaydı neyapmalıyım?acaba ilaçda kanla gerimi geldi tekrarmı yapsam?
öncelikle herkese çok geçmiş olsn rabbim hepimize şifa ve sağlıklı bebişler nasip eylesin inş.
LÜTFEN BANADA YARDIMCI OLURMUSUNUZ(
20 gün önce kürtaj oldum 11+3 tüm ilk gebeliğimdi ama bebeğim 8 haftalıkken ölmüş karnımda 3 hafta ölü kalmış , kürtaj yaptılar , sonuç temiz dediler iltihaplı bişyler yazıyordu onu sordum karnında uzun süre kaldığı için normal o dedi , test yapılcak dedi asprin içceksin dedi folik asite dvm et dedi doktor adet olmadığın bi gün bebek yapmak istediğinde gel dedi ama pıhtılaşma olup olmadığını nası bi test yapacağını bilmiyorum
ne testleri yapılıyor acaba ? benim gibi olanlar varmı aranızda? alltan bişymi yapacak acaba regl olmadığın gün gel dedi, hem merak ediyorum hem korkuyorum , nette bazı yerlerde 3-4 düşük sonra bakılıyor pıhtılaşma varmı diye deniliyor ama ben bakılmasını takip etmelimiyim? neden olduğunu sorduk dr ilk gebeliklerde genellikle beslenmeden kaynaklı olabiliyor dedi 2 ay sonra tekrar yapabilirsiniz dedi bu süreç kısamı acaba , kafam çok karışık bu konuda hiç bişy bilmiyorum bu yüzden de endişeliyim çok((
folik asit ve asprin kullanırsın iğne de yapabiliriz dedi ama asprini hamileyken mi kullanmalıyım yoksa şimdiden folik asitle beraber mi kullanmalıyım ???
nolur bana da yardımcı olurmusunuz????
Ben geldim hayırlı haberlerle geldim binlerce kez sukurler olsun rabbimeee
1 .beta hcg (8.06.13)= 35
2. Beta hcg (10.06.13)= 78
Allah sonuc bekleyen herkese guzel haber duymayı nasip etain insallah ... Ben suan mutluyum darısı sizlerin basına
Alahtan yanıma zikirmatigimi almıstım baya bi okudummm sonuc beklerken tefriciyeyim... Sakinlesiyorum heyecanım kontrol altında oluyor huzurlu oluyorum okurken ... Baska. Okudugunuz dualar var mı kızlar??
kızlar hepimize slm benım sonuçlar cıktı bebeğin genetiğinde 69 xxy tiriploidi cıkmış ne dıye soracak olursanız bılmıyorum ama cumartesi genetık doktoruna gıdeceğiz eşimle bendende kromozom için kan aldılar onlarda temız cıktı bende durumlar böyle ınsallah saglıklı bır bebek nasıp eder allahım
Gozun aydin canim cok sevindim....İnsallah bebisinin kesesini kalp atisini kucagina aldigin gunleride gor...
cnm yani probler mi varmış bebekte eğer öyle ise kan pıhtılaşmasından değil demekki yani bu son düşüğün..senin ve eşinin genetiğide temiz ise belki tesadüftür canım ya..inşallah bundan sonraki gebeliğin güzel geçer bidaha ne zaman bırakıcaksın korunmayı
canım benım sağol zaten bu gebeliğimde claxcen 0.4 iğne ayrıca coraspirin kullanıyordum bende bırde heterozigot musasyonu var ama bu gebeliğimdede kalbi durdu genetikten sonuç bu geldı eşimle benım cok şükğr temız cıktı koromozomlarımız ama yınede ınsan üzülüyor cünkü bu 69 xxy cok nadir olan bır durummuş sımdı genetık ne dıyecek ona bakacağım canım ben 22 mayısta kürtaj oldum daha adet olmadım ama 5 ay düşünmüyorum bebek bıraz kafamı toplamam lazım ama korunmuyoruz tabı rabbım verırsede hayırlısı olsun ama benaspirine devam ediyorum hergün bır adet
aminnn canım cok saol insallhh degeri artar ama saglıklaaa ilerler.. Birazcıkta olsa gerginlik var cunku 4 bebegimide 6-7 haftalar arası kaybettim ic birinin kalp atısını duymadım en sonuncusu kendi dustu zaten ... Degeri dusuk biliyorum ama yasatacak olan rabbimm en az degeri bile yasatıyor oyle bakıyorum bu duruma ... Bugun hemen aile hekimide yazıldım evime cok yakın yarın belki giderim haftalık hesaplama yada son bi kan testi icin. Yapılıyo demi kan testi???
Arıca biseyde sorcam bilen varsa eger dogrusunu ::: Ben mayıs 2 de regl oldum en son .... Bu tarhe gore hesaplaraak 5,5 hafta yapıyor ok amaa suda var pko oldugum ıcın duzenlı degıl hep 2 yada 3 gun ileri atar ben simdi neye gore hesaplıcam haftalıgıkızlarr ??
kızlarrr aramızdaa haftalık hesaplamayı bılen yok muu?????
Aminnn canım cok saol insallhh degeri artar ama saglıklaaa ilerler.. Birazcıkta olsa gerginlik var cunku 4 bebegimide 6-7 haftalar arası kaybettim ic birinin kalp atısını duymadım en sonuncusu kendi dustu zaten ... Degeri dusuk biliyorum ama yasatacak olan rabbimm en az degeri bile yasatıyor oyle bakıyorum bu duruma ... Bugun hemen aile hekimide yazıldım evime cok yakın yarın belki giderim haftalık hesaplama yada son bi kan testi icin. Yapılıyo demi kan testi???
Arıca biseyde sorcam bilen varsa eger dogrusunu ::: BEN MAYIS 2 de regl oldum en son .... Bu tarhe gore hesaplaraak 5,5 hafta yapıyor ok amaa suda var pko oldugum ıcın duzenlı degıl hep 2 yada 3 gun ileri atar ben simdi neye gore hesaplıcam haftalıgıkızlarr ??
kızlar hepimize slm benım sonuçlar cıktı bebeğin genetiğinde 69 xxy tiriploidi cıkmış ne dıye soracak olursanız bılmıyorum ama cumartesi genetık doktoruna gıdeceğiz eşimle bendende kromozom için kan aldılar onlarda temız cıktı bende durumlar böyle ınsallah saglıklı bır bebek nasıp eder allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?