Aynenn bende hep 6. Hftalarda oldugu icin bi atlatamıyorum sende lenfosit denemis biri olarak oneriyormusun ??? Suan beklemedeyim 24 temmuzda genetikler cıkcak 3 hafta suruyomus ama bızımkılerde mı uc hafta bılemıyorum eger kromozomlar temız cıkarsa gerıye sanırım BAGISIKLIK SISTEMININ FETUSU DISARI ATMASI KALIYOR....
Arkadasların yazdıgını okudum lenfositle beraber tup denemisler senin nasıl oldu?? Bide arkadasımmm ben cok erken ogrendım 2 haftalık felandı hemen clexane basladıgım halde 0,4 gunde bı tane aksamları!!!! Ayrıca gunduz bebe aspırını vajınal 200 luk sabah aksam progestan ve folıdoc ıctım ... Gunduz ıgneyle aksam ıgne vurulma arasında fark varmıdır??
Sastım kaldım bu ıse ben((((((((( ekstra takvıyeler almısın belkıde benımdemı ıhtıyacım var genetıkcııı demıstı belkıde sadece dozaj artısı yeter demıstıııı
Seval hanima ben tup bebekle pgt icin gitmistim bize pgt onermemesti butun tahlillerde temiz cikinca geriye sadece lenfosit kalmisti fiyat olarakta 300 dolar 3 asi yapilana kadar korunma veriyor yani 3 ay ben pek elektrik alamadin ondan cok donuk geldi onun icin devam etmedim ama paragoz biri kesinlikle degil ilackari yaziyo ama sigirtan varsa sigortadan al diye uyariyo ayrica esimin sperm kalitesi icinde ordan ilaclar verdi onlarda biraz pahali tabi bebek olunca amac pek gozun gormuyo parayi bagisiklik sistemi icin tahlil ler var burdan yaptiran arkadaslar var ben yaptirmadim sanirim devlet hastaneletinde yapiliyo elimden geldigince sorularinizi cevaplarim tabikide bende ayni yollardan gectigim icin burdaki herkesi cok iyi anliyorum::::::::Bucu ::::::
En buyuk ıp ucu nedır bu bagısıklık sıstemıyle ılgılı????? Yanı demek ıstedıgım benımkı acık ne net mı hepsının 6. Hftada olması yada kalp atısı bıle olmamması erkenden kaybetmemm tamm adapte olacakken vucuduma ... Kan pompalamaya baslayacakken kalbı atıcakken ... Seval hanım cok tatlı bı kadın bır kere gıttık bıze genetık yaptırmamız gerektıgını bısey cıkmazsa lenfosıtı tavsıye etmıstı aylar once ve hıstereskopı bukadar onun dısında sorun yok sızde dıye ayrılmıstık( ogrendım eskı sayfalardan asının tekı 300 dolarmıs... Ası yapılırken acaba devam edılırmı bebek calısmalarına ayda bı tane ama yasak varmı denemeyın dıye ... Cok mu soru sordum ne
Seval hanima ben tup bebekle pgt icin gitmistim bize pgt onermemesti butun tahlillerde temiz cikinca geriye sadece lenfosit kalmisti fiyat olarakta 300 dolar 3 asi yapilana kadar korunma veriyor yani 3 ay ben pek elektrik alamadin ondan cok donuk geldi onun icin devam etmedim ama paragoz biri kesinlikle degil ilackari yaziyo ama sigirtan varsa sigortadan al diye uyariyo ayrica esimin sperm kalitesi icinde ordan ilaclar verdi onlarda biraz pahali tabi bebek olunca amac pek gozun gormuyo parayi bagisiklik sistemi icin tahlil ler var burdan yaptiran arkadaslar var ben yaptirmadim sanirim devlet hastaneletinde yapiliyo elimden geldigince sorularinizi cevaplarim tabikide bende ayni yollardan gectigim icin burdaki herkesi cok iyi anliyorum
arkadaşlar bunlar tahlil sonuçlarım.bilgisi olan varsa ne olduğu hakkında beni bilgilendirirseniz çok çok sevinirim:44:
Test Adı Durum Sonuç Birim Referans Aralığı Özel Referans Açıklama
REALTİME PCR TETKİKLERİ (6 Sonuç)
FAKTÖR-5 LEİDEN (LIGHT CYCLER) NEGATİF -
PROTHROMBİN MUTASYONU NEGATİF -
MTHFR MUTASYONU bkz. Açıklama - C677T NEGATİF,A1298C HETEROZİGOT MUTANT
REAL TİME PCR (FVL) . - ÇALIŞILDI
REAL TİME PCR (PROT.) . - ÇALIŞILDI
REAL TİME PCR (MTHFR) . - ÇALIŞILDI
benim doktor mtfhr de heterozigot olduğu için bana iğne başlattı arkadaşım
yine en doğrusunu doktorun bilir.
