Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

mthr a1298 heterozıgot mutasyonum var ve haftaya sezaryene gırıcem. daha once bırkez kürtaj oldum ve bır kımyasal gebelik gecırdım. umarım doğum sağlıklı gerceklesır ve sıze umut olabılırım. ılk kez bu hamılelıgımde ıgne kullandım clexane 0.4.

kızlar lütfen yarım edin dün iğnemi yarım saat geç vurdum saati ayarlamıştım ama çalmamış bırsey olurmu sabahta aspirini yarım saat geç içtim salak kafam yıne saatı ayarladım calmadı sanırım bozulmuş cok korkuyorum bebeğime bırsey olurmu ne olur cvp verin

medicanada tahliller icin ne kadar verdin.hangi degerlere bakildi.benim dr um da ankara medicananin dr u.istanvuldan arkadaslar var diger topikte.dr tavsiyelerini sorabilirsin.hepsi igne kullaniyor.

canım korkma hıcbısey olmaz bende bır sefer yarım saat gecıktırdım.. çok şükür bişey olmadı

medicanada tahliller icin ne kadar verdin.hangi degerlere bakildi.benim dr um da ankara medicananin dr u.istanvuldan arkadaslar var diger topikte.dr tavsiyelerini sorabilirsin.hepsi igne kullaniyor.

medıcanada 170 perınatlg ıcın muayene ucretı verdım 380 dı galıba pıhtlasma panelıne verdım faktr v faktor ıı , mtfhr677 ve 1298 bakıldı bu fıyatlara canım sonuc 1298 homozıgt dıerlerı normal dr baska bısı bakalım demedi bilmıorumki bı dahada gıdemedım cok uzak bana kafama gore dr bulmus degılım şimdide dr umdan geldım 2 ay dostınex kullanıcam prolaktn ıcın ama bu sefer korunmayacagım bakalım kısmet

Bende 40 gun once doğum yaptım.
Gunde 2 defa clexane 0.4 'lük kullandım, aptt hep 26 ve 25 lerdeydi.. Doktorum doz ayarında bi değişiklik yapmadı..

Canım çok sevindim. Hamile olduğundan hiç haberim olmadı. Hatta ilginçtir bu hafta başında aklıma geldin, eskilerden kimse kalmadı diye düşünüyordum ve içimden son düşüğünden sonra çok üzüldü buraya girmrk onu üzüyor herhalde hala diye de geçirdim. Şimdi güzel haberini okudum ve çok mutlu oldum. Benzer süreçlerden geçtik ve o sıkıntılarımızı hep beraber yaşadık. Ben biraz daha çabuk kavuştum oğluma ama çok şükür sen de sağlıkla almıştım kucağına. Sahi kız mı erkek mi???

Kızlar bizler de sizin gibi çok sıkıntılı dönemlerden geçtik. Umudumun bir önceki hamileliğini öğrendiğimde de düşük yaptığını öğrendiğimde de ağlamıştım. Çünkü o heyecanı da yıkımı da yaşadım defalarca. 4 kayıp, sonuncu iğne kullanırken olduktan sonra ciddi ciddi çocuk sahibi olamayacağımı düşünmeye başlamıştım. Ama şimdi çok gerilerde kalmış gibi geliyor o zamanlar. Siz de şu anda bu sıkıntılı dönemlerden geçiyorsunuz ama inanın atlatacaksınız. Aile, arkadaşlar değil de en büyük desteği burada bulacaksınız. Çünkü herkes acınızı da mutluluğunuzu da kendi acısı ve mutluluğu gibi benimser burada. Umudunuzu sakın ola kaybetmeyin. Sevgiyle kalın.

Merhaba canım, bende eskilerden kimse kalmadı diye ayrıntılı mesaj yazmadımmm

Canım hamile olduğumu öğrenir öğrenmez Türkiye'ye geldim 9 ay bayağı stresliydi sende bilirsinki

Çok şükür geçti artık

Oğlum oldu ismi Ali

Allahım ona saglıklı hayırlı bi ömür versin inşallah sizinkilerede aynı şekilde

Senin oğlun nasıl iyimi canım?

Oğlumun çok gaz sancısı oluyor senin bebekde varmıydu ne kullandın?

Buarada kac aylık oldu?

