Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım yazdıklarında kendimi gördüm sanki.yazmak isteseydim seninkinden farklı bir şeyolmazdı.3 defa kürtaj oldum 2defada kimyasal gebelik geçirdim.iğne kullandım olmadı.en sonuncusunun kromozom analizinde hiç bir şey çıkmadı.en son gittiğim doktor kromozom analizi temiz çıksa ne olur mezarda canlı aramaya benzer dedi.mantıklı.bütün şansızlıklar seni bulmuş deneyeceksin dedi eninde sonunda olucak inş.hmile kaldığında bu da gidecek deme vücudun engellemesin bebeğin büyümesini.umarım her şey gönlümüzde olur.

aynı mutasyonlar bendede var yalnız bende bide pco var. 1 yıl tedavi gördüm sonra kendiliğinden iki kez hamile kaldım birincisi aynı seninki gibi oldu ikincisi 6 haftalık düştü.5 ay aradan sonra bu ay ilk denememdi bende adet gördüm.şimdi tek korkum yine başa dönmek.tedavi süreci çok zordu.inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız bidahaki denememizeallah yardımcımız olsun

Arkadaşlar bütün bu testlerin maliyeti ne kadar ?
sadece pıhtılaşma testlerinin özel de 500 tl kadar olduğunu biliorum.ben gazi ünivrsitesi hastanesinde yaptırdı sadece telde randevu alırken düşük mü yaptınız die sordular evet 2 düşüğüm var dedim doktorum butestleri istedi dedim ve randevu aldım yani kimse rapor vs bişey istemiyor o yüzden bence kimse 2. 3. düşüğü beklemeden ilk kayıpta bu testi yaptırsın hhstaneye gerekiosa 2 düşük yaptım desin ben ilk düşüğümde bilseydim belki ikinci bebeğimi doğurmak üzere olucaktım şimdide hamile kalamıorum oyüzden beklemek gereksiz bence

bence kesinlikle yaptırmalısın vakit kaybetmeden öğren

klomen kullanmadım bu ay bir kür denicem bakalım hayırlısı.
sende de mi pco var ondanmı yapıcaksın kürü. ben hem pıhtılı hem pco luyum:))) yok yok yani:) ama şimdi iki düşükten sonraki ilk denememde hamile kalamadım 2. düşüğümde ilk ay kalmıştım. kürden biraz bahsedermisin ne için yapıosun nasıl yapıosun.

kızlar bişey sorucam ben kor aspirin kullanıyorum 3. kutudayım ve çok sık burnum kanıyo bu zamana kadar burnumun kanadığını bilmem ama hemen hemen her gün kanıyo doktora gittim krem verdi ama geçmedi benimle aynı durumu yaşayan varmı

suay bu kardiyolipin hakkında bilgi edinirsen eğer doktoruna soracaksın ya benimle de paylaşırmısın canım her doktor farklı yorumluyor çünkü belki bişeyde ondan öğreniriz

canım benım günaydın bugün iş başı yaptık tatıl bıttı anlayacağın neyse ben daha hiç doktora gitmedim açıkcası korkuyorum büyük ihtimalle ya 19 yada 26 da gideceğim ama öğrendiğimde sana da yazarım tabı

rabbım hepimizin yardımcısı olsun cok zor gerçekten

Merhaba Arkadaşlar
Ben daha önce 3 hamilelik geçirdim. 1. hamileliğimde 6,4 günlükken bebeğin kalbi durmuş 8.hafta da kürtajla aldılar. 2.hamileliğim kimyasal gebelik oldu ilaçla düşürdüler.(kan değerlerim beta düşmeye başladı) 3.gebeliğim 6,3 günlükken kalbi durmuş 8. haftada yine kürtajla aldılar. 3. gebeliğimde hergün claxene 0,4 iğne yedim. Coraspirin ve folikasit içtim. Ama fayda etmedi(( Benimle aynı durumda olan var mı? sonuçlarıma bakan bir hekim hamile kaldığında gel ilaç başlayalım dedi(!) Yani yine deneme yanılma yapacağız. Bu haftaiçi bir profesöre gidip sonuçlarımı göstericem. Benim anlamadığım, evet kanımda pıhtılaşma eğilimi çok fazla fakat bu nasıl olurda ilaç ve iğne ile düzeltilemez. Yani bana doktorlar şunu söyleyemeyecek mi; Evet hastalığın bu ve tüm hamileliğin boyunca bu xxxx ilacı kullanırsan hiçbir sorun olmaz. (Allahın nasip etmemesi dışında) Çok tedirginim, işimiz yine deneme yanılma yöntemine kalırsa psikolojik olarak kaldırabileceğimi sanmıyorum. Önümüzdeki ay normal şartlarda hamile kalmamda sakınca yok. Kürtaj olalı 3 ayım dolmuş oluyor. Lütfen aynı durumu paylaşanlar yada önerisi olanlar bana yazabilir mi?

Allah ; hepimiz için hayırlısıyla ''Ol(!)'' denilmesini nasip etsin...

benimde sizin gibi durumum bircok dusuk bi tup bebek denemesi derken gercekten cok yoruldum.ilk basta hersey normal cikti testlerde ama rahim anomalitesi var dediler iki defa histreskopi oldum ve duzeltildi doktor bana antitiroglobulin min yukse oldugunu ve hamileligim boyunca clexan kullanicaksin dedi, 2 ay dinlen sonra gebelik deneyin dedi surede doldu amaa denemekten korkuyorum ayni seyleri yasamak tedirgin edio gercekten sabrim ve gucum yok o stresli donemi nasil geciricem ve insan ister istemez korkuo iste yurtdisinda yasiorum burdakilere göre tedavimi nasil devam ettirecegim SIKINTI yasatabilir.cunku burdaki doktorlara göre hic bi sorunum yok ama neden surekli dusuk yasadigimda kesin cevabi yok onlarda zor bi dönemden gecioruz kizlarr allah hepimizin yardimcisi olsun.

