kızlar dr gittik ama ne doktor ne hastane
neyse bugünün tek artısı bebeğimi gördüm sağlıklı ve günüyle uyumluydu binlerce şükür Allaha.
hematolog kan vs baktı ama yorumlamaya üşendi iyi iyi dedi gönderdi
aptt normal çıktı..
yalnız demir vs kan eksik sanırım kanamadan dolayı.
başka bir doktora mail attım bakalım ne diyecek.
İyi iyi cok sevindim demir hapi ve elecit kullan benimde eksikti canim cik sevindim gozun aydin
Selamm kızlarrrr hepınızee cooooook tskkur ederım desteklerınız ıcınnn:))))) herkess bısekılde aynılarınıı yasamıss ve dersımı almıs ve dahada guclenmıss olarak dondum aranıza ama buseferr baska bısııııı dıcemmmmmm
Ben sımdı 3 tmmzda operasyon gecırdım ya korundukk bellı bı sure genetıklerı gostermek ıcın agustos 24 te doktor hersey normal dedı regl olmadım daha dedımm denemeler ne zaman olcak dedım :)) regl olmana gerek yokkı rahım 45 gunde yumurtalar normale donyo ıstersen hazır hısdıyosan basla demıstı reglın gecınce gel demıstıı:) veeeee sorum su?
Bız o gun ılk denememızı yaptık ve sanırım tuttuuu cunku uc gundur ıdrar sılık cıkıyoo :) sevınmek ıcın erken farkındayım ama KURTAJDAN SONRA VE REGL OLMADAN DAHA HAMILE KALAN VAR MI DUYDUNUZ MU SUAN ICIN SADECE KENDIM BILIYORUM DEMICEM KIMSEYE EGER VARSA ıdrar testı suan ıcın yetıyo ama ıkı gunde bır yapıyorum ne dusunuyorsunuzkızlarrrrr
evet canım kullanmam gerekiyor sanırım..ama doktor yazsın öyle alayım diyorum.
kontrolümde 2 hafta sonra inş.birşey olmaz.kendi doktoruma gitmedim şimdi.
ama istanbulda tedavi olduğum doktora mail attım cvp bekliyorum inş.birşey der.o ne derse hemen alırım :)))
çok sağol canım
Nedemek canim bu arada aptt degerinde tam sinirda kaclik igne kulaniyosun onuda sorsaydin drna
canım tüm test sonuçlarını mail attım doktoruma bakalım ne diyecek.
şimdi 0.4 lük kullanıyorum..artırır belkide. bakalım.
kanamam olduğunda doz fazla geliyor olabilir o yüzdendir kanama denmişti ama az bile geliyor neredeyse anca yetmiş:26:
Dur bakalim dr ne dicek bencede igne yi artirir tam sinirda cunku
Bu aptt testı gebe kalındıgı ılk anda mı yapılıyor cunku ben hıc yaptırmadım daha dogrusu doktor ıstemedı dırekt 0,4 baslattmıstı en sonuncuda!
Mesela cok merak edıyorum ılkkkez kullanmıstım zaten hazıranda acaba az mı geldı dıye dusunmedım degıl!! Bu aptt kac cıkarsa 0,4 ıyı gıder kac cıkarsa 0,6 hıccc bılmıyorum bılen varsa :)))
Bu aptt testı gebe kalındıgı ılk anda mı yapılıyor cunku ben hıc yaptırmadım daha dogrusu doktor ıstemedı dırekt 0,4 baslattmıstı en sonuncuda!
Mesela cok merak edıyorum ılkkkez kullanmıstım zaten hazıranda acaba az mı geldı dıye dusunmedım degıl!! Bu aptt kac cıkarsa 0,4 ıyı gıder kac cıkarsa 0,6 hıccc bılmıyorum bılen varsa :)))
doktorumdan cvp geldi
ferrasonal demir ilacı..
previt vitamin ilacı başlıyorum yarından itibaren..
kan sulandırıcı aynen devam...
