Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sen, çok iyi anlıyorum canım arkadaşım benim allahım kucaklarımızı bebekle doldusun inşallah

canım benım amın ınşallah dediğin gibi olur bızler burda bırbırımızı daha ıyı anlarız ve bızler bırbırımıze destek olacağız

Rabbim kimseyi evladıyla imtihan eylemesin.tez vakitte hepimizi sevindirsin inşallah canım.bunu yaşamayan anlamaz

amın canım ınsallah allah kımseyede yaşatmasın bunu

Son düzenleme:
uzun zamandır bu topicin takipçisiyim benimde buraya bu duyguları yazma günüm bugüne kısmetmiş. Burayı arayıp bulduğumda neyle karşı karşıya kaldığımın farkında değildim ilk hamileliğimde boş gebelik olduğu için kürtaj olmuştum benim için çok büyük bi yıkıntıydı boş gebelik nedir nasıl olur hiç bir fikrim yoktu taki doktor boş gebelik bebek görünmüyor almamız gerek diyene kadar o an aldırmak istemedim belki dedim bir umuttur eve gelip internetten araştırdığımda bunu yaşayanın tek ben olmadığını gördüm ve beklemeye başladım madem böyle bi durumda kaldım onu benden benim rızamla almaları istemedim ve ertesi gün kanama başladı ve doktora gittiğimizde kürtaj için beni hemen yatırdılar o an yaşadıklarımı anlatacak kelime dahi şu an lügatımızda yok ama sizler beni anlarsınız doktor üç ay korunmamızı istedi tabi o ara her kafadan bir ses yok dikkat etmedin yok iş yaptın yok iyi beslenmedin daha neler neler eminim hiç biriniz yabancı değilsinizdir bu konuya neyse aradan 3 ay geçti ama benim hala psikolojim alt üst bir yandan çocuk istiyorum ama tekrar aynısı olurmu diyede kendimi yiyip bitiyorum neyse korunmayı bıraktık 5 ay aradan sonra tekrar hamile kaldım tabi hamile kaldığıma bile sevindim desem yalan olur zorlu bir süreç kese görünecekmi şu bu derken gittim doktora kese göründü bu defada bakalım bebek görünecekmi derken tekrar gün verdi o günü bekleyemedim iki gün vardı tekrar gittim çünkü akşamında ufak bir kaza atlatacak olduk biraz korkmuştum acaba bişey olmuşmudur demektense gidip muayene olmayı tercih ettim gittiğimde doktor ultrasonun içine düşecek gibiydi tabi o an bende artık kendimi kötü herşeye hazırlamaya çalışıyorum doktor bebek görünüyo kalp atışıda var dedi ama ben sanki duyduklarıma inanamaz gibiydim hastaneden çıkıp nasıl eşimi aradığımı bilmiyorum tekrar kontroller için gün veriyordu. Sonrasında doktordaki kontrol için o günün gelmesini beklerken bir gece sabah kalktığımda solumda bir ağrı hissettim sanki birşeylerin yolunda gitmediğini anlamış gibiydim iç güdü işte başına gelecekleri insan az çok anlıyor hemen apar topar doktora gidip muayene oldum doktorun yüzündeki ifade yolunda gitmeyen bişeyler olduğunu söylemeye yetiyordu derken doktor bebeğin kalp atışını alamıyorum hemen kürtaj olman lazım dedi benim için ikinci büyük yıkımdı resmen hayatım film şeridi gibi geldi geçti gözümün önünden bi an bi boşluğa düşmüş gibiydim tekrar söylüyorum bu duyguları anlatacak kelime yok eve gelip yine hastane için hazırlığımı yaptım ve bir doktora daha görünmek istedim o doktorda ultrasonu evirdi çevirdi aynısını oda söyledi almamız gerek tmm dedim artık yorgundum beynim donmuştu hemen yatış verdi tekrar kürtaj oldum artık insanların söyledikleri falan bunlar bildiğiniz klasikleşmiş şeyler o yüzden tekrar bunları hatırlamak bile istemiyorum. Bu yaşadıklarımın sebepsiz olmadığını düşündüm ve araştırmaya başladım o ara tanıştım sizlerle dedim acaba bendemi.. sonrasında bir kaç doktora danıştık yok 3 düşük olmadan araştırılmaz yok böyle olmaz en sonunda gerçekten doktor gibi doktor olan birine rastladık kaderimin değiştiği an diyebilirim randevu alıp hemen gittim anlatır anlatmaz benim trombofili tahlillerini ve aklınıza gelen hangi tahliller varsa istedi 20 tüp kan verdim bir ay sonra sonuçlarım çıktı ve gittiğimde ben sizler gibi olduğumu öğrendim hamile kal hemen gel dedi doktor tabi şimdide hamile kalmak meseleydi çünkü artık hamile kalamıyordum doktor muayenede herhangi bir sorun olmadığını ve rahat hamile kalmam gerektiğini stresten ötürü hamile kalamadığımı söyledi buna kesinlikle katılıyorum insanların söylediklerini okadar çok takar olmuştumki artık kendimi böyle ölümcül hastalık saçan yada hasta yatağında ölümü bekleyen biri gibi hissediyordum derken yumurta takibi yaptık sonuç o ay olumsuz dedim yeter yoruldum belkide rabbim benim çocuk sahibi olmamı istemiyordur diye düşündüm tabi gel gitler çok yaşadım,arkadaş ortamımızda herkes çocuklarından bahsederken kendimi ezik gibi görüyodum bigün dedim kendi kendime (Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz) diye bu bana büyük bir güç oldu ve o ay hamile kaldım :) artık napmam gerektiğini biliyodum hemen kan tahlili yaptırıp doktora koştuk hemen iğneye ve aspirine başlayalım dedi ilaçları alıp eve geldik ve iğnelere başladık ilk zamanlar canım çok yanıodu ama bu yolda çekilen her çile kutsaldı derken düşük tehdidi için progesteron başladık hapla önce sonra iğnesi derken mide bulantıları ve sürekli yatış 7 ay mide bulantısı çektim sonra enfeksiyon çıktı idrar yollarında antibiyotik başladık sonuç enfeksiyon tükenmedi bu defa antibiyotik iğne kullandım sonra kilosu iyi olsun suyu iyi olsun gününde gitsin derken birde diş ağrısı kaplama olan dişim ağrımaya başladı artık dayanacak baş edecek halim kalmadı bir an önce bebeğim gelsinde bende kurtulayım demeye başladım şimdi ise geldim 37 haftaya ve kısmetse 22sin den sonra sezeryanla doğum yapacağım şu an yaşadığım mutluluğun tarifi yok rabbim hepinize bu güzel duyguları yaşatsın hep içimde bir gün bende son haftalara gelirsem buraya yazacağım diye azmetmiştim kısmet bugüneymiş doğum için bana dua edin hayırlısıyla kızımı kucağıma alayım ve dilerim hepiniz birgün kucağınızda çocuğunuzla mutlu mesut olur yaşadıklarınızı benim gibi diğerlerine anlatıp umut olursunuz rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. yılmayın söylenenlere kulak asmayın hepimiz diğerleri gibi annelik duygusunu yaşamayı fazlasıyla hak ediyoruz. Allaha emanet olun umarım doğumdan sonra fındığımın resminide koymayı nasip eder yüce rabbim...

