namık beyden çok memnun kalmadım hem bana çok uzak.adetim gelmiyordu kürtajdan sonra en son 1 ilaç verdi o da işe yaramadı sonra başka bir doktora gittim o ilaçla adetin gelmezdi dedi ve ilacı verir vermez 4gün sonra adetim geldi.rahim filmine gerek duymadılar zaten çektiresimde yok.korkularım benimde var işin ilginç tarafı doktorum bio enerji biliyor ve o dedi sakat olmasında korkuyorsun o yüzden vucudun engelliyor dedi.o yüzden korkularımdan uzak kalmaya çalışıyorum.tatildeyim ramazanda başladı bol bol kuran okuyorum aklımı başka şeylerle meşgul ediyorum ve yatarken hayal kurarak bilinçaltıma msj veriyorum.elimden gelen bu:)[/QUOTEbence rahim filmide çekilebilirsin rahimdekii küçük perde septum gibi şeylerde çoğu zaman sebep olabiliyor.doktorunun adı ne canım merak ettim.bencede pozitif olmalıyız aslında sonuçta negatif olunca bişey değişmiyo ama pozitif olup katkıda bulunabiliriz ama çok zor işte bunu yapmak..durup dururken gözlerim doluyor boğazıma bişey takılıyor.şu sıralar hep melankoliğim.ama aslında motive etmemiz lazım iyi bi şekilde..bak arama motoruna esranın gebelik günlüğü diye yaz hafta hafta yaşadıklarını yazan bi gebe 4 tane düşük yapmış 5.si iyi gidiyor oku bak hikayesini canım iyi geliyor.ama doktorunun adını yaz olurmu merak ettim
gaziemir şifa ışık hanım.inanılmaz hastası var.şuan baska doktor düşünmüyorum.çok gezdim yeter artık.şifa vercek olan Alllah.sen nereye gidiosun?ben serkan beyi de beğiniyorum ama sürekli kontroldeyim parası fazla.
çok sağol canım.. ben izmide yaşamıyorum arasira gelirim izmire, bu aralar yine gelicem, vaktim olursa ışık hamıma giderim inşallah, benim 5 tane kabım var, şuan ıspartada fakültede cok iyi bir doktor var ona görünüyorum, benim kromozom sonucum temiz cikti, eşimin test sonuçlarını bekliyoruz..bide izmirde buca egepol hastanesinde bir doktor varmış bana onu cok övdüler adı gökhan miydi neydi hatirlayamadim, onu hic duydun mu, bu gittigimde ona gidecegim bide??
duydum canım egepole gidiyordum bende buca da değil üçyolda.nezahat hanıma ama en son sana yapabilcek bişeyim yok dedi.çok iyidi o da.ışık hanıma randevu almadan giremezsin önceden al istersen.bizde de problem yok ama vakit saat gelmedi demek ki:)
evet okudum blogu gerçekten etkileyici.namık beyden çok memnun kalmadım hem bana çok uzak.adetim gelmiyordu kürtajdan sonra en son 1 ilaç verdi o da işe yaramadı sonra başka bir doktora gittim o ilaçla adetin gelmezdi dedi ve ilacı verir vermez 4gün sonra adetim geldi.rahim filmine gerek duymadılar zaten çektiresimde yok.korkularım benimde var işin ilginç tarafı doktorum bio enerji biliyor ve o dedi sakat olmasında korkuyorsun o yüzden vucudun engelliyor dedi.o yüzden korkularımdan uzak kalmaya çalışıyorum.tatildeyim ramazanda başladı bol bol kuran okuyorum aklımı başka şeylerle meşgul ediyorum ve yatarken hayal kurarak bilinçaltıma msj veriyorum.elimden gelen bu:)[/QUOTEbence rahim filmide çekilebilirsin rahimdekii küçük perde septum gibi şeylerde çoğu zaman sebep olabiliyor.doktorunun adı ne canım merak ettim.bencede pozitif olmalıyız aslında sonuçta negatif olunca bişey değişmiyo ama pozitif olup katkıda bulunabiliriz ama çok zor işte bunu yapmak..durup dururken gözlerim doluyor boğazıma bişey takılıyor.şu sıralar hep melankoliğim.ama aslında motive etmemiz lazım iyi bi şekilde..bak arama motoruna esranın gebelik günlüğü diye yaz hafta hafta yaşadıklarını yazan bi gebe 4 tane düşük yapmış 5.si iyi gidiyor oku bak hikayesini canım iyi geliyor.ama doktorunun adını yaz olurmu merak ettim
Sanada cok gecmıss olsun .. Ay degil canım 7. Denemesi olumsuz olmus sanırım eksık yazdım anlatırken...
