Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok sağol canım.. ben izmide yaşamıyorum arasira gelirim izmire, bu aralar yine gelicem, vaktim olursa ışık hamıma giderim inşallah, benim 5 tane kabım var, şuan ıspartada fakültede cok iyi bir doktor var ona görünüyorum, benim kromozom sonucum temiz cikti, eşimin test sonuçlarını bekliyoruz..bide izmirde buca egepol hastanesinde bir doktor varmış bana onu cok övdüler adı gökhan miydi neydi hatirlayamadim, onu hic duydun mu, bu gittigimde ona gidecegim bide??

duydum canım egepole gidiyordum bende buca da değil üçyolda.nezahat hanıma ama en son sana yapabilcek bişeyim yok dedi.çok iyidi o da.ışık hanıma randevu almadan giremezsin önceden al istersen.bizde de problem yok ama vakit saat gelmedi demek ki:)

evet üçyol da doğru..gidecegim tarih tam belli olsun randevumu alırım inşallah..bakalım bende eşimin sonuclarını bekliyorum, Rabbim sana da inşallah sağlıklı evlatlar verir, evet zamanı gelmemiş demek ki, Allah beklerken tevekkülü ve sabri nasip etsin..yaşayan bilir ..bu derdi olan tüm kadınlara sabır versin Rabbim ve çözüm yolları...

canim beim daha dusugum bile gerceklesmedi..doktor dogal yoldan dusurmemi istedi...yavas yavas lekelenmelerim basladi, bikac gun icinde gercek dusuk baslarmis boyle durumlarda okuduklarimdan anladigim kadariyla...
ben simdi yurtdisindayim...bir ay sonra Turkiye'ye gelecegim genetik ve kan tahlilleri icin...yalniz esim subatta gelebilecek, onun testleri o zaman yaptirabilecegiz ancak ( once ben bi yaptiracagim, ben de bisey cikmazsa o da yaptiracak...
bu arada neden histeroskopi olmadin acaba? rahimdeki anormallikler de dusuge sebep olabiliyormus ve tanisi sadece histeroskopi ile konuluyormus sanirim...ben de kan pihtilasmasi ciksa dahi yine de histeroskopi olsam mi acaba diyorum...malum, kurtajlarimiz var...kafam cok karisik...

allah yardımcın olsun inşallah kolay bir düşük olur -bunu yazmakta ne acı-..rahim filmine doktorun karar verir canım eğer pıhtılaşma cıkarsa rahmi filmi çekmezler, sebep bu diye direk iğneye başlarlar..hakkında hayırlısı olsun..Allah kolaylık versin...

Canim bende hamileligimi bu sayfada gecirdim surekli yattigim icin burda arkadaslar la dertlesir birbirumize umut verirdik 5 ay hep yattim doktor harici disari cikmadim 5 aydan sonra kisa mesafeli yerlere ama hic yurumedim hep arabayla ciktim hamilelik oncesi kan sulandirici igne ve aspirine basladim hamile kaldiktan sonra 200 luk progestan dogum yapana kafar kullandim aspirini gece igneyi gunduz yaptim balik yagi hapi b vitamini kullandim ve en onemlisi hic stres yapmamak tabi bu pek mumkun olmasada her stres yaptigimda dojtora gittim bebegim benimlemi diye 7.haftayi atlatana kafar cok stres yaptim sukurler olsun ki rabbim bu sefer evladimi bize bagisladi darisi sizlerin badina insallah sormak istediklerinizi ozelden de sirabilirsiniz bazen burada yazilanlari kacirabiliyorum

o ne aşısı ben bilmiyorum?

