Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

coraspirini nasıl kullanıyorsun canım tok karnınamı ve günde kaç tane bilgi verirsen sevinirim

canım sende folbiol hakkında bilgi verir misin günde kaç tane içiliyor ve tokmu açmı içiliyor

Kusura bakma canim sorunu yeni gordum hemen cevaplayayim gunde bir tane tok karnina.
Bu arada dualariniz kabul kandiliniz mubarek olsun arksdaslar

Lenfosit aşısını bilmiyorum. Bende de aynı mutasyon var. 4. Hamileliğimde clexane 0,4 kullanırken bebeğimi 9. Haftada kaybettim. 5. Hamileliğimde clexane 0,4 ve coraspinle başladım, 10-11. Haftalarda coraspini bıraktım ve bakılan aptt değerine göre iğneyi ikiye çıkarttık. Doğuma kadar da 2 iğne oldum. Yani iğnenin dozu yetmemiş olabilir. Belki sana ümit olur benim yaşadıklarım.

burcu senin aptt kaca dusmustu de igneyi ikiye cikarmusti hatirliyomusun.benim gecen ay 34,1 di simdi 31,4 e dusmus.boyle dusmeye dwvam.ederse kotu olcak.diyet de etkiler mi acaba.su siralar diyete cok dikkat etmiyorum sanirim.hatirlamiyorsan eger ref araligi 25-38 di.

Sanırım 25e düşmüştü. En başta 32 çıkmıştı galiba. Ben en başlarda diyete dikkat ediyordum da sonradan bozdum. Ama çok da etki ettiğini düşünmüyorum.

Son düzenleme:

benimde seninle aynı cnm ama benm sadece 677 heterezigot altta yazan bende normal.bir çokdoktora gttim hepsi önemli olmadığını söylediler tesadüf olabileceğini ama ben kendime iğne veren bir doktor bulmaya kararlıydım o yüzden profa gidiyorum peinatalog zaten şuanda folidoce ve b vitamini kullanıyorum hamile kalınca adete 1 hafta kalaöğrenip iğneye başlayacağım clexane 0.4 kullanıcam cnm

saol cnm. seninle diher topikte de konusuyorduk dimi tatlim? mayis da gebelik planliyrdun. ben de seni merak ediyrdum.

saol cnm. seninle diher topikte de konusuyorduk dimi tatlim? mayis da gebelik planliyrdun. ben de seni merak ediyrdum.

evet canım benim rahmimde yara flaan oldu onu yaktırdım bekledim bu ay korunmayı bırakıcam inşallah. hep bi korku içinde yaşıyorum bende işte hamile kalmak ayrı kaldıktan sonra devam edicekmi diye ayrı dert ediyoruz.ALLAH yardımcımız olsun seni ekledim canım takip ederiz birbirimizi

gecmis olsun cnm. insallah sagliklo evlatlara sahip olabiliriz. bizim gibi kaybi cok olanlar ne yazikki zor toparlanip tekrar deneyebiliyrlar.

ben simdi adetimi bekliyrm. ama tabiki olmamayi ) az kaldi. 15-16 temmuz gibi. cok calistik bakalim...
bu arada gunde de 1 tane coraapirin al lutfen. zaten once aspirinle baslaniyr. gebelik olunca da igne.

slm canlar nasılsınız ? ben idare ediyorum işte ayağım iyileşmedi hala evde yatıyorum 20 günüde geçtik çok bunaldım artık dışarı çıkmak istiyorum ((... bebeğimi kaybetmenin üstüne birde bu durum ha bide mantar enfeksiyonuyla uğraşıyorum vajinal sakat ayağımla onun için doktora gittim geldim birde ( şuan antibiyotik alıyorum. ama biliyorum bu sıkıntılarda geçecek ((
bebeğime::: beni aniden gelip mutlu eden miniğim bi okadarda çabuk gittin annem... senin ardından üst üste geldi hep sıkıntılar... abinde seni soruyor hala keşke doğsaydı anne diyor... senin kıymetini bilememişim seninle ilk kez konuştuğum gece sen beni çoktan terketmişsin o küçük kalbin atarken seni ne kadar sevdiğimi söyleseydim keşke annem inan bana seni kaybettiğim için çok üzgünüm ((((

Son düzenleme:

cnm ben doktoruma ısrarla sordum aspirine gerek yok sadece iğne dedi benim bazı değerlerine aptt değerlerime göre aspirin gereksizmiş benm için..peki sen iğne işini ne yapacaksın iğne kllanmayacakmısın??

cnm ben doktoruma ısrarla sordum aspirine gerek yok sadece iğne dedi benim bazı değerlerine aptt değerlerime göre aspirin gereksizmiş benm için..peki sen iğne işini ne yapacaksın iğne kllanmayacakmısın??

valla cnm. o zamamda yazmistim belki hatirlarsin. iki farkli yuksek gebelik uzmanina gittim ki birisi ankaranin en buyuk dogum hastanesinin basi. hic birseye gerek yomis. sadece elevit + folbiol verdiler o kadar.

yine de gebe kalirsam baska bir dr.a daha gidip soracagim. eger o da ayni seyi soylerse bosu bosuna igne olmak istemem.

