evet canım kesinlikle haklısın.3 kere kürtaj oldum ve hala rahmim kendini topralayamadı.tekrar istiyorum ama 2 aydır doktor kontolündeyim.ama umut etmekten ve dua etmekten başka çaremiz yok.
ben iğne kullandğım halde düştü ve genetiğe gönderdik sağlam bir bebekti ama yine olmadı
Canım yazına sonuna kadar katılıyorumm bir tane bile dusuk yasamayan GERCEK ANLAMDA NE YASADIGINI ANLAMAZ yada aynı sey kurtaj ıcınde gecerli!!! Gecen hafta 4. Kurtajını yasamak zorunda kalan bırı olarak konusuyorum ınsanlar geldı gectı gozuyle bakıyorlar acıma ok 6 haftalarda dusuk yasıyorum ama acının buyugu kucugu olmaz bıde ustune ustelıkmbunu 5 kez yasadıysan(( clexane vurulmama rahmen ve ılkkez denemıstım umıtlıydımm ama olmadı demın forumda gezerken bı arkadasın yazısını okudum tummmm gecmıstekı yazılarını tek tekk okudum. Bır sene boyunca yasadıklarını yazmıs ve cokkkk etkılendımmm sonunda 7. De mutlu sona kavusmus umudunu kaybetmemıs duygularını yazarak bosaltmıs ıstersen bı oku bana cok ıyı geldı umut oldu banada cunku sans eserı gordum yazdıklarını bı ısaret gıbı grldı karsıma.. Tpbebek bolumunde canımın cogu kaldı sızde dıye...
evet canım kesinlikle haklısın.3 kere kürtaj oldum ve hala rahmim kendini topralayamadı.tekrar istiyorum ama 2 aydır doktor kontolündeyim.ama umut etmekten ve dua etmekten başka çaremiz yok.
aslında tam pıhtılaşmada yok.en son hatırlarsan iğne kullanmıştım adetim geçmeden ama olmadı ve bebeğim sağlamdı ve kızdı.çok kötü oldum o raporu görünce.doktor açıklanamayan bölümdesin diyor.sen naptın devam mı serkan beye?
Canım yazına sonuna kadar katılıyorumm bir tane bile dusuk yasamayan GERCEK ANLAMDA NE YASADIGINI ANLAMAZ yada aynı sey kurtaj ıcınde gecerli!!! Gecen hafta 4. Kurtajını yasamak zorunda kalan bırı olarak konusuyorum ınsanlar geldı gectı gozuyle bakıyorlar acıma ok 6 haftalarda dusuk yasıyorum ama acının buyugu kucugu olmaz bıde ustune ustelıkmbunu 5 kez yasadıysan(( clexane vurulmama rahmen ve ılkkez denemıstım umıtlıydımm ama olmadı demın forumda gezerken bı arkadasın yazısını okudum tummmm gecmıstekı yazılarını tek tekk okudum. Bır sene boyunca yasadıklarını yazmıs ve cokkkk etkılendımmm sonunda 7. De mutlu sona kavusmus umudunu kaybetmemıs duygularını yazarak bosaltmıs ıstersen bı oku bana cok ıyı geldı umut oldu banada cunku sans eserı gordum yazdıklarını bı ısaret gıbı grldı karsıma.. Tpbebek bolumunde canımın cogu kaldı sızde dıye...