gözün aydın arkadaşım ALLAH bizede nasip etsin benmde senin gibi tek gende sorun var 2 düşüğüm var bende senin gibi acaba diyorum birgün bende güzel paylaşımlarda bulunabilirmiyim diye düşünüyorum nasip olursa 3.de clexane kullanacağım darısı başımıza umarım sende sağ salim kucağına alırsın canım.

cnm bende şu an senin yaşadıklarının tıpa tıp aynısını yaşıyorum yanlız şu an sadece 3. yü hamile kalma çalışmasındayım ve pıhtılaşma sorunum var malum.ama inşallah rabbim senin gibi 35 haftalığa gelmeyi nasip eder.allah kucağına almayı nasip etsin cnm

eline saglik bu guzel hikaye icin...insallah cok guzel ve rahat bir dogum olur...

slm kızlar kimse uğramıyor ne zamandır nerlerdesiniz ayağımı sakatladım merdivenlerden düştüm..evde yatıyorum.sağlık ocağından aradılar birazönce takiplere gelmiyorsunuz diye dedim bebeğimi kaybettim ( ... yazacak bişey bulamıyorum buraya Allah hakkımızda hayırlısını versin.topic çok sessiz dertleşecek kimsede kalmamış ben yazıyorum öyle ( ... inşallah ayağım sorunsuz iyileşir. sağlıkla şu uzun günler geçer tam 1 sene var tekrar bebek deneyebilmem için oysa ben onu bugün bile istiyorum (( sta nın güzel haberlerini alsakta bir umut doğsa yeniden içimize...