8. De sevalsl hanıma lenfosıt + tup yaptırmıs 8. De bebegını kucagına almıs arkadas
Sen dusunuyormusun lenfosıtı yada sorun ne cıktı genetıkle ılgılı bısey var mı?? Ben suan genetık sonuclarını beklıyorum ona gore hangı yol kaldıysa denemedık onu denıyecez
canim beim daha dusugum bile gerceklesmedi..doktor dogal yoldan dusurmemi istedi...yavas yavas lekelenmelerim basladi, bikac gun icinde gercek dusuk baslarmis boyle durumlarda okuduklarimdan anladigim kadariyla...
ben simdi yurtdisindayim...bir ay sonra Turkiye'ye gelecegim genetik ve kan tahlilleri icin...yalniz esim subatta gelebilecek, onun testleri o zaman yaptirabilecegiz ancak( once ben bi yaptiracagim, ben de bisey cikmazsa o da yaptiracak...
bu arada neden histeroskopi olmadin acaba? rahimdeki anormallikler de dusuge sebep olabiliyormus ve tanisi sadece histeroskopi ile konuluyormus sanirim...ben de kan pihtilasmasi ciksa dahi yine de histeroskopi olsam mi acaba diyorum...malum, kurtajlarimiz var...kafam cok karisik...
Alah omur boyu saglık versin bebisinee hersey nasip kısmet ama merak ediyorum bebisin hangi tedaviyle geldi kan sulandırıcımı kullandın yoksa nasıl astın o rısklı haftanı cok merak ediyorum benimde hep 6 ... Haftayı doldurunca bıseyler oluyor gıdıyor kalp atısını bıle duyamadık bu arada daha once herseyı yaptık hıc bısey cıkmadı histereskopi kaldı sadece ama suan genetiklerimizi bekliyoruz bakalım ne dıcek genetık doktoru opgt onerırse ona devam ama genetikler temiz cıkarsa sanırım geriye LENFOSIT ASISI KALIYOR ONUDA GORUSMUSTUK SEVAL HANIMLA SUAN INANKI HERYOLU DENERIM TANITLANMIS BISEY OLMASADA ...
Eger bu lınkı takıp edıyorsan sureklı cok sevınırım yol gosterıcı yada akıl verme konusunda benden deneyımlı olanlarla konusmaya cok ıhtıyacım oluyo bazen sıkısıp kalıyorum sımdı napcaz dıye esımle kara kara dusunuyoruz
o ne aşısı ben bilmiyorum?
anladım canım biraz araştırdım sanırım benim sorunum o değil.ilk hamileğimde 13.haftaya kadar devam etti doktorlar aldı.eğer bağışıkla alakalı olsaydı sanırım o devam etmezdi.sağolasın.
Canim bende hamileligimi bu sayfada gecirdim surekli yattigim icin burda arkadaslar la dertlesir birbirumize umut verirdik 5 ay hep yattim doktor harici disari cikmadim 5 aydan sonra kisa mesafeli yerlere ama hic yurumedim hep arabayla ciktim hamilelik oncesi kan sulandirici igne ve aspirine basladim hamile kaldiktan sonra 200 luk progestan dogum yapana kafar kullandim aspirini gece igneyi gunduz yaptim balik yagi hapi b vitamini kullandim ve en onemlisi hic stres yapmamak tabi bu pek mumkun olmasada her stres yaptigimda dojtora gittim bebegim benimlemi diye 7.haftayi atlatana kafar cok stres yaptim sukurler olsun ki rabbim bu sefer evladimi bize bagisladi darisi sizlerin badina insallah sormak istediklerinizi ozelden de sirabilirsiniz bazen burada yazilanlari kacirabiliyorum
canım ben hamileliğimd 22 kg aldım ama dr cleaxane dozunu hiç değiştirmedi hep 0,4 kullandım açıkçası tam bilmiyorum sorunun cevabını, Şu andaki hamileliğimde de cleaxane 0,4 ile başladım ve devam ediyorum
