Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım geçmiş olsun, bir dahakine bebeğini kucağına alırsın inşallah. canım bhcg değerlerine baktırmış mıydın, nasıldı hatırlıyor musun?

geçmiş olsun arkadaşım.bu sadece kötü şans çok şükür sizlerin genetikde promlem yok rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

sağol canım benım pekı senın sıkıntın ne ?

canım geçmiş olsun, bir dahakine bebeğini kucağına alırsın inşallah. canım bhcg değerlerine baktırmış mıydın, nasıldı hatırlıyor musun?

teşekkürler canım bhcg hamıle kalınca 34 gün bır tekrarladım cok güzel gidiyordu hatta kalp atışlarını bıle almıstık ama bu ne mutasyonu onu bılmıyorum hayatımda ılk kez 69xxy duydum

canım bu bildiğim kadarıyla bir yumurtanın birden fazla sperm tarafından döllenmesi sonucu olan bir kromozom anomalisi durumu. normal bir insanda 46 kromozom olur. (anneden 23, babadan 23 kromozom). senin bebeğinde 23 kromozom fazladan varmış. bu arada bebeğin erkekmiş canım. tekrar geçmiş olsun, bir dahakine sağ salim alırsın bebeğini kucağına inşallah

ya demek buymuş peki canım ben 3 kez oluyor dıgerleridemı öyle idi acaba ılk kez bunu genetiğe gönderdık yanı anlamıdığım benım hiç bebeğim olmayacakmı üst üstte ilşkiye girdiğimiz için mi oldu fazla sperm gırdıyse ıkız olması gerekmezsı erkek olduğunu nasıl anladın mayd cok soru sordum kusura bakma canım ama ınan cok merak ediyorum bu cumartesi genetik doktoruna gıdeceğiz

Aysecim gozun aydın seninde insallah saglıkla devam eder seninde :)))
Ortak noktamız cok benımde 5. Gebeligim pko ve 2 mayıs son regl :))) iki kere test yaptırdım 35 ve sonra 78 cıktı
Sen kac kez yaptırdın aslında bugunde gitmem lazım arttımı dye ama canım ıstemıyo bekleyım dıyorum cumaya kadar??

Buarada cok sukur bak bebegın oluyor bence esinle oyle seyler konusma kırma onuda etkilenmeyin akısına bırak .. Moral bozmadan bebıse devammm ınsan sevdıgı ınsandan ayrılamaz oyle sey olur mu destek vermeye devam edın bollbol dua et csnım stresten uzak durmak ıcın canımı sıkanları unutmak ıcın dua edıyorum sende oyle yap ohhh ne guzel bak 5+4 olmusun ınsallahh kalp atısınıda duyarsın arkandan gelırımmm degerlerın nasıldı senınn ???

canım en güzeli dr. sana söyle cünkü bazı gebelıkler hafta olarak önde bazılardı 1 hafta geriden gelir ama bunu sen değil doktorun bılır sen baz alarak son adet tarihi hesapla doktor düzene sokar

Evett oyleymıss bazıları yavas gelıyo sanırım ınankı tedırgınlık sanırım son betaya kadar devam eder sonra deger artar kesesı gorulur sonra kalp atısı sonra .... Sakin olmak lazım ama elde olmuyo tabı olumsuzklar yasayınca
Sanada cokkk gecmıs olsun canım kızların yazdıklarınıda okudum genetıkle alakalı bende merak ettım? Yzarsın yıne ılkkez duydum. Bende rabbım tekrarr nasıp etsın saglıklada devam etsın suay:)))

Gozun aydin canim cok sevindim....İnsallah bebisinin kesesini kalp atisini kucagina aldigin gunleride gor...

Aminnnnn insallahh ama suan degere gore herhalde bekleme lazım delık desık olmak ıstemıyorum kacıncı betadan sonra doktora gıtmıstın canım???? Ben en son ptesı yaptım ıkıncısıydı!