evet canım onda devam edeceğim gebelik olursa yalnız benimde bir gende sorun var çok önemli bişey değil normalde ama bunda varsa başka araştırılamayan yüzlerce gendede olabileceğini söyledi başka bi sorun yok rahim filmine şu aşamada gerek olmadığını söyledi gittiğim 2 doktorda.şuan sadece bol miktarda b vitamini ve folik kullanıyorum.istanbulda fertijin diye bi merkezde seval hanım lenfosit aşısı yapıyormuş bazen diyorun acaba onumu denesem ne yapsam çaresizlik çok kötü.ciddi bi sorun olsa çözümü bu desek amenna ama yok deliricem bende korku içindeyim.ya buda olmazsa diye hep panik.ALLAH şu mübarek günlerde yüzümüze baksın canım üzme sende kendini denemekten başka çare yok internette okudum doktor bir bayan 8 düşük yapmış 9.da doğurmuş sonra tekrar 2 düşük ve 12.de ona kardeş yapmış yanlış hatırlamıyorsam oda iğne kullanmış.19 tane düşük yapıp doğuranı bile okudum.birinde olacak öyle düşün canım sen namık beyemi gidiyorsun memnunmusun doktorundan cnm bide sen rahim filmi çekildinmi
yasadıklarını hissettiklerini hepimız çok iyi anlıyoruz her seferinde yıklılıp tekrar denemeye devam eder çareler arar doktor arayışına girerdim en iyi doktorlarada gittim hepsinin söylediği sağlam bulana kadar deneyeceksiniz ne kadar kolaydı onlar için ama her kürtajdan sonra toparlanıp tekrar devam ettim en sonunda rabbim 5.de nasip etti ilk zamanlar biraz zor geçer ama sonra toparlanıyosun bende hiç 7.haftları görememiştim en son 4. hamileliğimde 7. haftayı geçince ve ilk sefer kalp atışı duyunca rahatlamıştım ama oda 7.3 te sonlandı şükürler olsun kı raabime su an evladım yanımda inşallah sende bu duyguyu tadacaksın umutsuz olma denemeye devam rahım filmi histereskopi yaptırabilirsin rahımle ilgili bi problem varmı diye b vitamını sürekli kullan balık yağı kanı sulandırır aklıma gelenler bunlar
seval hanıma bende gittim lenfosit asısınıda oldum maalesef bende fayda etmedi ama faydasını görende bi çok insan var
evet canım onda devam edeceğim gebelik olursa yalnız benimde bir gende sorun var çok önemli bişey değil normalde ama bunda varsa başka araştırılamayan yüzlerce gendede olabileceğini söyledi başka bi sorun yok rahim filmine şu aşamada gerek olmadığını söyledi gittiğim 2 doktorda.şuan sadece bol miktarda b vitamini ve folik kullanıyorum.istanbulda fertijin diye bi merkezde seval hanım lenfosit aşısı yapıyormuş bazen diyorun acaba onumu denesem ne yapsam çaresizlik çok kötü.ciddi bi sorun olsa çözümü bu desek amenna ama yok deliricem bende korku içindeyim.ya buda olmazsa diye hep panik.ALLAH şu mübarek günlerde yüzümüze baksın canım üzme sende kendini denemekten başka çare yok internette okudum doktor bir bayan 8 düşük yapmış 9.da doğurmuş sonra tekrar 2 düşük ve 12.de ona kardeş yapmış yanlış hatırlamıyorsam oda iğne kullanmış.19 tane düşük yapıp doğuranı bile okudum.birinde olacak öyle düşün canım sen namık beyemi gidiyorsun memnunmusun doktorundan cnm bide sen rahim filmi çekildinmi
Doa, ben de 2014 subat annelerindeydim((
bahsettigin kisi 7. ayda ne yapmis da bebegine kavusmus acaba?
aslında tam pıhtılaşmada yok.en son hatırlarsan iğne kullanmıştım adetim geçmeden ama olmadı ve bebeğim sağlamdı ve kızdı.çok kötü oldum o raporu görünce.doktor açıklanamayan bölümdesin diyor.sen naptın devam mı serkan beye?
Bendede bı tane homozıgot mutant var banada folık asıt cosraspın ıcceksın denmıstı bı sene once folbıol kullanıyorum zaten ıkı senedır ama son bı kac aydır folıdoc verdı seval hanım ıcınde b12 de varmıs daha cok memnunum .. Suan bende genetık sonuclarımı beklıyorum sonuca gore ya pgt yada seval hanım lenfosıt asısı detaylı arastırdım bu konuyu kafama yattı onemlı olan rapordan ne cıkcak genetıkler temızzse gerıye bagısıklık sıstemımın esımın kromozomlarını kabul etmıyo kalıyor o teshıs konursa hemen sevsl hanım sadece o pıyomus ne kadar bazı proflar bıle onay vermesee deneyenler var sonuc alanda var ya bendede sonuc olumlu olursaa umıdı bıle yeter:))) goruselım senınlede bu lınkteyım bu aralar arkadasım ... Ayrıca sunuda eklıyım genetıkcı herseyın temız oldugunu ve kendım gebe kaldıgımı duyunca asılamaya bıle gerek yokmus sende dedı ama ıste daha kısa surelı hemen negatıf pozıtıf cıkıyor ya az streslı gelıyo bana normal ol bekelemelı tuttumu tutmadı ayaklar havaya :)))))
Eger herseyTEMIZ CIKARSA BEBEKTE BIZDE SADECE BI TANE HOMOZIGOT OLAN VAR BNDE ONDA DOZ ARTISINA GIDIELBILIR DEMISTI GECEN HAFTA MESELA GUNDE BI TANE FOLIKASIT DEGILDE 2 tane yada clexane gunde bı tane degılde gunde ıkıı tane yada 0,4 degılde 0,6 bunlardan bahsettı ve b12 nın onemınıde ekledı bakalım cok ısterım sadece ılac artımıla hallolcak bı SONUC CIKSIN ..
