Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sevinç hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın

umudum31 o kadar sevindim kı anlatamam hamıle olduğunu bile kaçırmışım sonunda bizlerde bu essiz duyguyu yasıyoruz rabbim sağlıkla sıhhatle buyutmeyi nasip etsin oğlumunda cok gaz sancıları oluyodu 2 ay cok çektim biogaia diye gaz ılacı kullandık çok fayda gördük diğerleri banamısın demedi aeastır istersen arada uğra buralara vakit buldukça bebişlerle biraz zor olsada fırsat buldukça bende okuyorum buraları

burcu_gen nasılsın canım oğluşta büyüyo hergecen gun ne hareketler yapıyolar değilmı mltm den haber yok değilmi bende göremiyorum bı kaç sefer msj attım geri dönmedi

bizde iyi sayılırız oğlum bronşit olmuştu 1 günlük hastane maratonundan sonra sukur kı toparladı kendini serumdan sonra emekliyo bi kaç adımda atıyo herkes cabuk yürür desede ben pek sanmıyorum :)totonun ustune oturuyor hemen dikkat edin bebişlere bu ara herkes hasta kendinize iyi bakın

sayfada kı arkadaşlarım tekrar yazıcam ben oğluma 5.de kavuştum artık olmayacak dediğim anda aldım kucağıma hamileliğim yatarak geçti hep bi evham hep bi korku vardı burada birbirimize hep destek verdik inşallah sizlerde bu duyguyu yasarsınız karamsar olmayın diyeceğim biliyorum kı çok zor ben de burayı oku hep kendime umut arardım varmı benim gibi olan kavusmusmu evladına diye çok zor yasadıklarımız ama şukur kı evladım yanımda her gün rabbime şükrediyorum anne olduğum için inşallah sizlerde yasayacaksınız biraz sabır sadece allaha emanet olun

bana testler yapildı sonucunda kan pıhtılaşması olduğu için iğne kullandım ve hamile kalmadan iğne ve aspirine başladım sen test yaptırdın mı genelde doktorlar tek düşük olunca tedavi vermezler

umuduma sormuşsun ama bende cevap vereyim ben iğne kullandığım halde düşük yasadım aptt testini benim doktorum hiç yaptırmadı sonuna kadar aynı dozda devam ettik

Amin inşallah canım..
Ben sabsimplex kullanıyorum
Semde herseyın yoljnda olmalısın

12.günde, uyanmıyor ve emmiyordu, sonra ateşi çıktı ve inlemeye başladı, hemen hastaneye gittik orada tahlil yapıp teşhis koydular.

iyiyim canım sen nasılsın? Oğluşa geçmiş olsun.
Evet meltemden hiç haber yok. gulsunoguz da ugrardı eskiden o da gelmiyor.

Bizimki de sıralıyor, hatta artık sadece tek elinden destek alarak sıralıyor...bakalım bize de herkes çabuk yüyür diyor ya göreceğiz. Benim acelem yok aslına bakarsan, şimdiki haliyle bile çok hareketli ayağa kalkınca canımıza okuycak.

bende testi yaptırdım ama bekliorm sonuç henüz çıkmadı, eylülde çıkcak, ona göre başlıcam çalışmalara, inş temiz çıkar diye dua ediyorum, benim merak ettiğim varsa eger, hamilelikte önce mi başlanmalı ilaçlara yoksa hamile kalıncamı ? bilmeden öncesinde hamile kalınırsa sonra ilaca başlansa bişy oluomu acaba arkadaşlar?

pihtilasmada b12 ve folik asit takviyesi cok onemli.o yuzden gebelik oncesi genelde bunlar kullanilir.cogu dr aspirin de kullandiriyor gebelik oncesi ve sonrasi.ama her dr gebelik obcesi folik asit kesin kullandiriyo.gebelik basladigindan emin olmaz da kan sulandirici ignelere baslaniyo.gwcmis olsun.

