Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba kızlar bende ilk düşüğümden sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim sonrasında bi kimyasal gebeliğim oldu şimdide 5 haftalık hamileyim tüp bebekle ama yine kanama yetişti sağolsun ilk gebeliğimde hep olmuştu sekiz haftalıkken düşük yaptım 0.8 claxena kullanıyorum hergün kanamam olunca doktor kesti iğneyi üç gündürde kanamam devam ediyor merak ediyorum bu kanamanın nedeni kan pıhtılaşmasımı???

Kizlar bana acil bilgi verirmisiniz
Bende kandada pihtilasma var ustelik suanda tup bebekle transfer oldum beklemedeyim
Yurt disinda yasiyorum ama burdaki drlar bu pihtilasmaya bakmiyorlar bile anlatamiyorum yani
Bi defa kimyasal gebelik yasadim
Merak ettigim illaki dusuk yasamamak icin igne olmamaiz gerekirmi
Yada embriyonun tutunmasi icin
Yardimci olursaniz sevinirim igne olmadan bebegine kavusan gordunuzmu

Kızlar bn bişi danışıcam size kan pıhtılaşması var bende şuan 5 aylık hamileyim Allahıma şükürler olsun
Cleaxena 4000 kullanıorum
Doktora gidip kan akış hızını ölçtürmek gerekiormu bunu merak ettim
5 ayda iğneyi kesen doktorlar varmış, bi umut işteeeee =(((

canım ne alaksı varmış kanamayla kan pıhtılaşması bebeğin beslenmesıyle ılgılı sana progestan vermedimi hemen başka bır doktora gıt iğnenı kesme zaten bebek eğer anomoli ıse düşer buna engel olamazsın ama sen yınede tebbırı elden bırakma ve hemen devlet hastanesıne gıt gecmıs olsun

canım benım bildiğim transferden sonra kan sulandırıcı veriyorlar eğer coraspirin bulabılırsen hemen al başla faydası var zararı yok aspirinin bebeğin sıkı sıkı tutunsun annesıne

canım bende daha once kan akışı hızına baktırdım o bana bıraz saçma gelıyor parmağına ıgne batırıp sıkıp akısına bakıyorlar bence sen iğnenı kesme asla sağlıkla bebeğini kucağına al

teşekkür ederim canım Allah hepimizin gönlüne göre versin. yarın haberlerini bekliyorum

canım kan pıhtılaşması varsa iğne olmak şart. pıhtılaşma hafifse en azından coraspin şart.

aynı durumdayız bende aynı ılacı kullanıorum ,,ama kan akısı hızını olcturmek gerektıgını ılk defa duyuyorum,,
hem 5 ay kullandın gerı kaldı 4 ay kullan hatırı kalmasın 4 ayın:)))
yaa dogum ıle ılgılı bı bılgın var mı ? ben normal yapmak ıstıorum,,haftayada detaylı ultrasona gırcem,,

Bugun 3. Betamı yaptım sırasıyla
8 haz 35
10 haz 78
15 haz 808 guzel ilerliyor ama tabi kalp atısını gorene kadar gerginlikte iclerde biyerde devam edicek ne yazıkki...

Carsamba yada persembe ılkkez kontrole gıdıcem insallahhh rabbim yuzume guler kalp atısınıda duyarım gercek haftalıgınıda ogrenırım ınsaalh ... Sızler nasılsınız nasıl gecıyor ??
Benım ıgnem ptesı bıtıyor nasıl yapcam hala net degıl.. Keske saglık ocagı yazsa bılgısı olan var mııı??? Bı aylık yazabılırmı raporrr olmadann ama???

canım ne oldu doktora gittin mi? sonuç için ne dedi?

canım benım bende cvp yazmak ıcın girdim haftaya cumartesi ye kaldı bızım iş dr. şehir dışına semınere gitmiş cumartesi gideceğiz benım işlerde hep bır aksılık cıkıyor zaten ınan öğrenır öğrenmez sana yazacağım sende ne var ne yok

tamam canım. ben endişe, korku, panik halindeyim sabahtan beri. göğüslerimdeki hassasiyet yok denecek kadar azaldı. bebeğime bir şey oldu die korkudan perişan oldum. eşime de söyleyemiyorum telaşlanmasın diye. içime attığım için de daha fena oldum. en kötüsüne şimdiden alıştırmaya çalışıyorum kendimi. anlayacağın bende durumlar iç karartıcı. Allah yardım etsin

canım benım nıye öyle düşünüyorsun bebeğini böyle düşünüp etkıleme her hamıle aynı seyı yaşamaz bunu unutma ve allaha sığın meleğin ıyı endışe etme senı böyle strese sokan sebep ne eğer endişe ediyorsan hemen doktora gıdıp meleğini gör

merhaba kızlar, çatlatma iğnesiyle hamile kalan var mı aranızda ? Bana perşembe çatlatma iğnesi yapılacak inşallah işe yarar

merhaba kızlar benim bi sorum olacak benim ev çok sıcak ve yakında daha da sıcak olacak izmirdeyim iğne kullanıyorum bu iğneleri nerede saklamalıyım fraxiparine 0,6 lık lütfen cevap bekliyorum

canım teşekkür ederim peki dördüncüde hangi iğneyı kullandın 5 gebelıktedemı aynı iğneyı kullandım 4 düşük neden olmuş iğne kullandığın halde cok soru sordum ama merak ediyorum

