Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

İyi iyi cok sevindim demir hapi ve elecit kullan benimde eksikti canim cik sevindim gozun aydin

kızlar bu arada aptt bakıldı refarans aralığı 23*35 benimki 25 çıktı..ucundan yakalıyorum sanırım inşallah iyidir bu değer.

doktoruma mail attım bakalım ne diyecek.

İyi iyi cok sevindim demir hapi ve elecit kullan benimde eksikti canim cik sevindim gozun aydin

evet canım kullanmam gerekiyor sanırım..ama doktor yazsın öyle alayım diyorum.
kontrolümde 2 hafta sonra inş.birşey olmaz.kendi doktoruma gitmedim şimdi.

ama istanbulda tedavi olduğum doktora mail attım cvp bekliyorum inş.birşey der.o ne derse hemen alırım :)))

çok sağol canım

Bence hamilesin canim cunku.bende ilk gebeligimde hastalanmama 4 gun kala idrar yapmistim ve cok silik cikmisti gidip kan verdigimdede pozitif cikmisti tabi hast bilmedigimden igne falan vurulmadim 8 haftada kalbi durdu ve kurtaj ama bu geveligimde coraspin.kullaniyodum zsten ve hastalanmam gereken gun olmayinca hemen igne badladim ondan sonra testi yaptirdim bence sen basla igneye canim bebis var bence canim alah nasip etsin kucagimiza almayi bu arada ah o akrabalar ah kisirim zannetmistim kendimi ki.korunmayi biraktigimiz ay hamile kalabildigim halde insan hic cocugu olamicak zannettiriyolar bence hamilesin ve 4 aya kadsr kimseye soyleme duymasinlar ben ole yaptim ki ole oldugu halde genede canimi siktilar ins ins diyolar hala yani hala olcak gozuyle gormuyolar nasip alahim ins nasip eder evladimi

Nedemek canim bu arada aptt degerinde tam sinirda kaclik igne kulaniyosun onuda sorsaydin drna

Nedemek canim bu arada aptt degerinde tam sinirda kaclik igne kulaniyosun onuda sorsaydin drna

canım tüm test sonuçlarını mail attım doktoruma bakalım ne diyecek.
şimdi 0.4 lük kullanıyorum..artırır belkide. bakalım.

kanamam olduğunda doz fazla geliyor olabilir o yüzdendir kanama denmişti ama az bile geliyor neredeyse anca yetmiş:26:

Dur bakalim dr ne dicek bencede igne yi artirir tam sinirda cunku

Dur bakalim dr ne dicek bencede igne yi artirir tam sinirda cunku

Bu aptt testı gebe kalındıgı ılk anda mı yapılıyor cunku ben hıc yaptırmadım daha dogrusu doktor ıstemedı dırekt 0,4 baslattmıstı en sonuncuda!

Mesela cok merak edıyorum ılkkkez kullanmıstım zaten hazıranda acaba az mı geldı dıye dusunmedım degıl!! Bu aptt kac cıkarsa 0,4 ıyı gıder kac cıkarsa 0,6 hıccc bılmıyorum bılen varsa :)))

canım referans değerleri önemli..mesela benim baktırdığım yerde referans aralığı 23-35 yani bu aralarda çıkarsa iğne dozu iyi demek yeterli..benimki 25 çıktı ucundan yakalamışız

belki dr az diyecek bakalım doz artabilir..

birde bu aptt her doktor bakmıyor özel istemelisin..gerçi doktor çok ilgiliyse de bakar ama istemezse de sen iğneyi kullanmaya başlayıpta şöyle 1 ay falan geçince iste bence..

benim çok kanamam olduğu için baktırdık..ama iğneden değilmiş..neyseki kanama da geçti..

bu arada tebrik ederim hamileymişşsin

Evet canim aysunayinda dedigi gibi sen soyle 1 ay kullan hatta tam dolmadan git bi ozele aptt degeri baktir referans araligi var o sinirlarda mi degilmi cikar ona gore ya ayni.kalir ya artar benim 0,6 ignem ve coraspin kullaniyorum tam ortada cikti sonuc yani bundan az yada fazla olmaz dedi dr cok iyi dedi sen hangi ildesin ben izmir egepolda yapiliyo bu test

doktorumdan cvp geldi

ferrasonal demir ilacı..

previt vitamin ilacı başlıyorum yarından itibaren..

kan sulandırıcı aynen devam...

İyi hadi gozun aydin benim ilaclardan bende kulaniyorm 3 aydir iyi degerlerim

sen de mi aynılarını kullanıyorsun canım iyi oldu bu :))
içeriğine baktım baya şey var previtte..eczanelerde yoktur sanırım değil mi..internetten mi alsam.

birde bu ferrasonal kabızlık ve mide yanması mı yapıyor..sen ne zaman kullanıyorsun bunları akşam sabah mı..

Son düzenleme:
burdaki doktor ilaçları beğenmeyipte değiştirmez inşallah

doktor doktoru beğenmez ya hani genelde değiştirmem ki istanbuldaki doktor burdakilerden çok iyiydi

burdaki doktor ilaçları beğenmeyipte değiştirmez inşallah

doktor doktoru beğenmez ya hani genelde değiştirmem ki istanbuldaki doktor burdakilerden çok iyiydi
Ben sabah namazina kalkinca iciyom cunku.demir hapi biseylerin yaninda icilmiyo ya hani bide o hap beni surekli ishal yapti tuvaletimin rengidr degisik oldu onun haricinde bisi yapmadi previtede neten bak bakalim benimki elevit ayni icerik bu arada ben de iki dr gidiyom simdi bu gitcegin dr doyleme hic bu ilaclari verdi drm diye bakalim o ne vercek oyle kiyasla bosver soyleme soyleyince tribe giriyolar ve yo gerek yok falan diyolar bak bakalim o ne vercek ilac

kan testını yaptır bence tam net bılgı alırsın

10 haftadamı yaptırdın aptt yı canım sen benım de sarımtırak akıntım oldu bugun ya kanama olabılırmı aynıyız sanırım senınle f 5 mtfr 677 het degılmı canım

valla evet burada pek doktor yok. kadın doğum evine gittiniz mi? rüzgarlımeşedeki. canım ben üniversite hastanesine gidiyorum. eşim üniversite hoca onun için. Memnunum açıkçası. tahlillerim hemen yapılıyor, doktorların yaklaşımıda güzel sen neden beğenmedin?

10 haftadamı yaptırdın aptt yı canım sen benım de sarımtırak akıntım oldu bugun ya kanama olabılırmı aynıyız sanırım senınle f 5 mtfr 677 het degılmı canım

o akıntı bendede oluyor vitamin ilaçlarıda yapar eğer içiyorsan. kötü kokulu kaşıntılı olmadığı sürece sorun yok canım. kanama belirtisi değil yani lekelenme başka oluyo.

canım previtte eczanelerde vardır. elevitte muadili. ferrosanol kullanıyorum ben sabah akşam 100mg. doktorum vermişti. kabızlık yapar sabahları aç karnına kuru kayısı yemeni tavsiye ederim iyi geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…