bu tahlilce bebekteki problem cikar.bu sende pihtilasma olup olmadigini gostermez.kan pihtilasmasi icin baska testler yapilir.gecmis olsun
allah sabir versin.acin cok tazeymis.
Canim patalojide hicbisi cikmaz sadece iltihapli olupolmadigni soyluyor parcanin,genetik sorun mu vardi kontrolu icin parcayi kromozom analuzine gondertmek lazim patalojide buna bakilmaz.kan pihtilasmasi icinde kendinde trombofili paneli testi yaptirmalisin,ama tek dusugu normal kabul ediyor doktorlar maalesef
cnm ALLAH tamamına erdirsin inşallah bizim sorunumuz basit bir sorun bu iğneyi kullanınca sorun olmayacaktır ama iğnelere başladın dimi geç kalma hemen başla seninde erken olmuş benim gibi çünkü bende ağustosta deneyeceğim inşallah sağlıkla devam eder gelişmeleri ara sıra yaz bizde bilgilenelim cnm neler kullandığını hangi ilaçları falan...kendine dikkat et
benim mthfr 677 ve mthfr 1298 heterozigot.0,4 clexan.kullaniyorum.
senin icin 0,6 cok gibi geldi bana.ama zaten aptt degerine bakilarak ignenin dozunun iyi olup olmafigina karar verilebiliyor.
arkadaşım tebrik ederim bu günlere gelmişsin senin hangi genlerde sorun vardı hatırlıyormusun??
kızlar göğüs ağrım geçmeye başladı. tekrar gitti galiba
saol canım şimdi çıkıp gidiyorum hcg baktrmaya ama gidemiyorum..gece farkettim azaldığını sabaha kadar uyumadım. sabahtan beridirde gidemiyorum,korkuyorum... bu duyguyu 2kaybımdanda okadar ii tanıyorum ki. Allahım yardım et
2gündür kullandım işte canım.. çok saol inşallahhhcnm ALLAH yardımcın olsun İnşallah her şey yolunda gider..ama hemen panik yapma belli olmaz iğneleri kullanıyorsun dimi
cnm ALLAH yardımcın olsun İnşallah her şey yolunda gider..ama hemen panik yapma belli olmaz iğneleri kullanıyorsun dimi
peki canım kilon kaç
çok geçmş olsun canım öncelikle. okudumda biraz hikayeni kayserideymiş galiba doktorun kim?? mustafa başbuğ bu pıhtılaşma ve riskli gebelikler konusunda uzman ona ulaşabilirsen ii olur benceKızlar sabahtan beri sayfaları okuyorum ama benim gibi olan birini bulamadım kan pıhtılaşmam var yedi haftalık hamileyim normalde 0.8 lik claxane kullanıyorum ama iğneyi üç dört gün kullandıktan sonra hemen kanamam başlıyor doktor kanama başlayınca iğneyi kestiriyor daha önce iki düşüğüm oldu elim yüreğimde geziyorum benim gibi kanaması olunca iğneyi kesenler var mı çok merak ediyorum
Kızlar sabahtan beri sayfaları okuyorum ama benim gibi olan birini bulamadım kan pıhtılaşmam var yedi haftalık hamileyim normalde 0.8 lik claxane kullanıyorum ama iğneyi üç dört gün kullandıktan sonra hemen kanamam başlıyor doktor kanama başlayınca iğneyi kestiriyor daha önce iki düşüğüm oldu elim yüreğimde geziyorum benim gibi kanaması olunca iğneyi kesenler var mı çok merak ediyorum
çok geçmş olsun canım öncelikle. okudumda biraz hikayeni kayserideymiş galiba doktorun kim?? mustafa başbuğ bu pıhtılaşma ve riskli gebelikler konusunda uzman ona ulaşabilirsen ii olur bence
canım hamdolsun değerim yükselmiş inşallah Allahın izniyle..demekki gögüs hassasiyetine takılmamak gerek:) daha kese yok, hersey yolunda giderse inşallah bihafta 10gün sonra gitcemcanım beta 2 günde bir 2 katına çıkıyorsa iyiye işaret sen git doktoruna bence ilk ne zaman yaptırdın kaç çıktı bilmiyorum ama daha kese falan varmı ona bakar doktorun canım mutlaka haberdar et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?