İyi hadi gozun aydin benim ilaclardan bende kulaniyorm 3 aydir iyi degerlerim
Ben sabah namazina kalkinca iciyom cunku.demir hapi biseylerin yaninda icilmiyo ya hani bide o hap beni surekli ishal yapti tuvaletimin rengidr degisik oldu onun haricinde bisi yapmadi previtede neten bak bakalim benimki elevit ayni icerik bu arada ben de iki dr gidiyom simdi bu gitcegin dr doyleme hic bu ilaclari verdi drm diye bakalim o ne vercek oyle kiyasla bosver soyleme soyleyince tribe giriyolar ve yo gerek yok falan diyolar bak bakalim o ne vercek ilacburdaki doktor ilaçları beğenmeyipte değiştirmez inşallah
doktor doktoru beğenmez ya hani geneldedeğiştirmem ki istanbuldaki doktor burdakilerden çok iyiydi
Selamm kızlarrrr hepınızee cooooook tskkur ederım desteklerınız ıcınnn:))))) herkess bısekılde aynılarınıı yasamıss ve dersımı almıs ve dahada guclenmıss olarak dondum aranıza ama buseferr baska bısııııı dıcemmmmmm
Ben sımdı 3 tmmzda operasyon gecırdım ya korundukk bellı bı sure genetıklerı gostermek ıcın agustos 24 te doktor hersey normal dedı regl olmadım daha dedımm denemeler ne zaman olcak dedım :)) regl olmana gerek yokkı rahım 45 gunde yumurtalar normale donyo ıstersen hazır hısdıyosan basla demıstı reglın gecınce gel demıstıı:) veeeee sorum su?
Bız o gun ılk denememızı yaptık ve sanırım tuttuuu cunku uc gundur ıdrar sılık cıkıyoo :) sevınmek ıcın erken farkındayım ama KURTAJDAN SONRA VE REGL OLMADAN DAHA HAMILE KALAN VAR MI DUYDUNUZ MU SUAN ICIN SADECE KENDIM BILIYORUM DEMICEM KIMSEYE EGER VARSA ıdrar testı suan ıcın yetıyo ama ıkı gunde bır yapıyorum ne dusunuyorsunuzkızlarrrrr
kızlar dr gittik ama ne doktor ne hastane
neyse bugünün tek artısı bebeğimi gördüm sağlıklı ve günüyle uyumluydu binlerce şükür Allaha.
hematolog kan vs baktı ama yorumlamaya üşendi iyi iyi dedi gönderdi
aptt normal çıktı..
yalnız demir vs kan eksik sanırım kanamadan dolayı.
başka bir doktora mail attım bakalım ne diyecek.
off canım hiç sorma mahvoldum dr arayışından..doğru dürüst bir dr bulamadım(
ilk iki ay ankaradaydım yaz tatili için orada güzel güzel dr gittik..
okullar açıldı geldik buraya doktor bulamadım..
çaycumadayım..
oncwlikle burada iyi bir dr yok.
Karabük vatan hastanesine gittik dr iyi hastane çok kötü vazgeçtik.
bartın kadın ve doğum hastanesine kanamam olduğunda gitmiştim beğenmedim çok kalabalık.
bugün Zonguldak üni hastanesine gittik..orayı da hiç beğenmedim :) daha da gitmem.
en son Karabük medicar hastanesini övüyorlar oraya gideceğim inşallah iyidir..
olmadı inan ayda bir ankaraya gideriz belkide :d
anlayacağın kafam çok karışık canım..sen nereye gidiyorsun.
10 haftadamı yaptırdın aptt yı canım sen benım de sarımtırak akıntım oldu bugun ya kanama olabılırmı aynıyız sanırım senınle f 5 mtfr 677 het degılmı canım
canım previtte eczanelerde vardır. elevitte muadili. ferrosanol kullanıyorum ben sabah akşam 100mg. doktorum vermişti. kabızlık yapar sabahları aç karnına kuru kayısı yemeni tavsiye ederim iyi geliyor :)sen de mi aynılarını kullanıyorsun canım iyi oldu bu :))
içeriğine baktım baya şey var previtte..eczanelerde yoktur sanırım değil mi..internetten mi alsam.
birde bu ferrasonal kabızlık ve mide yanması mı yapıyor..sen ne zaman kullanıyorsun bunları akşam sabah mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?