inşallah canım bu ayın 24 ü adet günüm ama ben bi kaç gün önce kan verip öğrenicem bi an önce doktoruma gidip iğnelerimi almam lazım:)iğne olmak için bizim kadar heveslenen varmıdır acaba:)))
Canim mart ayinda Laparoskopi oldum.
Ozaman hamile degildim ve clexane vs kullanmıyordum.
Ameliyat öncesi aptt bakilmis..normal degerlerde cikmis.simdi birde ilac igne kullaniyorum.
Daha da duzelmistir diye düşünüyorum.
Insallah iyidir bir bebegim canim.bisey olacak diye odum kopuyor.
Ne bileyim kalbi durarcak duseceek vs diyebiliyorum bu psikoloji iyi degil ama. Elimde degil.
Insallah bebegimize saglikla kavusuruz.hepimiz
Biliyorum bilmezmiyim ben 27 haftaligim ve hala coxugum kesin oluxak tamam artik asla diyemem heran birsey oldumu olcakmi diye diye ins tamamina ereriz hep beraber o kadarki kendimi alistirmiyorum kaybedersem cook kotu olmayim diye alahim yardimcimiz olsun veee ins iyi haberlerini verde sevinelim canim
Tabiki canim kucagimza alana kadar hic bir seyin garantisi yok.
Ama ilk 3 aydan sonra risk biraz daha azalıyor ki sen o donemleri coktan atlatmissin inşallah sagliklicaa gelsin melegin
Bende yarin gitmeye karar verdim yazarim size de bebegimin durumunu
kizlar bugun dr.a gittim.
dr. ustten ultrasonla bakti ve rahim kalinlasmasi cok guzel ic gebelik dedi)
kan verdim. bugun yumurtlama sonrasi 14. gunum ve degerim 336 cikti :)) dr cok begendi.
10 gun sonra kalp atisina gidecegim kismet olursa.
o zaman da iki kaybim oldugu icin dusuk doz igne baslayacak (0.2 lik). iki dr.a gittim. ikisi de kalp atisini gormeden igne olmaz dedi. simdi sorum su. bu igne nasil birsey. yani bildigimiz enjektorle mi yapiyrsunuz? yoksa igne kucuk olanlardan mi? korkuyorum da biraz.
not: mthrc677 heterezigot mutasyon
pai (4g/5g): 4g/4g
digerleri normal. onun icin pihtilasma yok dediler.
Hadi gozun aydin bebek hayirli olsun igneden hic korkma kucuxuk bisi:)insulin ignesi gibi krndin yapcan zamanla ogrenirsin ve dr lar hep ayni seyi yapiyo gebe olsanda kalp.atisi olmadan garanti gormuyolar ama ben hic beklemedim pozitifi gordgum gibi basladim
cok tesekkur ederim cnm. icimi ferahlattin. bekleyecegiz bakalim. kismet olur bu kez insallah.
Canim tebrik ederim Allah tamamina erdirsin inşallah.
Igneden hic korkma ve bencede simdi basla.
Onceden baslaman dshs iyi olur bence de.
Ignede ucu incecik acitmiyo bile.ilk gunler biraz morarma yapar ama vurmaya alistikca da olmaz.
Bende 0.4 luk kullanıyorum ve dde aspirim.
Yarin dr gidicem doz degisebilir.bakalim.
Canim zonguldakta çalışıyorum birdayim.
Seninde mi ikisi de heterozigot.
Clexane 0.4 ve coraspin kullanıyorum gunde bir kez.
Canim tup bebek tedavisyle hamile kaldim.
Pihtilasma degerlerime bakildi hep ve so rasinda.
Clexane 0.4 ve coraspin kullanıyorum gunde bir kez.
