eski arkadaşlardan yazımı okuyan var mı geçmiş sayfalarda bir hanım var nurhanpeyman 20. haftada pıhtılaşma sorununu öğrenip o haftadan sonra iğneye başlamış tahlil benimkinin aynısı bakılmış.çok merak ediyorum bebeğini kucağına aldımı acaba inşallahh almıştır bilen arkadaşlar cevaplayabilirmi?
selam arkadaşlar geçen yıl bir düşük yaşadım,nisan ayındada bir düşük yaşadım tahlil sonucunda heterezigot a1298c mutant çıktı.doktora gittim şimdilik ilaç vermedi hamile kalınca başlanacak diye..hamile değilim ama ilaç kullanmam lazım mı acaba?
anladım canım hadi bol şans.
malesef kimyasal gebelik, artık bir an önce kırmızıların gelmesini bekliyorum. İnşallah önümüzdeki ay...
coraspirini nasıl kullanıyorsun canım tok karnınamı ve günde kaç tane bilgi verirsen sevinirimCanim gercekten cok tesekkur ediyorum sanaicimi rahatlattin daha gebe degilim ama olacak insallahh bu aksam basliyorum coraspine sende hamissin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh darisida bizlere olsun insallahh
Hamile kalmayı planlıyorsan mutlaka folbiol e başla canım
iyi akşamlar arkadaşlar. bende de pıhtılaşma sorunu var. 2 düşük yaşadım. artık hamile kalmaktan korkar olmuştum ki bugün meraktan bi test yaptım ve daha adetime 5 gün var. ve sonuç pozitif çıktı.sevindim ama yarım bi sevinç. benim için kan değerlerim önemli. çünkü evde test yapıp gidiyorum ama hastaneye gidip kan sonucu verdiğimde zaten değerler çok düşük oluyorve sonuç düşük...benim merak ettiğim acaba hamile kalmayı başaranların değerleri de benimki gibi düşük olupta iğneyle mi yükseliyor. yoksa değerler yüksek mi çıkıyor hemen. ve adaetten önce kan testi yaptırsam bakarlarmı.
Faktör xııı v34l heterozigot
mthfr (a1298c) heterozigot
mthfr (c677t) heterozigot
pai-1 (4g/5g) homozigot mutant(‎4‎g‎/‎4‎g‎‎
coraspirini nasıl kullanıyorsun canım tok karnınamı ve günde kaç tane bilgi verirsen sevinirim
canım sende folbiol hakkında bilgi verir misin günde kaç tane içiliyor ve tokmu açmı içiliyor
hamıle kalınca ne zaman yanı kaç haftalık ığne ve aspirine başadınız ayrıca iğneyı saat kaçta aspirini saat kaçta vuruluyorsunuz hepiniz saatlerinizi yazıp benı bılgılendırırsenız cok mutlu olurum sımdıden teşekkürler
Faktör xııı v34l heterozigot
mthfr (a1298c) heterozigot
mthfr (c677t) heterozigot
pai-1 (4g/5g) homozigot mutant(‎4‎g‎/‎4‎g‎‎
selam arkadaşlar geçen yıl bir düşük yaşadım,nisan ayındada bir düşük yaşadım tahlil sonucunda heterezigot a1298c mutant çıktı.doktora gittim şimdilik ilaç vermedi hamile kalınca başlanacak diye..hamile değilim ama ilaç kullanmam lazım mı acaba?
folbiol gunder bir tane alınıyor canım sabah aksam farketmez ama hemen başla
folbiol gunder bir tane alınıyor canım sabah aksam farketmez ama hemen başla
Arkadaşlar merhabalar
sizlere bir şey sormak istiyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Ben iki kez tüp tedavisi yaptım ikincide tuttu ama 11 haftalık kaybettim .
şimdi tekrar yeni bir tedaviye yeni merkezde başlayacağım kısmetse .
memorial da başlamayı düşünüyorum cuma günü ön görüşmeye gittik . daha önce genetik testlerimi kendim zeynep kamilde yaptırmıştım taşıyıcı heterezigot çıkmıştım . kan pıhtılaşması sebebi bebeğimi kaybettiğim için yaptırmıştım . Memorail daki görüşmemde doktor A dan Z ye her şeye yeniden bakmamız gerek dedi . Bende ayrıca pko var ve sül tüpümde genişleme varmış içinde ödem birikmiş . Öncelikle tüpümün alınması gerekiyor onunla ilgili olarak ameliyat için hastane araştırıyorum laparoskopi olacak .
bunun dışında benden aşağıdaki tahlilleri de istedi . kızlar sizlerden yaptıranınız varsa bana yol gösterebilir mi ?
Nereden hangi bölümden randevu alarak gitmem gerekiyor . Özellerde fiyat çok pahalı istediği tahlillerin toplam fiyato 3000 tl ye yakın ameliyat 4,500 tldaha tedavime başlamadan bitiyorum özelde yaptırırsam . Devlette nerede ve nasıl yaptırabilirim engin fikirlerinizi lütfen benimle paylaşın.
- Homosistein
- Antikardiolipin lgG
- Antikardiolipin lgM
- Lupus antikoagülan
- Protein C aktivitesi
- Protein S aktivitesi
- Antitrombin III aktivitesi
Sanırım aşağıdakileri normal devlet hastanelerinde yaptırabilirim bunlar için kadın doğumdan randevu alıp gideceğim yaptırmaya .
- AMH ( bunu özellikle memorial kendi yapacakmış )
- Prolaktin
- Serbest T4
- TSH
- Tam kan sayımı
- Hbs AG
- Anti- HBS
- Anti- HCV
- Anti- HIV I+II
Şimdiden herkese teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?