arkadaşlar dua bölümümüz ayrılmış
fakat listemiz burda güncellemeye devam ediliyor
listeye yeni eklenmek isteyen arkadaşlar olursa
bana özleden mesaj atabilir
listemiz 1. sayfada yer almaktadır.
bilgileri güncellenecek olan arkadaşlarda mesaj atabilirler.
sonuclar hemen cıkarmı bıde devlet has. yaptırılmı bı test
kan pıhtılaşma testini üniversite hastanesinde yaptırmıştım.zor sıra alınıyor ve 1 ayda çıktı diye hatırlıyorum.genetik testi özelde yaptırmıştım.eger zaman kaybetmek istemiyorsan özel yaptırman daha mantıklı.
tesekkur ederim canim 1 ay cok uzun bi zaman benim toplam iznim 1 ay zaten azerbaycandayim da
kan verip gidersin olmadı.sonuçlarını göndeririler.orada sağlık pek iyi değil ALLAH KOLAYLIK VERSİN.orda okumuştum.
ark bahsettıgınız seval hanım nerde calısıyor acaba
Bucu, oncelikle Allah razi olsun yazdigin tum bilgilendirici mesajlar icin...
Yalniz sunu anlamadim...diyorsunki ''butun tahliler temiz cikinca''...'''tahlillerle kastin genetik testlerinmiydi sadece? yoksa kan pihtilasmasi testi de negatifti de sana tedbir olunsun diye mi verildi igneler ve vitamin+balik yagi? yani seval hanima gitme geregi niye duydun?
Bir de bahsettigin b vitamini b6 ya da b12 mi yoksa sadece duz b vitamini seklinde mi olacak?
Gecmiş olsun. Çok ciddi pıhtılaşma sorunları dışındakiler genelde normal hayatta hiçbir belirti göstermiyor, ancak test yapılırsa anlaşılabiliyor. Eğer pıhtılaşmadan şüpheleniyorsanız test yaptırman lazım, ona göre de coraspin ve/ veya iğne kullanman lazım Tüp bebek tedavisiyle.
B12 B6 kompleksiy benim kullandığım, benexol.
Tatlım nasıl keyifler. Oğluş nasıl?
Mthfr 1298 de tek taraflı bir mutasyon çıkmış yani hafif derecede kan pıhtılaşması var. Buradaki çoğu arkadaş aynı mutasyonda kan sulandırıcı bir tedavi gördüler. İlk sayfada var kimler ne kullanmış diye.
ark bahsettıgınız seval hanım nerde calısıyor nasıl bır dr . ıyı bır dr arayısındayımda
kan pıhtılaşma testini üniversite hastanesinde yaptırmıştım.zor sıra alınıyor ve 1 ayda çıktı diye hatırlıyorum.genetik testi özelde yaptırmıştım.eger zaman kaybetmek istemiyorsan özel yaptırman daha mantıklı.
herkese merhaba ilk bebeğim 9 haftalıkken düştü dr pıhtılaşma testi yaptırdı ve sonuç protein s eksikliği çıktı.ikinci gebelikte gebeliğim boyunca cleaksan bebe aspirini kullandım.şuan ikiz bebeklerim 3 yaşındalar..sizlerin telaşını korkusunu şüphelerini çok iyi anlıyorum.ilk duyduğumda bana çok saçma gelmişti hamileyken ilaç kullanmak bebeğe zarar veriri diye bilirdik ama Rabbim dert verdiyse dermanını da vermiş çok şükür...umarım rabbim herkesin çocuğunu kucağına almayı nasip eder....
Canım yazına sonuna kadar katılıyorumm bir tane bile dusuk yasamayan GERCEK ANLAMDA NE YASADIGINI ANLAMAZ yada aynı sey kurtaj ıcınde gecerli!!! Gecen hafta 4. Kurtajını yasamak zorunda kalan bırı olarak konusuyorum ınsanlar geldı gectı gozuyle bakıyorlar acıma ok 6 haftalarda dusuk yasıyorum ama acının buyugu kucugu olmaz bıde ustune ustelıkmbunu 5 kez yasadıysan(( clexane vurulmama rahmen ve ılkkez denemıstım umıtlıydımm ama olmadı demın forumda gezerken bı arkadasın yazısını okudum tummmm gecmıstekı yazılarını tek tekk okudum. Bır sene boyunca yasadıklarını yazmıs ve cokkkk etkılendımmm sonunda 7. De mutlu sona kavusmus umudunu kaybetmemıs duygularını yazarak bosaltmıs ıstersen bı oku bana cok ıyı geldı umut oldu banada cunku sans eserı gordum yazdıklarını bı ısaret gıbı grldı karsıma.. Tpbebek bolumunde canımın cogu kaldı sızde dıye...
iyiyiz canım oğluşum emekliyo hiç yerinde durmuyo bugünümüze sukurler olsun senin oğlusun nasıl sen nasılsın
yazdım yukarda cevabını sanırım
günaydın herkese
ben birşey danışmak istiyorum coaspirinle hamile kaldım ve su an 7 haftalık hamileyim fakat dün dr a gidince falan coaspirini içmeyi unuttum sabah 6 da içtim hemen birşey olur mu sizce?
