Slm hope82 evet biricik yumurtam oldu ama transferim olamadı o gün çok ateşlendim iğneler yan etki yaptı kalçamda apse oluştu.yumurtayı dondurdular şimdi adetimi bekliyorum transfer için.Benim hiç düşük olmadı bu 5 tüp bebek denemem bunun üzerinemerhaba molifera, öncelikle yumurtan hayırlı olsun :) kan pıhtılaşmasına kadın doğumdan doktorlar gerekli görürse genetik testi yaptırıp bakıyorlar. senin hiç düşükle sonuçlanan bi gebeliğin oldu mu? genelde en az 2 düşük olduğu zaman istiyorlar. bende mthfr heterozigotum bana test öyle yapıldı. senin muhtemelen transferden sonra tutunmasını beklicekler
kendi kendime yazıp durucam burdan anlaşılan.hergün girip bakıyorum.mutlu haberler okuyabilmek ümidiyle.Rabbim bu mübarek günlerde süpriz hayırlarla karşılaştırsın üzerimizdeki şerleride def eylesin inşallah.bu topicte derdini anlatan samimiyetle içini döken evlat hasreti çeken tüm mümin hanımlarıda tez vakit sağlıkla evlatlarına kavuştursun benide inşallah...
canım bende sana bişey sormak istiyorum 6 kutuyu nasıl aldın sağlık ocağından ben 1 kutu yazdırıyorum fazlasını vermiyor eczaneye gidiyorum ama 1 kutu alabiliyorum bir kutu 10 gün gidiyo 10 günde bir iğne yazdırmak zor oluyo.bende clexan 0.4 kullanıyorum.
canım rapor çıkarmadın mı sen.bende sağlık ocağından 5 kutu aldım raporu gösterdim en fazla kaç kutu yazabilirim diye bana sordu dr.bende 5 sanırım deyince yazdı..rapor çıkartınca bi sorun olmuyor..gerçi 4 kutu dolapta bekliyor bebeğimi yeni kaybettimde...
yok cnm maalesef çıkaramadım 2 hastanede uğraştım ama yokk.sinir oldum.
kendi özeldeki doktoruma sorucam artık 12 ağustosta.böyle zor oluyo sürekli yazdır daha kışı var bunun.
Canım ya Rabbim sabırr versin.inşallah bi dahaki hamileliğin sonuna kadar sağlıklı bi şekilde devam eder.:26:
Slm hope82 evet biricik yumurtam oldu ama transferim olamadı o gün çok ateşlendim iğneler yan etki yaptı kalçamda apse oluştu.yumurtayı dondurdular şimdi adetimi bekliyorum transfer için.Benim hiç düşük olmadı bu 5 tüp bebek denemem bunun üzerine
TROMBOFİLİ PANELİ 3 TEST VERMİŞTİ DOKTORUM bu genetik testimi oluyor acaba
SONUÇLARIM ŞÖYLE
FAKTÖR V LEİDEN ANALİZİ ............ NORMAL
PROTROMBİN GENETİK ANALİZİ .......NORMAL
MTHFR_C677T MUT.ANALİZİ ...........HETEROZİGOT
ben özel bi hastaneye gitmiştim dedim ilk bebeğimin kalbi durdu oda hemen iğne yazalım dedi ve dışardaki hemşire rapor çıkarsın hemen dedi.bizde söyledik hemşireye hemen bilgisayardan çıkarıverdi....neden bazı insanlar herşeyi bu kadar zorlaştırıyor yahu rapor çıkarsan hemen,uğraştırmadan ölürmüsünüz değilmi ama....
eczanedeki bayan bana dedi özelin raporunu devlet kabul etmez.
ama geçen hafta giddiğim Zeynep kamilin kadın doğumcusuna sordun neden kabul etmezsin dedi.
herkes bişey söylüyor rapordan anlayanda yok.
ahhhh bende öyle hemen çıkarırım inş.sağoll cnm
eczanedeki bayan bana dedi özelin raporunu devlet kabul etmez.
ama geçen hafta giddiğim Zeynep kamilin kadın doğumcusuna sordun neden kabul etmezsin dedi.