Canim bende hamileligimi bu sayfada gecirdim surekli yattigim icin burda arkadaslar la dertlesir birbirumize umut verirdik 5 ay hep yattim doktor harici disari cikmadim 5 aydan sonra kisa mesafeli yerlere ama hic yurumedim hep arabayla ciktim hamilelik oncesi kan sulandirici igne ve aspirine basladim hamile kaldiktan sonra 200 luk progestan dogum yapana kafar kullandim aspirini gece igneyi gunduz yaptim balik yagi hapi b vitamini kullandim ve en onemlisi hic stres yapmamak tabi bu pek mumkun olmasada her stres yaptigimda dojtora gittim bebegim benimlemi diye 7.haftayi atlatana kafar cok stres yaptim sukurler olsun ki rabbim bu sefer evladimi bize bagisladi darisi sizlerin badina insallah sormak istediklerinizi ozelden de sirabilirsiniz bazen burada yazilanlari kacirabiliyorum
Bu topiğe daha önce de yazmıştım.Benim de 4 tane düşüğümvar.şu anda 16 haftalık hamileyim.Mutasyonum mthfr 1298 heterozigotum.Şu anda coraspin ve clexan 0,4 kullanıyorum.Geçen hafta dr'uma bu kullandığım kan sulandırıcılar yeterli mi geliyor yoksa fazla mı diye tahlil yapaılm dedim.O da gerek yok zaten yanlış sonuç verir felan gibi birşeyler söyledi bana.Tabi ben tatmin olmadım.tanıdık bir dr'a gidip pıhtılaşma testlerimi yaptırdım.Testler normal çıktı hepsi referans değerler aralığında.Yalnız bunu bir de hemetolog değerlendirsin dedim.Belki hamilelikte daha farklı istenir diye.Dün bir hemetoloğa gittim.Yalnız hemetolog beni hiç dinlemedi.Bu testlerle buna bakılmaz.buna bakılacak test yok zaten.Senin cleksan kullanmana da gerek yok zaten.Senin düşüklerinin (kürtajlarının) bununla ilgisi yok.Pıhtılaşma ile ilgili düşükler 3.aydan sonra çıkar gibi saçma sapan şeyler söyledi bana ve bana gelmene gerek yok deyip çok moralimi bozdu benim.
Benim sorum bu konuda fikri olan varsa beni aydınlatabilir mi? Burada herkes kan sulandırıcı kullanıyor.Dr'larınız herhangi bir test yapıyor mu?Bu testleri hangi dr değerlendiriyor?kafam çok karışık.Ben ufak bir ilde oturuyorum.Dr'lara bilgileri yetersiz bence ama kendimi de ifade edemiyorum.
Lenfosit asisi esinden kan ali lenfostleri ayristiriyolar 1 saat kan hazirlaniyo ve sana enjektw ediliyo vucut esinin spermini yabanci bi madde olarak gorup bebegi atmaya calisitomus onun icin yapiliyo seval tasdemir diye yaz daha ayrintili okursun canim ben 3 sefer yaptirdim hamilelik oncesi hamile kalincada 2 sefet yapiliyo
Bu topiğe daha önce de yazmıştım.Benim de 4 tane düşüğümvar.şu anda 16 haftalık hamileyim.Mutasyonum mthfr 1298 heterozigotum.Şu anda coraspin ve clexan 0,4 kullanıyorum.Geçen hafta dr'uma bu kullandığım kan sulandırıcılar yeterli mi geliyor yoksa fazla mı diye tahlil yapaılm dedim.O da gerek yok zaten yanlış sonuç verir felan gibi birşeyler söyledi bana.Tabi ben tatmin olmadım.tanıdık bir dr'a gidip pıhtılaşma testlerimi yaptırdım.Testler normal çıktı hepsi referans değerler aralığında.Yalnız bunu bir de hemetolog değerlendirsin dedim.Belki hamilelikte daha farklı istenir diye.Dün bir hemetoloğa gittim.Yalnız hemetolog beni hiç dinlemedi.Bu testlerle buna bakılmaz.buna bakılacak test yok zaten.Senin cleksan kullanmana da gerek yok zaten.Senin düşüklerinin (kürtajlarının) bununla ilgisi yok.Pıhtılaşma ile ilgili düşükler 3.aydan sonra çıkar gibi saçma sapan şeyler söyledi bana ve bana gelmene gerek yok deyip çok moralimi bozdu benim.
Benim sorum bu konuda fikri olan varsa beni aydınlatabilir mi? Burada herkes kan sulandırıcı kullanıyor.Dr'larınız herhangi bir test yapıyor mu?Bu testleri hangi dr değerlendiriyor?kafam çok karışık.Ben ufak bir ilde oturuyorum.Dr'lara bilgileri yetersiz bence ama kendimi de ifade edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?