daisy peki sen histeroskopi falan oldu mu? rahimde yapisiklik, perde vs. tespiti icin?
yasadıklarını hissettiklerini hepimız çok iyi anlıyoruz her seferinde yıklılıp tekrar denemeye devam eder çareler arar doktor arayışına girerdim en iyi doktorlarada gittim hepsinin söylediği sağlam bulana kadar deneyeceksiniz ne kadar kolaydı onlar için ama her kürtajdan sonra toparlanıp tekrar devam ettim en sonunda rabbim 5.de nasip etti ilk zamanlar biraz zor geçer ama sonra toparlanıyosun bende hiç 7.haftları görememiştim en son 4. hamileliğimde 7. haftayı geçince ve ilk sefer kalp atışı duyunca rahatlamıştım ama oda 7.3 te sonlandı şükürler olsun kı raabime su an evladım yanımda inşallah sende bu duyguyu tadacaksın umutsuz olma denemeye devam rahım filmi histereskopi yaptırabilirsin rahımle ilgili bi problem varmı diye b vitamını sürekli kullan balık yağı kanı sulandırır aklıma gelenler bunlar
seval hanıma bende gittim lenfosit asısınıda oldum maalesef bende fayda etmedi ama faydasını görende bi çok insan var
Bendede tam pıhtılasma yok folıkasıt bebeaspırını ve b12 kullanmam gerektıgını bılıyorum ıgneden cok umıtlıydımmmm herseyı aldım bıde progestareronda aldım ıgnede oldum gunde bı tane 0,4 ama olmadı cok merak edıyorum neyı eksık yapıyoruz ... Hısterkopı bende olmadım seval hanım bıo kalmıs sızde bıde genetıklerınız demıstı kac ay once dedıgı cıktı yıne kayıp ve bu sefer genetıklere sıra geldı ... Dktor degıse degısee anlıyorum hangı doktorun ıyı oldugunu guya profa gıtttık bı sene sorduk ne kaldı ne bakalım dıyee genetıklere baktırın dememıstı nıye gerek duymadı hala bılmıyorum ...suan nasıl bı yon cızceksın arkadasım?? Burası guncel sanırım takıp etcem sızlerı
CNM BEN 2 DÜŞÜK YAPTIM mhtrf 677 heterezigot benim ama doktor kesin sorun bu diyemem dedi ama başka hiç bir sebep yok birtek bende rahim filmine gerk yok dedi doktor bi onu çektirmedim gittiğim doktor ümitli konuştu ama ben o kadar korkuyorumki hiç çocuğum yok daha ve üzülüyorum hep böyle olur diye korkuyorum.B vitamini çok önemliymiş folik asitte tabiki ben b vitamini ve folidoc kullanıyorum aspirin vermedi ramazandan sonra başlayacağım inşallah ALLAH yardımcımız olsun..senin kaç düşük var ama eğer iğneye rağmen düştüyse bebeğin kromozomlarında sorun olabilir.yada sende veya eşinde..bebeği genetiğe gönderdinizmi o iğneye rağmen düşen bebği yani.
namık beyden çok memnun kalmadım hem bana çok uzak.adetim gelmiyordu kürtajdan sonra en son 1 ilaç verdi o da işe yaramadı sonra başka bir doktora gittim o ilaçla adetin gelmezdi dedi ve ilacı verir vermez 4gün sonra adetim geldi.rahim filmine gerek duymadılar zaten çektiresimde yok.korkularım benimde var işin ilginç tarafı doktorum bio enerji biliyor ve o dedi sakat olmasında korkuyorsun o yüzden vucudun engelliyor dedi.o yüzden korkularımdan uzak kalmaya çalışıyorum.tatildeyim ramazanda başladı bol bol kuran okuyorum aklımı başka şeylerle meşgul ediyorum ve yatarken hayal kurarak bilinçaltıma msj veriyorum.elimden gelen bu:)
Daisy senin doktorun ne güzel bir adammış, ilk defa böyle yaklaşan bir doktor gördüm hemde bio enerji de biliyormuş, bana doktorun hangi hast caıştığini yazar misin, sanırım izmir de di mi? Ismi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?