Benimde aynı canım 5tane oldu bebek kaybı ama üzgünüm deneme yanılma yönteminden başka yapılacak hiç bir şey yok.son 3doktorum aynı şeyleri söyledi.1tanesi tutacak ama hangisi.bende bu ay hitoroskopi oldum önümüzdeki ay başlamak istiyorum.nasip kısmet inş artık olur.

Pco yok çok şükür kürtajdan sonra yumurtalarım biraz sorun vardı o yüzden bal çörek otu polen denicektim biraz başladım ma doktorum yapışıklık var diynce mecburen hitoroskopi oldum artık önümüzdeki y başlıcam canım

Merhaba, bende izmirliyim ve smyrna da tedavi görüyorum, ilk gebeliğim kendiliğinden oldu ama boş gebelikti kürtajla aldırdık, ikincisi aşılama ile oldu ama kimyasal gebelik yaşadım, araştırma yaparken bu konu ile tanıştım ve bende şüphelenmeye başladım acaba bende de böyle bi durum olabilir mi diye, aynı zamanda pco luyum...
İzmirde kan pıhtılaşma testini nerde oldun, bana tavsiye edebiliceğin bi yer var mı ?

Kan pıhtılaşması testini Ege ünv.yaptırdım.genetik testleri de Alsancak gentan olması lazım özelde yaptırdım çok beklemeyeyim diye ama hala bekliyorum umarım her şey gönlünce olur.

Kan pıhtılaşması testini Ege ünv.yaptırdım.genetik testleri de Alsancak gentan olması lazım özelde yaptırdım çok beklemeyeyim diye ama hala bekliyorum umarım her şey gönlünce olur.

ege üni'den nasıl randevu aldın hangi bölümden direk arayınca randevu veriyolar mı? yoksa bir iki düşük yaptığına dair bi belge istiyolar mı ?

ege üni'den nasıl randevu aldın hangi bölümden direk arayınca randevu veriyolar mı? yoksa bir iki düşük yaptığına dair bi belge istiyolar mı ?

Onu hatırlamıyorum ama sanırım kadın doğuma randevu aldım ve test yaptırmak istediğimi söyledim oradan yönlerdirdiler 1 ay sonraya anca verilerler o da en iyi ihtimal.ben ilk bebeğimden sonra gitmiştim.sadece pıhtılaşması test yaptırdım.

Son düzenleme:
nümüzdeki ay inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız allah yardımcımız olsun canım

artık neye üzüleceğimi şaşırdım ilk gebeliğim ılk ay oldu ama malesef gelısmedı 8haftalıktı kurtajla alındı 3-4 ay korundum sonra korunmayı bıraktım adet duzenım bozuldu meger prolaktın yuksekms cok bu degerle hamıle kalamzsn dedı bı ay ılac kullandım korundum düştü tekrar calısmalara basladık eylulde kurtaj olalı bır sene olacak ama bu ay yıne gebelık yok olsa sonuc ne olacak iğneyle corasprınle olumlu olacakmı onu bıle bılmıorum (buarada sans eserı bı dr un pıhtılasmana bakalım 2. kayıbı beklemeye gerek yok demesyle bakıldı ve mthfr 1298ac mutasyon cıktı) yoruldum sıkıldım artık olmıcakmıki diye düşünüyorum olmamasınamı üzüleyım olsa neler yasayacagım bunlarımı düşüneyim karmakarısıgım her adet bası aynı seylerı yasar oldum kac ayda hamıle kalabıldnız pes etmek ıcın cokmu erken 1 senede oldu hersey ama cok yoruldugmu hissediyorum

Canım ya senin gibi yn şeyleri yaşayan o kadar çok insan var ki.sadece sıkılmışsın.başka şeylerle meşgul ol.hayatının merkezi yapma.bak en azından ilk gebelikten sonra öğrenmişsin pıhtılaşması ben 2.den sona öğrendim.umarım her ey gönlünce olur.

selam kızlar Allah'ım evlat isteyene hayırlısını sağlıklısını versin hamile olanlarada Allah'ım sağlıklı sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin bnm 8 sene olmadı bu arada 2 kere kimyasal gebelik yaşadım gitmediğim doktor yaptırmadığım test kalmadı bende de sizin gibi kan pıhtılaşması çıktı doktor hamile oldugunu öğrendiğinde ilaca başlıycaz demişti bekle bekle bekle yok.. devlet hastanesinde muayne olmaya gitmiştim ordaki doktorada danıştım bana günde bir tane bebek aspirini almamı söyledi ve artık aspirinin etkisimi bilmiyorum ama ben 2 .ayımda hamile kaldım hiçbir zararı yok denemenizi tavsiye ederim

canım öncelikle allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin banada dr um hamile kalınca dedi ama baktım aylardır hamile kalamadım acaba dedim bu ay yumurtalamadan sonra gunde 1 corasprın 100luk ıctım fakat yıne olmadı adet baslayınca bıraktım dr kontrlunde kullanmayıncada tereddutlu kaldım sen sureklımı ıctın adet suresınce sonrasında falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…