Geri donus yaptıgın ıcın coook teskkur ederım burcu :)) ahh ahh ben ıkı haftalıktı ogrendıgımde hemen baslamıstım bu cleaxne 0.4 gunde bı tane 4 haftalıkken bebegı gorduk kesesı de guzeldı ama 6. Haftada ters gıttıı.. Yzınıokuduktan sonra dıyorumkı sımdı belkı benımde 5. Haftadan sonra bu aptt degerıme bakılsaydı belkı artırılırdıı gunde ıkı taneye yasarmıydı 14:
Artık kaybetmek ıstemıyorum arkadasım... Buarada aptt nedır bılmıyorum?

Insallah genetıkcının dedıgı gıbıdır sadece folık asıtın dozu ve cleaxnenın dozu ayarlanıp devam eder benımde senın gıbı .. En moral verıcı ornek sensın arkadasım benım ıcın :) denemelere baslamak ıstıyorum bır an onceee

En son doktora iğne vurulduğum halde olmadı dediğimde her bebek iğne için uyumlu olmaya bilir dedi.mutlaka bir tanesinde işeyarar dedi.deniceksin dedi.bende 3 kayıp yaşadım.iç bir sebep yok.benim gibi olanlar için doktorlar mutlaka olacak denemen lazım diyor.ama vücudumuz ve ruhumuz eskisi gibi değil.Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş.her yolu denedim.en son dedim bu psikolojik olabilir bilinçaltımda bile uğraşdım demek i diyorum bir vakti saati var.

canım bebeğini Allah bağışlasın :)) çok sevindim.bu mesajı yazalı çok olmuş ama kardiyolipin ıgm pozitif çıktı bende.bu yazıdan sonra yaptırdınmı sende bu testleri senin sonuçların nasıldı Rabbim tez zamanda banada tekrar anne olmayı nasip eder inşallah...

KIZLAR kardiyolipin ıgm NEDİR ANLAMADIM BEN NASIL YAPTIRILIYOR

Valla ben anlamdım bu işi, doktora sordum 1 boş gebeliğim, 1 kimaysal gebeliğim var. bütün bunlar kan pıhtılaşmasından dolayı olabiliceğini düşünüyorum bulunduğum ufak bi ilçe beni üniversite hastanesine sevk edemezmisiniz dedim, hayır olmaz dedi. Çünkü öyle bi tehşisi koyabilmek için 2-3 tane düşüğün olması gerekir, 1 kaç tane karnında ölü olması gerekir dedi, ne yani ben bu testi olmak için daha fazla acı mı çekmem lazım !!!

Arkadaşlar bu testi yaptırmanın başka bi yolu yok mu ?

KIZLAR kardiyolipin ıgm NEDİR ANLAMADIM BEN NASIL YAPTIRILIYOR
canım anti kardiyolipin ıgg anti kardiyolipin ıgm bakıldı bana bu bağışıklık sistemiyle alakalı bir tahlil olması lazım benim 1 oğlum var ikinci bebeğimde 10 haftalık olduğunda kalbi durdu 2 hafta karnımda ölü gezmişim.sonra doktorlar bana dedi 2 3 düşük olması lazım bişey bakmayız diye bende memlekete gittim sdü tıp fakültesine doktora doğuda olduğumu ve durumumu anlattım Allah razı olsun ondan mutasyonlar dışındaki testleri istedi biride bu işte.ve bana kan sulandırıcı kullanalım dedi.bebeğim onlıne diye bir site var ordada birine rastladım 1 düşük sonrası bu tahlilleri istemiş özelde doktoru ıgg ve ıgm pozitif çıkmış ve 2. gebeliğinde iğne kullandı şuanda bir oğlu var.antifosfolipid sendrom teşhisi için kullanılıyor test tekrarlayan düşüklerde bakılıyormuş bildiğim bu kadar tedavi şekliyse aynı kan sulandırıcı.bana bakılan tahliller şunlardı aptt kardiyolipin ıgg ıgm homosistein protein c protein s ve anti trombin 3.ben tekrar gebelik düşündüğümde mutasyonlarımada özelde baktırmayı düşünüyorum ve bu testleride tekrarlatıcam.sitelerde bakıyorum hep benim tahlillerden bahsetmiolar pek.sdü de prof bana dediki sadece ıgm pozitif çıkmış diğer sonuçlarına göre pıhtılaşmaya yatkınlık var dedi ama ıgm pozitif çıkınca yüksek riskli pıhtılaşma sorunu var dedi.işte öyle bu tahlili yaptıran varsa benimlede paylaşsın doktorların söylediklerini bu arada nurhan peyman diye bi üye var bu topicte onunda 20. haftada doktor damarın direnç gösteriyor bebek rahat beslenemiyor demiş bu ıgm bakılmış pozitif çıkmış ve iğne başlamış ama sonra paylaşım yapmamış bebeği oldumu bilmiyorum inşallah olmuştur kan veriyorsun bi hafta sonra sonuç çıkıyor özelde 30 40 lira falandı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…