Bende 40 gun once doğum yaptım.
Gunde 2 defa clexane 0.4 'lük kullandım, aptt hep 26 ve 25 lerdeydi.. Doktorum doz ayarında bi değişiklik yapmadı..
canım bugün okudum bende topikte.senindemi aptt değerine bakarak takip etti.bu bilgiyi söylediğim topikteki arkadaş yazmış.doktoru ona öyle söylemiş.26 da bebek ölümü oluyor demiş.bizim rahatsızlıkta tedaviler gibi doktor görüşleride farklı demekki.bu arada Allah analı babalı büyütsün .darısı bizlere inşallah.
gözünaydın canım :)) kardiyolipinide sordunmu doktoruna ne dedi? soracaktın ya.Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahh :))
canım bugün okudum bende topikte.senindemi aptt değerine bakarak takip etti.bu bilgiyi söylediğim topikteki arkadaş yazmış.doktoru ona öyle söylemiş.26 da bebek ölümü oluyor demiş.bizim rahatsızlıkta tedaviler gibi doktor görüşleride farklı demekki.bu arada Allah analı babalı büyütsün .darısı bizlere inşallah.
benimde ailemde kimsede gebelik kaybı yok bende şaşırmıştım ama bu mutasyonları taşıyıp habersiz çocuğu olanda var die duydum.yanlız bizde pco genetik baba tarafımdan 4 kız kuzeniz dördümüzünde pco sorunu var.ben normal kadın doğumcuya gidiorum bebek tedavimden beri aynı doktora gidiorum.doktorumdan çok memnunum ama şu aptt testini sorucam yapıosa devam etmeyi düşünüorum çünkü okuduğum kadarıyla iğnenin dozu açısından önemli bi test.canım bide ben ilk doktora 6 ay gebelik olmadığında gittim tedaviye ilk öyle başladık ne kadar erken okadar iyi vakit kaybetmemek lazım 1 sene dolmasını bekleme ben şimdi ilk ay negatif sonuç aldım en fazla iki ay beklerim sonra olmazsa yeniden tedavi için doktoruma gitmeyi planlıyorum bence sende bi git derimevet sorunumu ögrendıgımde çok üzüldüm ailede hiç tekrarlayan gebelik kayıbı olmadıgından kendımdede beklemıodum pıhtılasma sorununu ama meger hemde homozıgotmusum genetık oldugna gore annemde babamda en ıyı ıhtımalle heterozigot ama annemın hıc sorunsuz 2 saglıklı cocugu olmus neyse ben üzülünce doktorumda şanslı oldugmu ilkinde ogrendıgımı söyledi ama bi turlu yeni sürece diğer gebeliğe gecemedik oldugum yerde sayıorum ayrıca kızlar normal kadın dogumcuyamı gıdıosnuz yoksa perınatalogamı normal kadın dogumcum olası gebelıkte ıgne dozunu falan ayarlayabılırmı tereddütlüyüm, zor surecler yasamıssın sende canım bende tedavı surecınden korkuorum yumurta takıbıne falan baslasammı bılemıorum 1 yıl dıo dr lar daha korunmasız 1 yıl olmadı ama degısen bısı olmıcaksa beklemekte zor oluo bi yandanda hiç bir şey yapmak istemıorumpsikoljim karısık anlıcagınız
benimde ailemde kimsede gebelik kaybı yok bende şaşırmıştım ama bu mutasyonları taşıyıp habersiz çocuğu olanda var die duydum.yanlız bizde pco genetik baba tarafımdan 4 kız kuzeniz dördümüzünde pco sorunu var.ben normal kadın doğumcuya gidiorum bebek tedavimden beri aynı doktora gidiorum.doktorumdan çok memnunum ama şu aptt testini sorucam yapıosa devam etmeyi düşünüorum çünkü okuduğum kadarıyla iğnenin dozu açısından önemli bi test.canım bide ben ilk doktora 6 ay gebelik olmadığında gittim tedaviye ilk öyle başladık ne kadar erken okadar iyi vakit kaybetmemek lazım 1 sene dolmasını bekleme ben şimdi ilk ay negatif sonuç aldım en fazla iki ay beklerim sonra olmazsa yeniden tedavi için doktoruma gitmeyi planlıyorum bence sende bi git derim
bana kımse cvp vermıcekmı ben daha 20 yasındayım ve sızlerın bılgısıne ve tecrubesıne ıhtıyacım varrr
kızlar aranıza yenı katıldım.. ben bı kurtaj yasadım bebegım oldugu ıcın arkasından bırde kımyasal gebelık. sımdı dr bana gebe kalmadan kan sulandırıcı kullanmamı soyluyor gebe kalmak ıcın bılgısı olan varmı bu konuda yardım !!!!
