Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok geçmş olsun canım öncelikle. okudumda biraz hikayeni kayserideymiş galiba doktorun kim?? mustafa başbuğ bu pıhtılaşma ve riskli gebelikler konusunda uzman ona ulaşabilirsen ii olur bence
Başbuğ canım doktorum dediğin gibi çok iyi bir doktor ona güveniyorum ama oda diyor vurursan kanaman artacak vurmazsan düşük riski diyor bende o yüzden benim gibi olanlar ne yapıyor diye öğrenmek istedim

ikinci düşüğümden sonra phtılaşma anlaşıldı ilk defa bu sefer iğne kullanıyorum aptt hakkında hiçbir fikrim yok ne yazık ki saol canım

canım hamdolsun değerim yükselmiş inşallah Allahın izniyle..demekki gögüs hassasiyetine takılmamak gerek:) daha kese yok, hersey yolunda giderse inşallah bihafta 10gün sonra gitcem

cnm sevndm göğüslerde yine ağrımaya başlar psikolojik insan olumsuzluklar yaşayınca korkuyor güzel haberlerini bekliyorum

selamlar; benimde 3 gebelik kaybım oldu ve nihayetinde sorunum anlaşıldı kanda pıhtılaşma 4. hamileliğimde iğne kullandım doğuma kadar.. oğlum Allah bağışlasın şimdi 3,5 yaşında ve biz tekrar bebek düşünmeye başladık.. tekrar iğne olmak zorundayım dimi ? iğneyle 2 bebek doğuran arkadaşlar hamileliğinizin kaçıncı haftasında iğneye başladınız? hamileliği geç anlayıp iğnede gecikme durumu beni çok korkutuyor

Başbuğ canım doktorum dediğin gibi çok iyi bir doktor ona güveniyorum ama oda diyor vurursan kanaman artacak vurmazsan düşük riski diyor bende o yüzden benim gibi olanlar ne yapıyor diye öğrenmek istedim

benm doktorda başbuğ 0,6lık kullan dedi bana tabi kiloya ve pıhtılaşma faktörüne göre veriyor.senin mutasyonun nedir canım? tüp bebeği ona mı yaptrdn

cnm sevndm göğüslerde yine ağrımaya başlar psikolojik insan olumsuzluklar yaşayınca korkuyor güzel haberlerini bekliyorum
tamamen psikopata bağladım canım. kan vermeye ağlaya ağlaya gittim,ağlaya ağlaya geldim.. kan sonucumu aldım göğsüm ağrımaya başladı:)
çok fena yaa..Rabbim yardımcımız olsun

merhaba arkadaşlar ben tüp bebekle hamile kalabiliyorum 2. denememde hamile kaldım ancak pıhtılaşmadan dolayı 8 haftalıkken bebeğimi kaybettim.4 denemem ve ben şimdi 12 haftalık hamileyim MTHFR(A1298C) HETEROZİGOTUM şuan claxane 0.4 kullanıyorum 61 den 64 kiloya çıktım acaba kilom sorun olur mu yada tek başına iğne yeterli mi benim için bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

benm doktorda başbuğ 0,6lık kullan dedi bana tabi kiloya ve pıhtılaşma faktörüne göre veriyor.senin mutasyonun nedir canım? tüp bebeği ona mı yaptrdn
Tüp bebek yapmıyor canım bildiğim kadarıyla mustafa bey Yılmaz Şahin yaptı tüp bebeği genetik sonucu yanımda değil hep karıştırıyorum ne olduğunu faktörx testinde pıhtılaşmam yüksek çıktı o yüzden 0.8 lik verdi.

yılmaz hocada çok iyidir. Allah'ın izniyle canım hayırlsııyla inşallah kavuş yavruna

Havalar ısındı artık dolapta sakla dondurmadan demişti bana başbuğnun yardımcısı bende ne var ne yok dolaba koydum

ilacın üstünde 25derecenin altındaki oda sıcaklığında saklayın yazıo. 25derecenin altında oda sıcaklığı yok şuan. ama buzdolabı da oda sıcaklığı deil :)

ilacın üstünde 25derecenin altındaki oda sıcaklığında saklayın yazıo. 25derecenin altında oda sıcaklığı yok şuan. ama buzdolabı da oda sıcaklığı deil :)
Doğru diyosun buzdolabı oda sıcaklığı değil ama oda sıcaklığıda yükselmeye başladı koydum vallahi ne biliyim:) hap verdi bir önceki gebeliğimde hergün iğnesini vuruluyordum bu sefer değiştirdi pozitifi görür görmez yumuşak kapsülden günde üç defa verdi.kaç haftalık seninki

Merhaba arkadaslar, 2010 yılında buforumda yazıyordum.

2009 yılında 2 dusukten sonra yapılan tahlillerde MTHFR A1298C homozigot teshisi ile folbiol kı-ullanmaya baslamıs hamile kaldıktan sonra da cleaxane baslamıstım.

2010 yılı temmuz ayında dogum yaptım
Şimdi tekrar hamileyim ve cleaxane tekrar devam, Allah hepinizin tedavilerini olumlu sonuclarndırsın ve bebeklerinize kavustursun.

4+2 daha çok yeni ama iğne için erken farketmek gerekiyo ya. benmde bugün leke gelince mustafa hocayı aradım progestan verdi banada.. ama vajinal at dedi. sen nasıl alıyorsun progestanı

4+2 daha çok yeni ama iğne için erken farketmek gerekiyo ya. benmde bugün leke gelince mustafa hocayı aradım progestan verdi banada.. ama vajinal at dedi. sen nasıl alıyorsun progestanı
Bende vajinal kullanıyorum itebildiğim kadar itiyorum 15 dk falanda kalkmayınca geri gelmiyor aklında olsun.İğne için tabi zaman kaybetmemek gerekiyormuş.Lekelerin çok önemli olduğunu düşünmüyorum yeterki kanama olmasın nice nice sağlıklı haftalar görürüz inşallah ikimizde çok başındayız

kesinlikleee.. inşallahhh canım Rabbim isteyen herkese nasip etsn...
ne iğnesi, adı ne aklımda bulunsun hangi durumda hemen yaptırmak lazım???

merhabalar,
Maalesef benim de 5 düşüğüm var. Trombofolinin yanı sıra genetik sıkıntı var,Tüp bebek denedik ancak sonuncusu herşey yolunda giderken 9.haftada düştü.bebeğe kan akışı görünmüyor dedi dr.Oysa clexane,coraspin ve folbiol kullanıyodum.
hamilelik öncesi ve sırasında başka ne kullanılır ya da buna benzer kötü tecrübesi olan arkadaşlar bilginize ihtiyacım var...

teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…