BU INSANLAR NEDEN MAL?? Yoksa tum mal ınsanlar dangalak akrabalar meraklı dedıkoducu komsular benım etrafımımı sardıı ... Rabbımm uzakk tuttt bunları benden ne zaman toparlasammm ındırıyolar enerjımı yerle bırr donduk yınee ıkı ay oncekı halımee z:((((
Zaten ne zamandır gırmek ıstıyordum foruma gelememıstım vesıle oldu salagın tekı hala ıcımı dokemedımm sınırımden.. Bana dıyokıı akrabanın tekı uzakktannn akraba ... Hee sen sureklı dusukkk yapansın demiiiiii !!! Snra digeri bugun diyokii... Yaa tedavii gorup bebek ıcın ugrasıyormusunn .. Yooo ne alaka dedım tedavıye gerek olmadan bebegım oluyorr benım ... Heee ama ben oyle duydum nolduuu yoksaaa bıraktınız mı!!!!! .....
Ben dangalakk kızzz ne hassasıyetten uzakk zeka kıtı ınsanlar ... Insan bılmedıgı konuda konusmazz yada uydurmazz yada dan dıyee soylemezz ne bıcım ınsan bunlar ya!!!!!!
BEN KIMIN BEN HANI SUREKLI DUSUK YAPAN EVETTT SUREKLI DUSUK YAPIYORUMM AMA EN AZINDAN TEDAVISIZZ GEBEYIMM AMA NAPIYIM RABBIMM NASIP ETCEK SAGLIKLISINI NAPIYIM NE GUHANIM VARRR HOCAA DEDINIZZ HOCAYA GITTIKK SUBYANDA YOK GENETIKTE TEMIZZ ... Ne kaldı kızlar neyı yanlıs yapıyoruzz neyı unuttumm 5. Dusukkk yasadım yoruldummm duzeldım derken nasıl asıcammm ben bu dangalak ınsanlara karsı dık durmayıı
Tekrarlayan dusuk yapanlar ben annee olmak ıstıyorum kıme gıdıcem kımse tup yapmana gerek yok dıyoo folıkasıt bebeaspırını cleaxne dıyo hepsı aynı hepsı aynııı bumudurr tedavı bukadar acık nett kusura bakmayın nolurrr ıcım cok fena uyku tutmadı moralsızım keyfım kactı konusmak ıstedım sızlerle
Kizlar bol progestsn alıyorum
Hm ilacini hem ignesini 4.aya kadsr da alicam.
Clexane gobektrn yapiyordum kola gectim.
Bol bol da dinleniyorum.
Kanamam gecti cok sukur..insallah bir daha da olmaz.
Selamm kızlarrrr hepınızee cooooook tskkur ederım desteklerınız ıcınnn:))))) herkess bısekılde aynılarınıı yasamıss ve dersımı almıs ve dahada guclenmıss olarak dondum aranıza ama buseferr baska bısııııı dıcemmmmmm
Ben sımdı 3 tmmzda operasyon gecırdım ya korundukk bellı bı sure genetıklerı gostermek ıcın agustos 24 te doktor hersey normal dedı regl olmadım daha dedımm denemeler ne zaman olcak dedım :)) regl olmana gerek yokkı rahım 45 gunde yumurtalar normale donyo ıstersen hazır hısdıyosan basla demıstı reglın gecınce gel demıstıı:) veeeee sorum su?
Bız o gun ılk denememızı yaptık ve sanırım tuttuuu cunku uc gundur ıdrar sılık cıkıyoo :) sevınmek ıcın erken farkındayım ama KURTAJDAN SONRA VE REGL OLMADAN DAHA HAMILE KALAN VAR MI DUYDUNUZ MU SUAN ICIN SADECE KENDIM BILIYORUM DEMICEM KIMSEYE EGER VARSA ıdrar testı suan ıcın yetıyo ama ıkı gunde bır yapıyorum ne dusunuyorsunuzkızlarrrrr
merhaba, inşallah tutmuştur canım. erken gebelik testi al bak bakalım ne çıkacak. ben kürtajdan sonra 2 ay bekledim ondan sonra çalışmalara başlamıştık. kürtajdan hemen sonra hamile kalanlarıda duydum ama
anladım canım ama banada ilk iğneyi kan testinden sonra verdi doktor. beta hcg yüksek çıkınca başlattı yani geç kalmazsın merak etme tarihini bekle geciktiğinde hemen beta hcgne baktır sonrasında iğneye başlarsın canım :)Ayy ınsallhhhh rabbımmmmm saglıkla devam ettırsın ınsallah varsada
Bende ıste 3 eylulde tam ıkı ay bıtcektııı kurtajdan sonraa suan ne urumdayım bılmıyoum acıkcssı ıgneyede baslamam lazım ondan tez canlı davranıyorum cleaxane .. 2. Kullanısım olacak temuzdakınde 0.4 baslamıstık gunde bır ınsallah aksama kaar gorus yazan arkadaslarrr olurrlar erken farkına varmakta ıyı degılmıs aslında ama ıste ıgne duruumu olmasamm amaann ne zaman regl olursam olayım derdım :))
Canim benimde ayni 27 haftamdayim kasimin son haftasi aliriz 38 dedi dr ayni zamanlardayiz ablanla ins ikimzde kavusuruz mutlu sona bu dr anlamak ne zor ya ne var sanki tahlil yapsalarda iciniz rahatlasa korkar icten ice hep kiyamam
Selamm kızlarrrr hepınızee cooooook tskkur ederım desteklerınız ıcınnn:))))) herkess bısekılde aynılarınıı yasamıss ve dersımı almıs ve dahada guclenmıss olarak dondum aranıza ama buseferr baska bısııııı dıcemmmmmm
Ben sımdı 3 tmmzda operasyon gecırdım ya korundukk bellı bı sure genetıklerı gostermek ıcın agustos 24 te doktor hersey normal dedı regl olmadım daha dedımm denemeler ne zaman olcak dedım :)) regl olmana gerek yokkı rahım 45 gunde yumurtalar normale donyo ıstersen hazır hısdıyosan basla demıstı reglın gecınce gel demıstıı:) veeeee sorum su?