12.günde, uyanmıyor ve emmiyordu, sonra ateşi çıktı ve inlemeye başladı, hemen hastaneye gittik orada tahlil yapıp teşhis koydular.
Çok iyi en azından erkenden götürmüşsünüz doktora.
Sanırım rahatsız olduklarının en önemli belirtileri iştahsızlık, ateş ve uyku hali yada tam tersi uykusuzluk huzursuzluk
Bunlar olunca yolunda olmayan bişeyler var demek oluyor. Allahım onları korusun bizlere bağışlasın guzel hayırlı ve saglıklı bir ömür versin inşallah amin.

Buarada Caco--- iyi olmana sevindim, ama anladığım kadarıyla burukluk yaşamışsın forumda cevap alamamak anlamında bunada üzüldüm.. Hersey gönlünce olur inşallah.. Rabbim senin ve diğer burada olan arkadaşlarımızın gönlüne göre verir inşallah. Hep güzel haberlerinizi almak nasip olur inş.

Benim hastaligim ilk dusukten sonra yapilan testte cikti zaten doktorum kirtajdan 15 gun sonra direk bu pihtilasma testini yapti o sekilde ogrenmis olduk gecen ayda kimyasal gebelik yasadim tedavisiz oldu bu simdi bu ay gene dr gittim ve igne verdi yarin basliyorum ayni zamanda aspirin ve folikasitte kullaniyorumm ama igneden cok korkuyorum napicam hic bilmiyorumm:44:

İlk hamileligimde 8 haftslik kontorulmde bebegimin kalp atislari durmustu kurtaj oldum ve sonra genetik tahlillerimi yaptirdi drm ve 3 faktorde pihtilasma cikti sonra 2 gebe kaldim ve hast tarihimden 5 gun sonra dusuk yaptim ve drmu degistirdim ve hayatim degisti cok sukur simdi icimde hareket eden. Bebisimi hissedebiliyorum 25 haftaligim bunda drm hamile kaldgm gunden beri kullanmadigi ilac kalmadi

hangi ildesin canım doktorun kim ilk düşükte hemen bakmış olması çok iyi doktorunu merak ettim

hayyırlı ugurlu olsun alla tamamına erdırsın canım 1 cısı kac yasındaydı ay ben eskılerdenım ama hep unutmusum ya cok sorun yasadım hatırlayamadım k bakma neyde vardı senın bırde kızlar yazın hatırlayamıyorum k bakmayın ya

Umudum merhaba nerelerdesin sen yaa bi türlü ulaşamadım sana.. Hayatında güzel değişiklikler oldu sanırım yanlış anlamadıysam bebeğin mî oldu?? Seninle en son hamileliğimin 8. Ayında konuşmuştuk şimdî benim kızım 10. Ayında çok zaman geçti..lütfen bana yaz umudum özelden mesaj atarsan da olur ok?

Merhaba canım... Uzun zamandır yokdum canım
Bebeğim sonunda benimle çok şükür
Hamileliğim süresince Türkiyedeydim.
Lekelenmeli ve kanamalı bir gebelik oldugu için tuvalet dışında hiçbişey için kalkmamaya çalıştım..
Tam rahatladım derken 6. Ayın sonundan itibaren erken doğum tehlikesi başladı..
Uzun lafım kısası 9 ay yattım canım. Çık şükür şimdi burdayım. Senin kızda bayağı büyümüş :)) maşallah

Msn im var sende ordanda yazarım
Öpüyorum

ne güzel dostluklar olmuş burda sorunlar bitmiş bebeklerinizi kucagınıza almışsınız inşallah bizde sizin gibi mutlu sona ulasırız nedense benim eskisi gibi hevesimde kalmadı bazen hiç olmıcakmı acaba bile diyorum

canım umutsuzluk olmaz Rabbimizin imtihanı bu.inşallah mukafatını da verecektir bu sabırların.biliyormusun umutsuzluk hissi geldiğinde Rabbim kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş diyorum.bol bol dua ediyorum.dualarımız mutlaka karşılık bulacaktır mihrimah.bak benim ayağım sakatlandı 3 ayla 6 ay arası dedi doktor iyileşme süresini daha bide iyileşmezse ameliyattan bahsetti.altı üstü merdivenden düştüm dedim.bebeği deneyemeyeceğim hakkarideyim nasıl gececek o günler derken şimdi ayağımla uğraşıyorum.eşim geçen gün dediki Rabbim sıkıyor inşallah ardından ferhalık gelecektir.inşallah yüce yaradan sıkıntının ardından ferahlığa kavuşturacak ben inanıyorum.sıkıldıkça yaz ben öyle yapıyorum.eoe nin kan pıhtılaşması paylaşım topiğinde dualama yapılıyor biride bu perşembe onlara katılabilirsin.bizde buradan yazacağız inşallah o mutlu günleri.