mrh arkadaslar benım tup bebek denemem olmustu ve kımyasal gebelık yasadım tup bebek tedavısınde 1 ay once ılac kullanmıstım coraspırın kullanmıstım tedavıye basladıgımda bıraktım doktorumda kullan da demedı kısacası kan pıhtılasmasının vucutta belırtılerı varmı gecırdıgım kımyasal gebelıgın nedenını merak edıyorum dr de bısey demedı 2 tup bebek dusunuyoruz yıne husran olmasını ıstemıyorum
Gecmiş olsun. Çok ciddi pıhtılaşma sorunları dışındakiler genelde normal hayatta hiçbir belirti göstermiyor, ancak test yapılırsa anlaşılabiliyor. Eğer pıhtılaşmadan şüpheleniyorsanız test yaptırman lazım, ona göre de coraspin ve/ veya iğne kullanman lazım Tüp bebek tedavisiyle.mrh arkadaslar benım tup bebek denemem olmustu ve kımyasal gebelık yasadım tup bebek tedavısınde 1 ay once ılac kullanmıstım coraspırın kullanmıstım tedavıye basladıgımda bıraktım doktorumda kullan da demedı kısacası kan pıhtılasmasının vucutta belırtılerı varmı gecırdıgım kımyasal gebelıgın nedenını merak edıyorum dr de bısey demedı 2 tup bebek dusunuyoruz yıne husran olmasını ıstemıyorum
B12 B6 kompleksiy benim kullandığım, benexol.Bucu, oncelikle Allah razi olsun yazdigin tum bilgilendirici mesajlar icin...
Yalniz sunu anlamadim...diyorsunki ''butun tahliler temiz cikinca''...'''tahlillerle kastin genetik testlerinmiydi sadece? yoksa kan pihtilasmasi testi de negatifti de sana tedbir olunsun diye mi verildi igneler ve vitamin+balik yagi? yani seval hanima gitme geregi niye duydun?
Bir de bahsettigin b vitamini b6 ya da b12 mi yoksa sadece duz b vitamini seklinde mi olacak?
