kızlar aranıza yenı katıldım.. ben bı kurtaj yasadım bebegım oldugu ıcın arkasından bırde kımyasal gebelık. sımdı dr bana gebe kalmadan kan sulandırıcı kullanmamı soyluyor gebe kalmak ıcın bılgısı olan varmı bu konuda yardım !!!!
öncelikle hayırlı olsun canm güle güle büyüt bebeğini.iki sorum olcak sana iğne kullandığın halde hiç düşük yaşadınmı bide aptt testini kadın doğumcumu perinatologmu yaptı.valla sen bize umut oldun pisikolojimiz yerlerde böyle haberler almak bizi umutlandırıyor terkrar hayırlı olsun
Amin inşallah canım..sevinç hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın
umudum31 o kadar sevindim kı anlatamam hamıle olduğunu bile kaçırmışım sonunda bizlerde bu essiz duyguyu yasıyoruz rabbim sağlıkla sıhhatle buyutmeyi nasip etsin oğlumunda cok gaz sancıları oluyodu 2 ay cok çektim biogaia diye gaz ılacı kullandık çok fayda gördük diğerleri banamısın demedi aeastır istersen arada uğra buralara vakit buldukça bebişlerle biraz zor olsada fırsat buldukça bende okuyorum buraları
burcu_gen nasılsın canım oğluşta büyüyo hergecen gun ne hareketler yapıyolar değilmı mltm den haber yok değilmi bende göremiyorum bı kaç sefer msj attım geri dönmedi
bizde iyi sayılırız oğlum bronşit olmuştu 1 günlük hastane maratonundan sonra sukur kı toparladı kendini serumdan sonra emekliyo bi kaç adımda atıyo herkes cabuk yürür desede ben pek sanmıyorum :)totonun ustune oturuyor hemen dikkat edin bebişlere bu ara herkes hasta kendinize iyi bakın
sayfada kı arkadaşlarım tekrar yazıcam ben oğluma 5.de kavuştum artık olmayacak dediğim anda aldım kucağıma hamileliğim yatarak geçti hep bi evham hep bi korku vardı burada birbirimize hep destek verdik inşallah sizlerde bu duyguyu yasarsınız karamsar olmayın diyeceğim biliyorum kı çok zor ben de burayı oku hep kendime umut arardım varmı benim gibi olan kavusmusmu evladına diye çok zor yasadıklarımız ama şukur kı evladım yanımda her gün rabbime şükrediyorum anne olduğum için inşallah sizlerde yasayacaksınız biraz sabır sadece allaha emanet olun
Canım hersein yolunda olmasına sevindîm. İdrar yolu enfeksiyonu oldugunu nasıl anladınız belirtileri nelerdî ve kac aylık iken oldu
Benim oğlumdada idrar da üre çıktı . doktoru çok önemlî degıl dedî bılmıyorum artık inşallah bîşey olmaz
Telden yazıyorumçok zOr oluyo :)
sevinç hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın
umudum31 o kadar sevindim kı anlatamam hamıle olduğunu bile kaçırmışım sonunda bizlerde bu essiz duyguyu yasıyoruz rabbim sağlıkla sıhhatle buyutmeyi nasip etsin oğlumunda cok gaz sancıları oluyodu 2 ay cok çektim biogaia diye gaz ılacı kullandık çok fayda gördük diğerleri banamısın demedi aeastır istersen arada uğra buralara vakit buldukça bebişlerle biraz zor olsada fırsat buldukça bende okuyorum buraları
burcu_gen nasılsın canım oğluşta büyüyo hergecen gun ne hareketler yapıyolar değilmı mltm den haber yok değilmi bende göremiyorum bı kaç sefer msj attım geri dönmedi
bizde iyi sayılırız oğlum bronşit olmuştu 1 günlük hastane maratonundan sonra sukur kı toparladı kendini serumdan sonra emekliyo bi kaç adımda atıyo herkes cabuk yürür desede ben pek sanmıyorum :)totonun ustune oturuyor hemen dikkat edin bebişlere bu ara herkes hasta kendinize iyi bakın
