öncelikle geçmiş olsun canım benım bende senın gıbı aynı drumu yasadım 3 kez düşük yaptım 1 ncısı kendılığinden kanamalı düştü 2 ncısı gelişmedi ve kalbı hiç atmadı kürtaj oldum genetık test yaptık heterozıgot mutasyonu cıktı 3 gebelıkte iğne+coraspirin kullandım kalp atışlarını bıle aldık 10+1 de kalbı durdu kaybettık hemen genetiğe gönderdık bebeği nedır bu dıye eşimnle kromozom testı yaptırdık cok sükür temız cıktı onlar bebekte sıkıntı cıktı ama 69xxy tiriploidi yanı bır yumurtayı 2 sperm döllemış ve bebeğimin genlerını bozmuş %1 olan bırseymiş rabbım boyle nasip etti yıne sükrettık ınsallah sende bebeği genetiğe göndermıssındır bırde eşinle kromozom testı yaptırın potolojıde bebekte pek bırsey cıkmıyor bılgın olsun sımdı kurbana kadar ara verdık kısmet olursa öyle düşünüyoruz
merhaba arkadaşlar bende tüp bebekle hamile kaldım şuan ikizlerime hamileyim arada lekelenme şeklinde kanama oluyor doktor 0.4 lük clexan kullandığım iğneyi bırakmamı söyledi kanama geçince tekrar başla dedi kafam karıştı bu bana mantıksız geliyor şimdide bir gün iğne birgün ecopirin iç dedi ama lekelenme hala devam edince sadece ecopirin iç dedi birgün arayla
bana yardımcı olurmusunuz lütfen cevap verirseniz sevinirim
merhaba arkadaşlar bende tüp bebekle hamile kaldım şuan ikizlerime hamileyim arada lekelenme şeklinde kanama oluyor doktor 0.4 lük clexan kullandığım iğneyi bırakmamı söyledi kanama geçince tekrar başla dedi kafam karıştı bu bana mantıksız geliyor şimdide bir gün iğne birgün ecopirin iç dedi ama lekelenme hala devam edince sadece ecopirin iç dedi birgün arayla
bana yardımcı olurmusunuz lütfen cevap verirseniz sevinirim
merhaba kan pıhtılaşmasındaki yazınızı okudum bayağı tecrübelisiniz sanırım benim kafam bu aralar çok karışıkta doktoruma da ulaşamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
Ben tüp bebekle hamile kalabiliyorum 2. denememde hamile kaldım ancak pıhtılaşmadan dolayı 8 haftalıkken bebeğimi kaybettim.4 denemem ve ben şimdi 12+5 haftalık hamileyim MTHFR(A1298C) HETEROZİGOTUM şuan claxane 0.4 kullanıyorum 61 den 64 kiloya çıktım acaba kilom sorun olur mu yada tek başına iğne yeterli mi sayfadaki yazıları okuyunca kafam çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim
Ben hala göbekten vuruyorum arkadaşım.Daha önce dr'uma sormuştum ilk üç ay göbekten vurulması en iyisidir demişti bana.Ben de değiştirmedim ama göbeğim benim de mosmor yer bulmakta zorlanıyorum.
canım ben hamileliğimd 22 kg aldım ama dr cleaxane dozunu hiç değiştirmedi hep 0,4 kullandım açıkçası tam bilmiyorum sorunun cevabını, Şu andaki hamileliğimde de cleaxane 0,4 ile başladım ve devam ediyorum
selam hulya kolundan ve bacagındanda yapabilirsin.benimde karnımda morluklar olustu.2 gun once kontrolum vardı doktorum morluk olan yere iğne yapmamam gerektiğini söyledi etkili olmazmış aklında bulunsun.doktorun seni yonlendirmiyormu ??
Sağolasın Bahar uyardığın için. Ben de dün kontrole gittim.Dr'um göbeğimi gördü.Özellikle benim sağ tarafım çok kötüydü.Artık bacağa geçebilirsin dedi.Sen bacaktan yaptın mı hiç? Tam olarak nereye yapıyorsun bacakta.
Merhaba arkadaşlar.. 3aydır bebeğimiz olsun istiyoruz. Bir tane kimyasal gebelik geçirdim ve muayene +trombofili testi yaptırmak için bugün özel bir hastaneye gittim... Fiyatlar inanılmazzz!!!
Devlet hastanelerinde ssk/emekli sandığı falan karşılıyor mu bu testi?
Ne olur bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Allah herkesin yardımcısı olsun İnşallah..