4.de 0.2lik clexane kullanmıştım kanamam olunca aspirini kesmişti doktorum daha sonrada kalp atışı durdu maalesef 5 .de clexane 0.4 aspirin kullandım iğnenin dozu yeterli gelmemiş yada sağlıksızmış dedi doktorum

ben ve burdaki arkadaşlar doğum yapacağımız haftaya kadar kullandık ben 36. hafta da iğneyi kestim 37+3 de doğum yaptım

gerçekten pıhtılaşma varmı ,yarın doktora göstereceğim..iğnelere hamile kalmadan önce mi başlanıyor acaba.

iğne işi karışık her doktor farklı konuşuyo benim doktorum iğne ve aspirine haöile kalmadan önce başlattı

arkadaşlar demin iğne yaptım göbekden iğne yerinden kan geldi fazlaydı neyapmalıyım?acaba ilaçda kanla gerimi geldi tekrarmı yapsam?

ilaç geri gelmemiştir merak etme benimde sürekli kanıyodu zamanla yapmaya alışınca daha az kanıyor

benim doktorum kan akışını ölçtürmedi 21.haftada detaylı ultrasonda bakıldı sadece

merhaba kızlar benim bi sorum olacak benim ev çok sıcak ve yakında daha da sıcak olacak izmirdeyim iğne kullanıyorum bu iğneleri nerede saklamalıyım fraxiparine 0,6 lık lütfen cevap bekliyorum

benim evimde çok sıcak oluyor ben iğnelerimi hiç dolaba koymadım o sıcaklarda bile eczacı güneş görmeyen bı yer olsun demişti ben vitrinin içinde muhafaza ettim

yasadıklarını bende yasadım göğüs hassasiyetım azalır doktora giderdim rüyamda görürdüm doktora giderdim allaha sükr ki bişey olmadı su anda karsımda uyuyor rahat ol canım kafaya takmamaya çalış kolay değil ama bizler için stres olmaması çok önemli inşallah sağsalım kucağına alırsın

selam kızlar

bende 2 düşüğüm oldu ve 2. den sonra pıhtılaşma olduğunu öğrendim.ilkinde sadece progestan kullandım 2. dedr tedbir amaçlı innohep 0.35 vermişti.ama sanırım iğnenin dozu yeterli gelmedi.şimdi tekrardan hamile kalmak istiyorum pko var serephone ve çatlatma iğnesi kullnanarak hamile kalabiliyorum.aranızda homozigot ve heterezigot mutasyonunun ikiside olan var mı hangi dozda iğne kullandığınızı merak ediyorum.dr bana hamile kalırsan innohep 0.70 başlıcaz dedi kafam çok karışık bilgilerinize ihtiyacım var

Arkadaşlar bir sorum olacak iğne kullanan arkadaşlara, ben iğnemi 10 gündür göbekten oluyorum doktorum göbek deliğinden 4 parmak ölç ve etrafında yap iğnelerini dedi. Yalnız ben iğneyi yaparken bir taraf çok acıyor ve morarıyor diğer taraf acımıyor morarmıyor hatta kan bile çıkmıyor nerdeyse. Bende acımayan bölgelerden yapıyorum sürekli. Acaba bunun bir sakıncası var mı? Yani sağ taraftan yapıyorum genel olarak. Bunun bir önemi var mı, bilen var mı aranızda? Teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba

Ben hem homzigot hem heterozigotum. Şu anda tüp bebek tedavisi oluyorum. Doktorlar herhangi bir şey yapmadılar bu konuyla ilgili. İlk iki denememde coraspin kullandım. Sonuç ikisinde de kimyasal gebelik. 3. denememde coraspin bile verilmedi. sonuç negatif. şimdi bu testleri yaptırdık ve bu durumu öğrendim. Transfer sırasında hatırlat dediler. bakalım. merakla bekliyorum. Bir umut

günaydın arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum düşük yaptıktan sonra ki adetiniz ne zaman oldu. normal adet periyodu mu geçerli yoksa düşükten sonra yanı kanama bittikten sonra mı saymaya başlıyoruz

günaydın arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum düşük yaptıktan sonra ki adetiniz ne zaman oldu. normal adet periyodu mu geçerli yoksa düşükten sonra yanı kanama bittikten sonra mı saymaya başlıyoruz

Canim dusuk ya da kurtaj oldugun gubu adetinin ilk gunu sayiyorsun.ben kurtajdan 30 gun sOnra adet olmustum,40 gune kadar normal diyorlar diye biliyorum

sana da çok geçmiş olsun canım iğnenin dozunu öğrenince banada yazarmısın inş bu sefer hayırlısıylakucağına alırsın bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…