canım sırf sana yazmak ıcın girdim belkı benı hatırlıyorsundur heterozigot mutasyonu var bende benım 3 düşüğüm oldu 1 nci kanamalı kaybettım 2 nciyi de bebek gelişmedi yanı 2 hiç kalp atışlarını almadım ve kürtajla sonlandı 2ncıden sonra genetık test yaptırdım heterozigotsun dediler 3 gebeliğğmde clexcan 0.4 iğne ve coraspirin kullandım hersey cok güzel gıdıyordu ılk kez bebeğimi kalp atışını duydum yanı daha öncekılerı hiç duymadım ılk bebeğim olacak ne hayaller kuruyorduk babasıyla özele gidiyordum tahlıl ıcın özel pahalıydı ve devlete zekaı tahır gıttım genel olarak onlarda ultrasona alıyorlardı neyse ultrasonla bakarlarken süreklı ıncelıyorlar dı bende baktım bebeğim kocaman olmuş ellerı ayakları gözleri burnu ağzı 10+5 bebeğimin kalbı durmuştu yanı doktorun demesıyle 1 gün önce kalbı durmuş oan hastane başıma yıkıldı 2 bebeğiminde öldüğünü bu hastanede öğrenmıstım nefret ettım bu hastaneden neyse özelegittim hemen orda yatmadan kendı doktorum dahı cok uzuldu ve bunu genetiğe gönderelım dedı 3 gün mudahale etmedıler kan sulandırıcı kullandığım ıcın 22 mayıs çarşamba kanamam oldu ve hemen gittik hemen odasında acıl kürtaj yaptı doktorum bağıra bağıra ama benım uzen çektiğim acı değildi bebegımın benden ayılışıydı içimden söküp almalarıydı doktorum elımı tuttu uzulme dedı enınde sonunda senınde meleğin gelecek dedi genetiğe gitti ve eşimle bendende kromozom testı ıcın kan aldılar cok sükür ıkımızınde temız cıktı ama bebeğim sıkınntılıydı 69 xxy tiriploidi cıkmıstı yanı genetik doktorunun dedığı 1 yumurtayı 2 sperm döllemiş ve 46 kromozom olması gerekırken 69 olmuş buda bebeğin genlerını bozmuş yanı %1 ihtimalle olan bırsey dedi ama bazı hastalarda oluyor bende pgt ıstedim gerek görmedi cünkü tahlıller temızdı ve bu böyle oldu diye bır daha olacak değil yıne hamıle kalsan ıgneyı ve coraspirini kullanacaksın dedi şuan 3 melek annesıyım ve senı cok ıyı anlıyorum ama ınan veren allah alan allah tek dıleğim rabbım meleklerımızın yüzü suyu hürmetıne sağlıkla bebeklerimizi yollasın cok yazdım kusura bakma ama işte bır anne adayı olmak ısteyen bırı olarak yazdım
canım sırf sana yazmak ıcın girdim belkı benı hatırlıyorsundur heterozigot mutasyonu var bende benım 3 düşüğüm oldu 1 nci kanamalı kaybettım 2 nciyi de bebek gelişmedi yanı 2 hiç kalp atışlarını almadım ve kürtajla sonlandı 2ncıden sonra genetık test yaptırdım heterozigotsun dediler 3 gebeliğğmde clexcan 0.4 iğne ve coraspirin kullandım hersey cok güzel gıdıyordu ılk kez bebeğimi kalp atışını duydum yanı daha öncekılerı hiç duymadım ılk bebeğim olacak ne hayaller kuruyorduk babasıyla özele gidiyordum tahlıl ıcın özel pahalıydı ve devlete zekaı tahır gıttım genel olarak onlarda ultrasona alıyorlardı neyse ultrasonla bakarlarken süreklı ıncelıyorlar dı bende baktım bebeğim kocaman olmuş ellerı ayakları gözleri burnu ağzı 10+5 bebeğimin kalbı durmuştu yanı doktorun demesıyle 1 gün önce kalbı durmuş oan hastane başıma yıkıldı 2 bebeğiminde öldüğünü bu hastanede öğrenmıstım nefret ettım bu hastaneden neyse özelegittim hemen orda yatmadan kendı doktorum dahı cok uzuldu ve bunu genetiğe gönderelım dedı 3 gün mudahale etmedıler kan sulandırıcı kullandığım ıcın 22 mayıs çarşamba kanamam oldu ve hemen gittik hemen odasında acıl kürtaj yaptı doktorum bağıra bağıra ama benım uzen çektiğim acı değildi bebegımın benden ayılışıydı içimden söküp almalarıydı doktorum elımı tuttu uzulme dedı enınde sonunda senınde meleğin gelecek dedi genetiğe gitti ve eşimle bendende kromozom testı ıcın kan aldılar cok sükür ıkımızınde temız cıktı ama bebeğim sıkınntılıydı 69 xxy tiriploidi cıkmıstı yanı genetik doktorunun dedığı 1 yumurtayı 2 sperm döllemiş ve 46 kromozom olması gerekırken 69 olmuş buda bebeğin genlerını bozmuş yanı %1 ihtimalle olan bırsey dedi ama bazı hastalarda oluyor bende pgt ıstedim gerek görmedi cünkü tahlıller temızdı ve bu böyle oldu diye bır daha olacak değil yıne hamıle kalsan ıgneyı ve coraspirini kullanacaksın dedi şuan 3 melek annesıyım ve senı cok ıyı anlıyorum ama ınan veren allah alan allah tek dıleğim rabbım meleklerımızın yüzü suyu hürmetıne sağlıkla bebeklerimizi yollasın cok yazdım kusura bakma ama işte bır anne adayı olmak ısteyen bırı olarak
Rabbim kimseyi evladıyla imtihan eylemesin.tez vakitte hepimizi sevindirsin inşallah canım.bunu yaşamayan anlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?