Merhaba Arkadaşlar
Ben daha önce 3 hamilelik geçirdim. 1. hamileliğimde 6,4 günlükken bebeğin kalbi durmuş 8.hafta da kürtajla aldılar. 2.hamileliğim kimyasal gebelik oldu ilaçla düşürdüler.(kan değerlerim beta düşmeye başladı) 3.gebeliğim 6,3 günlükken kalbi durmuş 8. haftada yine kürtajla aldılar. 3. gebeliğimde hergün claxene 0,4 iğne yedim. Coraspirin ve folikasit içtim. Ama fayda etmedi(( Benimle aynı durumda olan var mı? sonuçlarıma bakan bir hekim hamile kaldığında gel ilaç başlayalım dedi(!) Yani yine deneme yanılma yapacağız. Bu haftaiçi bir profesöre gidip sonuçlarımı göstericem. Benim anlamadığım, evet kanımda pıhtılaşma eğilimi çok fazla fakat bu nasıl olurda ilaç ve iğne ile düzeltilemez. Yani bana doktorlar şunu söyleyemeyecek mi; Evet hastalığın bu ve tüm hamileliğin boyunca bu xxxx ilacı kullanırsan hiçbir sorun olmaz. (Allahın nasip etmemesi dışında) Çok tedirginim, işimiz yine deneme yanılma yöntemine kalırsa psikolojik olarak kaldırabileceğimi sanmıyorum. Önümüzdeki ay normal şartlarda hamile kalmamda sakınca yok. Kürtaj olalı 3 ayım dolmuş oluyor. Lütfen aynı durumu paylaşanlar yada önerisi olanlar bana yazabilir mi?
Allah ; hepimiz için hayırlısıyla ''Ol(!)'' denilmesini nasip etsin...[/QUO
Merhaba canım bende de Protein S düşüklüğü ve 1298c heterezigot. Ben bir kayıptan sonra öğrendim 10 haftalık küretaj oldum ama hiç kalp atışı alınamadı. Protein s 43 senin kaç? 2 seneyi geçti birçok doktorla görüştüm ama iğneden farklı çözüm yöntemi duymadım.Benim kafama takılan aslında protein s düşüklüğü çok araştırdım yinede net bir çözüm henüz yok. Kilolu olmayacaksın bir de asprin kullanmayı kesinlikle düşünmüyorum edindiğim bilgiler doğrultusunda.Prof ile görüştüğünde bilgi yazabilir misin?
Merhaba Arkadaşlar
Ben daha önce 3 hamilelik geçirdim. 1. hamileliğimde 6,4 günlükken bebeğin kalbi durmuş 8.hafta da kürtajla aldılar. 2.hamileliğim kimyasal gebelik oldu ilaçla düşürdüler.(kan değerlerim beta düşmeye başladı) 3.gebeliğim 6,3 günlükken kalbi durmuş 8. haftada yine kürtajla aldılar. 3. gebeliğimde hergün claxene 0,4 iğne yedim. Coraspirin ve folikasit içtim. Ama fayda etmedi(( Benimle aynı durumda olan var mı? sonuçlarıma bakan bir hekim hamile kaldığında gel ilaç başlayalım dedi(!) Yani yine deneme yanılma yapacağız. Bu haftaiçi bir profesöre gidip sonuçlarımı göstericem. Benim anlamadığım, evet kanımda pıhtılaşma eğilimi çok fazla fakat bu nasıl olurda ilaç ve iğne ile düzeltilemez. Yani bana doktorlar şunu söyleyemeyecek mi; Evet hastalığın bu ve tüm hamileliğin boyunca bu xxxx ilacı kullanırsan hiçbir sorun olmaz. (Allahın nasip etmemesi dışında) Çok tedirginim, işimiz yine deneme yanılma yöntemine kalırsa psikolojik olarak kaldırabileceğimi sanmıyorum. Önümüzdeki ay normal şartlarda hamile kalmamda sakınca yok. Kürtaj olalı 3 ayım dolmuş oluyor. Lütfen aynı durumu paylaşanlar yada önerisi olanlar bana yazabilir mi?