sayfada kı arkadaşlarım tekrar yazıcam ben oğluma 5.de kavuştum artık olmayacak dediğim anda aldım kucağıma hamileliğim yatarak geçti hep bi evham hep bi korku vardı burada birbirimize hep destek verdik inşallah sizlerde bu duyguyu yasarsınız karamsar olmayın diyeceğim biliyorum kı çok zor ben de burayı oku hep kendime umut arardım varmı benim gibi olan kavusmusmu evladına diye çok zor yasadıklarımız ama şukur kı evladım yanımda her gün rabbime şükrediyorum anne olduğum için inşallah sizlerde yasayacaksınız biraz sabır sadece allaha emanet olun
bende testi yaptırdım ama bekliorm sonuç henüz çıkmadı, eylülde çıkcak, ona göre başlıcam çalışmalara, inş temiz çıkar diye dua ediyorum, benim merak ettiğim varsa eger, hamilelikte önce mi başlanmalı ilaçlara yoksa hamile kalıncamı ? bilmeden öncesinde hamile kalınırsa sonra ilaca başlansa bişy oluomu acaba arkadaşlar?
Çok iyi en azından erkenden götürmüşsünüz doktora.12.günde, uyanmıyor ve emmiyordu, sonra ateşi çıktı ve inlemeye başladı, hemen hastaneye gittik orada tahlil yapıp teşhis koydular.
Benim hastaligim ilk dusukten sonra yapilan testte cikti zaten doktorum kirtajdan 15 gun sonra direk bu pihtilasma testini yapti o sekilde ogrenmis olduk gecen ayda kimyasal gebelik yasadim tedavisiz oldu bu simdi bu ay gene dr gittim ve igne verdi yarin basliyorum ayni zamanda aspirin ve folikasitte kullaniyorumm ama igneden cok korkuyorum napicam hic bilmiyorumm:44:bana testler yapildı sonucunda kan pıhtılaşması olduğu için iğne kullandım ve hamile kalmadan iğne ve aspirine başladım sen test yaptırdın mı genelde doktorlar tek düşük olunca tedavi vermezler
umuduma sormuşsun ama bende cevap vereyim ben iğne kullandığım halde düşük yasadım aptt testini benim doktorum hiç yaptırmadı sonuna kadar aynı dozda devam ettik
Benim hastaligim ilk dusukten sonra yapilan testte cikti zaten doktorum kirtajdan 15 gun sonra direk bu pihtilasma testini yapti o sekilde ogrenmis olduk gecen ayda kimyasal gebelik yasadim tedavisiz oldu bu simdi bu ay gene dr gittim ve igne verdi yarin basliyorum ayni zamanda aspirin ve folikasitte kullaniyorumm ama igneden cok korkuyorum napicam hic bilmiyorumm:44:
sevinc007.ogluma kardes geliyooorrGiriş tarihiFeb 2010Mesajlar14,364Kizlaarrr simdi minikimi gordum geldim.Masallah gumbur gumbur kalp atisini duydumAllahim o sesi kesmesin yarabbim olmayanlarada versin insallahhhh aminn..Bulantim icin hap verdi ac karnina iciliyormus. Idrar yolunda az biraz enfeksiyon varmis onun icinde.Ilac verdi.iki hafta sonra kontrole cagirdi.Bastan beri bir hafta geriden geliyor iki hafta sonrada ayni olursa gec yumurtlamissinAdet tarihini degistirecem dedi hayirlisi.
Sagol canım inşallahhh.
Evet canım 3. Gebeliğimde iğne kullanmama ragmen düşmüştü, gunde bir doz innohep 0,35'lik kullanmama ragmen olmadı. Benım için umutlarımın tükendiği andı. Bütün hayallerim yıkılmıştı sanki, artık iğnede işe yaramadı yapacak bişey yok derken. 4. Gebeliğimde 2. Doz clexane vuruldum ve oldu. Çok şükür.
