Hayırlı olsun canım. Doktoruna danış ama Bence degerlerin iyi. Gözünaydın :) inşallah sorunsuz bi gebelik geçirirsin .
Merhaba aysun saglikla kucagina alirsin ins,bende d faktör v leiden var ve üc dusugum var,sen ne kullaniosun bana tekrar hamile kaldigimda clexane 0.6 baslamami soledi dr um,
İyi cok iyi degerin bence iyi gidiyo bebis gozun aydin
Bu arada arada aptt degerine bakiliyo pihtilasma durumun nasil diye ona gore ignenin yeterli gelip gelmedigine bakilcak
Canim zonguldakta çalışıyorum birdayim.ben de f 5 mtfr 677 de var sorun ben de yenı amıleyım yen başladım baska ne kullanıyorsun ve kac aylık senın ebegn nerede oturuyorsun
Merhaba aysun saglikla kucagina alirsin ins,bende d faktör v leiden var ve üc dusugum var,sen ne kullaniosun bana tekrar hamile kaldigimda clexane 0.6 baslamami soledi dr um,
appt ye ne zaman bakılacak kacınca ayda
Kizlar bol progestsn alıyorum
Hm ilacini hem ignesini 4.aya kadsr da alicam.
Clexane gobektrn yapiyordum kola gectim.
Bol bol da dinleniyorum.
Kanamam gecti cok sukur..insallah bir daha da olmaz.
Canim zonguldakta çalışıyorum birdayim.
Seninde mi ikisi de heterozigot.
Clexane 0.4 ve coraspin kullanıyorum gunde bir kez.
Canim tup bebek tedavisyle hamile kaldim.
Pihtilasma degerlerime bakildi hep ve so rasinda.
Clexane 0.4 ve coraspin kullanıyorum gunde bir kez.
Ilk gebellligim benim ve 10 hafta bitecrk yarın
Clexanin 0,6 yok bildgim kadariyla ama fraxciparin 0,6 ben kullaniyorum ve en yuksek o zaten daha yuksegi yok canim
Bu arada arada aptt degerine bakiliyo pihtilasma durumun nasil diye ona gore ignenin yeterli gelip gelmedigine bakilcak
İyi hadi cok sukur benimde cok zor gecti hep dusuk tehlikem vardi 3 gunde bi profestn ignw hergun sabah aksam progestan hapi fitil gibi atiyodum birde hap gibi iciyodum 3 ayin sonunakadar seninde ayni alah yardimcin olsun ve sagsalim evlatlarimiza kavusalim ins ama az kalmis sabret cok iyo 10 hafta bitmis kalmis 2 hafta sonra sa duzluk ins
İnsallah saglikli sihatli dogar canim Allah hepimizin yardimcisi olsun
Clexane 0.6 hemotoloji dr soyledi bana canim innohep 0.7 var ben 3.hamileleigim de kullanmistim.simdi kadin dogumcuya söyedim clexane kullanicam diye o da hepsi ayni özellikte ilaclar oldugunu söylüyo ama simdi ben cleaxene umut bagladim
Doktorum kanama kesilmeyince hematologla gorusmemi soyledi.yeniden doz ayarlamasi icn
Ama iki gundur kanamam yok bende gitmedim. Ama vicdanım hic rahat degil
Gitsemiydim acaba:44:
çok güzel değerlerin canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah böyle devam ederevet 2 gun var canım 731.9 1588 3423 2 şer ğ unle yaptırdıgım degerlerımmm nasıl kızlar degerlerım doktorda yoktu
inşallah canım bu ayın 24 ü adet günüm ama ben bi kaç gün önce kan verip öğrenicem bi an önce doktoruma gidip iğnelerimi almam lazım:)iğne olmak için bizim kadar heveslenen varmıdır acaba:)))Aynen ins kalirsin canim hap zaten yumurtanin olgunlasmasini saglikli olmasini.sagliuomus yani sansi daha cok.arttiriyo ve kalitesinide artiryomus o hapla 4 ay icinde kalman gerekiyo demisti kalamazsan 4 ay sonra goruuruz dedi ilk ay kalmisim rabim sanada tez zamanda nasip etsin ins
Merhaba arkadaşlar.
Tup bebk yöntemiyle hamile kaldım su an 10hafts icindeyim.
Bende Mttfr677 ve faktor v leiden heterozigot. ..
Bunun icin gunde bir aspirin ve clexane 0.4 kullanıyorum.
Fakat surekli kanamam oluyor ck korkuyorum. Kullanipta kanamasi olan var mi.
Doktorum hematologla gorusmemi doz ayarlaması yenilemesini soyledi.
Teşekkürler.[/QUOTEO
canım hayırlı olsun bence hiç vakit kaybetmeden doktorunun dediği gibi hematologa görün inşallah bi sorun çıkmaz.
inşallah canım allah herkesin bebeğini korusun anne babasına bağışlasınKizlar bol progestsn alıyorum
Hm ilacini hem ignesini 4.aya kadsr da alicam.
Clexane gobektrn yapiyordum kola gectim.
Bol bol da dinleniyorum.
Kanamam gecti cok sukur..insallah bir daha da olmaz.
Canim aptt benim ameliyettan once bakildi.Coraspirin kullaniomusun canim igneye beraber kanama yapio diye bilioum,kanama yoksa icin rahat olsun ama bizim durumumuzda cok zor oluyo tabi hrrseyden supheleniyoruz,ama sen iyi gidiosun masallah onuncu haftaya kadar gelmissin ben ücunde de hic kalp atisi almadim,icini rahat tut bide aptt mi öylr bi test varya o ne zaman yapiliyo biliomusun benm simdi yumuttam buyudu catlatma ignesi oldum ve denemelr basladi coraspirin ve progestan kullanıorum onuncu gunden sonrada igneye baslicam
inşallah canım allah herkesin bebeğini korusun anne babasına bağışlasın
Canim aptt benim ameliyettan once bakildi.
Birdde igneyi biraz kullanmaya baslayinca yeterli derecede akiskan olmus mu kan zaman bakiliyo.ama her dr da bakmio.
Benim ilkinden sonra hic bakilmadi.
Insallah bebegin hmn gelir canim saglikla.
Amin canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?