kurtajdan sonra rahımde yara bendede var dedi dr um yakabılcegnı soyledı ben ıstemedm pekı gebelıgı bekleyelm dedı gıttgım baska dr larda gerek yok mudaheleye dıyo bırı hatta smear alınan bolge mudahele ettırmemk dogru karar olmus dedi bende sonrasında ıyıce vazgectım fakat sımdıde gebelk olmuo bazen aklıma gelıo acaba engellıomu dıye ama daha muhımı prolaktınm yukselıo o engellıo herlade bas belası bişey cıktı senın maşallah bebeğin gelmiş hemen kucagına saglıkla alırsın ınsallah
Canim bende akssm yemegiyle beraber aldimistahim acilmasin diye :)
Demiri de gece yatarken iceyim kolay olur oyle..o kadsr cok ilac varki saat bulamiyorum
Sorma canim benim hc bulantim olmadi istahim cok acikzatrn 65 le hamile kaldim bilmem kac olurum
Birde ilk kez aserdim sanirim yaaa.hersey oyle guzel geliyo ki..inanamıyorum esim manava git gel zayiflad valla
Allahim bugunume cok sukur yarabbim 3 yildir bekliyorum bende.hersey oyle guzel geliyor ki. Insallah hep oyle devam eder.
Cok degil canim hatta az bile ben sabah aksam fitil gibi atiyodum bide 3 gunde bir ignesini oluyodim rahim bebegi tanimadigi icin kasilmalarla atmaya calisiyomus bu fitillerde ignede rahimin kasilmasini durduruyomus canim bu ilk 3 ay sonrada rahim kasilip erken dogum olmasin diye magnezyum vercektir dr benim aynen ole oldudemır ac karna alınır hadı kızlar ınsaata sabah erken kalkın başlayın dıyım guldureyım sızlerı demır ve elevıt kacıncı haftada verıldı sızlere bıde apppt ne zaman bakılacak doktora sordum daha var dedı ve benım dun sarımtrak akıntım vardı aksam saat 8 de oldu ve bgunde gıttım dedım akıntım va o başka seyden dedı ve 3 saat kadar sonra tekrar nobetcı doktora dedım dusuk tehlıkesınden dedı doktorum da 200 mg progestan verdı sabah akşam at dedı vajınadan yanı 400 mg yapıyor sızler kullandınızmı cok degılmı 400 mg ya
Sukur gercekten bosver keyfini cikar insan hep hamile kalmiyo ya kilonda iyimis zaten hic korkma kilo almaktanye gitsin ilaclari soma benimde ole kalsiyum magnezyum b12 demir hapi elevit coraspin bide igne tabi ilk uc ay aldigim progestanlar haric oggg geldi ilactan ama dedigin gibi sukur
Ooo sen daha cok kullaniyormussunnasil ayarladin saatlerini valla helal olsun.
Benimki az o halde...aspirin- demir- elevit ve progestan igne ilac kullaniyorum ben..
Sana kalsiyum. Mag. B12 ne zaman baslandi.erken mi benim icin.
B12 hamile kaldigim gibi basladi canim bu plasentanin yaslanmasini onluyomus cocugu iyi beslesin diyemis bence basla kalsiyumla magnezyum 4 ayda basladik sor bence b12 kullan bence cok faydali bide pihtidada ise yariyo dedi drm gercekten bebekde onde gidiyo iki hafta masallah vala butun hepsini sabah namazinda aliyom bi tek kalsiyumla magnezyumu kalkinca iciyorum
ıdrar testı 5 degerini gorebıldımı oda ılgınc tabı kurtaj sonrası betanın düşmemiş olmasını düşünmemiştim hiç belkide öyledir ama inşallah düşüş degılde yukselişi görürsün ben olsam yarında baktırırdım dayanamayıp hakkında hayırlısı canım
Gunaydın canımm ıdrar degıl!! dun aksam kan yaptırmıstık o 5 cıkmıstı amaaa suan cok moralım bozuldu bı kalktım kan gelmıs regl sanırım bakayım devam edıcek mı? Bende guya ctesı yıne beta baktırıım dıyodumm ama nerdeeee
Yanıı kanın 5 cıkması mıdemın bulanması hersey gebelıge ısaret edıyodu kurtajdan sonrada daha regl olmamam felan bunlar umutlandırmıstı ...... Dıorumkı suan kan glse bıle bazı ınsanların gebelıgı uc dort ay devam edıyo dıe duymustum napıyımmmm kızlarr kendımı toplama terapısı olumlu dusunme ama gorucez bakalım sızce yapmama gerek var mı bı dahaaa kan ????? Yoksa kabullenmemm mı gerekıyor evettt bu regllll ?????