Son düzenleme:
merhabalar benide aranıza alırmısınız bende 1 yıllık evliliğimin içinde iki kürtaj yaşadım ilki boş ikincisi mol gebelik dendi.ilkinde 5+5 te kanamam başladı dr bir gün önce gitmiştik bebeği görmedik 10 gün sonra gel dedi ertesi gün kanamam old dr aradım hiç telaşlanma çok sağlam bir kese progestan kullan dedi neyse 10 gün geçti gittim ve boştu olabilir dedi kalitesiz sprem veye yumurtadan yediğiniz içtiğiniz önemli dedi 8+4 te kürtaj oldum.sonra bir ay olmadı ertesi aya tekrar hamileydim yine 5 haftada kanamam oldu dr gittik kesenin bozuk olduğunu ve haftasına göre küçük olduğunu söyledi.beta hcg takibi yaptık 2 ye katlayaraktan gitti ve 3 gün sonra düştü kalan parçalar varmış kürtaj oldum dr hem patoloji hem genetik test yapalım dedi patoloji sonucu parsiyel mol olunca genetiğe gerek duymadı ama bende mol gebeliğe dair hiçbir belirti yoktu başka dr gittim genetik test için o da gerek yok dedi sonra kız kardeşimde hamileydi benim hikayemi anlatmış o genetik test istedi yaptırdım ve sonuç faktör 5 1299 heterizogot mthfr 1298 a>c homozigot mutant paı polimorfizmi 4g/5g çıktı o günden itibaren dodex iğne bebe aspirini zinco elevit folbiol bunlaradan sadece folbiol zinco ve bebe aspirini alıyorum tabi bu kendi kafamca diğerlerini kullanmadım bu ay 3. ayımız deniyoruz üzülüyorum korkuyorum Rabbim nasip etsin bize ve her isteyene

kendi kendime yazıp durucam burdan anlaşılan.hergün girip bakıyorum.mutlu haberler okuyabilmek ümidiyle.Rabbim bu mübarek günlerde süpriz hayırlarla karşılaştırsın üzerimizdeki şerleride def eylesin inşallah.bu topicte derdini anlatan samimiyetle içini döken evlat hasreti çeken tüm mümin hanımlarıda tez vakit sağlıkla evlatlarına kavuştursun benide inşallah...

Son düzenleme:

amin amin amin amin

kızlar bişey soracağım.........Eğer bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirm>>>>16 haftalık hamileyim..7.haftadan beri kan sulandırıcı iğne oluyorum daha önceki kaybım nedeniyle..>>>normalde dr. bana oksapar 0.4 yazmıştı onu kullandım bu zamana kadar iğneler bitti sağlık ocağına yazdırdım bugün toplu halde 6 kutu ama dr. oksapar dediğimi duymayıp clexane 0.4 yazmış...görev aynı biliyorum ama işteeeee......eczacı sıkıntı yok sadece marka farklı dedi ama size de sorayım istedim.. doktoruma ulaşamadım ona da sorma niyetim var??

canım bende sana bişey sormak istiyorum 6 kutuyu nasıl aldın sağlık ocağından ben 1 kutu yazdırıyorum fazlasını vermiyor eczaneye gidiyorum ama 1 kutu alabiliyorum bir kutu 10 gün gidiyo 10 günde bir iğne yazdırmak zor oluyo.bende clexan 0.4 kullanıyorum.

sadece marka farkı 0.4 olduktan sonra benim kardeşim clexane 0.4 le doğum yaptı ikside çok sağlıklı darısı benim ve burada istiyen tüm arkadaşlara inşaallah sende sağlıkla sıhhatle(ikinizde) alırsın inşaallah kucağına

canım doktoruma rapor çıkarttırdım.. sende söyle gidince üstelik tanı koyduklarında ücretsiz veriyorlar.. sağlık ocağına yanılmıyorsam 9 kutuya kadar yazdırabiliyorsun raporu göstermen yeterli oluyor.

canım ben de rapor için uğraşıyorum ama bi türlü çıakrtamadım ben tüp bebekle hamile kalıdm özelde yaptırdım.
kendi doktorum rapor çıkara bilirmi acaba bu gidişimde sorucam.
geçen bi araştırma hastanesine giddim kadın doğumda dahiliyede bişey anlamadı raporu çıkaramadım.
sonra Zeynep kamil doğum hast oraya giddim ordakilerde çıkartamadı.
sonra tıp merkezinin doktoru çıkartmak istedi ama ya düşüğüm olucakmış yada kalp damar rahatsızlığı
anlamadım benim düşüğüm yok diğer rahatsızlığımda yok ee bunu doğuma kadar kullanman gerekiyor
genetik testimde var elimde ama şaşırdım yani nasıl halletcem bunu.

canım sana özel mesaj atacağım şimdi rapor yanımda neler yazdığını yazacağım.. bende özel hastaneye gidiyorum ve doktoruma söyledim çıkarttırdım. ama onlar ücretsiz alabilmem için değil sadece sayı olarak fazla almam için rapor çıkarmış.. bende ücretsiz alan bi arkadaşın raporunu aldım örnek olarak götürdüm tanıyı buna göre yazarsanız ben bu iğneleri ücretsiz alabilirm dedim tekrar rapor çıkarttırdım.. şimdi hem ücretsiz hem sayıca fazla alıyorum.. mesaj atıyorum şimdi sana

aminnnnnnnnnnnn amin inşaallah

flzask2003 canım arkadaş olarak ekledim seni kabul edersen mesaj atabiliyorum

tamam canım ekledim seni.gönderebilirsin mesaj
çokk sağol cnm yaa verdiğin bilgiler için çok yardımcı oldun inşallah çıkarabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…