Bız o gun ılk denememızı yaptık ve sanırım tuttuuu cunku uc gundur ıdrar sılık cıkıyoo :) sevınmek ıcın erken farkındayım ama KURTAJDAN SONRA VE REGL OLMADAN DAHA HAMILE KALAN VAR MI DUYDUNUZ MU SUAN ICIN SADECE KENDIM BILIYORUM DEMICEM KIMSEYE EGER VARSA ıdrar testı suan ıcın yetıyo ama ıkı gunde bır yapıyorum ne dusunuyorsunuzkızlarrrrr
Ayy ınsallhhhh rabbımmmmm saglıkla devam ettırsın ınsallah varsada
Bende ıste 3 eylulde tam ıkı ay bıtcektııı kurtajdan sonraa suan ne urumdayım bılmıyoum acıkcssı ıgneyede baslamam lazım ondan tez canlı davranıyorum cleaxane .. 2. Kullanısım olacak temuzdakınde 0.4 baslamıstık gunde bır ınsallah aksama kaar gorus yazan arkadaslarrr olurrlar erken farkına varmakta ıyı degılmıs aslında ama ıste ıgne duruumu olmasamm amaann ne zaman regl olursam olayım derdım :))
canım benım bende senınle aynı şeyleri yaşadım senı ıyı anlıyorum bende kürtajdan 29 gün sonra adet oldum ve bır daha adet olmadım sonra adet düzenım bozuldu sandım kürtajdan dolayı 38 gün bekledim baktım gelmıyor karnımda ağrıyor söktürücü kullanacaktım eşim test getirdi yaptım hemen ıkıcı cızgı net bır sekılde cıktı doktora gıttım beta hcg yaptırmadan kontrol etti kese ve yolk saç oluşmuş dedi tabı ben sok çünkü sadece 1 kez ilşki olmuştu ama rabbım nasip edince ediyor benım bır tek eşimle annem bılıyor ben hala kımseye söylemedim düşün kayınvalıdemler bıle bılmıyor dahada söylemeyı düşünmüyorum varsa sende söyleme ınşallah meleğin senınledir canım benım
kızlar clexcan iğnelerinizi ne sekilde muhafaza ediyorsunuz merak ettim ben yatak odamda muhafaza ediyorum ya sızler
Bende suan bekleyımmı yoksa kan yapıp kesınlessın mı sonuc bılemedımm kaldım kararsız :) ınsallahh rabbımm ol dedıkkten sonraa olcagına ınanıyorum ufak ufak ıcım kıpırdıyoo sevıncten esıme bellı etmemeye calısıyorum ama ıdrar testı alıcam gece yapıcam bakalım ne cıkcak hafıf sılıkte olsa var derler ama nasıp kısmet bızde doktor regl olmana gerek yok denemelere baslayabılırsın demeseydı hala yapmayacaktık o gun :)))
Bende suan bekleyımmı yoksa kan yapıp kesınlessın mı sonuc bılemedımm kaldım kararsız :) ınsallahh rabbımm ol dedıkkten sonraa olcagına ınanıyorum ufak ufak ıcım kıpırdıyoo sevıncten esıme bellı etmemeye calısıyorum ama ıdrar testı alıcam gece yapıcam bakalım ne cıkcak hafıf sılıkte olsa var derler ama nasıp kısmet bızde doktor regl olmana gerek yok denemelere baslayabılırsın demeseydı hala yapmayacaktık o gun :)))
canım be3n iki hamilelik testimdede çok çok silikti çizgi gölge şeklindeydi hatta ilk testi yok die çöpe attım sona ertesi gün çöpte buldum çizgi kuruyunca daha belirgin olmuştu düşün bence gidip hemen kan ver inşallah hamilesindir ve inşallah sağlıkla doğurursunBende suan bekleyımmı yoksa kan yapıp kesınlessın mı sonuc bılemedımm kaldım kararsız :) ınsallahh rabbımm ol dedıkkten sonraa olcagına ınanıyorum ufak ufak ıcım kıpırdıyoo sevıncten esıme bellı etmemeye calısıyorum ama ıdrar testı alıcam gece yapıcam bakalım ne cıkcak hafıf sılıkte olsa var derler ama nasıp kısmet bızde doktor regl olmana gerek yok denemelere baslayabılırsın demeseydı hala yapmayacaktık o gun :)))
aysunayy merhaba zonguldaktamısın? bende buradayım :) hangi doktora gidiyosun?
kızlar clexcan iğnelerinizi ne sekilde muhafaza ediyorsunuz merak ettim ben yatak odamda muhafaza ediyorum ya sızler
Dolaba koyuyorum canim yapcagim zaman ordan alip yapiyorumkızlar clexcan iğnelerinizi ne sekilde muhafaza ediyorsunuz merak ettim ben yatak odamda muhafaza ediyorum ya sızler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?