benimki yakalım deyınce hıc dogum yapmadıgım için dondurmayı öneriyo cogu dr netten arastırdgım kadaryla bende vazgectım sonra zaten bıdahada arastrmadm ama dondurduktan sonra ne gıbı sorun yasadın çok akıntı oluyormus sanırm bıde kac ay korunmanı soyledı 2 ayda hemen gebelk olmus ne guzel benmde ılkı hemen oldu ama sımdı beklıyorm kac aydırAmin canim sagol bana bu drm bu yarayla gebe kalamazsin diyelimki.kaldin saglikli olmaz bebek cunku bu yara ona enfeksiyon tasir dedi ve beni ikna etti ama iyiki yaptirmisim canim bak gercekten 2 ay sonra kaldim ve iyi gidiyo sikur bi dusun istersen sende
benimki yakalım deyınce hıc dogum yapmadıgım için dondurmayı öneriyo cogu dr netten arastırdgım kadaryla bende vazgectım sonra zaten bıdahada arastrmadm ama dondurduktan sonra ne gıbı sorun yasadın çok akıntı oluyormus sanırm bıde kac ay korunmanı soyledı 2 ayda hemen gebelk olmus ne guzel benmde ılkı hemen oldu ama sımdı beklıyorm kac aydır
Anladim canim..tahlil kağıdına baktim da b12 bakilmis eksiklik yok.elevitve dekir ilacinin icinde de var..ama gene de doktora sorucamgidince.
Omega3 kullaniyormusun onu da sorucam doktora..
Kalsiyum ve mag.icin daha erken demek ki.benim icin
Canim benimde iki dusugumden sonra rahimde yara old soyleyip dondurma operayonu gecirdim pihtilasmamda var 3 faktorumde ve operasyondan sonra 2ay sonra gebe kaldim ve 27 haftadayiz alahin izniyle hic canini sikma rabbim nasip edet ins
Drm 8 tane tahlil yazmisti bunlardan 4 ege unoversitesi inferniti kadin dogum bol 4 genetik bolumunden bakildi ve 3 faktorde genetik heterozigot mut cikti diget tahlillerdede 1 tanesi oda fibrinojen yani pihti degeri cok yiksek.cikmisti benim
canım pıhtılasma ıcın ayrıca bakıldı bende genetık testler oluo bıldııgm kan verdim 4 deger vardı sadece sonucta faktor v , faktor ıı , mthfr 677, mthfr 1298 bunalr var bende ama bakılan baska degerlerde var burdan gordugum bende koagulasyonla ılgılı bısey yazmıodu
3 düsüsgüm var
2011 temmuz
2012 ekim
2013 nisan
rahimde perde oldugu tespit edildi bir hafta önce alindi perde
sanirim kan pihtilasmasida var pazartesi belli olcak tecrübelerinize ihtiyacim var
ilk ay takip etmeden deneyelim olmazsa bi dahaki aya yumurta takibi yapalım sen 2 sefer doğal yolla hamile kaldın dedi canım.sadece adetinin 12 14 ve16. günlerinde ilişki olsun dedi yanlız benim kasıklarım çok ağrıyo kisten şüphelenmiyor değilim sürekli bi ağrı diilde yürürken oturup kalkarken hareket ederken çok kötü bi ağrı girio ablanın kist oluştuğunda böle ağrıları olmuşmuyduhadi hayırlısı canım bende yumurtalama olduugnda ateş yukseldıgını bılıyorum ama 38 bayagı yuksek üşütmüş olmayasın iyi haberlerini beklıyoruz bende bu ay tahmın ettıgım gıbı sonuc negatıf dun