Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım, bu yapılan trombofoli paneli kanda pıhtılaşma problemini saptıyor. Sende pıhtılaşma problemi olsaydı hemen pıhtılaşırdı zaten kanın. Maşallah senin kanın akışkan dediğine göre.
Bu testi İstanbul'da Burç Genetik'te yaptırabilirsin. Devlette de ücretsiz, Samatya Hastanesine gidip genetik doktoruna sıra al KARYOTİPLEME de yaptır ayriyeten, hemen yazıyor. Burç genetiğe yolluyor onlar da ücretsiz olarak, hatta sanırım o doktor da Burç Genetik'ten, hemen yazıyor testleri, hem eşine hem de sana yazar... Düşükleri TROMBOFOLİ PANELİ ve eşli KARYOTİPLEME ile araştırıyorlar çünkü...

Son düzenleme:

Yaptır diyosun yani, eşimin sonuçlarını mı beklesek sonraki aşamada mı yaptırsak diyorum...

Hem KARYOTİPLEME, hem de TROMBOFOLİ ikisini de yaptırın canım. Trombofoli 10-15 günde çıkıyor, diğeri 3-4 haftayı buluyor. Eylül ayı için yaptığın planda hepsi elinizde olur işte ne güzel, bir daha vakit kaybetmezsiniz, yolunuzu çizersiniz sonuçlara göre
Eşinin spermiyogramını da genetik doktoru yazıversin, hepsi aynı yerde bakılır işte.
Canım bak sana samatyanın adresi, sabah erken gidin, giriş kattan genetik doktoruna randevunuzu alın, testlerinizi verin;

İletişim

Canim gercekten cok tesekkur ediyorum sanaicimi rahatlattin daha gebe degilim ama olacak insallahhbu aksam basliyorum coraspinesende hamissin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhdarisida bizlere olsun insallahh

Allah senden razı olsun Phia, saolasın kuzum...
Rabbim gönlüne göre versin...

canım pıhtılasma sorunu demek, kanının çok pıhtılaşması demek, sendeki sulu akışkansan öyle bir sorun yok ama bu bir kesikle anlamak mümkün degil, bende 4 tane kimyasal geb gecirdim bütün testlerim yapıldı ama bisey çıkmadı, Allahımın nasibi, sağlıklı bir gebeligi bekliyorum inşallah, ama sen hic vakit kaybetme testlerini yaptir, ben bir fakülteye gittim kadın dogumdan sıra aldım durumu anlattım bütün testlerim orda yapıldi, genetik,pıhtılaşma falan hic para ödemedim, eşimide ürolojidemuh. Ettiler oda sperm ve hormon, ve genetik verdi hic para ödemedik imkanın varsa fakülteye git, Allah tez zamanda sağ=ıklı bir evlat versin inşallah

arkadaşım seninle günlerimiz yakın bende cleaxen 0.4 kullanıyorum doktorun iğneyi kesicekmi yoksa devammı ben iki doktora gidiyorum biri kes bi kesme diyo sana ne dedi bilgi verirsen sevinirim.

Arkadaşlar merhaba, bende büyük bi ihtimalle kimyasal gebelik geçiriyorum, pazartesi günü netleşicek ama beta hcg 274 den 189 düştü.
Kimyasal gebeliğin asıl nedeni kanda pıhtılaşma diyebilir miyiz ?
Bebek aspirini ve porogestan kullanmama rağmen hala kanda pıhtılaşma olabilir mi ?

arkaşlar 3.5 yıllık evliyim 3.cü düşükte rahimde perde olduğu anlaşıldı rahim filmi çekildi geniş tabanlı septum Y harfi şeklinde rahim göründü, genetik testlerimizde sorun yoktu MTHFR (A1298C) : Homozigot Mutant bulundu ,kan pıhtılaşması çıktı, rahimde yapışıklık oluşmuştu. 2012 aralık ayı laparoskopi ve histereskopi opersayonu geçirdim. rahimde perde alındı yapışıklıklar giderildi. 3 ay sonra çektirdiğim rahim filminde rahim genel olarak genişlemiş ama yine yapışıklık oluşmuştu. doktorum hamile kalmaya engel bir yapışıklık değil dedi. 2013 haziran ayında hamile kaldığımda sizinle paylaşmak istedim sevincimi ama bu seferde emriyo görünmedi yüksek ihtimalle boş gebelik dedi doktorum. bu arada araştırma hastahanesinin prof. doktorunun muayenehanesine gitmekteyim. acaba hangi nedenden diye çok düşünüyorum ve araştırıyorum. Her işte bir hayır vardır, ben umudumu kaybetmedim, sizde kaybetmeyin.

