Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Elevit kulaniyorum canim bencede elevit al hatta yazdir aile hekimine dahada uygun oluyo

aldım gitti canım eleviti bügün başlayacağım..gece yatmadan içsem olur sanırım değil mi..iştah açıyormuş yoksa zaten çok iştahlıyım

Karabük özel medicarı bir deneyeyim de canım oradan umudum var çok sağol olmadı dediğin yeri de denerim..

beğendiğim bir yer bulursam haberdar ederim..

eleviti aldım gitti..herkes kullanıyorsa iyidir zaten

tamam canım dene bakalım merak etme herkes kullanıyor. güzel bir hap.

3 düsüsgüm var
2011 temmuz
2012 ekim
2013 nisan
rahimde perde oldugu tespit edildi bir hafta önce alindi perde
sanirim kan pihtilasmasida var pazartesi belli olcak tecrübelerinize ihtiyacim var

Son düzenleme:
Kan testi sonucum 5 cıktı (( 5 olupta artan var mı duydunuz mu hıc??????
Esım hemenn bozulduu ama benım hevesım daha kacmadııı umıtlıyım :) artma ıhtımalı var sankı daha kucuk bısey cıksaydı belkı bende vazgecerdım ama beklıcem artık ctesı yıne yaparım

Ya coooookkkk yeni tutunma asamasında yada kurtajdan sonra hormon yuksek yorum yapıyorum suan kendımce!

Canim 5 ve uzeri gebelik olarak kabul ediliyor bence degerin artabilir.
Testi tekrarla iki gun sonra dsyanamazsan yarın da olur . inşallah artar.

Hayırlısı neyse o olsun dıyorum sımdılık ama dedıgım gıbı umıtlıyımm netten arastırdım ama bulamadım kımse aynı durumda olan belkı okusaydımm bıkac bısey duysaydım yada rahatlıcaktım :)))

aslında haziranda gec dollenme olmustu 5. Si ( ve ıdrar testınden sonra yaptıgım ılk betam 35. Ti haziranda
belkı yarında ıdrar alırım yıne dua et olurmu arkadasımmm :))

inş. bebiş vardır , benim kürtaj sonrası betam 2 ayda felan düşmüştü hatta 3. adetimde düştü , ama belli olmaz doktor adete yakın iltihap varsa da çıkabilir demişti , ben o an istememiştim çünki çok fazla c grubu antibiyotik kullanıyordum kürtaj sonrası tedavi sürecimde,o yüzden korkuyordum aynısını yaşamaktan iyileşmeye çalışırken, senin ki inş. bebiştir canim, bende 5 ve 5in üstü diye biliyorum gebelik değeri, hayırlısı olsun canim hakkında ,

BENİM SORUM ARKADAŞLAR , PIHTILAŞMA OLDUGUNU TESTTEKİ HANGİ DEGERDEN ANLIYORSUNUZ? ÇOK KARIŞIK HENÜZ DR A SORMADIM KOAGULASYON TESTİ Mİ NE , ONDA YAZANLAR NORMAL GÖRÜNÜYOR AMA Bİ TANESİNDE SN İLE ÖLÇÜLEN DE DEĞİŞME OLMUŞTR FELAN DİYOR ANLAMADIM, TAM OLARAK HANGİSİ GÖSTERİYOR ACABA PIHTILAŞMA OLDUGUNU BİLGİNİZ VARMI ?

canım pıhtılasma ıcın ayrıca bakıldı bende genetık testler oluo bıldııgm kan verdim 4 deger vardı sadece sonucta faktor v , faktor ıı , mthfr 677, mthfr 1298 bunalr var bende ama bakılan baska degerlerde var burdan gordugum bende koagulasyonla ılgılı bısey yazmıodu

ıdrar testı 5 degerini gorebıldımı oda ılgınc tabı kurtaj sonrası betanın düşmemiş olmasını düşünmemiştim hiç belkide öyledir ama inşallah düşüş degılde yukselişi görürsün ben olsam yarında baktırırdım dayanamayıp hakkında hayırlısı canım

f 5 cnm onemlı sende benım gıbı kan pıht var sende

3 düsüsgüm var
2011 temmuz
2012 ekim
2013 nisan
rahimde perde oldugu tespit edildi bir hafta önce alindi perde
sanirim kan pihtilasmasida var pazartesi belli olcak tecrübelerinize ihtiyacim var