aksam adet baslangıcı lekeler gelmeye basladı kısmet onumuzdekı aylara prolaktın düşmüştür herlde ilaca basladıgm bu ay ovulasyna cok yakındı gercı hersey nasıp kısmet.. sana klomen kullanırken yumrta takıbı yapmıomu dr un ablamda bır ay kullandı klomenı ama dr takıp ettı hatta gunde 2 defa kullandı fazla geldı herldekı yurmtanın bırı cok buyudu kıste döndü takıp etse daha ıyı degılmıdı yada gecmıste takıp olduysan dr un daha ıyı bılıodur vucudunun ılaca tepkısını ınsallah guzel haberler alırız canım senden az kalmıs 2 haftaya:)
inşallah en kısa zamanda ii haberler alırız canım olucak inşallah senin çok büyük bi sorunun yok bende 20 sinde kan vericem ama bu ağrılarımın yüzünden umutlarım azaldıdaha öncede klomen kullandım ama böle ağrım olmamıştı.üzülme sende ben bu ay moralimi çok yüksek tuttum önceki ayları ağlaya ağlaya geçirdim bu ay motive olmuştum bakalım sonuç ne olucak.sende moralini yüksek tut bu aya iyi başla iyi sonuçlar alıcaz inşallah canımhadi hayırlısı canım bende yumurtalama olduugnda ateş yukseldıgını bılıyorum ama 38 bayagı yuksek üşütmüş olmayasın iyi haberlerini beklıyoruz bende bu ay tahmın ettıgım gıbı sonuc negatıf dun aksam adet baslangıcı lekeler gelmeye basladı kısmet onumuzdekı aylara prolaktın düşmüştür herlde ilaca basladıgm bu ay ovulasyna cok yakındı gercı hersey nasıp kısmet.. sana klomen kullanırken yumrta takıbı yapmıomu dr un ablamda bır ay kullandı klomenı ama dr takıp ettı hatta gunde 2 defa kullandı fazla geldı herldekı yurmtanın bırı cok buyudu kıste döndü takıp etse daha ıyı degılmıdı yada gecmıste takıp olduysan dr un daha ıyı bılıodur vucudunun ılaca tepkısını ınsallah guzel haberler alırız canım senden az kalmıs 2 haftaya:)
Omege 3 kullanmadim hica kullancam alcam oda cok faydaliymis alamadim bi turlu unuttum hep onuda al 4 ayda kullan bence beyin omurilik gelisimi icin
Evet canim evde var solgarin omaga 3 u..
Bir tane doktora sormustum gerek yok gunde 2 ceviz yiyorsan yeter dedi.ama icim rahat degil.
5.yada 6.ayda baslayayim diyorum
Dierlerini veriyo doktorlar sanirim zaten.ama bu omegayi onemseyip vermiyo bazilari.onu da kendimiz aliriz napalim.
Evet canim evde var solgarin omaga 3 u..
Bir tane doktora sormustum gerek yok gunde 2 ceviz yiyorsan yeter dedi.ama icim rahat degil.
5.yada 6.ayda baslayayim diyorum
Dierlerini veriyo doktorlar sanirim zaten.ama bu omegayi onemseyip vermiyo bazilari.onu da kendimiz aliriz napalim.
selam aysunayy
ben marincap bayadır kullanıyorum. 12. haftadan sonra başladım hergün içiyorum. çok kilo alabilrisin haftada 3e indir dedi doktor ben yinede hergün alıyorum baktım kilom artıyor mecbur indircem sende kullanırsın 12. haftadan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?