Diğerleri ne yapıyor acaba ??
Bucu
Mltm
Caco
Mathematician
Ve diğer ismini hayırlayamadıklarım ?

Çok sevindim valla. Amin, inşallah sağlıklı, güzel ömürleri olur. Türkiye'ye gelmekle iyi etmişsin bence de. Oradaki doktorlarla zor geçirirdin, çok farklı bir sistem var orada anlattığın kadarıyla, ne aptt bakarlardı, ne sıkıntın olunca gidebilirdin...neyse eşinden, evinden ayrı kalmışsın ama mükafatını da almışsın.
Mert çok iyi, 25inde 9 aylık olacak. Keyifli, mutlu bir bebek, herşey yolunda çok şükür. En başta bir sıkıntı yaşadık, çok ağır bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdi, yoğun bakıma yatırdık ayrı kaldık bir süre. Ama çok şükür bir araz kalmadı böbreklerde falan.
Bizim de gaz sorunumuz vardı. Özellikle ilk 2 ay sorun yaşadık, sonra da eskisi kadar kuvvetli olmasa da devam etti. Birkaç ilaç kullandık(lactazim, nurse harvey's, sab simplex) ama işe yaradığını düşünmüyorum. Ağladığı zaman en çok işe yarayanlar, saç kurutma makinası, davlumbaz, eski tip radyolarda boş bi frekansa gelince cızırdar ya o ses. İlginç ama bunlarla uyutuyordum oğlumu. Hatta bunun için telefon uygulamalarını bile kullandık :) Aslında bizim ve doktorların gaz sancısı diye adlandırdıkları şeyin büyük kısmı daha çok anne karnı dışına alışma sorunu. Bir de her sabah ve akşam ılık suda oturma banyosu yaptırıyorduk.

Bucu arada bir yazıyor. Meltemden haber almadım uzun zamandır, doğumdan sonra biraz sıkıntı yaşadı oğlu yoğun bakımda kaldı ciğerleriyle ilgili ama sonra iyileşti, bir sorunları kalmadı. Diğerlerini ben de bilmiyorum.

Canım hersein yolunda olmasına sevindîm. İdrar yolu enfeksiyonu oldugunu nasıl anladınız belirtileri nelerdî ve kac aylık iken oldu
Benim oğlumdada idrar da üre çıktı . doktoru çok önemlî degıl dedî bılmıyorum artık inşallah bîşey olmaz
Telden yazıyorumçok zOr oluyo :)

mertin uyuma sekline bayildim:) ic giciklayici seslerle uyuyor demek:))

merhaba kızlar ben muzbın bekarlar gıbı gezyorum benı hatırladıgına sevındım bu sayfa bana cok yabancı geldı herkes esıler kendılerıyle ıltıbatttaydı ben bısey yazıyorum kımse kaıle almıyordu en sonunda artık gırmıycem dedım o kadar ıstedım telı verebılen versın dıye ve face verın dıye ben verdım ama kımlere verdım hatırlamıyorum pek kaıle alınmadım o yuzden cıkmıştım ben mol gebelık gecırmıstım bırde ordakı bırkac arkadasla gorusuyordum ve ustune ustuluk bazı ozel hastalıklar cıktı ben ara vermıstım konuma gelırsek sımdı başladık bu ay ben de n bu kadar umudum bende mtfr 677 faktor 5 heterızıgottu

ben eskılerdenım ama ara verdım bu forma sızlerı bılmem ıcın cetvel gecebılırmısınız eskı arkadaslar gecıyorlardı

sevinc007.ogluma kardes geliyooorrGiriş tarihiFeb 2010Mesajlar14,364Kizlaarrr simdi minikimi gordum geldim.Masallah gumbur gumbur kalp atisini duydumAllahim o sesi kesmesin yarabbim olmayanlarada versin insallahhhh aminn..Bulantim icin hap verdi ac karnina iciliyormus. Idrar yolunda az biraz enfeksiyon varmis onun icinde.Ilac verdi.iki hafta sonra kontrole cagirdi.Bastan beri bir hafta geriden geliyor iki hafta sonrada ayni olursa gec yumurtlamissinAdet tarihini degistirecem dedi hayirlisi.

çok geçmiş olsun yaşadıklarımız geçmişte kalsın yeni umutlarımız hep birlikte gercekleşsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…