kızlar mrb. benm 2düşüğm var. mthfr677 heterozigot. doktrun biri 0,4 clexan, diğeri 0,6 kullan dio. kafam karıştı ikilemde kaldım. benm durumumda olanlar siz ne kullandınız yada kullanıyorsunuz
Bişey sormak istiyorum bu sefer ki gebeliğinde biç kanama oldu mu??Kizlar ben agustos annesi olcam allahin izni ile 31 haftalik hamileyim bi oglum olcak bende sizlerle ayni sorunu yasadim iki dusugum vardi ilki kanla gitti kurtaj olmadim ikincisi kurtaj la gitti bebegim kalbi atmiyordu kan rahlili yapildi kan pihtilasmasi cikti bu hamileligimi gunu gecmeden yani adetime 3 gun kala idrar testi ile ogrendim hemen doktora gittim ve bana fraxpirine 0, 6 lik igne verdi o gunden beri her gun igne kullaniyorum hersey yolunda allaha sukur demem o ki ben kurtajdan sonra adet gordum 1 kere hemen hamile kaldim bi sorun cikmadi yani eger sorun kan pihtismasi ise beklemeye gerek yok zaten edet gorduysen kurtajdan sonra rahim hoparlanmis demektir
Eger sormak istediginiz bisey olursa ozelden yazabilirsiniz cunku suekli giremiyorum buraya sgustos anneleri topigindeyim ordanda bulabilirsiniz allah hepinizin gonlune gore versin insallah
Bişey sormak istiyorum bu sefer ki gebeliğinde biç kanama oldu mu??
canım benım senle aynı seylerı yaşamısız hemen hemen peki şimdiki bebeğinde ne gibi tedavı uyguladın yın clexane 0,4 mü kullandın bı daha baska doktora gıdeceğim çünkü bugün kürtaj olalı tam 31 gün oldu ben adet olmadım daha ne ağrım ne sızım hiç birseyım yok ıns. hemen gelir normalde 28 günde bır olurum 40 kadar beklıyeceğim gelmezse doktora gideceğim
oh oh cok şükür bak benımde ıcımı rahatlattın haklısın tedırgınb olmakta ınsanın elınde olmuyor ust uste sıkıntı yaşayınca kendını tutamıyorsun ama olacağa care yok bılıyorsun ıyı düşün bebeğinde ıyı olsun canım benım
kızlar günaydın cumartesi genetik doktoruna gıttık eşimle bılıyorsunuz kaybettiğim 3 bebeğim genetiğe gitmişti bebek 69 xxy tiriloidi cıkmıştı doktor %1 olan bırsey bu dedi yanı bır yumurtayı ıkı sperm dollediği için genleri bozulmuş dedi 23 anneden 23 babadan aldığı için ama bızımkı bır tane fazla almış doktor bu böyle oldu dıye bır daha böyle bırsey olacak dıye bırsey yok dedi ayrıca kürtajdan 33 gün sonra adet oldum cok şükür yanı dün ıcım cok rahatladı suan aspirin kullan dedi günde bır tane hamıle kalınca tekrar claxcen iğne kullanacağım durum bende böyle rabbım sağlıklı bır bebek bana ve diğer herkese nasip etsinayrıca eşimle benım kromozomlarımız temız cıktığı ıcın doktor bu cok ıyı dedi eğer bozuk olsaydı bırımızın tüp bebebek yada aşılama yapardık dedi
kızlar mrb. benm 2düşüğm var. mthfr677 heterozigot. doktrun biri 0,4 clexan, diğeri 0,6 kullan dio. kafam karıştı ikilemde kaldım. benm durumumda olanlar siz ne kullandınız yada kullanıyorsunuz
slm kızlar nasılsınız fakülteye gittim istenen tetkikleri yazıyorum bilginiz varsa yardımcı olun lütfen
homosistein
aca
antitrombim |||
protein c
protein s
aptt
bunlar pıhtılaşma için yeterlimi sizlere neler yapılmıştı
bu arada homosistein 13.5 referans aralığı 5-12
protrombin zamanı 10.5 referans aralığı 9.4-12.5
aptt 30.8 referans aralığı 25.4-38.4
pt ınr 0.91 referans aralığı yazmıyor ??? anlayan varsa yorumlasın lütfen doktora 1 hafta sonra gidicem merak içindeyim((
evet canım korku ve telaş yapmanın hiçbir faydası yok. insan kendi kendinin terapisti olmalı, becerebilirse :)
%1 ihtimalle olan birşey başına geldiğine göre bunun bana göre tek bir açıklaması var canım: zamanı gelmemiş. bize şer olarak görünenlerde bir hayır vardır. senin meleğin de zamanını bekliyor. vakti geldiğinde Allah onu gönderecek sana ve isteyen her kadına inşallah.
