Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım hamileliğin ilk 3 ayı yani 12. haftaya kadar folbiol veya folic plus veya folidoce kullanılıyor.... 12. haftadan itibaren folbiol bırakılıp elevit veya decavit başlanıyor........ ama dr. un tavsiyesi de önemli bunda

yaaaaaaaaa.. bilmiyordum.gebeliğin 4.haftasında dr.verdi fakat 5.haftasında ben başka doktora gittim oda folbiolu bıraktırdı.bilseydim bırakırmıydım hiç...ben hangi doktora inanıp güveneceğimi şaşırmış durumdayım herkes kafasına göre takılıyor.

Kizlar rabbim e binlerce sukur hamileyimmmmmmmmm

canımmm çok çok çok tebrik ederim burdan hergün güzel haberlerini okuyup seninle bir mutlu olmak istiyorum inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur ve sağlıcakla kucağına alırsın bu sefer :))) doktora gittin mi test mi yaptın ayrıntı ver biraz okuyunca heyecan oldum inşallah Allah ım banada tekrar yaşatır bu mutluluğu :))

sevinç sana özel msj atmıştım ama almadın sanırım cevaplamadın eğer cevaplarsan çok sevinirim

Arkadaslar ben de 3 düşük yasadim mthfr a mthfr c den heterozigitum adete 3gun kala beta hcg 132 cikti simdi 4+4 um doktora gitmeye korkuyorum inşallah her sey yolundadir

canım hamilelikten önce de kullandıysan folbiol illa 12. haftaya kadar şart değil.. elevit bir çok vitamin içeren iyi bi ilaç dr. laf olsun diye vermez üzme kendini.. ama içinde kalmasın bi daha ki muayenede sor yeniden

hamilelikten öncede kimse vermedi bana bu ilacı zaten hamilelikte sürpriz bir şekilde geldi sürpriz bi şekilde gitti.. 1 hafta önce tv de öğrendim kadım doğumcu konuktu gebelikten önce veriyorlarmış ve çoğu gebelerde 9 ay boyunca kullanıyorlarmış.bebiş için faydalıymış sanırım.neyse kullanmaya başlayım da nasıl kullanacağım.daha önceki dr.sabah aç demişti ve kahvaltıdan 1 saat önce içilecek dedi ama ozaman bebiş vardı şimdi ise yok yine aynımı kullanayım kullanan arkadaşlar bi söyleyiverseniz...

Canım hamile kalmadan 3 ay önce kullanılması öneriliyor ama herkes böyle değil,,mesela hemen hamile kalırsan zaten o süreyi tamamlamamış oluyorsun ..ama kesinlikle 9 ay kullanılmaz folbiol.. mutlaka 12. haftadan sonra başka ilaca başlanır(elevit veya decavit genelde)... ben aç hap alamadığımdan yemekten 1-2 saat sonra kullandım sen aç karnına al günde 1 tane folbiol ise........ ama illa kahvaltıdan 1 saat önce gibi bi şart yok benimde daha önce bi kaybım var,,inşallah Rabbim sana da en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik nasip eder,,hayırlısıyla kavuşursun bebeğine.....

Son düzenleme:

anladım canım sağolasın bilgilendirdiğin için...amin bu arada inşallah bebeklerimize kavuşuruz biran önce...

Faktör xııı v34l heterozigot
mthfr (a1298c) heterozigot
mthfr (c677t) heterozigot
pai-1 (4g/5g) homozigot mutant(‎4‎g‎/‎4‎g&#8206‎

arkadaşlar sonuçlarım bunlar kan pıhtılaşması varmış.bugün doktora gittim pek önemsemedi gibi geldi.hamile kalınca ilaç başlıcaz dedi.okadar.ama bu konunun ilk sayfasını inceledim gebe kalmadan öncede kullanılması gereken ilçalar var.başka doktora daha gitsemmi.yoksa benim sonuçlarım çok ciddi olmadığı içinmi gebelik olduğundA başlanıcak dedi ( kendimi yiyorum öğleden berli orucum burnumdan geldi bilen varsa nolur yardım etsin bana rahatlıyım.şuan hamileysem ilaç için geç kalmak istemiyorum adetimede 8 gün var daha kanda testde yaptırsam çıkmıcak

pıhtılaşma var canım.doktor değilim testlerden de çok anlamam ama bence işini sağlama al ve iyi bir doktora daha git.malesef artık doktorlarımız bizleri çok önemsemiyor ve umursamıyor...keşke bende daha önceden testlerimi yaptırıp iyi bir doktorla devam etseydim ama nerdeeeeeee..illa iki düşük olmasını bekliyorlar ne lüzumu varsa.daha önceden yapılsa testlerim belkide 2 yavrumda benimle olurdu...birdaha hamile kalırmıyım o bile muamma...allah yüzümüze baksın canım ve bizede tattırsın tez zamanda inşallah....

amin canım.rabbim tez vakitte bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.banada nasip olur inş çok istiyorum .evet üzüntü ayrı,gebe kalmak ayrı stres.bizi sadece eşimiz ve aynı acıyı yaşayanlar anlıyo.doktorlar çok basit olay olarak görüyor çevremizdekilerde saçma sapan geçmiş olsun diyen(sanki bebeğimden ayrılmamın nesi geçmiş olacaksa) daha küçükmüş boşver diyen saçma sapan şeyler söyleyip üzen çok kişi oldu.bizler hep acıyı ilk günkü gibi yaşıyoruz.randevu aldım bu kez devlete gidicem sonuçlarımı götürüyüm inş geç kalmış olmam .özelde kendi doktorumdu bu yazdığım yorumu yapan ama tatmin olmadım gebe kaldıktan sonra geç kalmak aynı şeyleri yaşamak,kaldıramam.ben aşılamayla gebe kaldım 2 yıl bekledim gebe kalmak için o kadar para verdim bana önceden yapabilirdi bu testleri.sanki kendi cebinden veriyolar.ben yaşadıktan sonra öğrendim herşeyi kan pıhtılaşması olayını felan.ama geç oldu.rabbim tekrar bizzlere aynı acıyı yaşatmasın inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…