herkes bişey söylüyor rapordan anlayanda yok.
ahhhh bende öyle hemen çıkarırım inş.sağoll cnm
Kizlaaar size birsey soracagim bilgisi olan arkadaslar cevap yazarsa cok sevinirimsimdi bir kurtajim var 8 haftalikdi ve kalp durmasi oldu korunma surecimiz bitti calisiyoruz kan pihtilasmasi cikmadi bende butun tahlil sonuclarim normal amaaa dr um coraspin kullan dedi simdi cook kararsizim korkuyorum ya kullanirsam bu defada ondan dolayi bir problem olur diye:18:kullanip kullanmamak arasindayim napcam bilmiyorum:26:sizin bu konuda bilgilerinize ihtiyacim var cvp yazanlara simdiden tesekkurler
Benimde arkadaşımın başına geldi aynı olay arkadasimla eşinin kanı uyusmuyodu ve bunu ewlnmeden önce yapilan testlerde kimse anamamis gectgmz eylul ayinda ewlendiler 2013 mayis ayindada arkdsm hamile kalmis ewde test yapms bayada sewinmisti sonra bn onu kndn doktoruma yolladim gebelikten emin olsun diye gitti doktor ultrasojdanda bakmis alttanda bakmis ama bi degisiklik oldugnu frktms ve onlara kan testi yaptrtms esyle brlkte kan testinde uyusmazlik oldugnu frkdnce ultrsnda bida incelemis ve bebegin 7;haftalik oldugu halde kalbinin olusmamasi nedeniyle kürtajla aldi yani herkese onerim bebek yapmdn once doktora gidin esinizle kan tahlili faln yaptrnki ilerde kotu sonuclr almyn bn oyle yaptm suan en fazla 10 gn snra kucagma bi kizim gelicek allah bu guzel duyguyu hepinize fazlasiyla yasatmayi nasip etsin insallahdualarim sizinle
allahım tez zamanda kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım...bu arada kan uyuşmazlığıyla bebeğin kalbinin durmasının ne alakası var hala çözmüş değilim.acaba arkadaşında ekstradan bir şeyler dahamı çıktı çünkü bende de kan uyuşmazlığı var ama doktorlar asla bundan dolayı bebeğin kalbi durur diye birşey demediler ki zaten zannetmiyorumda..kan uyuşmazlığı özellikle bilinmelidir çünkü ilk gebelik düşükle sonuçlanırsa eğer hemen iğne vurulması gerekiyor eğer vurulmazsa bir sonraki gebelikte problemler çıkabiliyor.kan uyuşmazlığı olanlar her düşükten sonra mutlaka bu iğneyi yaptırmalılar.doktorlar genelde kürtajdan önce kan uyuşmazlığını soruyorlar zaten...arkadaşında mutlaka başka sebepler vardır canım bence hemen gitsin araştırsın...
merhaba esterya tecrübeli ve doğumu gerçekleştirmiş birini görünce çok sevindim bende 9+3 bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ünv hastanesinde doktor tahlil istedi pıhtılaşma sorunun var dedi ama benim kafama takılan bişey var inşallah cevaplarsın canım anti kardiyolipin ıgg negatif anti kardiyolipin ıgm pozitif sadece onun üstünde durdu test sonuçlarında ve buna göre coraspin+folbiol hamilelik düşününce bir ay önce pozitifi görüncede hemen igne dedi ama iğne ne olduğunu sölemedi dozunuda.sorumsa şu burda hep okuyorum heterezigot homozigot vs teşhisler öyle bana bakılan testen sanada bakıldımı yoksa ben başka bi grubamı giriyorum çok kafam karıştı
Canım sanırım seninki farklı birşey, bende mthfr 1298 homozigot mutant çıkmıstı ve protein s dusuklugu.
Senin dediklerinden bana yapıldımı hiç hatırlamıyorum
cevap için saol canım ben netten bikaç kişi buldum benim tahlillere bakılıp aynı tedaviyi alan kan sulandırıcı yani. hayırlısı olsun inşallah sende bebeğine sağlıcakla kavuş inşallah bu ikinci bebeğin sanırım Rabbim banada nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?