Merhaba kızlar bende ilk düşüğümden sonra kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim sonrasında bi kimyasal gebeliğim oldu şimdide 5 haftalık hamileyim tüp bebekle ama yine kanama yetişti sağolsun ilk gebeliğimde hep olmuştu sekiz haftalıkken düşük yaptım 0.8 claxena kullanıyorum hergün kanamam olunca doktor kesti iğneyi üç gündürde kanamam devam ediyor merak ediyorum bu kanamanın nedeni kan pıhtılaşmasımı???
Kizlar bana acil bilgi verirmisiniz
Bende kandada pihtilasma var ustelik suanda tup bebekle transfer oldum beklemedeyim
Yurt disinda yasiyorum ama burdaki drlar bu pihtilasmaya bakmiyorlar bile anlatamiyorum yani
Bi defa kimyasal gebelik yasadim
Merak ettigim illaki dusuk yasamamak icin igne olmamaiz gerekirmi
Yada embriyonun tutunmasi icin
Yardimci olursaniz sevinirim igne olmadan bebegine kavusan gordunuzmu
Kızlar bn bişi danışıcam size kan pıhtılaşması var bende şuan 5 aylık hamileyim Allahıma şükürler olsun
Cleaxena 4000 kullanıorum
Doktora gidip kan akış hızını ölçtürmek gerekiormu bunu merak ettim
5 ayda iğneyi kesen doktorlar varmış, bi umut işteeeee =(((
canım benım cok soğol hersey gönlünce olsun cumartesi yazarım sonucları
rabbım en kısa zamanda senınde yüzünü güldürsün canım benım inş. meleğin hemen gelir üzüme tatlı canını
Kizlar bana acil bilgi verirmisiniz
Bende kandada pihtilasma var ustelik suanda tup bebekle transfer oldum beklemedeyim
Yurt disinda yasiyorum ama burdaki drlar bu pihtilasmaya bakmiyorlar bile anlatamiyorum yani
Bi defa kimyasal gebelik yasadim
Merak ettigim illaki dusuk yasamamak icin igne olmamaiz gerekirmi
Yada embriyonun tutunmasi icin
Yardimci olursaniz sevinirim igne olmadan bebegine kavusan gordunuzmu
Kızlar bn bişi danışıcam size kan pıhtılaşması var bende şuan 5 aylık hamileyim Allahıma şükürler olsun
canım ne oldu doktora gittin mi? sonuç için ne dedi?
canım benım bende cvp yazmak ıcın girdim haftaya cumartesi ye kaldı bızım iş dr. şehir dışına semınere gitmiş cumartesi gideceğizbenım işlerde hep bır aksılık cıkıyor zaten ınan öğrenır öğrenmez sana yazacağım sende ne var ne yok
tamam canım. ben endişe, korku, panik halindeyim sabahtan beri. göğüslerimdeki hassasiyet yok denecek kadar azaldı. bebeğime bir şey oldu die korkudan perişan oldum. eşime de söyleyemiyorum telaşlanmasın diye. içime attığım için de daha fena oldum. en kötüsüne şimdiden alıştırmaya çalışıyorum kendimi. anlayacağın bende durumlar iç karartıcı. Allah yardım etsin
canım teşekkür ederim peki dördüncüde hangi iğneyı kullandın 5 gebelıktedemı aynı iğneyı kullandım 4 düşük neden olmuş iğne kullandığın halde cok soru sordum ama merak ediyorum
arkadşlar selam herkeze ben 3 kez düşük yaptım şimdi cleaxen 04 lük kullanıyorum 28. haftatadayım bu iğneyi nekadar kullanacam size doktorunuz ne dedi ben iki doktora gidiyorum biri 7.ayda kesecez biri doğuma kadar devam diyo ne yapacağımı şaşırdım bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.
gerçekten pıhtılaşma varmı ,yarın doktora göstereceğim..iğnelere hamile kalmadan önce mi başlanıyor acaba.
arkadaşlar demin iğne yaptım göbekden iğne yerinden kan geldi fazlaydı neyapmalıyım?acaba ilaçda kanla gerimi geldi tekrarmı yapsam?
merhaba kızlar benim bi sorum olacak benim ev çok sıcak ve yakında daha da sıcak olacak izmirdeyim iğne kullanıyorum bu iğneleri nerede saklamalıyım fraxiparine 0,6 lık lütfen cevap bekliyorum
tamam canım. ben endişe, korku, panik halindeyim sabahtan beri. göğüslerimdeki hassasiyet yok denecek kadar azaldı. bebeğime bir şey oldu die korkudan perişan oldum. eşime de söyleyemiyorum telaşlanmasın diye. içime attığım için de daha fena oldum. en kötüsüne şimdiden alıştırmaya çalışıyorum kendimi. anlayacağın bende durumlar iç karartıcı. Allah yardım etsin
selam kızlar
bende 2 düşüğüm oldu ve 2. den sonra pıhtılaşma olduğunu öğrendim.ilkinde sadece progestan kullandım 2. dedr tedbir amaçlı innohep 0.35 vermişti.ama sanırım iğnenin dozu yeterli gelmedi.şimdi tekrardan hamile kalmak istiyorum pko var serephone ve çatlatma iğnesi kullnanarak hamile kalabiliyorum.aranızda homozigot ve heterezigot mutasyonunun ikiside olan var mı hangi dozda iğne kullandığınızı merak ediyorum.dr bana hamile kalırsan innohep 0.70 başlıcaz dedi kafam çok karışık bilgilerinize ihtiyacım var
günaydın arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum düşük yaptıktan sonra ki adetiniz ne zaman oldu. normal adet periyodu mu geçerli yoksa düşükten sonra yanı kanama bittikten sonra mı saymaya başlıyoruz
Merhaba
Ben hem homzigot hem heterozigotum. Şu anda tüp bebek tedavisi oluyorum. Doktorlar herhangi bir şey yapmadılar bu konuyla ilgili. İlk iki denememde coraspin kullandım. Sonuç ikisinde de kimyasal gebelik. 3. denememde coraspin bile verilmedi. sonuç negatif. şimdi bu testleri yaptırdık ve bu durumu öğrendim. Transfer sırasında hatırlat dediler. bakalım. merakla bekliyorum. Bir umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?