Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Amin canim sagol bana bu drm bu yarayla gebe kalamazsin diyelimki.kaldin saglikli olmaz bebek cunku bu yara ona enfeksiyon tasir dedi ve beni ikna etti ama iyiki yaptirmisim canim bak gercekten 2 ay sonra kaldim ve iyi gidiyo sikur bi dusun istersen sende

Sukur gercekten bosver keyfini cikar insan hep hamile kalmiyo ya kilonda iyimis zaten hic korkma kilo almaktan ye gitsin ilaclari soma benimde ole kalsiyum magnezyum b12 demir hapi elevit coraspin bide igne tabi ilk uc ay aldigim progestanlar haric oggg geldi ilactan ama dedigin gibi sukur

Cok degil canim hatta az bile ben sabah aksam fitil gibi atiyodum bide 3 gunde bir ignesini oluyodim rahim bebegi tanimadigi icin kasilmalarla atmaya calisiyomus bu fitillerde ignede rahimin kasilmasini durduruyomus canim bu ilk 3 ay sonrada rahim kasilip erken dogum olmasin diye magnezyum vercektir dr benim aynen ole oldu

Ooo sen daha cok kullaniyormussun nasil ayarladin saatlerini valla helal olsun.
Benimki az o halde...aspirin- demir- elevit ve progestan igne ilac kullaniyorum ben..

Sana kalsiyum. Mag. B12 ne zaman baslandi.erken mi benim icin.

Ooo sen daha cok kullaniyormussun nasil ayarladin saatlerini valla helal olsun.
Benimki az o halde...aspirin- demir- elevit ve progestan igne ilac kullaniyorum ben..

Sana kalsiyum. Mag. B12 ne zaman baslandi.erken mi benim icin.

B12 hamile kaldigim gibi basladi canim bu plasentanin yaslanmasini onluyomus cocugu iyi beslesin diyemis bence basla kalsiyumla magnezyum 4 ayda basladik sor bence b12 kullan bence cok faydali bide pihtidada ise yariyo dedi drm gercekten bebekde onde gidiyo iki hafta masallah vala butun hepsini sabah namazinda aliyom bi tek kalsiyumla magnezyumu kalkinca iciyorum

Anladim canim..tahlil kağıdına baktim da b12 bakilmis eksiklik yok.elevitve dekir ilacinin icinde de var..ama gene de doktora sorucamgidince.

Omega3 kullaniyormusun onu da sorucam doktora..

Kalsiyum ve mag.icin daha erken demek ki.benim icin

Gunaydın canımm ıdrar degıl!! dun aksam kan yaptırmıstık o 5 cıkmıstı amaaa suan cok moralım bozuldu bı kalktım kan gelmıs regl sanırım bakayım devam edıcek mı? Bende guya ctesı yıne beta baktırıım dıyodumm ama nerdeeee

Yanıı kanın 5 cıkması mıdemın bulanması hersey gebelıge ısaret edıyodu kurtajdan sonrada daha regl olmamam felan bunlar umutlandırmıstı ...... Dıorumkı suan kan glse bıle bazı ınsanların gebelıgı uc dort ay devam edıyo dıe duymustum napıyımmmm kızlarr kendımı toplama terapısı olumlu dusunme ama gorucez bakalım sızce yapmama gerek var mı bı dahaaa kan ????? Yoksa kabullenmemm mı gerekıyor evettt bu regllll ?????

idrar 5 degerını nasıl okudu derken yanı ıdrarda pozıtıf cıkması kanda 5 ken onu demıstım yanlıs hatırlamıosam ıdrarda pozıtfı gormustun cunku evet kararsız bır durum bende heray acaba dıorum adet oncesi iki gun leke leke gelıo gebelk olsada olabılıo bu bı kez kan baktrdım negatıftı artık beklıyorum suan ıcın bekle eger durursa kan baktır tekrar ama degılse bıle uzulme daha cok yenı herseyde bır hayır vardır cogu dr 3 ay bekletıo rahım bıraz toparlanmıs olur üzme kendını canım bu ay degılse bı dahakı aya olur bekelmek cok zor bende cok ıyı bılıorm bır sene once dr 3 ay sonra dedıgınde zaman hıc gecmeyecek gıbıydı ama 1 yıldır beklyıorm hala bu ay olmadı dıger aya dıerek

benimki yakalım deyınce hıc dogum yapmadıgım için dondurmayı öneriyo cogu dr netten arastırdgım kadaryla bende vazgectım sonra zaten bıdahada arastrmadm ama dondurduktan sonra ne gıbı sorun yasadın çok akıntı oluyormus sanırm bıde kac ay korunmanı soyledı 2 ayda hemen gebelk olmus ne guzel benmde ılkı hemen oldu ama sımdı beklıyorm kac aydır

