Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba aysun saglikla kucagina alirsin ins,bende d faktör v leiden var ve üc dusugum var,sen ne kullaniosun bana tekrar hamile kaldigimda clexane 0.6 baslamami soledi dr um,

Clexanin 0,6 yok bildgim kadariyla ama fraxciparin 0,6 ben kullaniyorum ve en yuksek o zaten daha yuksegi yok canim

ben de f 5 mtfr 677 de var sorun ben de yenı amıleyım yen başladım baska ne kullanıyorsun ve kac aylık senın ebegn nerede oturuyorsun
Canim zonguldakta çalışıyorum birdayim.
Seninde mi ikisi de heterozigot.
Clexane 0.4 ve coraspin kullanıyorum gunde bir kez.
Merhaba aysun saglikla kucagina alirsin ins,bende d faktör v leiden var ve üc dusugum var,sen ne kullaniosun bana tekrar hamile kaldigimda clexane 0.6 baslamami soledi dr um,

Canim tup bebek tedavisyle hamile kaldim.
Pihtilasma degerlerime bakildi hep ve so rasinda.

Clexane 0.4 ve coraspin kullanıyorum gunde bir kez.
Ilk gebellligim benim ve 10 hafta bitecrk yarın

Kizlar bol progestsn alıyorum
Hm ilacini hem ignesini 4.aya kadsr da alicam.

Clexane gobektrn yapiyordum kola gectim.
Bol bol da dinleniyorum.

Kanamam gecti cok sukur..insallah bir daha da olmaz.

Kizlar bol progestsn alıyorum
Hm ilacini hem ignesini 4.aya kadsr da alicam.

Clexane gobektrn yapiyordum kola gectim.
Bol bol da dinleniyorum.

Kanamam gecti cok sukur..insallah bir daha da olmaz.

İyi hadi cok sukur benimde cok zor gecti hep dusuk tehlikem vardi 3 gunde bi profestn ignw hergun sabah aksam progestan hapi fitil gibi atiyodum birde hap gibi iciyodum 3 ayin sonunakadar seninde ayni alah yardimcin olsun ve sagsalim evlatlarimiza kavusalim ins ama az kalmis sabret cok iyo 10 hafta bitmis kalmis 2 hafta sonra sa duzluk ins

İnsallah saglikli sihatli dogar canim Allah hepimizin yardimcisi olsun

Clexanin 0,6 yok bildgim kadariyla ama fraxciparin 0,6 ben kullaniyorum ve en yuksek o zaten daha yuksegi yok canim

Clexane 0.6 hemotoloji dr soyledi bana canim innohep 0.7 var ben 3.hamileleigim de kullanmistim.simdi kadin dogumcuya söyedim clexane kullanicam diye o da hepsi ayni özellikte ilaclar oldugunu söylüyo ama simdi ben cleaxene umut bagladim

Bu arada arada aptt degerine bakiliyo pihtilasma durumun nasil diye ona gore ignenin yeterli gelip gelmedigine bakilcak

Canim mart ayinda Laparoskopi oldum.
Ozaman hamile degildim ve clexane vs kullanmıyordum.
Ameliyat öncesi aptt bakilmis..normal degerlerde cikmis.simdi birde ilac igne kullaniyorum.
Daha da duzelmistir diye düşünüyorum.

Insallah iyidir bir bebegim canim.bisey olacak diye odum kopuyor.
Ne bileyim kalbi durarcak duseceek vs diyebiliyorum bu psikoloji iyi degil ama. Elimde degil.
Insallah bebegimize saglikla kavusuruz.hepimiz

Doktorum kanama kesilmeyince hematologla gorusmemi soyledi.yeniden doz ayarlamasi icn
Ama iki gundur kanamam yok bende gitmedim. Ama vicdanım hic rahat degil
Gitsemiydim acaba:44:

Doktorum kanama kesilmeyince hematologla gorusmemi soyledi.yeniden doz ayarlamasi icn
Ama iki gundur kanamam yok bende gitmedim. Ama vicdanım hic rahat degil
Gitsemiydim acaba:44:

Coraspirin kullaniomusun canim igneye beraber kanama yapio diye bilioum,kanama yoksa icin rahat olsun ama bizim durumumuzda cok zor oluyo tabi hrrseyden supheleniyoruz,ama sen iyi gidiosun masallah onuncu haftaya kadar gelmissin ben ücunde de hic kalp atisi almadim,icini rahat tut bide aptt mi öylr bi test varya o ne zaman yapiliyo biliomusun benm simdi yumuttam buyudu catlatma ignesi oldum ve denemelr basladi coraspirin ve progestan kullanıorum onuncu gunden sonrada igneye baslicam

inşallah canım bu ayın 24 ü adet günüm ama ben bi kaç gün önce kan verip öğrenicem bi an önce doktoruma gidip iğnelerimi almam lazım:)iğne olmak için bizim kadar heveslenen varmıdır acaba:)))

Canim aptt benim ameliyettan once bakildi.
Birdde igneyi biraz kullanmaya baslayinca yeterli derecede akiskan olmus mu kan zaman bakiliyo.ama her dr da bakmio.

Benim ilkinden sonra hic bakilmadi.
Insallah bebegin hmn gelir canim saglikla.
inşallah canım allah herkesin bebeğini korusun anne babasına bağışlasın

Amin canim..

İnsallah canm,cok sukur Allahin izniyle tedaviyle hamile kaliyorum ama devam etmiyo iste bu sefet tipya hemotolog kontrolunde olacak insallah

Son kararimiz yarin hem kadin doguma bebegimizi gormeye hemde hematologa gidicez.
Hastane baya iyi uzak oldugundan ve kanamam oldugundan hep vazgeciyorduk
Bu sefer kararliyiz insallah.

Size de yazarim sonucu.durumu.
Insallah iyidir kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…