Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar uzun süredir yoktum gebeymişsiniz
hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin..
başka gebemiz varsa ekleyelim listeye

arkadaşlar dua bölümümüz ayrılmış
fakat listemiz burda güncellemeye devam ediliyor
listeye yeni eklenmek isteyen arkadaşlar olursa
bana özleden mesaj atabilir
listemiz 1. sayfada yer almaktadır.
bilgileri güncellenecek olan arkadaşlarda mesaj atabilirler.

merhaba 5 yaşında bir oğlum var onda hiç sorun yaşamamıştım 2. bebeği istedik hemen hamile kaldım ama 29 mayısta 9+3 bebeğimi kaybettim 1 kürtajım var anti kardiyolipin ıgm pozitif ve protein s yüksekliği homosistein az yüksek doktor pıhtılaşma sorunu dedi hamilelik öncesi coraspirin+ folbiol hamile kalınca iğne dedi ama iğne olarak doz ve isim söylemedi adet günde bakıcaksın aynı gün pozitifi görür görmez gel iğne başlıcaz dedi bunlar bilgi olsun diye yazdım ama ben doğu görevindeyim hakkaride ve 11 ayımız kaldı yani burada mecburen korunmak zorundayım aranıza ve dualarnıza katılmak istiyorum kabul ederseniz ama dediğim gibi 1 sene hamilelik yok sonrasındada dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah aratmasın (

Son düzenleme:

tesekkur ederim canim 1 ay cok uzun bi zaman benim toplam iznim 1 ay zaten azerbaycandayim da

ark bahsettıgınız seval hanım nerde calısıyor acaba

İstanbul etilerde fertijin tüp bebek merkezi

genetik tahlillerim temiz cıkyı sacede mthfr677 hererezigot cıktı aslında bununda önemli olmadığını yinede onlem amaçlı iğne vereceğini söyledi

b12 new life markasıda

iyiyiz canım oğluşum emekliyo hiç yerinde durmuyo bugünümüze sukurler olsun senin oğlusun nasıl sen nasılsın

ark bahsettıgınız seval hanım nerde calısıyor nasıl bır dr . ıyı bır dr arayısındayımda

yazdım yukarda cevabını sanırım

Kan pihtilasmasi testi daha kisa surede cikiyor yani 1 haftafa ama gwnetik yani esinden ve senden alinan kromizom tahlili 1 ayda cikiyor ben hem ozelde hemde arastirma hastanesinde yaptirdigim icin biliyorum 2 yerde sonuc cikmasi ayni sadece randevu almak problem malesef

herkese merhaba ilk bebeğim 9 haftalıkken düştü dr pıhtılaşma testi yaptırdı ve sonuç protein s eksikliği çıktı.ikinci gebelikte gebeliğim boyunca cleaksan bebe aspirini kullandım.şuan ikiz bebeklerim 3 yaşındalar..sizlerin telaşını korkusunu şüphelerini çok iyi anlıyorum.ilk duyduğumda bana çok saçma gelmişti hamileyken ilaç kullanmak bebeğe zarar veriri diye bilirdik ama Rabbim dert verdiyse dermanını da vermiş çok şükür...umarım rabbim herkesin çocuğunu kucağına almayı nasip eder....

sagolasin arkadasim...Allah bebislerine uzum omur nasip etsin...ne guzel hikayeler bunlar...

canım sırf sana yazmak ıcın girdim belkı benı hatırlıyorsundur heterozigot mutasyonu var bende benım 3 düşüğüm oldu 1 nci kanamalı kaybettım 2 nciyi de bebek gelişmedi yanı 2 hiç kalp atışlarını almadım ve kürtajla sonlandı 2ncıden sonra genetık test yaptırdım heterozigotsun dediler 3 gebeliğğmde clexcan 0.4 iğne ve coraspirin kullandım hersey cok güzel gıdıyordu ılk kez bebeğimi kalp atışını duydum yanı daha öncekılerı hiç duymadım ılk bebeğim olacak ne hayaller kuruyorduk babasıyla özele gidiyordum tahlıl ıcın özel pahalıydı ve devlete zekaı tahır gıttım genel olarak onlarda ultrasona alıyorlardı neyse ultrasonla bakarlarken süreklı ıncelıyorlar dı bende baktım bebeğim kocaman olmuş ellerı ayakları gözleri burnu ağzı 10+5 bebeğimin kalbı durmuştu yanı doktorun demesıyle 1 gün önce kalbı durmuş oan hastane başıma yıkıldı 2 bebeğiminde öldüğünü bu hastanede öğrenmıstım nefret ettım bu hastaneden neyse özelegittim hemen orda yatmadan kendı doktorum dahı cok uzuldu ve bunu genetiğe gönderelım dedı 3 gün mudahale etmedıler kan sulandırıcı kullandığım ıcın 22 mayıs çarşamba kanamam oldu ve hemen gittik hemen odasında acıl kürtaj yaptı doktorum bağıra bağıra ama benım uzen çektiğim acı değildi bebegımın benden ayılışıydı içimden söküp almalarıydı doktorum elımı tuttu uzulme dedı enınde sonunda senınde meleğin gelecek dedi genetiğe gitti ve eşimle bendende kromozom testı ıcın kan aldılar cok sükür ıkımızınde temız cıktı ama bebeğim sıkınntılıydı 69 xxy tiriploidi cıkmıstı yanı genetik doktorunun dedığı 1 yumurtayı 2 sperm döllemiş ve 46 kromozom olması gerekırken 69 olmuş buda bebeğin genlerını bozmuş yanı %1 ihtimalle olan bırsey dedi ama bazı hastalarda oluyor bende pgt ıstedim gerek görmedi cünkü tahlıller temızdı ve bu böyle oldu diye bır daha olacak değil yıne hamıle kalsan ıgneyı ve coraspirini kullanacaksın dedi şuan 3 melek annesıyım ve senı cok ıyı anlıyorum ama ınan veren allah alan allah tek dıleğim rabbım meleklerımızın yüzü suyu hürmetıne sağlıkla bebeklerimizi yollasın cok yazdım kusura bakma ama işte bır anne adayı olmak ısteyen bırı olarak yazdım

iyiyiz canım oğluşum emekliyo hiç yerinde durmuyo bugünümüze sukurler olsun senin oğlusun nasıl sen nasılsın

yazdım yukarda cevabını sanırım

Biz de iyiyiz. Bizimki de aceleci yaklaşık 1 ay oldu emekleyeli, ayağa falan kalkıyor. Benim işim yoğun, gündüzleri gelmiyorum artık eve, bayağı uzun ayrı kalıyoruz yani ama bir tatlı telaş içinde geçiyor günler :))

günaydın herkese

ben birşey danışmak istiyorum coaspirinle hamile kaldım ve su an 7 haftalık hamileyim fakat dün dr a gidince falan coaspirini içmeyi unuttum sabah 6 da içtim hemen birşey olur mu sizce?

sen, çok iyi anlıyorum canım arkadaşım benim allahım kucaklarımızı bebekle doldusun inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…