bendede tek kayıp var canım gelısmeyen gebelık kalp atısı yok 8haftalıktı kurtaj oldum sonrasında ıkı dr tek kayıp bı arastrmaya gerek yok dedı fakat bır perınatolog baska kayıbı beklemeyelım dedı pıhtılasma bakalım dedi faktr v , ıı ve mthfr677 normal mthfr 1298 homozıgot kurtaj olalı 1 sene olacak eylulde hamıle kalmaya calısorum canım
kızlar bu süreçte kullandığımız ilaçları paylaşsak belkieksik yada fazla ne biliyim bi umut olur bize..benm dördüde heterozigot tahlillerin..clexane, folbiol coraspin kullanıyorum..sizin tedaviler nasıl acaba ..Allahım isteyen herrrrrrkese anneliği nasip etsin en kısa zamanda inşaallah
cicek8889 .!.:b vitamini kullanmıyor musun
Rabbime sukurler olsun ben bebegimi kucagima aldim 24 gunluk benim 3 kaybim var bu 4.hamileligimdi hamile kalmadan 3 ay once folbiol +cinko +b12 ve demir kullandim sonra coraspin kullandim hamileligi ogrendigim andan itibaren coraspin+innohep 0.45 igne+gunde 3 kez progestan haftada 1kez dusuk ignesi vurundum ve rabbim izin verdi bebegim dogdu allah herkese nasip etsin isallhkızlar bu süreçte kullandığımız ilaçları paylaşsak belkieksik yada fazla ne biliyim bi umut olur bize..benm dördüde heterozigot tahlillerin..clexane, folbiol coraspin kullanıyorum..sizin tedaviler nasıl acaba ..Allahım isteyen herrrrrrkese anneliği nasip etsin en kısa zamanda inşaallah
hayır canım kullanmammı lazım..ben clexane0.6 , coraspin 100 bide folbiol verdiler...kullanayımmı..sen neler kullanıyosun senin sonuçlar nasıl
hayır canım kullanmammı lazım..ben clexane0.6 , coraspin 100 bide folbiol verdiler...kullanayımmı..sen neler kullanıyosun senin sonuçlar nasıl
ben hamilelikten once başladım hala kullanıyorm çevremdeki herkes kullanıyor canım nerox b12
ben_guzar .!.:Rabbime sukurler olsun ben bebegimi kucagima aldim 24 gunluk benim 3 kaybim var bu 4.hamileligimdi hamile kalmadan 3 ay once folbiol +cinko +b12 ve demir kullandim sonra coraspin kullandim hamileligi ogrendigim andan itibaren coraspin+innohep 0.45 igne+gunde 3 kez progestan haftada 1kez dusuk ignesi vurundum ve rabbim izin verdi bebegim dogdu allah herkese nasip etsin isallh
cicek8889 .!.:ben hamilelikten once başladım hala kullanıyorm çevremdeki herkes kullanıyor canım nerox b12
cicek8889 .!.:bide değer ilaçlarım ayni safça benim clexane 0.4
aynı panik hali bendede var benimde ilk hamileliğimin üstünden bir yıl geçti.gece uyku uyuyamıorum ya tekrar hamile kalamazsam diorum olsun tüp bebek var diorum tüp bebek tutsa iğneler faydalı olucakmı diyorum artık geceleri uyku uyuyamıorum işimiz çok zor sabır istiyor inşallah hiç birimizin kucağı boş kalmazartık neye üzüleceğimi şaşırdım ilk gebeliğim ılk ay oldu ama malesef gelısmedı 8haftalıktı kurtajla alındı 3-4 ay korundum sonra korunmayı bıraktım adet duzenım bozuldu meger prolaktın yuksekms cok bu degerle hamıle kalamzsn dedı bı ay ılac kullandım korundum düştü tekrar calısmalara basladık eylulde kurtaj olalı bır sene olacak ama bu ay yıne gebelık yokolsa sonuc ne olacak iğneyle corasprınle olumlu olacakmı onu bıle bılmıorum (buarada sans eserı bı dr un pıhtılasmana bakalım 2. kayıbı beklemeye gerek yok demesyle bakıldı ve mthfr 1298ac mutasyon cıktı) yoruldum sıkıldım artık olmıcakmıki diye düşünüyorum olmamasınamı üzüleyım olsa neler yasayacagım bunlarımı düşüneyim karmakarısıgım her adet bası aynı seylerı yasar oldum kac ayda hamıle kalabıldnız pes etmek ıcın cokmu erken 1 senede oldu hersey ama cok yoruldugmu hissediyorum
