Arkadaşlar bir sorum olacak iğne kullanan arkadaşlara, ben iğnemi 10 gündür göbekten oluyorum doktorum göbek deliğinden 4 parmak ölç ve etrafında yap iğnelerini dedi. Yalnız ben iğneyi yaparken bir taraf çok acıyor ve morarıyor diğer taraf acımıyor morarmıyor hatta kan bile çıkmıyor nerdeyse. Bende acımayan bölgelerden yapıyorum sürekli. Acaba bunun bir sakıncası var mı? Yani sağ taraftan yapıyorum genel olarak. Bunun bir önemi var mı, bilen var mı aranızda? Teşekkür ederim şimdiden.
günaydın arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum düşük yaptıktan sonra ki adetiniz ne zaman oldu. normal adet periyodu mu geçerli yoksa düşükten sonra yanı kanama bittikten sonra mı saymaya başlıyoruz
merhaba kızlar benim bi sorum olacak benim ev çok sıcak ve yakında daha da sıcak olacak izmirdeyim iğne kullanıyorum bu iğneleri nerede saklamalıyım fraxiparine 0,6 lık lütfen cevap bekliyorum
selam kızlar
bende 2 düşüğüm oldu ve 2. den sonra pıhtılaşma olduğunu öğrendim.ilkinde sadece progestan kullandım 2. dedr tedbir amaçlı innohep 0.35 vermişti.ama sanırım iğnenin dozu yeterli gelmedi.şimdi tekrardan hamile kalmak istiyorum pko var serephone ve çatlatma iğnesi kullnanarak hamile kalabiliyorum.aranızda homozigot ve heterezigot mutasyonunun ikiside olan var mı hangi dozda iğne kullandığınızı merak ediyorum.dr bana hamile kalırsan innohep 0.70 başlıcaz dedi kafam çok karışık bilgilerinize ihtiyacım var
Benım bi tane homozigot mutant cıktı mthr 1298c olandı ve clexane 0,4 vuruluyorum 12. Gunumbendede pko var 4 kez acı yasadım suan ınsallah acılarım son bulucak besıncının devamı gelıcek rabbım korusun bebısımı doktor ayarlıyor dozu ona guven bazen degısıklık yapabılıyor doktorlar forumda okumustum arkadasım bende eger devam ederse 9 ay kullancakmısım yeterlı elı ayagı duzgun alsunn herseye dayandım bı ıgne benı yıldırıamaz nekadar yaksada canımı
doacım inş bebişini sağlıklı sıhattli alırsın kucağına şu an hamilemisin canım onu anlamadım.inş bu sefer ki doz yeterli olur bi daha aynı acıyı yaşamayız hiçbirimiz.diğer düşüklerinin sebebi pıhtılaşmamıydı canım
canım benım nıye öyle düşünüyorsun bebeğini böyle düşünüp etkıleme her hamıle aynı seyı yaşamaz bunu unutma ve allaha sığın meleğin ıyı endışe etme senı böyle strese sokan sebep ne eğer endişe ediyorsan hemen doktora gıdıp meleğini gör
4.de 0.2lik clexane kullanmıştım kanamam olunca aspirini kesmişti doktorum daha sonrada kalp atışı durdu maalesef 5 .de clexane 0.4 aspirin kullandım iğnenin dozu yeterli gelmemiş yada sağlıksızmış dedi doktorum
ben ve burdaki arkadaşlar doğum yapacağımız haftaya kadar kullandık ben 36. hafta da iğneyi kestim 37+3 de doğum yaptım
iğne işi karışık her doktor farklı konuşuyo benim doktorum iğne ve aspirine haöile kalmadan önce başlattı
ilaç geri gelmemiştir merak etme benimde sürekli kanıyodu zamanla yapmaya alışınca daha az kanıyor
benim doktorum kan akışını ölçtürmedi 21.haftada detaylı ultrasonda bakıldı sadece
benim evimde çok sıcak oluyor ben iğnelerimi hiç dolaba koymadım o sıcaklarda bile eczacı güneş görmeyen bı yer olsun demişti ben vitrinin içinde muhafaza ettim
yasadıklarını bende yasadım göğüs hassasiyetım azalır doktora giderdim rüyamda görürdüm doktora giderdim allaha sükr ki bişey olmadı su anda karsımda uyuyor rahat ol canım kafaya takmamaya çalış kolay değil ama bizler için stres olmaması çok önemli inşallah sağsalım kucağına alırsın
4.de 0.2lik clexane kullanmıştım kanamam olunca aspirini kesmişti doktorum daha sonrada kalp atışı durdu maalesef 5 .de clexane 0.4 aspirin kullandım iğnenin dozu yeterli gelmemiş yada sağlıksızmış dedi doktorum
teşekkür ederim kuzum bugün gittim bir aksilik yok çok şükür. aslında bu kadar stres yapacak bişey yoktu ortada. göğüslerimdeki hassasyet azaldı diye ortalığı velveleye verdim. zaten normalde hemen her şeyin en kötüsünü düşünüp panik olurum, bi de ikinci hamileliğimde göğüs ağrısının azalmasını müteakip lekelenmeyle birlikte bebeğimin kalbi durduğu için daha da panikmanyak oldum. :)
zaten bizi en iyi biz anlıyoruz canım. hemen hemen her gece kabuslar görüyorum ben de zaten. Allahım meleğini sana bağışlasın korusun her zaman. darısı bana ve buradaki tüm arkadaşlarıma inşallah. bebişini kokla bizim için.
