Slm kızlar,
Bana umarım yardımcı olursunuz. Son 6 ay içinde 2 gebelik yaşadım. Bi tanesi 5 haftalık kimyasal gebelikti, kendiliğinden düştü, 2. ise çok erken sonlanan normal 1 gebelikmiş ( pataloji raporunda yazan bu ), o da beş haftatı, kese bile oluşmadı, değerim 782lerde takılı kaldı düşmedi ve kürtaj oldum.Tabi neden olmuyo sorusuna başladık ve kanda pıhtılaşma olabilir diye aklımıza soru işareti takıldı. Dr.umdan testleri istedim, genetik merkezlerini araştırdım en iyi fiyat 550TL gibi gözüküyo. Şimdi size sormak istediğim, ben 2 gün önce parmağımı kestim ekmek doğrarken, ve kanama durmadı, çok açık sulu 1 kandı. Bende pıhtılaşmama sorunu var sanırım. Gerçi ilk defa böyle birşey yaşadım hayatımda normalde hemen dururdu. Bu testi yaptırmalı mıyım aklım karıştı... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Canım, bu yapılan trombofoli paneli kanda pıhtılaşma problemini saptıyor. Sende pıhtılaşma problemi olsaydı hemen pıhtılaşırdı zaten kanın. Maşallah senin kanın akışkan dediğine göre.
Bu testi İstanbul'da Burç Genetik'te yaptırabilirsin. Devlette de ücretsiz, Samatya Hastanesine gidip genetik doktoruna sıra al KARYOTİPLEME de yaptır ayriyeten, hemen yazıyor. Burç genetiğe yolluyor onlar da ücretsiz olarak, hatta sanırım o doktor da Burç Genetik'ten, hemen yazıyor testleri, hem eşine hem de sana yazar... Düşükleri TROMBOFOLİ PANELİ ve eşli KARYOTİPLEME ile araştırıyorlar çünkü...
canım coraspin bi sıkıntı yaratmıyor.. benim kan pıhıtlaşması testi yapılmadığı halde iğne kullanıyorum ben..9. haftada kalp atışı olmaması nedeniyle kürtaj oldum daha önce...coraspinin zararı yok kan akışını hızlandıracak bebeğin beslenecek hiç korkmadr.umla konuştum iğneler de coraspinde hamileler için zararlı değil yararlı ilaçlar bunu kullandın diye bebeğin düşmez asla dedi,,zaten sağlıksızsa ne yaparsan yap olmaz dedi... için rahat olsun coraspini kullan
Hem KARYOTİPLEME, hem de TROMBOFOLİ ikisini de yaptırın canım. Trombofoli 10-15 günde çıkıyor, diğeri 3-4 haftayı buluyor. Eylül ayı için yaptığın planda hepsi elinizde olur işte ne güzel, bir daha vakit kaybetmezsiniz, yolunuzu çizersiniz sonuçlara göre
Eşinin spermiyogramını da genetik doktoru yazıversin, hepsi aynı yerde bakılır işte.
Canım bak sana samatyanın adresi, sabah erken gidin, giriş kattan genetik doktoruna randevunuzu alın, testlerinizi verin;
İletişim
Allah senden razı olsun Phia, saolasın kuzum...
Rabbim gönlüne göre versin...
Slm kızlar,
Bana umarım yardımcı olursunuz. Son 6 ay içinde 2 gebelik yaşadım. Bi tanesi 5 haftalık kimyasal gebelikti, kendiliğinden düştü, 2. ise çok erken sonlanan normal 1 gebelikmiş ( pataloji raporunda yazan bu ), o da beş haftatı, kese bile oluşmadı, değerim 782lerde takılı kaldı düşmedi ve kürtaj oldum.Tabi neden olmuyo sorusuna başladık ve kanda pıhtılaşma olabilir diye aklımıza soru işareti takıldı. Dr.umdan testleri istedim, genetik merkezlerini araştırdım en iyi fiyat 550TL gibi gözüküyo. Şimdi size sormak istediğim, ben 2 gün önce parmağımı kestim ekmek doğrarken, ve kanama durmadı, çok açık sulu 1 kandı. Bende pıhtılaşmama sorunu var sanırım. Gerçi ilk defa böyle birşey yaşadım hayatımda normalde hemen dururdu. Bu testi yaptırmalı mıyım aklım karıştı... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Kizlar ben agustos annesi olcam allahin izni ile 31 haftalik hamileyim bi oglum olcak bende sizlerle ayni sorunu yasadim iki dusugum vardi ilki kanla gitti kurtaj olmadim ikincisi kurtaj la gitti bebegim kalbi atmiyordu kan rahlili yapildi kan pihtilasmasi cikti bu hamileligimi gunu gecmeden yani adetime 3 gun kala idrar testi ile ogrendim hemen doktora gittim ve bana fraxpirine 0, 6 lik igne verdi o gunden beri her gun igne kullaniyorum hersey yolunda allaha sukur demem o ki ben kurtajdan sonra adet gordum 1 kere hemen hamile kaldim bi sorun cikmadi yani eger sorun kan pihtismasi ise beklemeye gerek yok zaten edet gorduysen kurtajdan sonra rahim hoparlanmis demektir
Eger sormak istediginiz bisey olursa ozelden yazabilirsiniz cunku suekli giremiyorum buraya sgustos anneleri topigindeyim ordanda bulabilirsiniz allah hepinizin gonlune gore versin insallah
Slm kızlar,
Arkadaşlar merhaba, bende büyük bi ihtimalle kimyasal gebelik geçiriyorum, pazartesi günü netleşicek ama beta hcg 274 den 189 düştü.
Kimyasal gebeliğin asıl nedeni kanda pıhtılaşma diyebilir miyiz ?
Bebek aspirini ve porogestan kullanmama rağmen hala kanda pıhtılaşma olabilir mi ?
Cocugun kalbi hic olusmamis zaten hayatim ,ben onu uyardim tedavi olmadan bida deneme yoksa yine uzulursun dedim ama kendisi bilir yinede . Zaten beni baya kirdi gecen gun tabi senin cocugun karninda yasiyo yakindada dogck ne anlrsn dedi ama o gun onun kurtaj oldugnu duyunca ben oturup agldm bnm basima gelms kdr uzuldum ama onunda acisina veriyorum .. bu arada saol bebisim. Prensesim Denizim yakinda gelicek allahn izniyle kasilmalarm baya baya basladi ah gelsede ev mis gbi bebeis koksa
Canim gercekten cok tesekkur ediyorum sanaicimi rahatlattin daha gebe degilim ama olacak insallahh bu aksam basliyorum coraspine sende hamissin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh darisida bizlere olsun insallahh
Arkadaşlar merhaba, bende büyük bi ihtimalle kimyasal gebelik geçiriyorum, pazartesi günü netleşicek ama beta hcg 274 den 189 düştü.
Kimyasal gebeliğin asıl nedeni kanda pıhtılaşma diyebilir miyiz ?
Bebek aspirini ve porogestan kullanmama rağmen hala kanda pıhtılaşma olabilir mi ?
bugün pazartesi naptın canım umarım iyi haberlerle dönersin.
Daha kan vermedim 1 saat sonra kan vericem, 2 saat sonrda sonuçları alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?