Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar bunlar tahlil sonuçlarım.bilgisi olan varsa ne olduğu hakkında beni bilgilendirirseniz çok çok sevinirim:44:

Test Adı Durum Sonuç Birim Referans Aralığı Özel Referans Açıklama

REALTİME PCR TETKİKLERİ (6 Sonuç)

FAKTÖR-5 LEİDEN (LIGHT CYCLER) NEGATİF -
PROTHROMBİN MUTASYONU NEGATİF -
MTHFR MUTASYONU bkz. Açıklama - C677T NEGATİF,A1298C HETEROZİGOT MUTANT
REAL TİME PCR (FVL) . - ÇALIŞILDI
REAL TİME PCR (PROT.) . - ÇALIŞILDI
REAL TİME PCR (MTHFR) . - ÇALIŞILDI

Benim hamile kalmakla ilgili bi problemim olmadigi icin tupe gerek duymadi seval hanim faydasini gorende cok var biliyosundur yurt disindan sehir disindan cok gelen var seval hanima ben fayda gormedim gorusup karar verebilirsin aspirini aksam igbeyi gunduz vurmak benim tercihimdi kendince gunduz biri gece biri sulandirsin diye dusunmustum seval hanimda bana gebelik oncesi igne ye baslamalusin demisti bide yumurtlama takibi yaptirmistim ben orda

Seval hanima ben tup bebekle pgt icin gitmistim bize pgt onermemesti butun tahlillerde temiz cikinca geriye sadece lenfosit kalmisti fiyat olarakta 300 dolar 3 asi yapilana kadar korunma veriyor yani 3 ay ben pek elektrik alamadin ondan cok donuk geldi onun icin devam etmedim ama paragoz biri kesinlikle degil ilackari yaziyo ama sigirtan varsa sigortadan al diye uyariyo ayrica esimin sperm kalitesi icinde ordan ilaclar verdi onlarda biraz pahali tabi bebek olunca amac pek gozun gormuyo parayi bagisiklik sistemi icin tahlil ler var burdan yaptiran arkadaslar var ben yaptirmadim sanirim devlet hastaneletinde yapiliyo elimden geldigince sorularinizi cevaplarim tabikide bende ayni yollardan gectigim icin burdaki herkesi cok iyi anliyorum

Bucu, oncelikle Allah razi olsun yazdigin tum bilgilendirici mesajlar icin...
Yalniz sunu anlamadim...diyorsunki ''butun tahliler temiz cikinca''...'''tahlillerle kastin genetik testlerinmiydi sadece? yoksa kan pihtilasmasi testi de negatifti de sana tedbir olunsun diye mi verildi igneler ve vitamin+balik yagi? yani seval hanima gitme geregi niye duydun?

Bir de bahsettigin b vitamini b6 ya da b12 mi yoksa sadece duz b vitamini seklinde mi olacak?

Son düzenleme:
mrh arkadaslar benım tup bebek denemem olmustu ve kımyasal gebelık yasadım tup bebek tedavısınde 1 ay once ılac kullanmıstım coraspırın kullanmıstım tedavıye basladıgımda bıraktım doktorumda kullan da demedı kısacası kan pıhtılasmasının vucutta belırtılerı varmı gecırdıgım kımyasal gebelıgın nedenını merak edıyorum dr de bısey demedı 2 tup bebek dusunuyoruz yıne husran olmasını ıstemıyorum

benim doktor mtfhr de heterozigot olduğu için bana iğne başlattı arkadaşım
yine en doğrusunu doktorun bilir.

belirtileri bildigim kadariyla yok...kimyasal gebelik gebelige cok takilma, cogu doktor gebelik olarak kabul etmez bile...

Gecmiş olsun. Çok ciddi pıhtılaşma sorunları dışındakiler genelde normal hayatta hiçbir belirti göstermiyor, ancak test yapılırsa anlaşılabiliyor. Eğer pıhtılaşmadan şüpheleniyorsanız test yaptırman lazım, ona göre de coraspin ve/ veya iğne kullanman lazım Tüp bebek tedavisiyle.
B12 B6 kompleksiy benim kullandığım, benexol.

Tatlım nasıl keyifler. Oğluş nasıl?

Mthfr 1298 de tek taraflı bir mutasyon çıkmış yani hafif derecede kan pıhtılaşması var. Buradaki çoğu arkadaş aynı mutasyonda kan sulandırıcı bir tedavi gördüler. İlk sayfada var kimler ne kullanmış diye.

Telefondan girdiğim için kim yazmıştı bulamadım ama umarım okur cevabımı. Kayıpların erken dönemde olması, kalp atışı görülmemesi kan pıhtılaşmasından da olabilir, kromozom sorunlarından da, bağışıklık sistemi sorunlarından da. Ben de 3 kaybımda kese bile görememiştim ama sorun sadece pıhtılaşmada çıktı. Daha sonra bir tane daha iğne kullanırken kayıp yaşadıktan sonra 5. Denemede oğlumu kucağıma aldım. Sadece erken dönemde olan kayıplarda doktorumun uyguladığı tedavinin uygun olduğunu düşünüyorum, ben hamilelik öncesi iğne kullanmaya başlamıştım. Bu sayede rahim iyice kanlanmış oluyor ve en başta gerekli olan kılcal damarlardan beslenme sağlanmış olabiliyor.

kan pıhtılaşmasının bi belirtisi yok kan veriyorsun sonrasında genetik araştırman falan yapılıyor o şekilde çıkıyor canım.

ark bahsettıgınız seval hanım nerde calısıyor acaba

bu isin gercek tedavisi gebelik oncesi igne kullanilmaya baslanmasi o zaman, zira bir onceki mesajlarda da yazistigim arkadas ayni seyi yazmis, gebelik oncesi igne kullanimina basladiktan sonra bebisine kavusmus...bunu doktorumla mutlaka konusacagim tahliller sonrasi...
Siz deneyimlerini burda paylasan arkadaslar, nasil bir iyilik yapiyorsunuz bilemezsiniz...Hepinizden tek tek Allah razi olsun...

Son düzenleme:

çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için..

selam hanımlarrr nasılsınızzzzz
evde netim yok babamın hastalığı
adanaya git gel derken uzun zamandır yoktum
hepinizi çoook özledim komşudan giriyorum
tez zamanda sahalara döneceğim inşallahh
hepinizi ayrı ayrı öpüyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…