Cok uzuldum canim ya alah yardimcin olsun genetik uyusmazlik hic dumadim nasil bisey acaba yani ins sorununu bulup caresini bulsunlar rabbim aratmasin 7 aylik bebek nasil olduki yasatamadilarmi cok uzulmusundur
o akıntı bendede oluyor vitamin ilaçlarıda yapar eğer içiyorsan. kötü kokulu kaşıntılı olmadığı sürece sorun yok canım. kanama belirtisi değil yani lekelenme başka oluyo.
Cok sagol canim genetik uyusmazlik hamileik sirasinda bebege ya anneden veya babadan fazla yada eksik kromoz9m gecmesi sonucu bebek ya ozurlu doguyo yada vucut kabul etmedigi icin yasamiyo ilk hamileligim de bebegim 7. Aya kadar iyiydi bigun tansiyonum yukseldi hastanede yatim konrol altina alip gonderdiler ertesi gun sancilandim gittimki bebegimi kaybetmisim sorunun pihtilasma oldugunu soylediler snr tedavilerle tekrar hamile kaldim igne kulanmama ragmen yine kaybetim doktorlarda kromozom bozuklugumdan suphelendiler ama dorduncu gebelikten snr tabi insan uzulmezmi canindan can gidiyo hic unutulmuyo
Ben sabah namazina kalkinca iciyom cunku.demir hapi biseylerin yaninda icilmiyo ya hani bide o hap beni surekli ishal yapti tuvaletimin rengidr degisik oldu onun haricinde bisi yapmadi previtede neten bak bakalim benimki elevit ayni icerik bu arada ben de iki dr gidiyom simdi bu gitcegin dr doyleme hic bu ilaclari verdi drm diye bakalim o ne vercek oyle kiyasla bosver soyleme soyleyince tribe giriyolar ve yo gerek yok falan diyolar bak bakalim o ne vercek ilac
evet ikisinde heterezigotluk var cnaım.10 haftadamı yaptırdın aptt yı canım sen benım de sarımtırak akıntım oldu bugun ya kanama olabılırmı aynıyız sanırım senınle f 5 mtfr 677 het degılmı canım
valla evet burada pek doktor yok. kadın doğum evine gittiniz mi? rüzgarlımeşedeki. canım ben üniversite hastanesine gidiyorum. eşim üniversite hoca onun için. Memnunum açıkçası. tahlillerim hemen yapılıyor, doktorların yaklaşımıda güzel sen neden beğenmedin?
canım previtte eczanelerde vardır. elevitte muadili. ferrosanol kullanıyorum ben sabah akşam 100mg. doktorum vermişti. kabızlık yapar sabahları aç karnına kuru kayısı yemeni tavsiye ederim iyi geliyor :)
Cok sagol canim genetik uyusmazlik hamileik sirasinda bebege ya anneden veya babadan fazla yada eksik kromoz9m gecmesi sonucu bebek ya ozurlu doguyo yada vucut kabul etmedigi icin yasamiyo ilk hamileligim de bebegim 7. Aya kadar iyiydi bigun tansiyonum yukseldi hastanede yatim konrol altina alip gonderdiler ertesi gun sancilandim gittimki bebegimi kaybetmisim sorunun pihtilasma oldugunu soylediler snr tedavilerle tekrar hamile kaldim igne kulanmama ragmen yine kaybetim doktorlarda kromozom bozuklugumdan suphelendiler ama dorduncu gebelikten snr tabi insan uzulmezmi canindan can gidiyo hic unutulmuyo
Kizlar bol progestsn alıyorum
Hm ilacini hem ignesini 4.aya kadsr da alicam.
Clexane gobektrn yapiyordum kola gectim.
Bol bol da dinleniyorum.
Kanamam gecti cok sukur..insallah bir daha da olmaz.