aynı panik hali bendede var benimde ilk hamileliğimin üstünden bir yıl geçti.gece uyku uyuyamıorum ya tekrar hamile kalamazsam diorum olsun tüp bebek var diorum tüp bebek tutsa iğneler faydalı olucakmı diyorum artık geceleri uyku uyuyamıorum işimiz çok zor sabır istiyor inşallah hiç birimizin kucağı boş kalmaz
bende 3 heterozigot mutasyon var şu an folidoce ve cor aspirin yüzlük kullanıorum daha hamile kalamadım inşallah perşembeye kan tahlili vercem pozitif sonuç alırımkızlar bu süreçte kullandığımız ilaçları paylaşsak belkieksik yada fazla ne biliyim bi umut olur bize..benm dördüde heterozigot tahlillerin..clexane, folbiol coraspin kullanıyorum..sizin tedaviler nasıl acaba ..Allahım isteyen herrrrrrkese anneliği nasip etsin en kısa zamanda inşaallah
kızlar bende clexcan 0.4 - folidoce(folik asit içinde b12 var) - coraspirin 100 içiyorum
bizde cok şükür bebeğimizin kalp atışlarını aldık haftasıyla uyumlu dedi doktor ama bana b12 vermedi zaten b12 yüksek cıkmıstı kızlar yınede içmem gerekirmi bugün 8 haftalık olduk allahıma şükür(cicek8889)
evet sen şanslısın benim ikin ci hamileleiğim ilkinden 2 ay sona oldu ve 6 haftalıkken düşürdüm keşke diorum ilkinde bakılsaydı pıhtılaşmaya şimdi bunları yaşamazdım ve ben bebek tedavisi görüodum doktor dinlenmek için ara verdi o ay ilk gebeliğim oldu sonrakide kendiliğinden oldu şimdi ilk denemem başarısız ikinciyide bu perşembe kan verip öğrenicem inşallah pozitif olur yine o sancılı tedavi sürecine dönmek istemiorum 1 yıl oldu bi arpa boyu yol alamadımhatta kaybettiğim çok şey oldu canım inşallah iyi sonuçlar ALICAZ BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALICAZinşallah bu günleride atlıcaz canım beklemek yoruo insanı :18:
kızlar bende clexcan 0.4 - folidoce(folik asit içinde b12 var) - coraspirin 100 içiyorum
bizde cok şükür bebeğimizin kalp atışlarını aldık haftasıyla uyumlu dedi doktor ama bana b12 vermedi zaten b12 yüksek cıkmıstı kızlar yınede içmem gerekirmi bugün 8 haftalık olduk allahıma şükür(cicek8889)
gözünaydın canım :)) kardiyolipinide sordunmu doktoruna ne dedi? soracaktın ya.Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahh :))
evet sen şanslısın benim ikin ci hamileleiğim ilkinden 2 ay sona oldu ve 6 haftalıkken düşürdüm keşke diorum ilkinde bakılsaydı pıhtılaşmaya şimdi bunları yaşamazdım ve ben bebek tedavisi görüodum doktor dinlenmek için ara verdi o ay ilk gebeliğim oldu sonrakide kendiliğinden oldu şimdi ilk denemem başarısız ikinciyide bu perşembe kan verip öğrenicem inşallah pozitif olur yine o sancılı tedavi sürecine dönmek istemiorum 1 yıl oldu bi arpa boyu yol alamadımhatta kaybettiğim çok şey oldu canım inşallah iyi sonuçlar ALICAZ BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALICAZ
Bende 40 gun once doğum yaptım.buarada diğer topikte kızlar konuşuyordu aptt tahlili ile iğnenin dozu yeterli mi diye doktor sürekli kontrol ediyormuş 26 ya düşünce ölüm riski oluyormuş.hatta aptt değerine göre arada 2 iğne olup sonra eskiye dönüyormuş doktor yada dozu 0,6 0,4 olarak değiştiriyormuş.doktorun mutlaka takip ediyordur.yinede bilgin olsun canım.istersen o topikten kızlarla konuşabilirsin eoe konu sahibi kan pıhtılaşması sohbet ve paylaşım alanı topik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?