Evet canım hamıleyım oncelıkle sanada gecmıs olsun
bugun ılk kontrolum vardı4+3clexane hıc kullanmadım 3 tanesı kesesı buzustu 4. ıse hersey guzelken 7. haftada ılkkez dusuk yasadım.... rabbım dusmanıma bıle nasıp etmesın derler ja oyle bı acı
bu 5. Gebelıgım olacak ınsallah rabbım tamamına erdırırr
Hıc bırının pıhtılasma degıl cunku testlerde cıkmadı ama hafıften var bebe aspırını dendı onuda ıkı aydır ıcıyorum daha onceden coraspın ıcmıstım.. Bugun gıttıgım doktordan cok memnunum ılkkez gıtmıstım yakın dıye sanırım devam edıcem testlerın temız cıksada ben hastalarıma onlem amaclı verıyorum clexane demıstı ıcım daha da rahatladı...
arkadaslar bn gecen hafta pazar gunu 7 haftalık bebegımı kaybettım. kesesinin boyutu normal fakat bebek gelismemisti ve kalp atımı yoktu.bu yuzden almak zorunda kaldılar. once ılacla bı kısmını dusurduler sonra da kalanı anestezı verıp vakumla cektıler
sorum su: vakumla cektıklerı parcaları patolojıye gonderdıler,sonucu 15 gun sonra gelecekmış. sızce kan pıhtılasması varsa bu sounucta cıkar mı yoksa test yaptırmam gereıkr mı. belkı de bundandır dıye suphelendım ben .belkı de evham yapıyorum bılmıyorum ama yıne de merak ettım .yardımlarınızı beklıyorum kardesler
Allah a emanet olun...
canım benım senle aynı seylerı yaşamısız hemen hemen peki şimdiki bebeğinde ne gibi tedavı uyguladın yın clexane 0,4 mü kullandın bı daha baska doktora gıdeceğim çünkü bugün kürtaj olalı tam 31 gün oldu ben adet olmadım daha ne ağrım ne sızım hiç birseyım yok ıns. hemen gelir normalde 28 günde bır olurum 40 kadar beklıyeceğim gelmezse doktora gideceğim
oh oh cok şükür bak benımde ıcımı rahatlattın haklısın tedırgınb olmakta ınsanın elınde olmuyor ust uste sıkıntı yaşayınca kendını tutamıyorsun ama olacağa care yok bılıyorsun ıyı düşün bebeğinde ıyı olsun canım benım
arkadaslar bn gecen hafta pazar gunu 7 haftalık bebegımı kaybettım. kesesinin boyutu normal fakat bebek gelismemisti ve kalp atımı yoktu.bu yuzden almak zorunda kaldılar. once ılacla bı kısmını dusurduler sonra da kalanı anestezı verıp vakumla cektıler
sorum su: vakumla cektıklerı parcaları patolojıye gonderdıler,sonucu 15 gun sonra gelecekmış. sızce kan pıhtılasması varsa bu sounucta cıkar mı yoksa test yaptırmam gereıkr mı. belkı de bundandır dıye suphelendım ben .belkı de evham yapıyorum bılmıyorum ama yıne de merak ettım .yardımlarınızı beklıyorum kardesler
Allah a emanet olun...
kızlar günaydın cumartesi genetik doktoruna gıttık eşimle bılıyorsunuz kaybettiğim 3 bebeğim genetiğe gitmişti bebek 69 xxy tiriloidi cıkmıştı doktor %1 olan bırsey bu dedi yanı bır yumurtayı ıkı sperm dollediği için genleri bozulmuş dedi 23 anneden 23 babadan aldığı için ama bızımkı bır tane fazla almış doktor bu böyle oldu dıye bır daha böyle bırsey olacak dıye bırsey yok dedi ayrıca kürtajdan 33 gün sonra adet oldum cok şükür yanı dün ıcım cok rahatladı suan aspirin kullan dedi günde bır tane hamıle kalınca tekrar claxcen iğne kullanacağım durum bende böyle rabbım sağlıklı bır bebek bana ve diğer herkese nasip etsinayrıca eşimle benım kromozomlarımız temız cıktığı ıcın doktor bu cok ıyı dedi eğer bozuk olsaydı bırımızın tüp bebebek yada aşılama yapardık dedi
cnm çok iyi demekki tesadüf olmuş ne zaman bırakacaksın korunmayı canım ?
mrb arkadaşlar ,
bende tam 1 ay önce bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj oldum , 3 hafta ölü kalmış içimde , adetimi oldum , çok fazla iltihabım varmış neden bu olabilir mi acaba_? birde önceki doktorum 2. bebeğe hamile kaldığında asprin iç belki iğnede vurulursun dedi ama test falan yapılmadı, merak ettiğim hani karı ve kocayla birlikte gerekli testler yapılıyormuş ya kürtaj sonrası , bende yaptırmak istiyorum ama 1 kez oldu diye yapmıyorlar mı ? doktordan istesem kan pıhtılaşması varmı yada başka bi sorun bakarmısınız diye, bakmazlarmı acaba 1 kez olmuş diye?
ilk gebeliğimdi 8 haftalıkken kalbi durmuş ben 11+3 te öğrendim , nerde hangi testleri yaptırmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz lütfen,
en iyisi diye gittiğim doktorların hala ihmalkarlığının cezasını çekiyorum , bari bilgili gidersem ona göre isterim ısrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?