Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım hamileyken yapılan pıhtılaşma testleri evet yalnış sonuc veriyor, çünkü protein s hamileyken zaten düşüyor, şimdi iğneyi bıraksan değer daha da düşebilir Allah esirgesin pıhtılaşmaya sebep olur, yani hamilelikte protein s değerin iğne sayesinde mi normal yoksa zaten normal mi bilinmesi çok zor, hemotolog doktoruna çok sinir oldum..böyle vicdansızca yorum yapıyorlar tamam belki haklılar ama uslüpları hiç hoş değil..bizler zaten korkuyla yaşıyoruz hamileliğmizi..seni en iyi yönlendirecek olan fakülte de bir doçent olur, küçük ilde yaşıyorum demişsin, bende küçük bir ilde yaşıyorum ve fakülte için ıspartaya -şehir dışı- gidiyorum , eğer seninde imkanın varsa bir kere olsun bir fakülteye götür sonuçları ,ordaki kadın doğum doçent ya da prof.lar çok tecrübeli oluyor, seni yönlendirirler.benim de 5 kaybım var..Allah bu mübarek günlerin niyetine snein şuan ki bebeğine sağlıklı bir ömür versin önce Allah'a emanet..

arkadaşlar ben de 6.5 aylık hamileyim izmirde özel bi hastanede kontrollere gidiyorum fakat doğum yaklaşınca doğumu üniversite hastanesinde mi yoksa özelde mi yapsam kararsız kalıyorum.sizler naptınız birde ben 0.6 clexane kulllanıyorum her ay kan pıhtılaşma testi falan yaptırıyor musunuz?

maşşalh Allah hayırlısıyla sağlıkla doğumun nasip etsin inşallah..her ay pıhtılaşma testi yapılmasına gerek yok zaten o değer değişmez, kan sulandırıcı iğne zaten durumu dengeliyor Allahın izniyle..eğer özeldeki doktoruna güveniyorsan hiç bırakma derim..ama tabiki fakülteddekiler daha tecrübeli ama zor sıkıntılı bir durumun yoksa kendi doktorundan vazgeçme ve tabiki özelin teknik imkanlarına güveniyorsan..Allah kolay bir doğum nasip etsin

teşekkür ederim doktorum şuan için bi sıkıntı yok dedi ama

SLM arkadaşlar ben tüp bebek aşamasındayım bugün biricik 1 tane altın yumurtam alındı bunada şükür yanlız doktorum bana TROMBOFİLİ PANELİ 3 TEST VERMİŞTİ ONLARDA BUGÜN ÇIKTI BENİM SONUÇLARIM ŞÖYLE

FAKTÖR V LEİDEN ANALİZİ ............ NORMAL
PROTROMBİN GENETİK ANALİZİ .......NORMAL
MTHFR_C677T MUT.ANALİZİ ...........HETEROZİGOT 677CT

BU NE ANAMA GELİYOR BİLEN VARMI ACABA DOKTORUM BUGÜN YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİNDEN SONRA YAZDIĞI İLAÇLARIN İÇERİSİNDE KORASPRİNDE YAZMIŞ.Eğer inşallah sıkıntı olmazda yumutam döllenirse transferden zamanı koraspirine başlıyacağım.
ANLADIĞIM KADARIYLA DAMAR TIKAN TIKANIKLIĞIMI BİR BİLEN AÇIKLAYA BİLİRMİ ACABA .

canım bu testleri bende yaptırdım senin pıhtılaşma sorunun var, coraspirini düzenli iç, o senin kanını sulandıracak ve bebeğinin kordon bağında pıhtı oluşmayacak ve beslenmesi engellenmeyecek.. damar tıkanıklığımı biledim tabiki ama pıhtılaşma sorunun var..doktorun önlemi almış zaten, bide sen gittiğinde sor bakalım, deri altı kullanılan kan sulandırıcı iğnede verecek mi sana? bazen böyle durumlarda aspirinin yanında iğnede veriyorlar

ben de bir yerlerden duydum sanki, kan pihtilasmasi daha cok 9.haftalardan sonra dusuge neden olur diye....bu konuda hakkinda baska bir bilgisi ya da dokorun soyledikleri hakkinda bilgisi olan var mi arkadaslar?

walla canım en son ki bebeğim boş gebelik olustu onu gönderdik 3.olduğu için kromozom da bir sorun çıkmadı.neden olduğu belli olmayanlardan yani

canım testlerinin normal çıkması çok iyi, ama insan bir neden arıyor ki çözümde olsun..ben bu konuyu bayağa bir araştırdım şüphesiz Allahın nasibi..tıbbende açıklamsını şöyle yapmışlar anne ve babanın kromozom larında sorun olmasa bile, bazen embriyo bölünürken düzensizlikler olur ve bebeğin kromozomları yalnış bölünür ve sakat bir bebek oluşur vücut bunu anlayoncada bebeği dışarı atar..bunu bilmek insanı rahatlatırmı..hayır..rabbim bizlere sağlıklı bebekler versin inşallah

pıhtılaşman varmıydı?

ben de bir yerlerden duydum sanki, kan pihtilasmasi daha cok 9.haftalardan sonra dusuge neden olur diye....bu konuda hakkinda baska bir bilgisi ya da dokorun soyledikleri hakkinda bilgisi olan var mi arkadaslar?

ben duymadım da yaşayan arkadaşlarımdan biliyorum genelde 9. ve 10. haftada kalp duruyor,önce bebeğin kalp sesi duyuluyor sonra duyulmuyor (

az da olsa var şimdi hatırlamıyorum tıp terimini.eşim ilgileniyor o da tıpçı.2.cinden sonra çıktı pıhtılaşma olduğu kalbi durmuştu.sonra 2 kimyasal gebelik geçirdim.iğne falanda oldum ama tutmadı.sonuncusunda adet zamanım gelmeden test yaptırdım hemen iğnelere başlayayım diye ne gerekiyorsa kullandım ama sonuç vermedi.süreç gerçekten çok yıpratıcı..

canım bu senin kaçıncı oldu?ben şuan yumurtlama problemi de yaşıyorum.sende aynı problem oldu mu?

canım benim 8 haftalık kalbi duyulmadı
sonra 4 tane kimyasal gebelik yaşadım , toplamda 5 hamilelik
ben yumurtlama problemi yaşamadım
sen anti mulleriın testi var yumurtaları ölçen onu mu yaptırdın? nasıl anladılar yumurta sorunun olduğunu ?

bu ay yumurta takibi yaptırdım düzgün yumurta oluşmadı ve 2 aydır rahim duvarım ince takipler sonucunda.zamanı var diyorum ama içim içimi yiyor.

daisy canım benimkilerdee hemen hemen senin durumunla aynı, ben 4 tane kimysal yaşadım, sonuncusunu adetime 5 gün kala öğrendim hemen iğne ve aspirine başladım ama yine de olmadı, senin eşinin sperm morfolojisine bakıldımı?

eşime bakıldı problem yok.rahim filme gerek duymadılar.eğer sorun olsaydı hamile kalamazdım diye düşünüyorum.birde doktorum 12 13 haftalıkken sorun olursa rahim filme gerek duyarız demişti.sen yaptırdın mı?

yok canım bende yaptırmadım..benim kromozom sonucu temiz çıktı, eşimin kromozm ve sperm sonuçlarını haftaya alacağız,bide bende de çok az bir pıhtılaşma sorunu çıktı ciddi bişey değilmiş, önlem amaçlı iğne ve aspirin almıştım ama olmadı...ben rahim duvarıma hiç baktırmadım..haftaya gittiğimde onuda sorayım bari iyi aklıma getirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…