Diğer soruna gelince aptt ye her ay kadın doğumcu baktırıyor.
Benımde psikolojim de sizinkilet gibiydi.. Emin olabilirsini. Banada burda arksdasların güzel haberlerini almak umut oluyordu.
İnşallah sizlerde muradınıza erersınız hayırlısıyla inşallah :)
hangi ildesin canım doktorun kim ilk düşükte hemen bakmış olması çok iyi doktorunu merak ettim
Umudum merhaba nerelerdesin sen yaa bi türlü ulaşamadım sana.. Hayatında güzel değişiklikler oldu sanırım yanlış anlamadıysam bebeğin mî oldu?? Seninle en son hamileliğimin 8. Ayında konuşmuştuk şimdî benim kızım 10. Ayında çok zaman geçti..lütfen bana yaz umudum özelden mesaj atarsan da olur ok?
ne güzel dostluklar olmuş burda sorunlar bitmiş bebeklerinizi kucagınıza almışsınız inşallah bizde sizin gibi mutlu sona ulasırız nedense benim eskisi gibi hevesimde kalmadı bazen hiç olmıcakmı acaba bile diyorum
canım umutsuzluk olmaz Rabbimizin imtihanı bu.inşallah mukafatını da verecektir bu sabırların.biliyormusun umutsuzluk hissi geldiğinde Rabbim kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş diyorum.bol bol dua ediyorum.dualarımız mutlaka karşılık bulacaktır mihrimah.bak benim ayağım sakatlandı 3 ayla 6 ay arası dedi doktor iyileşme süresini daha bide iyileşmezse ameliyattan bahsetti.altı üstü merdivenden düştüm dedim.bebeği deneyemeyeceğim hakkarideyim nasıl gececek o günler derken şimdi ayağımla uğraşıyorum.eşim geçen gün dediki Rabbim sıkıyor inşallah ardından ferhalık gelecektir.inşallah yüce yaradan sıkıntının ardından ferahlığa kavuşturacak ben inanıyorum.sıkıldıkça yaz ben öyle yapıyorum.eoe nin kan pıhtılaşması paylaşım topiğinde dualama yapılıyor biride bu perşembe onlara katılabilirsin.bizde buradan yazacağız inşallah o mutlu günleri.
şuan evde fizik tedavi verdi ve ödem çözücü ilaç verdi onu içiyorum inşallah çok uzun sürmez iyileşirim tam eski halini alması 6 ay dedi garantiside yok tabihaklısın canımda insan içine anlatamıo işte bunları bu topikleri bulmak banada iyi geldi çalışıorum ama her fırsatta burayada bakıorum iş arasında:) kurtajın senesi yaklasıtıkca psikoljim bozuluo sanırım o yasadıklarım gelıo sureklı aklıma benım bu aya kadar böyle degıldım bu ay yıne prolaktn sorunu cıkması ve artık uzun zaman gecmesi ilk hamılıklte hemen olup suan olmaması dr umda 2 ay daha deneyın olmazsa tedavıye baslaylım yumurta takıbı yapalım falan dedi ilkinden sonra boyle zorlanacagımı hıc dusunmemestım kısmet boyleymıs senınde çok kötü olmus o beklenen aylar gecmek bılmıo zaten 6 ay cok uzun bır sure siz ne zaman tekrar denemelere baslayacaksınız sımdı ne durumda ayagın ınsallah en kısa surede ıyılesirsin benım su an yumurtlama zamanalrı akıntımdan anlıorum ama bu ay ovulasyn testı bıle yapmadm hıc calısmalarıda eskısı gıbı sık tutmuoruz içimdende gelmio umutsuzluktan sanırım allah vermek ısterse tek ilişkiyle bıle verıo aylardır gun asırıyıda denedım yumurtlama zamanı her gunude denedım olmıcaksa olmuo diip bu ay akışına bıraktım herseyı anlıcagın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?