Beni dikkate alıp cevap verdiğin için çok teşekkür ederim arkadaşım..canım benimde 3 bebek kaybım var biri kürtaş 2 düşük bende kan pıhtılaşması çıktı yeni ögrendim şuan hamileyim hergün igne vurunuyorum şimdilik herşey yolunda inş rabbim kucagıma almayıda nasip eder test için 500 tl istiyor özel hastane ama bi devlet hastanesine gidipsenin üniversiteye sevk ederlerse üniversite testi ücretsiz yapıyor imkanın yoksa üniversitede yaptır ben kromozom testimide üniversitede yapotırdım hiçpara ödemedim rabbim sağlıklı bebişlerle kucagını doldursun
Benimde homozigotsuan 6 haftalık hamileyim 21 gundur clexane 0,4 kullanıyorum sponton gebelik oldu bi kac aydır deniyorduk ve gec dollenme olmus.. Suan sadece
bebe aspirini
folidoce( icinde hem folikasit hem b12 var)
Vajinal progestan sabah aksam
Clexane vuruluyorum
Bisey sorcam dun ılkkez zorlandım bes kez yer degıstım ucu bılee azıcık battı en son bırden soktum ama cok canım yandı
Nerelerden vuruorsun ıgnenı?? Bacaktan denedın mı hıc? Ben hep gobek etrafını denıyorumda
Beni dikkate alıp cevap verdiğin için çok teşekkür ederim arkadaşım..
bilen arkadaşlar keşe sorulara senin gibi cevap verseler.. Diğer soru soran arkadaşlarında bir cevap duymaya okadar çok ihtiyaçları var ki...
İnşallah Allah'ım bebeğini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almanı nasip eder.. Allah razı olsun...
Allah herkesin yardımcısı olsun İnşallah...
kan pıhtılaşması nedeniyle iğne ve coraspirin kullanıyorum. normalde gittiğim doktorum 36.haftada aspirini bırakıcaz demişti.
şimdi yıllık ızındeyim o yüzden devletten muayene aldım. nasılsa evdeyim dıye. oradaki doktor da 32. de kesmemi söyledi.
erken değil mi dedim.bebeğin kalp sorunları yaşamasını istemeyiz dedi. internetten araştırdığım kadarıyla ileri haftalarda aspirin kullanımının böyle bir etkisi olabiliyormuş:/
doğum yapan arkadaşlar. siz kaçıncı haftada bıraktınız
Evet bu yazıyı yazdıktan ve son kontrolden sonra yine kaybettim bebegimi en son 6 haftalık yazmısım 6+3 te kaybettim ... Bu 6. Hftalarda ne var bilmiyorum 4. Kurtajımı ıkı gun once oldum suan dınlenmedeyım .. Tatsızım ruhsuzum keyıfsızım anlamsızım ... Sonu sızla bıten herseyım suan
Dıcek bısey yok ısyan edecek gucum de yok napıyım dıyorum?? Bırı cıksın desınkı bana BENDE HEP 6. HAFTADA KAYBETTIM BISURU DUSUGUM OLDU AMA SUAN BEBEGIM KUCAGIMDA DESIN ISTIYORUM... Umut ısıtoyurummornek bırı ıstıyorum suan yalnızım gıbıme gelıyo ... GENETIKLERE BAKILCAK ESIMLE BENIM BEBEGINDE BAKITIRIYORUZ 21 gunu bulurmus ama bızımkıler ıkı hafta ıcınde sanırım acıklanır...
Genetıkcıyle konustuk bende tum testler temız sadece 1298 mtghr homozıgot onun ıcın bebe aspırını ve folık asıt alıyorum ayrıca ılkkez clexane kullandım dedım oda kullanman gerekenler zaten bunlar dedı pıhtılasmanda hafıf folıkasıt takvıyesının artırılması sankı yetermıs gıbı gelıyor dedı :) BEN ISRARLA PGT APTIRMAK ISTIYORUM DIYINCE ONCE BI KROMOZOMLAR GELSIN TEMIZ CIKARSA GEREK BILE KQLMAZ DEDI DOZAJLAR ARTIRILARAK INSALLAH OLCAK DEDI BEKLEMEDEYIZ...
Beklemekten nefret edıyorum cunku keyıfsız oluyorum kolay olmuyorr adapte olmak ınsanın pskılojısı bozuldumu ne yzın keyfını cıkarıyo nede hayatın en sevdıgım sey bıle zevk ermıyo suan anlıyormusunuz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?