Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Mrb canım 12.ignemi dun vurdum suan 4+3 um ılk bıkac gun cektıgım sıkıntıyı anlatayım once gobek delıgının sagından basladım ılk gun batmadı ıttım yok gerı cekınce kan geldı ertesı gun morardı bende hemen gobegın dort parmak soluna kaydım baktım hemen gırdı ve dıger sekız ıgnemıde sol taraftan yaptım hemsıreme sordum bısey olmaz dedı bugun doktorum gobegın dort parmak altındanda yapabılırsın cok yukarı cıkma damara denk gelırsın dedı clexane 0,4 kullanıyorum suan ıkıncı tutuma basladım 10 arlı verıyolar

merhaba kızlar benim bi sorum olacak benim ev çok sıcak ve yakında daha da sıcak olacak izmirdeyim iğne kullanıyorum bu iğneleri nerede saklamalıyım fraxiparine 0,6 lık lütfen cevap bekliyorum

Ben clexane kullanıyorum bılmıyorum aynı mı dır odamda kutunun ıcınde tutuyorum her aksam odamda vuruyorum 25 derecenın altında yazıyor golge olmasına bakıyorum guneslıgım kapalı hep

Benım bi tane homozigot mutant cıktı mthr 1298c olandı ve clexane 0,4 vuruluyorum 12. Gunumbendede pko var 4 kez acı yasadım suan ınsallah acılarım son bulucak besıncının devamı gelıcek rabbım korusun bebısımı doktor ayarlıyor dozu ona guven bazen degısıklık yapabılıyor doktorlar forumda okumustum arkadasım bende eger devam ederse 9 ay kullancakmısım yeterlı elı ayagı duzgun alsunn herseye dayandım bı ıgne benı yıldırıamaz nekadar yaksada canımı

doacım inş bebişini sağlıklı sıhattli alırsın kucağına şu an hamilemisin canım onu anlamadım.inş bu sefer ki doz yeterli olur bi daha aynı acıyı yaşamayız hiçbirimiz.diğer düşüklerinin sebebi pıhtılaşmamıydı canım

Evet canım hamıleyım oncelıkle sanada gecmıs olsun
bugun ılk kontrolum vardı4+3 clexane hıc kullanmadım 3 tanesı kesesı buzustu 4. ıse hersey guzelken 7. haftada ılkkez dusuk yasadım.... rabbım dusmanıma bıle nasıp etmesın derler ja oyle bı acı

bu 5. Gebelıgım olacak ınsallah rabbım tamamına erdırırr
Hıc bırının pıhtılasma degıl cunku testlerde cıkmadı ama hafıften var bebe aspırını dendı onuda ıkı aydır ıcıyorum daha onceden coraspın ıcmıstım.. Bugun gıttıgım doktordan cok memnunum ılkkez gıtmıstım yakın dıye sanırım devam edıcem testlerın temız cıksada ben hastalarıma onlem amaclı verıyorum clexane demıstı ıcım daha da rahatladı...

teşekkür ederim kuzum bugün gittim bir aksilik yok çok şükür. aslında bu kadar stres yapacak bişey yoktu ortada. göğüslerimdeki hassasyet azaldı diye ortalığı velveleye verdim. zaten normalde hemen her şeyin en kötüsünü düşünüp panik olurum, bi de ikinci hamileliğimde göğüs ağrısının azalmasını müteakip lekelenmeyle birlikte bebeğimin kalbi durduğu için daha da panikmanyak oldum. :)

zaten bizi en iyi biz anlıyoruz canım. hemen hemen her gece kabuslar görüyorum ben de zaten. Allahım meleğini sana bağışlasın korusun her zaman. darısı bana ve buradaki tüm arkadaşlarıma inşallah. bebişini kokla bizim için.

canım benım senle aynı seylerı yaşamısız hemen hemen peki şimdiki bebeğinde ne gibi tedavı uyguladın yın clexane 0,4 mü kullandın bı daha baska doktora gıdeceğim çünkü bugün kürtaj olalı tam 31 gün oldu ben adet olmadım daha ne ağrım ne sızım hiç birseyım yok ıns. hemen gelir normalde 28 günde bır olurum 40 kadar beklıyeceğim gelmezse doktora gideceğim

oh oh cok şükür bak benımde ıcımı rahatlattın haklısın tedırgınb olmakta ınsanın elınde olmuyor ust uste sıkıntı yaşayınca kendını tutamıyorsun ama olacağa care yok bılıyorsun ıyı düşün bebeğinde ıyı olsun canım benım

arkadaslar bn gecen hafta pazar gunu 7 haftalık bebegımı kaybettım. kesesinin boyutu normal fakat bebek gelismemisti ve kalp atımı yoktu.bu yuzden almak zorunda kaldılar. once ılacla bı kısmını dusurduler sonra da kalanı anestezı verıp vakumla cektıler

sorum su: vakumla cektıklerı parcaları patolojıye gonderdıler,sonucu 15 gun sonra gelecekmış. sızce kan pıhtılasması varsa bu sounucta cıkar mı yoksa test yaptırmam gereıkr mı. belkı de bundandır dıye suphelendım ben .belkı de evham yapıyorum bılmıyorum ama yıne de merak ettım .yardımlarınızı beklıyorum kardesler