merhaba arkadaşlar bende bu yıl içinde 2 kez kimyasal gebelik yaşadım biri martta diğeri bu ay doktora gttm tahlill yapıldı kan pıhtılaşmasından dedi coraspin verdi bakalım inşallah dahada aynı şeyleri yaşamam çok kötü hayal kırıklığı yaşamak((

Geçmiş olsun. Bazı arkadaşların yazdığı mesajları görünce özellikle cevap vermeye gerek gördüm soruna. Bir çoğumuzdaki genetik testler sonucu saptanan mutasyonlar bizlerde kan pıhtılaşmasına yatkınlık olduğunu gösteriyor. Bu günlük hayatta kanımızın illa katı akması veya bir yerimiz kanadığında hemen pıhtılaşması demek değil. Açık kanamalarda pıhtılaşma farklı yollarla oluyor. Birçok kişide pıhtılaşma sorunu olduğunu anlamanın genetik test dışında hiçbir yolu yok. Hamilelikte ortaya çıkması da hormonlarımızda olan değişikliklerden. Bence biram önce testleri yaptır ona göre bir yol izlersiniz.

Geçmiş olsun. Kimyasal gebeliğin pıhtılaşma dışında başka bir sürü nedeni var. Coraspin kullanırken de kayıp yaşayabilirsin, hatta ben iğne kullanırken bile bebeğimi kaybetmiştim doktor yeterli gelmediğini söylemişti o zaman. Belki seninki de yeterli gelmemiştir veya belki de bebek sağlıksız bir bebekti o yüzden kaybettin. Benim kaybımda bebeğe genetik inceleme yapılmış ve sağlıklı olduğu söylenmişti, o nedenle pıhtılaşmadan olduğunu biliyoruz.

Kızlar eskilere yenilere herkese merhaba. Ben bu hafta tatildeyim, oğluşla ilk tatilimize çıktık. Yeni arkadaşlar eğer soracağınız sorular olursa bu aralar girip bakmaya çalışacağım foruma, ya da özelden yazabilirsiniz. Cevap vermeye çalışırım. Ankaradayken hem iş hem ev derken pek sık giremiyorum. Eskiler bilir bir dönem buranın müdavimiydim, çok şey yaşadım, çok da şey paylaştım.

çocuğun kalbi oluşmadıysa bile bu kan uyuşmazlığı olduğundan değildir canım sen arkadaşına bence yinede tahlil yaptırmasını söyle.keşke dememek istiyorsa önce bütün tahlillerini yaptırsın.doktorlara kalırsak illa 2-3 düşük bekleyin diyorlar.yazık günah o bebelere.keşke bende eşimi dinlemeyip daha önceden yaptırsaymışım belki şuanda yavrum kucağımda olacaktı....bu arada arkadaşına yinede nolursa olsun destek olmaya çalış ama onun anlayacağı dilde o şuanda çok üzgün ve onu gerçektende onunla aynı şeyleri yaşayanlar anlar...allahım senin bebeğinide tez zamanda kucağına almayı nasip etsin kazasız belasız...

Canim gercekten cok tesekkur ediyorum sanaicimi rahatlattin daha gebe degilim ama olacak insallahhbu aksam basliyorum coraspinesende hamissin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhdarisida bizlere olsun insallahh

amin canım benim evet hamileyim inşallah bu defa sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi.. hiç telaş yapma Rabbim en kısa zamanda sana da yaşatsın bu güzel duyguyu..

bugün pazartesi naptın canım umarım iyi haberlerle dönersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…