Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bilen var mı okuyan olmadı sanırım

selam arkadaşlar geçen yıl bir düşük yaşadım,nisan ayındada bir düşük yaşadım tahlil sonucunda heterezigot a1298c mutant çıktı.doktora gittim şimdilik ilaç vermedi hamile kalınca başlanacak diye..hamile değilim ama ilaç kullanmam lazım mı acaba?

Hamile kalmayı planlıyorsan mutlaka folbiol e başla canım

Canim gercekten cok tesekkur ediyorum sanaicimi rahatlattin daha gebe degilim ama olacak insallahhbu aksam basliyorum coraspinesende hamissin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhdarisida bizlere olsun insallahh
coraspirini nasıl kullanıyorsun canım tok karnınamı ve günde kaç tane bilgi verirsen sevinirim
Hamile kalmayı planlıyorsan mutlaka folbiol e başla canım

canım sende folbiol hakkında bilgi verir misin günde kaç tane içiliyor ve tokmu açmı içiliyor

iyi akşamlar arkadaşlar. bende de pıhtılaşma sorunu var. 2 düşük yaşadım. artık hamile kalmaktan korkar olmuştum ki bugün meraktan bi test yaptım ve daha adetime 5 gün var. ve sonuç pozitif çıktı.sevindim ama yarım bi sevinç. benim için kan değerlerim önemli. çünkü evde test yapıp gidiyorum ama hastaneye gidip kan sonucu verdiğimde zaten değerler çok düşük oluyorve sonuç düşük...benim merak ettiğim acaba hamile kalmayı başaranların değerleri de benimki gibi düşük olupta iğneyle mi yükseliyor. yoksa değerler yüksek mi çıkıyor hemen. ve adaetten önce kan testi yaptırsam bakarlarmı.

canım pıhıtlaşma sorunun varsa hemen iğneye başlaman gerekiyor hiç ama hiç vakit kaybetmeden dr. a git bence... değerleri kıstas alma kimsenin... önemli olan 2günde 2 katına çıkması yükselmesi şart.. ama senin en önemli sorunun pıhtılaşma bugün dr. a git bence ve hemen iğnelere başla

Faktör xııı v34l heterozigot
mthfr (a1298c) heterozigot
mthfr (c677t) heterozigot
pai-1 (4g/5g) homozigot mutant(‎4‎g‎/‎4‎g&#8206‎

hamıle kalınca ne zaman yanı kaç haftalık ığne ve aspirine başadınız ayrıca iğneyı saat kaçta aspirini saat kaçta vuruluyorsunuz hepiniz saatlerinizi yazıp benı bılgılendırırsenız cok mutlu olurum sımdıden teşekkürler

folbiol gunder bir tane alınıyor canım sabah aksam farketmez ama hemen başla

coraspirini nasıl kullanıyorsun canım tok karnınamı ve günde kaç tane bilgi verirsen sevinirim

canım sende folbiol hakkında bilgi verir misin günde kaç tane içiliyor ve tokmu açmı içiliyor

Ben iğne ve coraspinr hamilelik öncesi başlamıştım. Coraspinr sabah kahvaltıdan sonra iğneyi ise akşam 9 da yapıyordum. Hamileyken coraspini bırakıp iğneyi 2ye çıkardı doktorum, sabah ve akşam 9 da yaptım iğnemi doğuma kadar.

Doktorların tedavi yöntemleri değişiyor. İlk sayfaya bakarsan seninle benzer durumdakilerin nasıl tedavi gördüklerini inceleyebilirsin. Genelde folik asit, coraspin veriyorlar, çoğunlukla buna ek olarak b vitamini oluyor. Bazı doktorlar da önceden iğneye başlatıyor.

folbiol gunder bir tane alınıyor canım sabah aksam farketmez ama hemen başla

teşekkürler canım.elimde 1 kutu var zaten hamileliğin ilk haftasında ilk gittiğim dr.vermişti ama 1 hafta sonra gittiğim dr.hemen kesip elevit verdi.bu ilaç sana fazla gelir elevitin içinde yeterince folik asit var demişti ama sanırım yanlış bir tercih yapmışım.neyse kısmet her dr.kendi anlaştığı ilaç firmasının ilacını veriyor seni,beni düşünen kimki..

Arkadaşlar merhabalar
sizlere bir şey sormak istiyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Ben iki kez tüp tedavisi yaptım ikincide tuttu ama 11 haftalık kaybettim .
şimdi tekrar yeni bir tedaviye yeni merkezde başlayacağım kısmetse .
memorial da başlamayı düşünüyorum cuma günü ön görüşmeye gittik . daha önce genetik testlerimi kendim zeynep kamilde yaptırmıştım taşıyıcı heterezigot çıkmıştım . kan pıhtılaşması sebebi bebeğimi kaybettiğim için yaptırmıştım . Memorail daki görüşmemde doktor A dan Z ye her şeye yeniden bakmamız gerek dedi . Bende ayrıca pko var ve sül tüpümde genişleme varmış içinde ödem birikmiş . Öncelikle tüpümün alınması gerekiyor onunla ilgili olarak ameliyat için hastane araştırıyorum laparoskopi olacak .
bunun dışında benden aşağıdaki tahlilleri de istedi . kızlar sizlerden yaptıranınız varsa bana yol gösterebilir mi ?
Nereden hangi bölümden randevu alarak gitmem gerekiyor . Özellerde fiyat çok pahalı istediği tahlillerin toplam fiyato 3000 tl ye yakın ameliyat 4,500 tl daha tedavime başlamadan bitiyorum özelde yaptırırsam . Devlette nerede ve nasıl yaptırabilirim engin fikirlerinizi lütfen benimle paylaşın.

- Homosistein
- Antikardiolipin lgG
- Antikardiolipin lgM
- Lupus antikoagülan
- Protein C aktivitesi
- Protein S aktivitesi
- Antitrombin III aktivitesi
Sanırım aşağıdakileri normal devlet hastanelerinde yaptırabilirim bunlar için kadın doğumdan randevu alıp gideceğim yaptırmaya .

- AMH ( bunu özellikle memorial kendi yapacakmış )
- Prolaktin
- Serbest T4
- TSH
- Tam kan sayımı
- Hbs AG
- Anti- HBS
- Anti- HCV
- Anti- HIV I+II

Şimdiden herkese teşekkürler

canım benım bu testleri devletde yapıyor öncelikle hangi şehirdesin özelleri teker teker ara sor ben özelde yaptırdım 150-180 arası verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…