Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

öncelikle geçmiş olsun canım benım bende senın gıbı aynı drumu yasadım 3 kez düşük yaptım 1 ncısı kendılığinden kanamalı düştü 2 ncısı gelişmedi ve kalbı hiç atmadı kürtaj oldum genetık test yaptık heterozıgot mutasyonu cıktı 3 gebelıkte iğne+coraspirin kullandım kalp atışlarını bıle aldık 10+1 de kalbı durdu kaybettık hemen genetiğe gönderdık bebeği nedır bu dıye eşimnle kromozom testı yaptırdık cok sükür temız cıktı onlar bebekte sıkıntı cıktı ama 69xxy tiriploidi yanı bır yumurtayı 2 sperm döllemış ve bebeğimin genlerını bozmuş %1 olan bırseymiş rabbım boyle nasip etti yıne sükrettık ınsallah sende bebeği genetiğe göndermıssındır bırde eşinle kromozom testı yaptırın potolojıde bebekte pek bırsey cıkmıyor bılgın olsun sımdı kurbana kadar ara verdık kısmet olursa öyle düşünüyoruz

Selam Esterya.beni hatırladın mı bilmiyorum 38 topiğinden.Doğum yaptığını biliyordum.Yanlış hatırlamıyorsam bir oğlun olmuştu.Benim teşhisim de MTHFR A1298 heterozigot.Benim de 4 düşüğüm var.Şu anda ben de 14 haftalık hamileyim.Hamileliği öğrenir öğrenmez clexane 0,4 ve coraspin kullanıyorum.Sen sadece mi clexane kullanıyorsun şu anda?

Evet canm hatırladım seni, bende su anda cleaxane kullanıyorum, 16. haftanın içindeyim bende SAT 13 Mart. Seni tekrar gordugume sevindim evet bir oglum olmustu bu seferkide kız :)

Merhaba arkadaşlar sizlere bişey sormak istiyorum.
bende 11+2 günlük hamileyim tüp bebekle hamile kaldım bu ben,m ilk hamileliğim ve bendede pıhtılaşma var
geçen haftaki kontrolümde doktorum doğuma kadar clexan 0.4 kullanacağımı söyledi ben 3. ayda bıraktıracağını
düşündüğüm için şimdiye kadar hep 10 günde bir sağlık ocağına yazdırıyodum.ama şimdi rapor şart oldu nasıl çıkartabilirim bu raporu anadolu yakasında oturuyorum.ümraniye araştırma hastnesine randevu aldım ama hemen çıkarılabilirmi .
bide ben özelde yaptırdım tüp bebeği ordaki doktorum bana yardımcı olabilirmi.rapor için.bu konuda bilginiz varsa yardımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar.şimdiden teşekkürler..:26::26:

Son düzenleme:

cnm clexane iğnenin yanında hamileliğin boyunca coraspin de kullandın mı

merhaba canım ben doğuda yaşıyorum ama burda özel hastahanede çıkardım raporu doktorun yardımcı olur Allah yardımcın olsun

Canım raporu saglık ocaklarındali Aile hekimleride çıkarabiliyorlar

merhaba canım ben doğuda yaşıyorum ama burda özel hastahanede çıkardım raporu doktorun yardımcı olur Allah yardımcın olsun

Canım raporu saglık ocaklarındali Aile hekimleride çıkarabiliyorlar

Sağolun arkadaşlar cumagünü kendi doktorumuda sorayım o zaman..olmazsa sağlıkocağına sorarım.

merhaba kan pıhtılaşmasındaki yazınızı okudum bayağı tecrübelisiniz sanırım benim kafam bu aralar çok karışıkta doktoruma da ulaşamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
Ben tüp bebekle hamile kalabiliyorum 2. denememde hamile kaldım ancak pıhtılaşmadan dolayı 8 haftalıkken bebeğimi kaybettim.4 denemem ve ben şimdi 12+5 haftalık hamileyim MTHFR(A1298C) HETEROZİGOTUM şuan claxane 0.4 kullanıyorum 61 den 64 kiloya çıktım acaba kilom sorun olur mu yada tek başına iğne yeterli mi sayfadaki yazıları okuyunca kafam çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim

Benimde homozigot suan 6 haftalık hamileyim 21 gundur clexane 0,4 kullanıyorum sponton gebelik oldu bi kac aydır deniyorduk ve gec dollenme olmus.. Suan sadece
bebe aspirini
folidoce( icinde hem folikasit hem b12 var)
Vajinal progestan sabah aksam
Clexane vuruluyorum

Bisey sorcam dun ılkkez zorlandım bes kez yer degıstım ucu bılee azıcık battı en son bırden soktum ama cok canım yandı
Nerelerden vuruorsun ıgnenı?? Bacaktan denedın mı hıc? Ben hep gobek etrafını denıyorumda

ignemi esim yapiyor.iki gundur igne girerken.agzimdan derin.nefes aliyorum iyi geldi aci icin.dene istersen.

Ben hala göbekten vuruyorum arkadaşım.Daha önce dr'uma sormuştum ilk üç ay göbekten vurulması en iyisidir demişti bana.Ben de değiştirmedim ama göbeğim benim de mosmor yer bulmakta zorlanıyorum.

canım tüp bebekde pgt yaptırdınızmı?yaptırdıysanız iğnenin dozu ya fazla yada az kalmış olabilir...Allah yardımcımız olsun...

canım özelde dahil tüm kadın doğumculardan alabilirsin...

Selam arkadaşlar size özetle hikayemi anlatıp sorumu sorayım bileniniz varsa rica ediyorum yanıtlasın.4 tüp bir donmuş tedavisi gördüm bir gebeliğim sağlıksızdı kese oluşmadan iğneyle düşürdük sonra 2 kimyasalım oldu.sorun erkek infertilitesi hsg histereskopi amh bilmem ne ne varsa oludm.sayımız ilk 1 milyondu sonra 7 ve 3 milyon çıktı.tüpte embriyolarım aa kalite oldu hep en iyisinden.ama sonuç yok.derken ben bu ay kendim gebe kaldım.bunu anlamadım ayılıp bayılırken tesadüf dr test yaptı geçen perşembe 22.5 çıktı sat 25 mayıs daha yeni gebesin dedi 2 gün sonra bi baktık 0.01!!! alıştık ya artık çok koymadı desem yeri ama heyecanlandım kendim gebe kalabildiğpim için.bugün dra gittim herifin modu hadi gel tüp yapalım!ben diyorum ki bende atlanılan bişey var zorla pıhtılaşma testleri istedim verdim 3 haftaya çıkacak.yanlız kanı alan moralimi bozdu bunlardan genetik olanda çıkarsa işiniz zor falan .ben şimdi merak ediyorum iki konuyu kimyasallar bundan olur mu ve geri dönüşü olmayan bişey çıkma ihtimali varmı iğnesiz ilaçsız hallolmayacak Allah razı olsun şimdiden

benim de ilk gebeliğim kimyasaldı, ikinci gebeliğim de boş gebelik oldu. kese büyüdü ama içinde bebek oluşmadı. daha sonra test yaptırdım ve sımdı ıgne kullanıyorum. bebegım ıgneden mı yasıyor yoksa zaten yasayacak mıydı bunu ancak allah bılır artık. kan pıhtılaşması sorunu olup da gebe kalan devam eden sağlıklı doğum yapan cok ınsan var. benım bıle çevremde o kadar cok ınsan varmış kı ınsan kendı sorunu olmadan haberı bıle olmuyor.ınsallah bu sefer her sey güzel gıder kafana takmamaya calıs

Çokkk teşekkür ederimm ve deee sağlıkla kucağına alman dileğiyleee...ben şeyden korktum kanı alan protromin gen mutasyonu veya faktör V leiden mutasyonu gibi genetiklerde sorun çıkarsa tedavisi yok gibi bişi dedi kafam takıldı o tarafı pıhtılaşma çıksada korkmam iğne ilaç çözülür dünyada rızkı varsa sebep bunlar ama bu durum olurmu korkusu doğdu içimde

Merhaba arkadaşlar.. 3aydır bebeğimiz olsun istiyoruz. Bir tane kimyasal gebelik geçirdim ve muayene +trombofili testi yaptırmak için bugün özel bir hastaneye gittim... Fiyatlar inanılmazzz!!!
Devlet hastanelerinde ssk/emekli sandığı falan karşılıyor mu bu testi?
Ne olur bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Allah herkesin yardımcısı olsun İnşallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…