Doktoru aramıstım ılaclarımı kullanmamı ıstedı tekrar et dedı ama ne zamana kadar demedı
Suanda bebe aspırın , progestan sabah aksam vajınadan alıyorum, folidoce alıyorum ( hem folıkasıt hemde b12 var ıcınde)
Ve tabıkııı clexane 0,4 .. Dort gundur vuruyorum

Dun aksam kızlar cooook canım yandı ve kanadı gerı cektım damara denk geldı!! Gbegımın etrafına yapıyorum sag tarafa batmıyo ıkı gundur bende mecbur gobegımın soluna yapıyorum boylee ıste sımdılık yatıyorummmm dınlenıorum sabahları uyku basıyo kalkamıyorum onun dısında sankı bısey yok gıbı hıssdıyorum hafıften gerılme var gobegımde ve sag kasıgımdakı agrıda gectı artık...
Senın nasıl gıdıyor arkadasım???? Hangı doktora gıdıyorsun buarada

est. canım istediğin kadar sorabilirsin. ben doktor değilim tabi ama biraz fikir sahibi olduğum için merakını biraz gidermek istedim. canım diğerlerinin de aynı olduğunu pek sanmıyorum. 69xxy nadir görülen bir durum ama yine de Allah bilir. diğerleri 69xxy değil de belki başka bir anomalilik taşıyordu. sonuçta abortus olduğuna göre sağlıksızmış. üstü üste ilişkiye girmekle de alakalı olduğunu sanmıyorum aslında bu tamamen şans işi ya da takdir-i ilahi
canım tek yumurta ikiye ayrılıp iki ayrı spermi içine aldığında ikiz olur. ama 69xxy'de tek yumurta ikiye ayrılmaz. bunu genetik doktoru daha iyi açıklayabilir.
x dişilik, y erkeklik kromozomudur. kız bebeklerde xx, erkek bebeklerde xy kromozomu olur. senin bebeğin y kromozomu taşıyormuş, yani erkekmiş.
canım sakın hiç bebeğim olmayacak mı diye düşünme. Allah isterse elbette olacak. çok şükür hamile kalabiliyorsun, sende ve eşinde kromozom bozukluğu da yok. o yüzden bebek sahibi olamaman için bir sebep de yok. yeter ki vakti gelsin.

Son düzenleme:

aynen öyle canım ıster istemez sıtres oluyorsun canım iğneyi bacağıdan kolundanda vurabılırsın allahım saglıkla bebeğini kucağına versin

canım benım cok ama cok teşekkür ederim evet inan ıcımı rahatlattın cok güzel bır acıklama yapmıssın doktordan pek farkın kalmamış canım ınsallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın rabbım senı ve meleğini korusun ıns bır daha böyle bır acı yaşamam tekrar teşekkür ederim artık bende burdayım sızınle

rica ederim, kurcalaya kurcalaya bu konularda fikir sahibi oldum ister istemez:)
içinin rahatladığına çok sevindim canım çünkü iyi bilirim o sıkıntıyı. bu benim 4. hamileliğim ve buna da bişey olacak diye o kadar çok korkuyorum ki her gece binbir türlü kabuslarla sıçrıyorum yataktan. ama olacakla öleceğin önüne geçemiyoruz, elimizden gelen tek şey dua etmek.
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim tatlım, Allah sana da buradaki isteyen herkese de hasretini çektirmeden nasip etsin inşallah.

Bende iki kere tekrarlattim daha keseyi goremedim doktor stres yapma 20 gun sonra gel dedi benim de daha 5+4 gunluk yani 6 haftaligim yeni bosna sefa hastanesi Hayrettin Akana gidiyorum. Oksapar 0,4 gunde 3 tane progestan 2 folik asit 1 tane coraspin kullaniyorum fazla bir hamilelik belirtiside yadamiyorum bol bol dua ediyorum.Rahat ol canim insallah hersey guzel olucak insallah...