Allah a emanet olun...

inşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olur canım.bende dün hamile olduğumu öğrendim ve hemen iğneye başladım inşallah sağlıklı bi şekilde devam eder rabbim istedikten sonra olmayacak şey yok bol bol dua edelim birbirimize kimin duasının kime kabul olacağı belli olmaz

kızlar bende sadece mthfr 1298 heterozigot var 2 düşük yaptım bu pıhtılaşma bozukluğu olup sadece coraspin kullanarak doğum yapan var mı yardımlarınızı bekliyorum

bu tahlilce bebekteki problem cikar.bu sende pihtilasma olup olmadigini gostermez.kan pihtilasmasi icin baska testler yapilir.gecmis olsun
allah sabir versin.acin cok tazeymis.

Clexane 0.4 bebek aspirini balik yagi hapi marincap folik asit elevit kullandim ayrica son ana kadarda 200 luk progestan kullandim insallah sizlerde anne olma duygusunu yasarsiniz canim

Canim patalojide hicbisi cikmaz sadece iltihapli olupolmadigni soyluyor parcanin,genetik sorun mu vardi kontrolu icin parcayi kromozom analuzine gondertmek lazim patalojide buna bakilmaz.kan pihtilasmasi icinde kendinde trombofili paneli testi yaptirmalisin,ama tek dusugu normal kabul ediyor doktorlar maalesef

kızlar günaydın cumartesi genetik doktoruna gıttık eşimle bılıyorsunuz kaybettiğim 3 bebeğim genetiğe gitmişti bebek 69 xxy tiriloidi cıkmıştı doktor %1 olan bırsey bu dedi yanı bır yumurtayı ıkı sperm dollediği için genleri bozulmuş dedi 23 anneden 23 babadan aldığı için ama bızımkı bır tane fazla almış doktor bu böyle oldu dıye bır daha böyle bırsey olacak dıye bırsey yok dedi ayrıca kürtajdan 33 gün sonra adet oldum cok şükür yanı dün ıcım cok rahatladı suan aspirin kullan dedi günde bır tane hamıle kalınca tekrar claxcen iğne kullanacağım durum bende böyle rabbım sağlıklı bır bebek bana ve diğer herkese nasip etsin ayrıca eşimle benım kromozomlarımız temız cıktığı ıcın doktor bu cok ıyı dedi eğer bozuk olsaydı bırımızın tüp bebebek yada aşılama yapardık dedi

Son düzenleme:

cnm çok iyi demekki tesadüf olmuş ne zaman bırakacaksın korunmayı canım ?

mrb arkadaşlar ,

bende tam 1 ay önce bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj oldum , 3 hafta ölü kalmış içimde , adetimi oldum , çok fazla iltihabım varmış neden bu olabilir mi acaba_? birde önceki doktorum 2. bebeğe hamile kaldığında asprin iç belki iğnede vurulursun dedi ama test falan yapılmadı, merak ettiğim hani karı ve kocayla birlikte gerekli testler yapılıyormuş ya kürtaj sonrası , bende yaptırmak istiyorum ama 1 kez oldu diye yapmıyorlar mı ? doktordan istesem kan pıhtılaşması varmı yada başka bi sorun bakarmısınız diye, bakmazlarmı acaba 1 kez olmuş diye?
ilk gebeliğimdi 8 haftalıkken kalbi durmuş ben 11+3 te öğrendim , nerde hangi testleri yaptırmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz lütfen,
en iyisi diye gittiğim doktorların hala ihmalkarlığının cezasını çekiyorum , bari bilgili gidersem ona göre isterim ısrarla

doktor kafasına göre asprin iç belki iğnede vurulursun dedi ama , asprin kan cıvıklaştırdıgı için düşükte olabiliyormuş , bu kez işi şansa bırakmak istemiyorum hiç bir doktora zerre kadar güvenim kalmadı psikolojim alt üst

Selam kizlar
Bende homozigot ve heterezigot var innohep 0.7kullaniyorum benlm durumuda olan arkadaslsrin dozunu merak edlyorum

cnm çok iyi demekki tesadüf olmuş ne zaman bırakacaksın korunmayı canım ?

canım ben 5-6 ay düşünmüyorum belkı kurban bayramından sonra çünkü psikolojim suan kaldıracak durumda değil ama tabı kısmet korunmuyorum olursada kendılığinden olsun

canım ben senın yerınde olsan doktora giderim 3 düşüğüm oldu üst üste kalpleri durdu de genetik kan pıtılaşma testı ıste ayrıca devletde yapıyorlar senden bır tüp kan alıyorlar genetık bölümüne gideceksın unutma ayrıca eşinle kromozom testı yaptır gerçi ona geç tarıh veriyorlar ama ıstersen ınternetten bak özelde yapıyorlar bu testlerı hangı sehırdeysen örnek veriyorum ankara goıgle ankaradakı genetık merkezler de hemen cıkar ara fıyat al yanı yapabıleceklerın bunlar canım gecmış olsun iltahap içinde soğan suyunu tavsıye ederim cok faydası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…