Tatlım nasıl keyifler. Oğluş nasıl?Seval hanima ben tup bebekle pgt icin gitmistim bize pgt onermemesti butun tahlillerde temiz cikinca geriye sadece lenfosit kalmisti fiyat olarakta 300 dolar 3 asi yapilana kadar korunma veriyor yani 3 ay ben pek elektrik alamadin ondan cok donuk geldi onun icin devam etmedim ama paragoz biri kesinlikle degil ilackari yaziyo ama sigirtan varsa sigortadan al diye uyariyo ayrica esimin sperm kalitesi icinde ordan ilaclar verdi onlarda biraz pahali tabi bebek olunca amac pek gozun gormuyo parayi bagisiklik sistemi icin tahlil ler var burdan yaptiran arkadaslar var ben yaptirmadim sanirim devlet hastaneletinde yapiliyo elimden geldigince sorularinizi cevaplarim tabikide bende ayni yollardan gectigim icin burdaki herkesi cok iyi anliyorum
arkadaşlar bunlar tahlil sonuçlarım.bilgisi olan varsa ne olduğu hakkında beni bilgilendirirseniz çok çok sevinirim:44:
Test Adı Durum Sonuç Birim Referans Aralığı Özel Referans Açıklama
REALTİME PCR TETKİKLERİ (6 Sonuç)
FAKTÖR-5 LEİDEN (LIGHT CYCLER) NEGATİF -
PROTHROMBİN MUTASYONU NEGATİF -
MTHFR MUTASYONU bkz. Açıklama - C677T NEGATİF,A1298C HETEROZİGOT MUTANT
REAL TİME PCR (FVL) . - ÇALIŞILDI
REAL TİME PCR (PROT.) . - ÇALIŞILDI
REAL TİME PCR (MTHFR) . - ÇALIŞILDI
mrh arkadaslar benım tup bebek denemem olmustu ve kımyasal gebelık yasadım tup bebek tedavısınde 1 ay once ılac kullanmıstım coraspırın kullanmıstım tedavıye basladıgımda bıraktım doktorumda kullan da demedı kısacası kan pıhtılasmasının vucutta belırtılerı varmı gecırdıgım kımyasal gebelıgın nedenını merak edıyorum dr de bısey demedı 2 tup bebek dusunuyoruz yıne husran olmasını ıstemıyorum
Gecmiş olsun. Çok ciddi pıhtılaşma sorunları dışındakiler genelde normal hayatta hiçbir belirti göstermiyor, ancak test yapılırsa anlaşılabiliyor. Eğer pıhtılaşmadan şüpheleniyorsanız test yaptırman lazım, ona göre de coraspin ve/ veya iğne kullanman lazım Tüp bebek tedavisiyle.
cok tesekkur ederım
kan pıhtılaşmasının bi belirtisi yok kan veriyorsun sonrasında genetik araştırman falan yapılıyor o şekilde çıkıyor canım.
Gecmiş olsun. Çok ciddi pıhtılaşma sorunları dışındakiler genelde normal hayatta hiçbir belirti göstermiyor, ancak test yapılırsa anlaşılabiliyor. Eğer pıhtılaşmadan şüpheleniyorsanız test yaptırman lazım, ona göre de coraspin ve/ veya iğne kullanman lazım Tüp bebek tedavisiyle.
B12 B6 kompleksiy benim kullandığım, benexol.
Tatlım nasıl keyifler. Oğluş nasıl?
Mthfr 1298 de tek taraflı bir mutasyon çıkmış yani hafif derecede kan pıhtılaşması var. Buradaki çoğu arkadaş aynı mutasyonda kan sulandırıcı bir tedavi gördüler. İlk sayfada var kimler ne kullanmış diye.
Telefondan girdiğim için kim yazmıştı bulamadım ama umarım okur cevabımı. Kayıpların erken dönemde olması, kalp atışı görülmemesi kan pıhtılaşmasından da olabilir, kromozom sorunlarından da, bağışıklık sistemi sorunlarından da. Ben de 3 kaybımda kese bile görememiştim ama sorun sadece pıhtılaşmada çıktı. Daha sonra bir tane daha iğne kullanırken kayıp yaşadıktan sonra 5. Denemede oğlumu kucağıma aldım. Sadece erken dönemde olan kayıplarda doktorumun uyguladığı tedavinin uygun olduğunu düşünüyorum, ben hamilelik öncesi iğne kullanmaya başlamıştım. Bu sayede rahim iyice kanlanmış oluyor ve en başta gerekli olan kılcal damarlardan beslenme sağlanmış olabiliyor.
B12 B6 kompleksiy benim kullandığım, benexol.
Tatlım nasıl keyifler. Oğluş nasıl?
Mthfr 1298 de tek taraflı bir mutasyon çıkmış yani hafif derecede kan pıhtılaşması var. Buradaki çoğu arkadaş aynı mutasyonda kan sulandırıcı bir tedavi gördüler. İlk sayfada var kimler ne kullanmış diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?