haklısın canımda insan içine anlatamıo işte bunları bu topikleri bulmak banada iyi geldi çalışıorum ama her fırsatta burayada bakıorum iş arasında:) kurtajın senesi yaklasıtıkca psikoljim bozuluo sanırım o yasadıklarım gelıo sureklı aklıma benım bu aya kadar böyle degıldım bu ay yıne prolaktn sorunu cıkması ve artık uzun zaman gecmesi ilk hamılıklte hemen olup suan olmaması dr umda 2 ay daha deneyın olmazsa tedavıye baslaylım yumurta takıbı yapalım falan dedi ilkinden sonra boyle zorlanacagımı hıc dusunmemestım kısmet boyleymıs senınde çok kötü olmus o beklenen aylar gecmek bılmıo zaten 6 ay cok uzun bır sure siz ne zaman tekrar denemelere baslayacaksınız sımdı ne durumda ayagın ınsallah en kısa surede ıyılesirsin benım su an yumurtlama zamanalrı akıntımdan anlıorum ama bu ay ovulasyn testı bıle yapmadm hıc calısmalarıda eskısı gıbı sık tutmuoruz içimdende gelmio umutsuzluktan sanırım allah vermek ısterse tek ilişkiyle bıle verıo aylardır gun asırıyıda denedım yumurtlama zamanı her gunude denedım olmıcaksa olmuo diip bu ay akışına bıraktım herseyı anlıcagın

şuan evde fizik tedavi verdi ve ödem çözücü ilaç verdi onu içiyorum inşallah çok uzun sürmez iyileşirim tam eski halini alması 6 ay dedi garantiside yok tabi ( 3 hafta sonra kontrolüm var hastanede fizik tedavi almaya devam edebilirim zaten iyileşsede uzun süre fizik tedavi egzersiz olacak tekrarlamaması için.ben hakkarideyim temmuzda batı tayini var sanırım burdan gitmeden denemelere başlayamayız.zaten ayağım iyileşsin kendimi üzmeden bekleyeceğim şuan ayağım herşeyden önce sağlıkkk...sana gelince sağlığın yerinde deneme şansın var tedavisi mümkün durumlarla uğraşıyoruz canım Allah korusun bi topikte kadına doktor yumurta rezervin yetersiz tıpta çözüm yok demiş.Rabbim ona sabır versin.bizede ders olsun.dua bol bol.yüce yaradan dermansız dert vermesin.denemeye devam edeceğiz.

herşeyden önce hayırısını istemeliyiz.ben 2. bebeğimi isterken çevremde hamile kalamayan çok arkadaşım vardı bende korkuyordum adetimin düzeni bozuktu o aralar ve kalamayacağım diye düşünüp üzülüyordum.çok dua ettim denemelere başladık hemen hamile kaldım.oğlumda hiç sorun yaşamamıştım bunda kaybetmek aklımın ucundan geçmedi nitekim hamile olduğumu öğrendikten sonra çok sevindim ama sonradan sonraya yanlış zaman bak kalabiliomuşum gerçekten hazır değilmişim gibi hisler geldi bana sanki istemiyormuşum düşse üzülmezmişim gibi bile düşündüm sanki amaç hamile kalmaktı kaldım bitti gibi garip duygulara kapıldım nitekim bebeğimi kaybettim.şimdi düşünüyorumda kıymetini bilmedim gerçekten belkide vucudumda etkilendi bu durumdan bilemiyorum.aslında hamile kalmak değil sadece o bebeği sağlıkla dünyaya getirebilmek hepsi önemli.geç olsun güç olmasın mihrimah diyeceğim oki hayırlı zamanda sonunda bebeğimizi kucaklayabileceğimiz rahat hamilelikler nasip etsin yüce yaradan inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…