Lenfosit asisi esinden kan ali lenfostleri ayristiriyolar 1 saat kan hazirlaniyo ve sana enjektw ediliyo vucut esinin spermini yabanci bi madde olarak gorup bebegi atmaya calisitomus onun icin yapiliyo seval tasdemir diye yaz daha ayrintili okursun canim ben 3 sefer yaptirdim hamilelik oncesi hamile kalincada 2 sefet yapiliyo

anladım canım biraz araştırdım sanırım benim sorunum o değil.ilk hamileğimde 13.haftaya kadar devam etti doktorlar aldı.eğer bağışıkla alakalı olsaydı sanırım o devam etmezdi.sağolasın.

anladım canım biraz araştırdım sanırım benim sorunum o değil.ilk hamileğimde 13.haftaya kadar devam etti doktorlar aldı.eğer bağışıkla alakalı olsaydı sanırım o devam etmezdi.sağolasın.

sebep olarak ne gösterdiler,peki bebeğin kromozom araştırmasını yaptılar mı canım??

hay Allah razi olsun, boyle mesajlari okudukca guvenim geri geliyor...

Bu topiğe daha önce de yazmıştım.Benim de 4 tane düşüğümvar.şu anda 16 haftalık hamileyim.Mutasyonum mthfr 1298 heterozigotum.Şu anda coraspin ve clexan 0,4 kullanıyorum.Geçen hafta dr'uma bu kullandığım kan sulandırıcılar yeterli mi geliyor yoksa fazla mı diye tahlil yapaılm dedim.O da gerek yok zaten yanlış sonuç verir felan gibi birşeyler söyledi bana.Tabi ben tatmin olmadım.tanıdık bir dr'a gidip pıhtılaşma testlerimi yaptırdım.Testler normal çıktı hepsi referans değerler aralığında.Yalnız bunu bir de hemetolog değerlendirsin dedim.Belki hamilelikte daha farklı istenir diye.Dün bir hemetoloğa gittim.Yalnız hemetolog beni hiç dinlemedi.Bu testlerle buna bakılmaz.buna bakılacak test yok zaten.Senin cleksan kullanmana da gerek yok zaten.Senin düşüklerinin (kürtajlarının) bununla ilgisi yok.Pıhtılaşma ile ilgili düşükler 3.aydan sonra çıkar gibi saçma sapan şeyler söyledi bana ve bana gelmene gerek yok deyip çok moralimi bozdu benim.
Benim sorum bu konuda fikri olan varsa beni aydınlatabilir mi? Burada herkes kan sulandırıcı kullanıyor.Dr'larınız herhangi bir test yapıyor mu?Bu testleri hangi dr değerlendiriyor?kafam çok karışık.Ben ufak bir ilde oturuyorum.Dr'lara bilgileri yetersiz bence ama kendimi de ifade edemiyorum.

merhaba esterya tecrübeli ve doğumu gerçekleştirmiş birini görünce çok sevindim bende 9+3 bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ünv hastanesinde doktor tahlil istedi pıhtılaşma sorunun var dedi ama benim kafama takılan bişey var inşallah cevaplarsın canım anti kardiyolipin ıgg negatif anti kardiyolipin ıgm pozitif sadece onun üstünde durdu test sonuçlarında ve buna göre coraspin+folbiol hamilelik düşününce bir ay önce pozitifi görüncede hemen igne dedi ama iğne ne olduğunu sölemedi dozunuda.sorumsa şu burda hep okuyorum heterezigot homozigot vs teşhisler öyle bana bakılan testen sanada bakıldımı yoksa ben başka bi grubamı giriyorum çok kafam karıştı ya bu arada ilk sayfadaki listede biri var anti kardiyolipin ıgm diyor ama sürekli 30 haftalık gebe görünüyor o kızçeden haberin varmı doğurdu mu acaba bana umut olsun ((

Aynenn bende hep 6. Hftalarda oldugu icin bi atlatamıyorum sende lenfosit denemis biri olarak oneriyormusun ??? Suan beklemedeyim 24 temmuzda genetikler cıkcak 3 hafta suruyomus ama bızımkılerde mı uc hafta bılemıyorum eger kromozomlar temız cıkarsa gerıye sanırım BAGISIKLIK SISTEMININ FETUSU DISARI ATMASI KALIYOR....

