Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Cok uzuldum canim ya alah yardimcin olsun genetik uyusmazlik hic dumadim nasil bisey acaba yani ins sorununu bulup caresini bulsunlar rabbim aratmasin 7 aylik bebek nasil olduki yasatamadilarmi cok uzulmusundur

Cok sagol canim genetik uyusmazlik hamileik sirasinda bebege ya anneden veya babadan fazla yada eksik kromoz9m gecmesi sonucu bebek ya ozurlu doguyo yada vucut kabul etmedigi icin yasamiyo ilk hamileligim de bebegim 7. Aya kadar iyiydi bigun tansiyonum yukseldi hastanede yatim konrol altina alip gonderdiler ertesi gun sancilandim gittimki bebegimi kaybetmisim sorunun pihtilasma oldugunu soylediler snr tedavilerle tekrar hamile kaldim igne kulanmama ragmen yine kaybetim doktorlarda kromozom bozuklugumdan suphelendiler ama dorduncu gebelikten snr tabi insan uzulmezmi canindan can gidiyo hic unutulmuyo

o akıntı bendede oluyor vitamin ilaçlarıda yapar eğer içiyorsan. kötü kokulu kaşıntılı olmadığı sürece sorun yok canım. kanama belirtisi değil yani lekelenme başka oluyo.

sen ne kadarlık hamılesın hangı gen de var senın sorun evet kullanıyorum b12 ve folıbol igne

gebelık oncesı yaptırmamısmıydınız eşınızle kromozon testı

canım ben kabızlık çok çekiyorum daha da kabız yapmasında ötekine razıyım inanki ..
evet renk değişikliği ysparmıs canım onu hiç takma kafana..
bende sabah aç karnına alayım o halde çok sağol..

ve dediğin gibi dr ne verecek bakalım.
10 haftadamı yaptırdın aptt yı canım sen benım de sarımtırak akıntım oldu bugun ya kanama olabılırmı aynıyız sanırım senınle f 5 mtfr 677 het degılmı canım
evet ikisinde heterezigotluk var cnaım.
bende sarı akıntı olmadı hiç canım direk kan geldi
ama aptt den değilmiş kanama.neden bilmiyoruz geçti çok şükür inşallah bir daha da olmaz.
ben okullar açıldı işe başladım kendimi yordum belki.ondan olabilir.

sen kaçlık kullanıyordun canım iğneni ilacını

canım doktorlar tanıdıgınızsa özel ilgi vardır canım beğenmen normal..

bir kere gebe polikliniği acaip kalabalık çok bekliyorsun..içeride de tek doktor ve öğrenci var dokorda çok ilgilenemiyor haliyle.sonuçlar için 4-5 saat bekledik..doktora gösterelim diye çıktık baktık içerisi bayram yeri gibi çıktık eve geldik.ve hastsne tuvaletleri çok pis.
birde inanırmısın doktor ultrasona aldı beni bebeği göremedi..üstten bakılınca görmüşmüydünüz dedi.evet tabi 10 haftalığız dedim aradı aradı zor gördü he burdaymış dedi..bıraktı..

bnim abimde doktor karabuk vatan hastanesinde tanıdığı dr var..doktor çok iyi ama hastane çok kirli hijyensiz.orayı da beğenmedim.

şimdi özel medicara başlayacağım orayı öven çok.arkadaşlarım orda erdinç beye gitti.beğendiler..

ayrıntılı vs içinde ankaraya giderim gerekirse.ailem ankarada hem onları da görmüş olurum öyle işte canım

aslında benim tek istediim ilgili güleryüzlü bir doktor...ve temiz hijyen bir hastane..ama maalesef bulamadım..işte son umudum Karabük kaldı bakalım

Son düzenleme:
canım previtte eczanelerde vardır. elevitte muadili. ferrosanol kullanıyorum ben sabah akşam 100mg. doktorum vermişti. kabızlık yapar sabahları aç karnına kuru kayısı yemeni tavsiye ederim iyi geliyor :)

tamam canım.bugün eczaneleri bi gezelim ve başlayalım bir an evvel.

Evet cok zor yadadiklarin birsey diyeyim mi hamileleein duasi tutuyo gercekten sahit oldum :) ins rabbim sana saglikli hayirli imanli ve uzun omurlu evlat versin hayirlisiyla hamile kaldigin gibi haber ver ins

Kizlar bol progestsn alıyorum
Hm ilacini hem ignesini 4.aya kadsr da alicam.

Clexane gobektrn yapiyordum kola gectim.
Bol bol da dinleniyorum.

Kanamam gecti cok sukur..insallah bir daha da olmaz.

bende 9 ay progestan kullandım benimde kanamalarım oluyodu bol bol dinlen inşallah bi daha olmaz
[QUOT
E=caco;31841537]ıgneyı nasıl yapıyorsunuz kızlar ya ben kendım yapmıyorum yaptırıyıorum saglık personelıne brı dıyor batır dırek bas dıgerı dıyor bas ve az cek pıtonu kan varmı dıye an varsa cıkar at baska ıgne kullan dıyorlar nasıl yapıcaz ıgneyı dırek mı yapıcaz yoksa batırıp az cekıp kan varmı dıye bakıcaz[/QUOTE]

ben direk batırıp yapıyodum canım içindeki bitince atıyodu kendi zaten

esinden ve senden kan alınıp kromozomlarınıza bakılıyor genetik tahlili sonuçların çıkması hem devlette hem özelde 1 ayı bulabiliyor genetik tahliller genelde temız çıkıyor panik yapmayın problem cıkarsada tup bebek+pgt oneriyolar