Canim benimde iki dusugumden sonra rahimde yara old soyleyip dondurma operayonu gecirdim pihtilasmamda var 3 faktorumde ve operasyondan sonra 2ay sonra gebe kaldim ve 27 haftadayiz alahin izniyle hic canini sikma rabbim nasip edet ins

Drm 8 tane tahlil yazmisti bunlardan 4 ege unoversitesi inferniti kadin dogum bol 4 genetik bolumunden bakildi ve 3 faktorde genetik heterozigot mut cikti diget tahlillerdede 1 tanesi oda fibrinojen yani pihti degeri cok yiksek.cikmisti benim

Canim benimde iki dusugumden sonra rahimde yara old soyleyip dondurma operayonu gecirdim pihtilasmamda var 3 faktorumde ve operasyondan sonra 2ay sonra gebe kaldim ve 27 haftadayiz alahin izniyle hic canini sikma rabbim nasip edet ins

kurtajdan sonra rahımde yara bendede var dedi dr um yakabılcegnı soyledı ben ıstemedm pekı gebelıgı bekleyelm dedı gıttgım baska dr larda gerek yok mudaheleye dıyo bırı hatta smear alınan bolge mudahele ettırmemk dogru karar olmus dedi bende sonrasında ıyıce vazgectım fakat sımdıde gebelk olmuo bazen aklıma gelıo acaba engellıomu dıye ama daha muhımı prolaktınm yukselıo o engellıo herlade bas belası bişey cıktı senın maşallah bebeğin gelmiş hemen kucagına saglıkla alırsın ınsallah

Evet istah aciyo demisti drm ama ben bi fark goremedim istahim hep acik oldgu icin

Canim bende akssm yemegiyle beraber aldimistahim acilmasin diye :)

Demiri de gece yatarken iceyim kolay olur oyle..o kadsr cok ilac varki saat bulamiyorum

Sorma canim benim hc bulantim olmadi istahim cok acik zatrn 65 le hamile kaldim bilmem kac olurum

Birde ilk kez aserdim sanirim yaaa.hersey oyle guzel geliyo ki..inanamıyorum esim manava git gel zayiflad valla

Allahim bugunume cok sukur yarabbim 3 yildir bekliyorum bende.hersey oyle guzel geliyor ki. Insallah hep oyle devam eder.

Son düzenleme:

demır ac karna alınır hadı kızlar ınsaata sabah erken kalkın başlayın dıyım guldureyım sızlerı demır ve elevıt kacıncı haftada verıldı sızlere bıde apppt ne zaman bakılacak doktora sordum daha var dedı ve benım dun sarımtrak akıntım vardı aksam saat 8 de oldu ve bgunde gıttım dedım akıntım va o başka seyden dedı ve 3 saat kadar sonra tekrar nobetcı doktora dedım dusuk tehlıkesınden dedı doktorum da 200 mg progestan verdı sabah akşam at dedı vajınadan yanı 400 mg yapıyor sızler kullandınızmı cok degılmı 400 mg ya

canım f 5 normal benım bakılan degerlerm onlar sadece 1298 homozıgotum dıerlerı normal ama pıhtılasma sorunu var malesef

yattıgım yerden okudum yanlış bakmısım k bakma hemozıgot cıft gen de oluyor hem annnededen hemde babadan aldıgın gen heterızıgotta tek gen ya annne ya baba oluyormuş

Canim ben 10.haftada basladim ferran sanol ve elevite..sabah erkenden kahvalti yapip okula gidiyorum.demir ilacimi sabah alamam ki o yuzdengece saat kurup mu icsemac oarna olmasi sartmiymis.degistiririm olmadi saati.

400 mg cok eegil canim kullan..ben de gunde 300 mg falan alıyorum. Dusuk tehlikem var.

Aptt bendim kanamam olunca bakildi10.haftada.
Doktoruna syle sen.bakar canim.

Sen kacinci haftadaydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…