Allah ; hepimiz için hayırlısıyla ''Ol(!)'' denilmesini nasip etsin...[/QUO
Merhaba canım bende de Protein S düşüklüğü ve 1298c heterezigot. Ben bir kayıptan sonra öğrendim 10 haftalık küretaj oldum ama hiç kalp atışı alınamadı. Protein s 43 senin kaç? 2 seneyi geçti birçok doktorla görüştüm ama iğneden farklı çözüm yöntemi duymadım.Benim kafama takılan aslında protein s düşüklüğü çok araştırdım yinede net bir çözüm henüz yok. Kilolu olmayacaksın bir de asprin kullanmayı kesinlikle düşünmüyorum edindiğim bilgiler doğrultusunda.Prof ile görüştüğünde bilgi yazabilir misin?
canım benımde hıc kalp atısı alınamadı 8hafta bıtmıstı 9.hafta basında kurtaj oldum 1298 homozıgtum ama proteın s falan bakılmadı odamı genetık ınceleme yoksa her hastane bakabılıomu 2 senedir baska hamılelık olmadımı benımde kurtaj olalı 1 sene olcak henuz bebek yoksadece folbıol verdı gebelıge kadr dr um sonra aspırın ve ıgne dedı aspırını nıe kullanmamyı dusunuosun
bu konuda bende çok tecrubeli sayılmam hazıranda ogrendım sorunumu arastırdım okudum bildiğim kadaryla senin dr un önlem amaçlı vermiş ilacı ama bence vakit kaybetme ve pıhtılasma paneli baktır bır kayıp daha yasamaman için durumunu net olarak ögren ve ona gore tedavini ol iğne gerekliyse iğne kullanırsın ben tek kayıpla ögrendim çok şükür diyorum iyiki ögrenmişim üniversite hastnelerinde yapılıo ve özel hastnelrın hepsi yaparmı bilmem ama ben medicanada yaptrdım tahlıller bı haftada cıkmıstı sanırm sonucum yaptır sende derim:106:
canım kafasına göre kullandırıyor bazı doktorlar.sen daha ilgili bir doktor bul 2 düşüğün var üniversite hastanesine git ve 2 düşüğün olduğunu söyle zaten araştırıyorlar ozaman.ondan sonra pıhtılaşma varsa derecesine göre kullandırır doktorun ilaç iğne neyse yani.sinir oluyorum bu salla pata tedavi veren doktorlara bizimkide can yahu.kendi anası bacısı olsa dünyanın tahlilini ister ona göre tedavi verir.geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın canım.
benim doktorum ilk düşükten sonra altı ay dene olmazsa gel tedaviye başlayalım demişti gerek kalmadı 2 ay sonra ilk denediğimiz ay hamile kalmıştım. yumurta takibi için doktora adetinin 2. 3. yada en geç 4. günü gitmen gerekio haberin olsun randevunu ona göre ayarla yoksa gitmenin bi anlamı yokkanda hormonlara bakarlar vajinal ulturasonla yumurtalara bakar canım haberin olsun adetliyken özelliklede 2. günü gitmen şart. bide her türlü tedavi doktora göre değişiyo bizdimde kafamız karışıo doktorlara güvenmekte zor artıkçok sabır işiymiş bu iş bakalım randevu alayım buhafta yada haftaya gideim bende hastaneyi arıorum randevu ayarlayamdılar bana hala perınatolgtan olmadı yıne kendı dr umamı gıtsem napsam yumrta takıbı yapsın dıye işine karışmakta istemiorum ama gel yapalımda demioki en son gittiğimde duphaston verdi bende kullanmıorum 1ay kullanıp bıraktım bıraktıgımıda söyledim peki dedi ama şu zaman gel olmazsa demedi
öncelikle hayırlı olsun canm güle güle büyüt bebeğini.iki sorum olcak sana iğne kullandığın halde hiç düşük yaşadınmı bide aptt testini kadın doğumcumu perinatologmu yaptı.valla sen bize umut oldun pisikolojimiz yerlerde böyle haberler almak bizi umutlandırıyor terkrar hayırlı olsunBende 40 gun once doğum yaptım.
Gunde 2 defa clexane 0.4 'lük kullandım, aptt hep 26 ve 25 lerdeydi.. Doktorum doz ayarında bi değişiklik yapmadı..
benim doktorum ilk düşükten sonra altı ay dene olmazsa gel tedaviye başlayalım demişti gerek kalmadı 2 ay sonra ilk denediğimiz ay hamile kalmıştım. yumurta takibi için doktora adetinin 2. 3. yada en geç 4. günü gitmen gerekio haberin olsun randevunu ona göre ayarla yoksa gitmenin bi anlamı yokkanda hormonlara bakarlar vajinal ulturasonla yumurtalara bakar canım haberin olsun adetliyken özelliklede 2. günü gitmen şart. bide her türlü tedavi doktora göre değişiyo bizdimde kafamız karışıo doktorlara güvenmekte zor artık
Sagol canım inşallahhh.öncelikle hayırlı olsun canm güle güle büyüt bebeğini.iki sorum olcak sana iğne kullandığın halde hiç düşük yaşadınmı bide aptt testini kadın doğumcumu perinatologmu yaptı.valla sen bize umut oldun pisikolojimiz yerlerde böyle haberler almak bizi umutlandırıyor terkrar hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?