bende yok yok gibi birşey pıhtılaşma genetik pko rahim ağzında yara yani her türlü sıkıntı var Allah yardımcımız olsun rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Mrb kızlar.. Keyifler nasıl?? Demin aile hekimime gittim su haftalık olayını anlamak ıcın oda malesef izne cıkmıs kaldı ptesiye
Diceksiniz sen hala ordamısın :))) evet biliyorum son regl tarihine gore ok 2 mayıstı:)) ama dun eski hemsiremi aradım hesap yaptı 4+1 dedi ... Ama gebelik hesaplayıcılarında 6 hafta cıkıor ben bu isi cozemedim ... Czen yada anlayan varsa acıklayabılır mı ... İki dktoru aradım daha once gittigim biri bi hafta sonra biri on gun sonra gel dedi .. Ama ben hala bu durumdayken karısıkken nasıl geccek okadarrrr gun anlayın beni.. Aile hekimi izne cıkmasaydı ogrencektim ne guzel sans ne diyim

ben klomen kullandım klomensiz hamile kalamıyorum erken yumurtladım yani ilk test sonucum 101 sonra 293 üç gün sonrası 1485 çıktı ama değerlere takılma sakın önemli olan iki günde bir ikiye katlanması forumda ilk test sonucu 13 olup sağlıkla bebeğini kucağına alanlar var.rabbim yardımcımız olsun bebeklerimizi bize bağışlasın...

canım gebelik hesaplayıcı doğru yani bugün 6 hafta doldu çok şükür ama usgde daha iyi belli olur geç döllenme vs olmuşsa daha küçük çıkabilir...benimde dr gitmek için 9 günüm kaldı nası sabredeceğimi bilmiyorum

Bende cok once klomenle gebe kalmıstım ama suan hıc bısey yok beklemıyordumda ... Vallaa dua etmekten kendımı rahatlatmaktan baska bısey gelmıyo beklemek cok zor aynı durumdayızzz :) yanlısmı yorum yapıyorum bılmıyorum regl hep uc gun ılerı atar halıyle yumurtlamada oyle ınsallah dedıgın gıbı gec dollenmedır ve artarrr hayırlısı ıle cok ıstıyorum bu sefer kucagıma almayııı cok cektim

Msalalhh degerlerın guzel cıkmıss bakalım ınsallah son kez ctesı gunu yaparımmm guzel cıkarsa o gun mecburrr sabır gostercemm kontrole gıdesıye kadarrr daha hıc gıtmedım .. Gerılık felan olmasında gerıden gelebılıyomus felan

kızlar merhaba bi soru soracağım bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim.. ben hamileliğimin 6.haftasından bu yana oksapar 0.4 kullanıyorum günde 1 defa........ iğneyi 10 adet içeren kutu şeklinde 10 günde bir yazdırıyordum.ve bir kutusuna 15 tl ücret ödüyordum........ ancak clexane kullanan bi arkadaşım dr.nun rapor yazdığını sağlık ocağına istediği kadar yazdırdığını ve karşılığında eczaneye ekstra bi ücret vermediğini söyledi...........
bugün kontrolde doktoruma rapor yazar mısınız nasılsa sürekli kullanacağım dedim tamam dedi yazarım eczacı ekrandan görür dedi. bugün içn yeniden reçete ile 10 adet yazıldı.. 10 adeti aldım yine 15 tl ödeyerek.. eczacıya ücretsiz olma olayını sordum o da bu rapor çok daha fazla yazılması için ama katkı payını ödersiniz filan dedi.. henüz toplu halde sağlık ocağına yazdırmadım ama kafam karıştı.. bu ilacı rapor yazılınca devlet karşılıyor mu karşılamıyor mu ????? yoksa clexane i karşılayıp oksaparı karşılamama gibi bi durum mu var ?????????????

canım raporda yazılan tanıya göre değişiyor o. yani gebelik durumu için yazıldığında fark ödeniyor. ama gebelik değil de başka bir rahatsızlık durumu için rapor yazılırsa fark ödenmiyor. eczacı bana böyle söylemişti.

gebelik diye yazıyor.. ben bi çıkışta başka eczaneye sorayım o zaman.. tamam canım çok teşekkürler

canım benım cok soğol hersey gönlünce olsun cumartesi yazarım sonucları

bende yok yok gibi birşey pıhtılaşma genetik pko rahim ağzında yara yani her türlü sıkıntı var Allah yardımcımız olsun rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

rabbım en kısa zamanda senınde yüzünü güldürsün canım benım inş. meleğin hemen gelir üzüme tatlı canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…