Elevit kulaniyorum canim bencede elevit al hatta yazdir aile hekimine dahada uygun oluyo
Karabük özel medicarı bir deneyeyim de canım oradan umudum varçok sağol olmadı dediğin yeri de denerim..
beğendiğim bir yer bulursam haberdar ederim..
eleviti aldım gitti..herkes kullanıyorsa iyidir zaten
Kan testi sonucum 5 cıktı(( 5 olupta artan var mı duydunuz mu hıc??????
Esım hemenn bozulduu ama benım hevesım daha kacmadııı umıtlıyım :) artma ıhtımalı var sankı daha kucuk bısey cıksaydı belkı bende vazgecerdım ama beklıcem artık ctesı yıne yaparım
Ya coooookkkk yeni tutunma asamasında yada kurtajdan sonra hormon yuksek yorum yapıyorum suan kendımce!
inş. bebiş vardır , benim kürtaj sonrası betam 2 ayda felan düşmüştü hatta 3. adetimde düştü , ama belli olmaz doktor adete yakın iltihap varsa da çıkabilir demişti , ben o an istememiştim çünki çok fazla c grubu antibiyotik kullanıyordum kürtaj sonrası tedavi sürecimde,o yüzden korkuyordum aynısını yaşamaktan iyileşmeye çalışırken, senin ki inş. bebiştir canim, bende 5 ve 5in üstü diye biliyorum gebelik değeri, hayırlısı olsun canim hakkında ,
BENİM SORUM ARKADAŞLAR , PIHTILAŞMA OLDUGUNU TESTTEKİ HANGİ DEGERDEN ANLIYORSUNUZ? ÇOK KARIŞIK HENÜZ DR A SORMADIM KOAGULASYON TESTİ Mİ NE , ONDA YAZANLAR NORMAL GÖRÜNÜYOR AMA Bİ TANESİNDE SN İLE ÖLÇÜLEN DE DEĞİŞME OLMUŞTR FELAN DİYOR ANLAMADIM, TAM OLARAK HANGİSİ GÖSTERİYOR ACABA PIHTILAŞMA OLDUGUNU BİLGİNİZ VARMI ?
Hayırlısı neyse o olsun dıyorum sımdılık ama dedıgım gıbı umıtlıyımm netten arastırdım ama bulamadım kımse aynı durumda olan belkı okusaydımm bıkac bısey duysaydım yada rahatlıcaktım :)))
aslında haziranda gec dollenme olmustu 5. Si( ve ıdrar testınden sonra yaptıgım ılk betam 35. Ti haziranda
belkı yarında ıdrar alırım yıne dua et olurmu arkadasımmm :))
aldım gitti canım eleviti bügün başlayacağım..gece yatmadan içsem olur sanırım değil mi..iştah açıyormuş yoksa zaten çok iştahlıyım
canım pıhtılasma ıcın ayrıca bakıldı bende genetık testler oluo bıldııgm kan verdim 4 deger vardı sadece sonucta faktor v , faktor ıı , mthfr 677, mthfr 1298 bunalr var bende ama bakılan baska degerlerde var burdan gordugum bende koagulasyonla ılgılı bısey yazmıodu
3 düsüsgüm var
2011 temmuz
2012 ekim
2013 nisan
rahimde perde oldugu tespit edildi bir hafta önce alindi perde
sanirim kan pihtilasmasida var pazartesi belli olcak tecrübelerinize ihtiyacim var
canım f 5 normal benım bakılan degerlerm onlar sadece 1298 homozıgotum dıerlerı normal ama pıhtılasma sorunu var maleseff 5 cnm onemlı sende benım gıbı kan pıht var sende
inş. bebiş vardır , benim kürtaj sonrası betam 2 ayda felan düşmüştü hatta 3. adetimde düştü , ama belli olmaz doktor adete yakın iltihap varsa da çıkabilir demişti , ben o an istememiştim çünki çok fazla c grubu antibiyotik kullanıyordum kürtaj sonrası tedavi sürecimde,o yüzden korkuyordum aynısını yaşamaktan iyileşmeye çalışırken, senin ki inş. bebiştir canim, bende 5 ve 5in üstü diye biliyorum gebelik değeri, hayırlısı olsun canim hakkında ,
BENİM SORUM ARKADAŞLAR , PIHTILAŞMA OLDUGUNU TESTTEKİ HANGİ DEGERDEN ANLIYORSUNUZ? ÇOK KARIŞIK HENÜZ DR A SORMADIM KOAGULASYON TESTİ Mİ NE , ONDA YAZANLAR NORMAL GÖRÜNÜYOR AMA Bİ TANESİNDE SN İLE ÖLÇÜLEN DE DEĞİŞME OLMUŞTR FELAN DİYOR ANLAMADIM, TAM OLARAK HANGİSİ GÖSTERİYOR ACABA PIHTILAŞMA OLDUGUNU BİLGİNİZ VARMI ?
Canim benimde iki dusugumden sonra rahimde yara old soyleyip dondurma operayonu gecirdim pihtilasmamda var 3 faktorumde ve operasyondan sonra 2ay sonra gebe kaldim ve 27 haftadayiz alahin izniyle hic canini sikma rabbim nasip edet ins
aldım gitti canım eleviti bügün başlayacağım..gece yatmadan içsem olur sanırım değil mi..iştah açıyormuş yoksa zaten çok iştahlıyım
Evet istah aciyo demisti drm ama ben bi fark goremedim istahim hep acik oldgu icin
Canim bende akssm yemegiyle beraber aldimistahim acilmasin diye :)
Demiri de gece yatarken iceyim kolay olur oyle..o kadsr cok ilac varki saat bulamiyorum
Sorma canim benim hc bulantim olmadi istahim cok acikzatrn 65 le hamile kaldim bilmem kac olurum
Birde ilk kez aserdim sanirim yaaa.hersey oyle guzel geliyo ki..inanamıyorum esim manava git gel zayiflad valla
Allahim bugunume cok sukur yarabbim 3 yildir bekliyorum bende.hersey oyle guzel geliyor ki. Insallah hep oyle devam eder.
canım f 5 normal benım bakılan degerlerm onlar sadece 1298 homozıgotum dıerlerı normal ama pıhtılasma sorunu var malesef
demır ac karna alınır hadı kızlar ınsaata sabah erken kalkın başlayın dıyım guldureyım sızlerı demır ve elevıt kacıncı haftada verıldı sızlere bıde apppt ne zaman bakılacak doktora sordum daha var dedı ve benım dun sarımtrak akıntım vardı aksam saat 8 de oldu ve bgunde gıttım dedım akıntım va o başka seyden dedı ve 3 saat kadar sonra tekrar nobetcı doktora dedım dusuk tehlıkesınden dedı doktorum da 200 mg progestan verdı sabah akşam at dedı vajınadan yanı 400 mg yapıyor sızler kullandınızmı cok degılmı 400 mg ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?