Ilk gebellligim benim ve 10 hafta bitecrk yarın
ıgneyı nasıl yapıyorsunuz kızlar ya ben kendım yapmıyorum yaptırıyıorum saglık personelıne brı dıyor batır dırek bas dıgerı dıyor bas ve az cek pıtonu kan varmı dıye an varsa cıkar at baska ıgne kullan dıyorlar nasıl yapıcaz ıgneyı dırek mı yapıcaz yoksa batırıp az cekıp kan varmı dıye bakıcaz
Bende aynen buldugum yere batiriyorum 5 aya kadar gobekten yaptim simdi gobek cikincada bacaga gectim direk batiriyom ve yavad yavas ilaci vriyorum sonra cikatip bastiriyom yoksa ilac hemen geri cikiyoıgneyı nasıl yapıyorsunuz kızlar ya ben kendım yapmıyorum yaptırıyıorum saglık personelıne brı dıyor batır dırek bas dıgerı dıyor bas ve az cek pıtonu kan varmı dıye an varsa cıkar at baska ıgne kullan dıyorlar nasıl yapıcaz ıgneyı dırek mı yapıcaz yoksa batırıp az cekıp kan varmı dıye bakıcaz
Mrhba arkadaslar bende ayni derten muzdarbim ki benimki igne olmama ragmen yine bebeklerimi kaybediyorum simdide genetik uyusmazligindan bahsediyolar randevu aldim onu yapicas o nasil bisey o sorunu yasayan varmi kanpihtilasmasi zaten var dort dusugum var ilki 7 aylik digerleri 2ila 3 ay arasinda degisiyo bilgisi olan varmi paylasirsaniz cok sevinirim nede olsa ceken bilir
Mrhba arkadaslar bende ayni derten muzdarbim ki benimki igne olmama ragmen yine bebeklerimi kaybediyorum simdide genetik uyusmazligindan bahsediyolar randevu aldim onu yapicas o nasil bisey o sorunu yasayan varmi kanpihtilasmasi zaten var dort dusugum var ilki 7 aylik digerleri 2ila 3 ay arasinda degisiyo bilgisi olan varmi paylasirsaniz cok sevinirim nede olsa ceken bilir
Merhaba arkadaslar,sizlerle mutlu sonumuzu paylaşmak istedim: Ablamda ve bende de kan pihtilasmasi var. Ablam 2 bebeğini maalesef kaybetmişti. Biri 2 aylıkti diğeriniyse doğumdan bir gün önce kaybetti. Buraya yazmamın nedeniyse size güzel haberler vermek: ablamın bebeği yani birtanecik melek yeğenim dünyaya geldi ve hatta geçenlerde 40'ini kutladık... Darısı hepimizin basına... Umarım hepimiz mutlu sona ulaşır, iyi haberlerimizi burada paylaşırız :)
Merhaba arkadaslar,sizlerle mutlu sonumuzu paylaşmak istedim: Ablamda ve bende de kan pihtilasmasi var. Ablam 2 bebeğini maalesef kaybetmişti. Biri 2 aylıkti diğeriniyse doğumdan bir gün önce kaybetti. Buraya yazmamın nedeniyse size güzel haberler vermek: ablamın bebeği yani birtanecik melek yeğenim dünyaya geldi ve hatta geçenlerde 40'ini kutladık... Darısı hepimizin basına... Umarım hepimiz mutlu sona ulaşır, iyi haberlerimizi burada paylaşırız :)
Canim benimde ayni 27 haftamdayim kasimin son haftasi aliriz 38 dedi dr ayni zamanlardayiz ablanla ins ikimzde kavusuruz mutlu sona bu dr anlamak ne zor ya ne var sanki tahlil yapsalarda iciniz rahatlasa korkar icten ice hep kiyamambendeki kan pıhtılaşmasını ögrendıgımızde ablam 14-15 haftalıktı sanırım aynı perınatolaga gıtmıstık homozıgot oldugum ıcın suphelendık ondada olma ıhtımalı varmı dıye sorduk test yapılmasına gerek duymadı kendı dr da gerek gormedi ama hep bı korku var içimizde allah korusun suan 7. ayında kasım sonuna dogru beklıyoruz allah izin verırse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?