cnm benm sorunumda seninle aynı 2 düşük yaptım benim doktor bu mutasyon normalde düşüğe yol açmaz ama eğilimin var ve bunda sorun varsa daha araştıramadığımız yüzlerce gen var onlardada sorun olabilir hamilekalır kalmaz clexan 0.4 dedi eğer tek sorunun bu ise 0.4 genelde kullanılıyor ama yinede hangi doktor içine sindiyse onu dinle
teşekkür ederim canım. öle saçma ki, bu hastalık konusunda hiç bir doktorda fikir birliği yok, üzerimizde tarzlarını yöntemlerini deniyorlar,,deneme tahtası mıyz biz. kimi iğne vermez, kimi hem aspirin hem iğne verir, kimi iğneyi hamile kalmadan başlatır, kimi günde 2iğne verir. kaderime tabiki razıyım ama bu doktorlara dayanamıyorum. mesela hamile kalmadan progestanım düşüktü. doktora diyorum bu düşüğe sebep olurmu?die... yok progestanda yazmadı,onun etkisi yüzde 7 dio. ee canım ben yüzde 7lik gruba giremezmiyim önlemni alsana sen. buarada kızlar hamile kalınca progestan içmeye başladınız mı
teşekkür ederim canım. öle saçma ki, bu hastalık konusunda hiç bir doktorda fikir birliği yok, üzerimizde tarzlarını yöntemlerini deniyorlar,,deneme tahtası mıyz biz. kimi iğne vermez, kimi hem aspirin hem iğne verir, kimi iğneyi hamile kalmadan başlatır, kimi günde 2iğne verir. kaderime tabiki razıyım ama bu doktorlara dayanamıyorum. mesela hamile kalmadan progestanım düşüktü. doktora diyorum bu düşüğe sebep olurmu?die... yok progestanda yazmadı,onun etkisi yüzde 7 dio. ee canım ben yüzde 7lik gruba giremezmiyim önlemni alsana sen. buarada kızlar hamile kalınca progestan içmeye başladınız mı
cnm benm 2.hamile kaldığımda doktor lekelenmem olunca verdi progesteronu ama şimdi yine hamile kaldığımda büyük ihtimalle hem clexan 0,4 hem progesteron vitamin falan kullanıcam benm doktor aspirin vermedi
acıkcası uzerımızde denemeler yapıyorlar.ben gunde 2 defa ıgne 2 defa da progestan kullanıyorum basından berı
benimkide aspirin vermedi..aslında hiçbişi vermedi folikasit veriyorum sadece dedi, "hocam ben 2düşüğümüde folik asit içerek yaptım zaten"dedim.. ben bir boş gebelik geçirdim, bi düşük..toplamda 2düşük,2kürtaj,2 histereskopi,rahim filmi var. üstelik son düşüğümden sonra 1,5yıldrda hamile kalamıyodum. ama bu doktorları senin daha 20li yaşlarda ne çektiğin ilgilendirmiyo doğrusu. üstelik budoktorlar kayserinin en iyileri, prof.ları, doç.ları
Kizlar ben agustos annesi olcam allahin izni ile 31 haftalik hamileyim bi oglum olcak bende sizlerle ayni sorunu yasadim iki dusugum vardi ilki kanla gitti kurtaj olmadim ikincisi kurtaj la gitti bebegim kalbi atmiyordu kan rahlili yapildi kan pihtilasmasi cikti bu hamileligimi gunu gecmeden yani adetime 3 gun kala idrar testi ile ogrendim hemen doktora gittim ve bana fraxpirine 0, 6 lik igne verdi o gunden beri her gun igne kullaniyorum hersey yolunda allaha sukur demem o ki ben kurtajdan sonra adet gordum 1 kere hemen hamile kaldim bi sorun cikmadi yani eger sorun kan pihtismasi ise beklemeye gerek yok zaten edet gorduysen kurtajdan sonra rahim hoparlanmis demektir
Eger sormak istediginiz bisey olursa ozelden yazabilirsiniz cunku suekli giremiyorum buraya sgustos anneleri topigindeyim ordanda bulabilirsiniz allah hepinizin gonlune gore versin insallah
cnm benm doktorda perinatalog prof aynı zamanda benden rahim filmi istemedi şimdilik gerek yok dedi eğer düşüklerin geç haftalarda olsaydı rahimden şüphelenirdim dedi.ama şimdilik o teferruata gerek yok dedi senin kaçıncı haftada oldu..benm doktorum b vitamini ve ayrıca b vitaminli folik asit verdi hamile kalıncada erken kan testi ile öğren ve gel dedi..bakalım nasip sen ne zaman düşünüyorsun bidaha
acıkcası uzerımızde denemeler yapıyorlar.ben gunde 2 defa ıgne 2 defa da progestan kullanıyorum basından berı
ben 2. kürtajımdan sonra 1,5yıldır istiyodum ama kalamıyordum, ramazandan sonra aşılama yaptıracaktık.. hamdolsun, inşallah Rabbim izin verir ve devam ederse dün hamile olduğumu öğrndm. canım rahim filmini aslında ben düşüklerime neden olduğu için değil de, kürtajdan sonra rahimde bir yapışma, tüplerde tıkanma varmı falan die çektirdim. hamile kalamadığım için bide adetlerim azalmıştı,oyüzden çektrdim. benim ilki boş gebelikti zzaten 7.haftada kürtaj oldum, 2.sinde de 6.haftada düşük yaptım kürtaj oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?