gözünuzaydın allah analı babalı büyütsün

kan testı yaptırmalısın kesin sonuç ıcın bizler için ne kadar erken dr kontrolüne baslarsak o kadar iyidir ayrıca ben son hamileliğimde 3 ay kimseye söylememiştim sizlerde hemen soylemeyın

kızlar clexcan iğnelerinizi ne sekilde muhafaza ediyorsunuz merak ettim ben yatak odamda muhafaza ediyorum ya sızler

ben oda sıcaklığında vıtrının cekmecesınde saklıyordum eczacı oyle demişti

canım previtte eczanelerde vardır. elevitte muadili. ferrosanol kullanıyorum ben sabah akşam 100mg. doktorum vermişti. kabızlık yapar sabahları aç karnına kuru kayısı yemeni tavsiye ederim iyi geliyor :)

beni kabız yapmamıştı tersini yapmıştı hamilelikte kabızda zor oluyor ıyıkı de yapmadı bol bol su ve kayısı dediğin gibi ıyı gelir :)

bugün çok sessiz buralar

kızlar demir ilacımı aldım yarın başlıyorum..

da vitamin ilacını henüz alamadım.yani kararsız kaldım .doktorum previt yazdı ama pahalı ve eczanelerde yok eşim aradı bugün..herkes elevit kullanıyor sanırım yada decavit..bunların içeriği daha zengin baktımda fiyatıda daha uygun..elevit mi alsam..

siz ne kullanıyorsunuz :44:

Son düzenleme:

hadi hayırlısı canım bende yumurtalama olduugnda ateş yukseldıgını bılıyorum ama 38 bayagı yuksek üşütmüş olmayasın iyi haberlerini beklıyoruz bende bu ay tahmın ettıgım gıbı sonuc negatıf dun aksam adet baslangıcı lekeler gelmeye basladı kısmet onumuzdekı aylara prolaktın düşmüştür herlde ilaca basladıgm bu ay ovulasyna cok yakındı gercı hersey nasıp kısmet.. sana klomen kullanırken yumrta takıbı yapmıomu dr un ablamda bır ay kullandı klomenı ama dr takıp ettı hatta gunde 2 defa kullandı fazla geldı herldekı yurmtanın bırı cok buyudu kıste döndü takıp etse daha ıyı degılmıdı yada gecmıste takıp olduysan dr un daha ıyı bılıodur vucudunun ılaca tepkısını ınsallah guzel haberler alırız canım senden az kalmıs 2 haftaya:)

merhaba canım hoş geldin..

pıhtık kardeşim sende de mi var..iğne ilaç kullanıyormusun hamişmisin..anlat kendini biraz

cnm temmuz ayında ilk gebeliğimde düşük yaşadım.istiyorduk zaten ve 2.ayımda hamile kalmışım.temmuzda 2gün gecikti,acaba mı dedim ama 2gün snr gelince sıcaktandır herhalde dedim.sonra kanamam hiç durmadı.şüphelendim hayırdır ne oluyor bana diye.9.günde doktora gittim ve öğrendim ki düşük yapıyorum.ayakta geçirdim,hiç ağrımda olmadı.şaşkınız tabi eşimle.doktorum sağolsun,ya kromozonal bir bozukluk ya da pıhtılaşma olabileceğini söyledi ve hemen test istedi.yaptırdım ve sonuç;protrombin heterezigot,mthfr-a 1298c homozigot mutant çıktı.ağustosta korundum.şimdi serbestim.5gün önce clexane4000 kullanmaya başladım.eğer hamileysem diye 16.günde başladım.

gecmıs olsun canım hosgeldın aramıza ınsallah guzel haberler veırırszın bende 1298 homozıgtm protormbın bakılmadı ama faktr v faktr ıı mthfr 677 ve 1298 bakıldı bende ve gebelıge kadar ıgne falan vermıo dr um ınsallah hamişsindir benımde ılkı ılk ıstedgım ay oldu ama sımdı aralıktan buyana gebe kalmaya calısorum prolaktınle ugrasıorum tek kayıpla ogrenen şanslı kişileriz

Elevit kulaniyorum canim bencede elevit al hatta yazdir aile hekimine dahada uygun oluyo

kızlar konu dışı olcak ama bu isimlerin altındaki çiçek isimleri neyi ifade edio benım paptya yazıodu nılufer olmus ben bişey degıstrmedım acaba uyelgımze gore zamanla değişen bişeymi bu merak ettımde:)

anladım canım haklısın eğer içine sinmediyse zaten baktırma. Çoğu hastanede aynı sorunlar var. Özel hastane olmadımı olmuyor ama buralardada birtek ereğlide var oda ne kadar yeterli bilmiyorum. ankarada ailen varsa onların yanında geçir. benim ailem izmirde uzak bize malesef. gebe polikliniği çok yoğun burda o konuda haklısın işte tanıdık olunca rahat oluyor. bi arkadaşımda gebe o rüzgarlımeşedekine gidiyor orayada bi bak istersen.

elevit iyi canım çoğu gebe onu kullanıyor.

elevit iyi canım çoğu gebe onu kullanıyor.

Karabük özel medicarı bir deneyeyim de canım oradan umudum var çok sağol olmadı dediğin yeri de denerim..

beğendiğim bir yer bulursam haberdar ederim..

eleviti aldım gitti..herkes kullanıyorsa iyidir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…