Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

genetik bi sorun olabilir dedi doktor ama bebekle alakalı oldugunu söyledi, peki canım bu kan pıhtılaşması için olan testi herhangi bi gün yaptırabilir miyim yoksa belli bi günü var mı
yardımın için tesekkur ederim cnm

benim dün adetimin 27.günüydü başladım. aslında bikaçgün daha erken başlasam daha iyiydi. İnşallah Rabbim hepimize en hayırlısından en sağlıklısından,en vicdanlı merhametlisinden evlatlar nasip esin. ben 0,6lık kullanmaya karar verdim. iyi mi yaptm kötümü bilmiyorum. Allah yardımcımz olsun

saol canım şimdi çıkıp gidiyorum hcg baktrmaya ama gidemiyorum..gece farkettim azaldığını sabaha kadar uyumadım. sabahtan beridirde gidemiyorum,korkuyorum... bu duyguyu 2kaybımdanda okadar ii tanıyorum ki. Allahım yardım et

cnm ALLAH yardımcın olsun İnşallah her şey yolunda gider..ama hemen panik yapma belli olmaz iğneleri kullanıyorsun dimi

cnm ALLAH yardımcın olsun İnşallah her şey yolunda gider..ama hemen panik yapma belli olmaz iğneleri kullanıyorsun dimi

canım beta 2 günde bir 2 katına çıkıyorsa iyiye işaret sen git doktoruna bence ilk ne zaman yaptırdın kaç çıktı bilmiyorum ama daha kese falan varmı ona bakar doktorun canım mutlaka haberdar et.

peki canım kilon kaç

52 kiloyum.dr kiloyla ilgili vermedi iğneyi. ama hematologlar kiloya göre veriyor sanırım. ama dediğim gibi aptt değeri daha önemli bence. kanın kaçıncı saniyede pıhtılaştığını gösteriyor. ama genelde 0,4 verirler. ama başka değerler de öemli tabi mesela homosistein, protein s, protein c. belki bunlara bakılıp buna göre karar vermiştir dr un.dr larımıza güvnmekten başka çaremiz yok.

bende hastalığını yeni ögrenenlerdenım faktor v faktor ıı ve mthfr 677 normal cıktı fakat mthfr 1298 homozıgot cıktı henuz tam olarak napılacagnı bılmıorum 5mg folık asıt hamılelk baslayınca 100mg aspırın baslıcaz ama sonuclrı klınık verılerınle ınceleyeym dedı dr um ıgneye ona gore karar verılecek

Kızlar sabahtan beri sayfaları okuyorum ama benim gibi olan birini bulamadım kan pıhtılaşmam var yedi haftalık hamileyim normalde 0.8 lik claxane kullanıyorum ama iğneyi üç dört gün kullandıktan sonra hemen kanamam başlıyor doktor kanama başlayınca iğneyi kestiriyor daha önce iki düşüğüm oldu elim yüreğimde geziyorum benim gibi kanaması olunca iğneyi kesenler var mı çok merak ediyorum

çok geçmş olsun canım öncelikle. okudumda biraz hikayeni kayserideymiş galiba doktorun kim?? mustafa başbuğ bu pıhtılaşma ve riskli gebelikler konusunda uzman ona ulaşabilirsen ii olur bence

canım geçmiş öykünü bilmiyorum. daha önce ne kadarlık iğne kullandın. düşüklerin oldu mu. şu an kaç haftalıksın. ama genel kanaat iğneye devam ediliyor kanamaya rağmen.böyle olan çok oldu. ama tabi önemli olan senin dr.unun tedavisi. çünkü seni en iyi o biliyor. belki aptt, inr değerlerine bakılarak iğnenin dozu çok geldi ise dozu azaltılabilir. ama iğnenin kesilmemesi lazım diye biliyorum. belki böyle bir deneyimi olan arkadaşlar daha çok yardımcı olabilirler. geçmiş olsun.

çok geçmş olsun canım öncelikle. okudumda biraz hikayeni kayserideymiş galiba doktorun kim?? mustafa başbuğ bu pıhtılaşma ve riskli gebelikler konusunda uzman ona ulaşabilirsen ii olur bence

evet iğne kesmek deilde belki, dozaj ayarlaması yapılabilinir belki. çünkü bu iğneyi hamilelik süresince kullanan insanlar var. ben bi mustafa hocaya danış derim. gerçi doktorun kim bilmiyorum ama

canım beta 2 günde bir 2 katına çıkıyorsa iyiye işaret sen git doktoruna bence ilk ne zaman yaptırdın kaç çıktı bilmiyorum ama daha kese falan varmı ona bakar doktorun canım mutlaka haberdar et.
canım hamdolsun değerim yükselmiş inşallah Allahın izniyle..demekki gögüs hassasiyetine takılmamak gerek:) daha kese yok, hersey yolunda giderse inşallah bihafta 10gün sonra gitcem

Kizlar benim kan pihtilasmam yok ama 19 haftalikken ani kalp durmasiyla ilk bebegimi kaybettim ikincikez hamileyim doktorum ne olur ne olmaz diye bana oksapar 0, 4 ml verdi daha yeni basladim igneye bu igneyi kullanan varmi pek yokmus nette okudugum kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…