Arkadasların yazdıgını okudum lenfositle beraber tup denemisler senin nasıl oldu?? Bide arkadasımmm ben cok erken ogrendım 2 haftalık felandı hemen clexane basladıgım halde 0,4 gunde bı tane aksamları!!!! Ayrıca gunduz bebe aspırını vajınal 200 luk sabah aksam progestan ve folıdoc ıctım ... Gunduz ıgneyle aksam ıgne vurulma arasında fark varmıdır??
Sastım kaldım bu ıse ben ((((((((( ekstra takvıyeler almısın belkıde benımdemı ıhtıyacım var genetıkcııı demıstı belkıde sadece dozaj artısı yeter demıstıııı

Trombofılı testlerını kadın dogumcu degerlendırıyor ayrıca genetıkcıyede gostermıstım ben ... Mutasyon 1298 homozıgottu. ... Bıtane profa gostermıstım gerek yok hafıf demıstı coraspın yeter demıstı !! Ama ondan sonra ıkı kadın dogumcu gosterdım ıkısıde deneyımlı arastırmıstım ve ıkısının dedıgı aynı seyler HERNE KADAR TESTLER TEMIZ CIKSADA HAFIF GOZUKSEDE KLINIK OLARAK VERIYORUM DEMISLERDI GARANTI OLSUN DIYE ... Ben kullanmak ıstıyorum ılkkez kullandım 0,4 luk belkı dozaj ayarlancak tekrar bakalım genetıksonuclarımı beklemedeyım.. Moralını bozma bence ıyı baska bı doktor arastır kuskun varsa doktorunla ılgılı yada uslupta onemlı ben sogurum hemen .. Gecmıs olsun sanada

::::::::Bucu ::::::
En buyuk ıp ucu nedır bu bagısıklık sıstemıyle ılgılı????? Yanı demek ıstedıgım benımkı acık ne net mı hepsının 6. Hftada olması yada kalp atısı bıle olmamması erkenden kaybetmemm tamm adapte olacakken vucuduma ... Kan pompalamaya baslayacakken kalbı atıcakken ... Seval hanım cok tatlı bı kadın bır kere gıttık bıze genetık yaptırmamız gerektıgını bısey cıkmazsa lenfosıtı tavsıye etmıstı aylar once ve hıstereskopı bukadar onun dısında sorun yok sızde dıye ayrılmıstık ( ogrendım eskı sayfalardan asının tekı 300 dolarmıs... Ası yapılırken acaba devam edılırmı bebek calısmalarına ayda bı tane ama yasak varmı denemeyın dıye ... Cok mu soru sordum ne

canım benım bende senın gibi aynı mutasyonu taşıyorum heterazigot 3 düşüğüm var mesela herkese coraspirin vermıyorlar çünkü coraspirin iğneden daha cok sulandırıyor ama genelde heterozigpt mutasyonunda olanlara coraspirin ve clexan 0.4 veriliyorlar bende suan coraspirin içiyorum hamiş kalıncada clexan 0,4 kullanacağım iğnenin etkisi 12 saat sürüyor ama coraspirin etkisi daha uzun 2-3 gün ama düzenli aynı saatde al ve kafana hiç birsey tkma rabbım sağlıkla kucağına versın bebişini

merhaba,ben de 2 düşük yaptım.bende de mtfhr heterozigot var
clexane 4 lük ve aspirin kullanıyorum
doktorum sana iğne gerek yok aslında ama yinede bu defa böyle deneyelim dedi.
hematoloğa hiç gitmedim bence çok da kafanı karıştırma bu konuda
sonuçta bi defa test yapıldı pıhtılaşmaya yatkınlığımız var.ben iğneyi bırakmayı düşünmüyorum
bi tüp bebek doktoruna görünüyorum o da ısrarla aynı şeyi söyledi düşüğün ondan olsa bebeğin kalbi dururdu senin pıhtıdan değil dedi,kullanma iğne dedi.
ama ben kullanıcam
iğne dozunu kiloya göre verdiklerini duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…