Evet benim dr dondurma yapti onu onerdi vala 1 ay su gibi akintim geliyo ama cok bisey olmadi sukur sonra 1 ay sonra kontrole cagirdi ve tamam iyilesmis deyip duphaston diye bi ilac verip gunleri soyledi ve o ay kaldim sukur

Omege 3 kullanmadim hica kullancam alcam oda cok faydaliymis alamadim bi turlu unuttum hep onuda al 4 ayda kullan bence beyin omurilik gelisimi icin

Canim benimde iki dusugumden sonra rahimde yara old soyleyip dondurma operayonu gecirdim pihtilasmamda var 3 faktorumde ve operasyondan sonra 2ay sonra gebe kaldim ve 27 haftadayiz alahin izniyle hic canini sikma rabbim nasip edet ins

cnm sagolasin pazartesi gelsin de insAllah bakicaz
10. gun bugun amaliyat olali hala azda olsa lekelenme var buda normalmis
kimisi 40 gun uzerina hamile kalmis kimiside 3 ay beklemis bnm drumda 3 ay bekle dedi

Drm 8 tane tahlil yazmisti bunlardan 4 ege unoversitesi inferniti kadin dogum bol 4 genetik bolumunden bakildi ve 3 faktorde genetik heterozigot mut cikti diget tahlillerdede 1 tanesi oda fibrinojen yani pihti degeri cok yiksek.cikmisti benim

benden de 12 tüp kan alındı 9 sayfada ayrı ayrı konularda sonucum çıktı , her detaya bakılmış ama eksik mi acaba diye düşündüm, herkeste farklı mı bakılıyor acaba? heterozigot felan yazmıyor , şu fibrinojen dediğinize bi bakayım , faktör bi tanesine bakılmış , yine dr a gösterene kadar ögrenemicem galiba, çok tşk ederim arkadaşlar saolun.

3 düsüsgüm var
2011 temmuz
2012 ekim
2013 nisan
rahimde perde oldugu tespit edildi bir hafta önce alindi perde
sanirim kan pihtilasmasida var pazartesi belli olcak tecrübelerinize ihtiyacim var

canım sonuclarını burada paylasırsan yardımcı oluruz inş. bak biz 4 ayı bitirdik bile bu sefer çok şükür...

ilk ay takip etmeden deneyelim olmazsa bi dahaki aya yumurta takibi yapalım sen 2 sefer doğal yolla hamile kaldın dedi canım.sadece adetinin 12 14 ve16. günlerinde ilişki olsun dedi yanlız benim kasıklarım çok ağrıyo kisten şüphelenmiyor değilim sürekli bi ağrı diilde yürürken oturup kalkarken hareket ederken çok kötü bi ağrı girio ablanın kist oluştuğunda böle ağrıları olmuşmuydu

inşallah en kısa zamanda ii haberler alırız canım olucak inşallah senin çok büyük bi sorunun yok bende 20 sinde kan vericem ama bu ağrılarımın yüzünden umutlarım azaldıdaha öncede klomen kullandım ama böle ağrım olmamıştı.üzülme sende ben bu ay moralimi çok yüksek tuttum önceki ayları ağlaya ağlaya geçirdim bu ay motive olmuştum bakalım sonuç ne olucak.sende moralini yüksek tut bu aya iyi başla iyi sonuçlar alıcaz inşallah canım

Omege 3 kullanmadim hica kullancam alcam oda cok faydaliymis alamadim bi turlu unuttum hep onuda al 4 ayda kullan bence beyin omurilik gelisimi icin

Evet canim evde var solgarin omaga 3 u..
Bir tane doktora sormustum gerek yok gunde 2 ceviz yiyorsan yeter dedi.ama icim rahat degil.
5.yada 6.ayda baslayayim diyorum

Dierlerini veriyo doktorlar sanirim zaten.ama bu omegayi onemseyip vermiyo bazilari.onu da kendimiz aliriz napalim.

Aynen onemsemiyolar dr gerek yok diyoda zarari yokki o yyzden kullanicam ben 2 ay bakalim srnde alirsin 4 ayda felan

selam aysunayy
ben marincap bayadır kullanıyorum. 12. haftadan sonra başladım hergün içiyorum. çok kilo alabilrisin haftada 3e indir dedi doktor ben yinede hergün alıyorum baktım kilom artıyor mecbur indircem sende kullanırsın 12. haftadan sonra

evet canım o da olur..solgarın var elimde oda iyi sanırım onu da içebilirim..

hele bir doktora sorayımda..gerçi iç dese de içme dese de içicem bende..

23. ünde ikilim var ozaman sorayım...yeni doktoruma

ben zaten kiloluyum bilmiyorum sonunda eşim kapıları çıkarır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…