Mrhba arkadaslar bende ayni derten muzdarbim ki benimki igne olmama ragmen yine bebeklerimi kaybediyorum simdide genetik uyusmazligindan bahsediyolar randevu aldim onu yapicas o nasil bisey o sorunu yasayan varmi kanpihtilasmasi zaten var dort dusugum var ilki 7 aylik digerleri 2ila 3 ay arasinda degisiyo bilgisi olan varmi paylasirsaniz cok sevinirim nede olsa ceken bilir
Merhaba arkadaslar,sizlerle mutlu sonumuzu paylaşmak istedim: Ablamda ve bende de kan pihtilasmasi var. Ablam 2 bebeğini maalesef kaybetmişti. Biri 2 aylıkti diğeriniyse doğumdan bir gün önce kaybetti. Buraya yazmamın nedeniyse size güzel haberler vermek: ablamın bebeği yani birtanecik melek yeğenim dünyaya geldi ve hatta geçenlerde 40'ini kutladık... Darısı hepimizin basına... Umarım hepimiz mutlu sona ulaşır, iyi haberlerimizi burada paylaşırız :)
Selamm kızlarrrr hepınızee cooooook tskkur ederım desteklerınız ıcınnn:))))) herkess bısekılde aynılarınıı yasamıss ve dersımı almıs ve dahada guclenmıss olarak dondum aranıza ama buseferr baska bısııııı dıcemmmmmm
Ben sımdı 3 tmmzda operasyon gecırdım ya korundukk bellı bı sure genetıklerı gostermek ıcın agustos 24 te doktor hersey normal dedı regl olmadım daha dedımm denemeler ne zaman olcak dedım :)) regl olmana gerek yokkı rahım 45 gunde yumurtalar normale donyo ıstersen hazır hısdıyosan basla demıstı reglın gecınce gel demıstıı:) veeeee sorum su?
Bız o gun ılk denememızı yaptık ve sanırım tuttuuu cunku uc gundur ıdrar sılık cıkıyoo :) sevınmek ıcın erken farkındayım ama KURTAJDAN SONRA VE REGL OLMADAN DAHA HAMILE KALAN VAR MI DUYDUNUZ MU SUAN ICIN SADECE KENDIM BILIYORUM DEMICEM KIMSEYE EGER VARSA ıdrar testı suan ıcın yetıyo ama ıkı gunde bır yapıyorum ne dusunuyorsunuzkızlarrrrr
kızlar clexcan iğnelerinizi ne sekilde muhafaza ediyorsunuz merak ettim ben yatak odamda muhafaza ediyorum ya sızler
canım previtte eczanelerde vardır. elevitte muadili. ferrosanol kullanıyorum ben sabah akşam 100mg. doktorum vermişti. kabızlık yapar sabahları aç karnına kuru kayısı yemeni tavsiye ederim iyi geliyor :)
kızlar bişey sorucam bu ay klomen kullandım ve kasıklarımın yürürken sallandığını hissediorum bide ağrım var bu gün doktorumun ilişkiye girin dediği gün ve bu saate kadar battaniyenin altında ısınamadım ateşim 38 derece olmuş.bu yumurta çatladığı gün ateş yükselio die duymuştum bu konuda bilgisi olan varmı ateş ölçerek yumurtlama takibi yapan varsa beni bilgilendirirse sevinirim
cnm temmuz ayında ilk gebeliğimde düşük yaşadım.istiyorduk zaten ve 2.ayımda hamile kalmışım.temmuzda 2gün gecikti,acaba mı dedim ama 2gün snr gelince sıcaktandır herhalde dedim.sonra kanamam hiç durmadı.şüphelendim hayırdır ne oluyor bana diye.9.günde doktora gittim ve öğrendim ki düşük yapıyorum.ayakta geçirdim,hiç ağrımda olmadı.şaşkınız tabi eşimle.doktorum sağolsun,ya kromozonal bir bozukluk ya da pıhtılaşma olabileceğini söyledi ve hemen test istedi.yaptırdım ve sonuç;protrombin heterezigot,mthfr-a 1298c homozigot mutant çıktı.ağustosta korundum.şimdi serbestim.5gün önce clexane4000 kullanmaya başladım.eğer hamileysem diye 16.günde başladım.
