Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

allah yardimcimiz olsun canimm insallah sorunsuz bi sekilde hamile kalip bebegini kucagina alirsin.bende kayip cok benimkiler 6 haftanin icinde sonlanio kese daha gelismeden zaten genelde doktora gitmeden adet kanamasi gibi geciriorum sadece bi defa kurtaj oldum oda icimi temislemek icindi.benimde planim eylul ayi bakalim hayirlisi hersey ALLAHtan umut kesilmez.

kızlar bu süreçte kullandığımız ilaçları paylaşsak belkieksik yada fazla ne biliyim bi umut olur bize..benm dördüde heterozigot tahlillerin..clexane, folbiol coraspin kullanıyorum..sizin tedaviler nasıl acaba ..Allahım isteyen herrrrrrkese anneliği nasip etsin en kısa zamanda inşaallah

b vitamini kullanmıyor musun

Rabbime sukurler olsun ben bebegimi kucagima aldim 24 gunluk benim 3 kaybim var bu 4.hamileligimdi hamile kalmadan 3 ay once folbiol +cinko +b12 ve demir kullandim sonra coraspin kullandim hamileligi ogrendigim andan itibaren coraspin+innohep 0.45 igne+gunde 3 kez progestan haftada 1kez dusuk ignesi vurundum ve rabbim izin verdi bebegim dogdu allah herkese nasip etsin isallh

Gunaydin kizlar hepinizi cok ozledim
Bebegimin kalp atislarini duyduk cok sukur
Asiri derecede mide bulantim var
Benim hamileligimin ilk 3 ayi kotu gecer zati
Allah yardimcim olsun
Dualarim sizinle
Rabbim olmayan herkese versin
Olanlar gule gule buyutsun
Hamisler saglikla sihhatle kucagina alsin
Insallah aminnn

kızlar bende clexcan 0.4 - folidoce(folik asit içinde b12 var) - coraspirin 100 içiyorum

bizde cok şükür bebeğimizin kalp atışlarını aldık haftasıyla uyumlu dedi doktor ama bana b12 vermedi zaten b12 yüksek cıkmıstı kızlar yınede içmem gerekirmi bugün 8 haftalık olduk allahıma şükür (cicek8889)

cicek8889 .!.:
ben hamilelikten once başladım hala kullanıyorm çevremdeki herkes kullanıyor canım nerox b12

cicek8889 .!.:
bide değer ilaçlarım ayni safça benim clexane 0.4

aa herkes b12 mi alıyor? doktoruma sorsam 2 haftalık tatilde..napsam bende alıp kullansammıki..

hepinize bisürü ilaç vermişler bana bi folbiol verdiler gebelik olana kadar ama baska doktorada gıdıcem bakalm o neler dıcek gıdınce soyledıgı ılacları yazarım kızlar sizede bide gebelik öncesinde igne baslayanlar hemen gebelik oldumu ben aylardır beklıorumda ılk gebelıgım ılk ay olmustu sonuc husrandı şimdide olmuo nedense, dielimki 4-5 ay olmadı hep iğne kullanıomusnuz olana kadar

aynı panik hali bendede var benimde ilk hamileliğimin üstünden bir yıl geçti.gece uyku uyuyamıorum ya tekrar hamile kalamazsam diorum olsun tüp bebek var diorum tüp bebek tutsa iğneler faydalı olucakmı diyorum artık geceleri uyku uyuyamıorum işimiz çok zor sabır istiyor inşallah hiç birimizin kucağı boş kalmaz

inşallah bu günleride atlıcaz canım beklemek yoruo insanı :18:

bende 3 heterozigot mutasyon var şu an folidoce ve cor aspirin yüzlük kullanıorum daha hamile kalamadım inşallah perşembeye kan tahlili vercem pozitif sonuç alırım

bende folidoce kullanıorum içinde b12 olduğu için ekstra b12 vermedi b12 folikasitin emilimini sağlıyor galiba folidoceda ikisi bi arada o yüzden yeterli sanırım yinede doktoruna danış

inşallah bu günleride atlıcaz canım beklemek yoruo insanı :18:
evet sen şanslısın benim ikin ci hamileleiğim ilkinden 2 ay sona oldu ve 6 haftalıkken düşürdüm keşke diorum ilkinde bakılsaydı pıhtılaşmaya şimdi bunları yaşamazdım ve ben bebek tedavisi görüodum doktor dinlenmek için ara verdi o ay ilk gebeliğim oldu sonrakide kendiliğinden oldu şimdi ilk denemem başarısız ikinciyide bu perşembe kan verip öğrenicem inşallah pozitif olur yine o sancılı tedavi sürecine dönmek istemiorum 1 yıl oldu bi arpa boyu yol alamadımhatta kaybettiğim çok şey oldu canım inşallah iyi sonuçlar ALICAZ BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALICAZ

gözünaydın canım :)) kardiyolipinide sordunmu doktoruna ne dedi? soracaktın ya.Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahh :))

gözünaydın canım :)) kardiyolipinide sordunmu doktoruna ne dedi? soracaktın ya.Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahh :))

buarada diğer topikte kızlar konuşuyordu aptt tahlili ile iğnenin dozu yeterli mi diye doktor sürekli kontrol ediyormuş 26 ya düşünce ölüm riski oluyormuş.hatta aptt değerine göre arada 2 iğne olup sonra eskiye dönüyormuş doktor yada dozu 0,6 0,4 olarak değiştiriyormuş.doktorun mutlaka takip ediyordur.yinede bilgin olsun canım.istersen o topikten kızlarla konuşabilirsin eoe konu sahibi kan pıhtılaşması sohbet ve paylaşım alanı topik.

evet sorunumu ögrendıgımde çok üzüldüm ailede hiç tekrarlayan gebelik kayıbı olmadıgından kendımdede beklemıodum pıhtılasma sorununu ama meger hemde homozıgotmusum genetık oldugna gore annemde babamda en ıyı ıhtımalle heterozigot ama annemın hıc sorunsuz 2 saglıklı cocugu olmus neyse ben üzülünce doktorumda şanslı oldugmu ilkinde ogrendıgımı söyledi ama bi turlu yeni sürece diğer gebeliğe gecemedik oldugum yerde sayıorum ayrıca kızlar normal kadın dogumcuyamı gıdıosnuz yoksa perınatalogamı normal kadın dogumcum olası gebelıkte ıgne dozunu falan ayarlayabılırmı tereddütlüyüm, zor surecler yasamıssın sende canım bende tedavı surecınden korkuorum yumurta takıbıne falan baslasammı bılemıorum 1 yıl dıo dr lar daha korunmasız 1 yıl olmadı ama degısen bısı olmıcaksa beklemekte zor oluo bi yandanda hiç bir şey yapmak istemıorum psikoljim karısık anlıcagınız

Bende 40 gun once doğum yaptım.
Gunde 2 defa clexane 0.4 'lük kullandım, aptt hep 26 ve 25 lerdeydi.. Doktorum doz ayarında bi değişiklik yapmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…