bugün çok sessiz buralar
kızlar demir ilacımı aldım yarın başlıyorum..
da vitamin ilacını henüz alamadım.yani kararsız kaldım.doktorum previt yazdı ama pahalı ve eczanelerde yok eşim aradı bugün..herkes elevit kullanıyor sanırım yada decavit..bunların içeriği daha zengin baktımda fiyatıda daha uygun..elevit mi alsam..
siz ne kullanıyorsunuz :44:
Kızlar merhaba,ben aranıza yeni katıldım.durumumu öğrendikten snr araştırdım ve sizi buldum:))
sen ne kadarlık hamılesın hangı gen de var senın sorun evet kullanıyorum b12 ve folıbol igne
canım ben kabızlık çok çekiyorum daha da kabız yapmasında ötekine razıyım inanki..
evet renk değişikliği ysparmıs canım onu hiç takma kafana..
bende sabah aç karnına alayım o halde çok sağol..
ve dediğin gibi dr ne verecek bakalım.
evet ikisinde heterezigotluk var cnaım.
bende sarı akıntı olmadı hiç canım direk kan geldi
ama aptt den değilmiş kanama.neden bilmiyoruz geçti çok şükür inşallah bir daha da olmaz.
ben okullar açıldı işe başladım kendimi yordum belki.ondan olabilir.
sen kaçlık kullanıyordun canım iğneni ilacını
canım doktorlar tanıdıgınızsa özel ilgi vardır canım beğenmen normal..
bir kere gebe polikliniği acaip kalabalık çok bekliyorsun..içeride de tek doktor ve öğrenci var dokorda çok ilgilenemiyor haliyle.sonuçlar için 4-5 saat bekledik..doktora gösterelim diye çıktık baktık içerisi bayram yeri gibi çıktık eve geldik.ve hastsne tuvaletleri çok pis.
birde inanırmısın doktor ultrasona aldı beni bebeği göremedi..üstten bakılınca görmüşmüydünüz dedi.evet tabi 10 haftalığız dedim aradı aradı zor gördühe burdaymış dedi..bıraktı..
bnim abimde doktor karabuk vatan hastanesinde tanıdığı dr var..doktor çok iyi ama hastane çok kirli hijyensiz.orayı da beğenmedim.
şimdi özel medicara başlayacağım orayı öven çok.arkadaşlarım orda erdinç beye gitti.beğendiler..
ayrıntılı vs içinde ankaraya giderim gerekirse.ailem ankarada hem onları da görmüş olurum öyle işte canım
aslında benim tek istediim ilgili güleryüzlü bir doktor...ve temiz hijyen bir hastane..ama maalesef bulamadım..işte son umudum Karabük kaldı bakalım
bugün çok sessiz buralar
kızlar demir ilacımı aldım yarın başlıyorum..
da vitamin ilacını henüz alamadım.yani kararsız kaldım.doktorum previt yazdı ama pahalı ve eczanelerde yok eşim aradı bugün..herkes elevit kullanıyor sanırım yada decavit..bunların içeriği daha zengin baktımda fiyatıda daha uygun..elevit mi alsam..
siz ne kullanıyorsunuz :44:
anladım canım haklısın eğer içine sinmediyse zaten baktırma. Çoğu hastanede aynı sorunlar var. Özel hastane olmadımı olmuyor ama buralardada birtek ereğlide var oda ne kadar yeterli bilmiyorum. ankarada ailen varsa onların yanında geçir. benim ailem izmirde uzak bize malesef. gebe polikliniği çok yoğun burda o konuda haklısın işte tanıdık olunca rahat oluyor. bi arkadaşımda gebe o rüzgarlımeşedekine gidiyor orayada bi bak istersen.
elevit iyi canım çoğu gebe onu kullanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?