ilk ay takip etmeden deneyelim olmazsa bi dahaki aya yumurta takibi yapalım sen 2 sefer doğal yolla hamile kaldın dedi canım.sadece adetinin 12 14 ve16. günlerinde ilişki olsun dedi yanlız benim kasıklarım çok ağrıyo kisten şüphelenmiyor değilim sürekli bi ağrı diilde yürürken oturup kalkarken hareket ederken çok kötü bi ağrı girio ablanın kist oluştuğunda böle ağrıları olmuşmuydu
Evet benim dr dondurma yapti onu onerdi vala 1 ay su gibi akintim geliyo ama cok bisey olmadi sukur sonra 1 ay sonra kontrole cagirdi ve tamam iyilesmis deyip duphaston diye bi ilac verip gunleri soyledi ve o ay kaldim sukur
bende duramadım doktorumu aradım canım oda kasık ağrıları normal dedi çalışmalara tam gaz devam inşallah bu ay olur en kısa zamanda inşallah hepimizin oluragrıları olmustu sanırım canım ama kıste dönmüş olsada ümitsiz olma çünkü klomenle bırden fazla yumrta gelişio baska folıkullerde var çalısmaya devam edın demıstı ablama sende bılıoyosundr gerci kısmet inşallah takıbe gerek kalmadan bu ay gelır bebişin
ben 5 haftalık kese gozuktu 10 gun sonra gıdecem bakalım du yogun sekılde sarımtırak akıntım oldu daha cok kahveye calımlı oyuzden korkuyorum sızler su ıgne ısını nasıl yapıyorsunuz kızlar ya anlatın bana her gıttıgım ıgnecı farklı yapıyor dun doktorama yaptırdı 3 parmak olcumunu aldı gobek delıgıyle masafesı bugunde yaptırdım başka hemsıreye ayrılmış işten oda 4 parmak aldı ve sıktı tam sıkarak degılde gevsek sekılde tuttu ıgneyı batırdı kan gelıyormıu dıye bakmadı hıc doktorda bugunku hemsırede he bıde bır anda yolladı hemsıe pıtonu acele cevap verın havasını attırıyormusunuz bıde
ben 5 haftalık kese gozuktu 10 gun sonra gıdecem bakalım du yogun sekılde sarımtırak akıntım oldu daha cok kahveye calımlı oyuzden korkuyorum sızler su ıgne ısını nasıl yapıyorsunuz kızlar ya anlatın bana her gıttıgım ıgnecı farklı yapıyor dun doktorama yaptırdı 3 parmak olcumunu aldı gobek delıgıyle masafesı bugunde yaptırdım başka hemsıreye ayrılmış işten oda 4 parmak aldı ve sıktı tam sıkarak degılde gevsek sekılde tuttu ıgneyı batırdı kan gelıyormıu dıye bakmadı hıc doktorda bugunku hemsırede he bıde bır anda yolladı hemsıe pıtonu acele cevap verın havasını attırıyormusunuz bıde
canım ben düşük yaptığımda direk kırmızı kan gelmişti üzülme inşallah bi problem yoktur ama ihmal de etme bi doktoruna danışben 5 haftalık kese gozuktu 10 gun sonra gıdecem bakalım du yogun sekılde sarımtırak akıntım oldu daha cok kahveye calımlı oyuzden korkuyorum sızler su ıgne ısını nasıl yapıyorsunuz kızlar ya anlatın bana her gıttıgım ıgnecı farklı yapıyor dun doktorama yaptırdı 3 parmak olcumunu aldı gobek delıgıyle masafesı bugunde yaptırdım başka hemsıreye ayrılmış işten oda 4 parmak aldı ve sıktı tam sıkarak degılde gevsek sekılde tuttu ıgneyı batırdı kan gelıyormıu dıye bakmadı hıc doktorda bugunku hemsırede he bıde bır anda yolladı hemsıe pıtonu acele cevap verın havasını attırıyormusunuz bıde
arkadaşlar,
benim de bir düşüğüm var. şu pıhtılaşma testini ayrıyeten yaptırmamıştım. dün düşükten sonra hastanede yapılan testlere baktım. APTT , IRL , PROTROMBİN vb.. yazan 5 tahlil vardı. bu testler bahsettiğiniz genetik testler değil mi?
Arkadaşlar 2 düşüğüm var ve araştırırken farkettim bu konuyu, yaşadığım yer küçük bi ilçe, nasıl başvurucam araştırma hastanesine. Bulunduğum ilçeden bi doktorun mu sevk etmesi lazım nasıl yapıcam ?
Sevk kalkti artik yok direk arastirma hastanesinin tabi hepsinde olmuyo benxe universitrye git inferniti kadin dogum bolumunden bu tahliller yaziliyo veya ozele gidicen canim isticen bu testleri
Genetik degil ama pihtilasma testleri onlarda onlarda pihtilasmada sirun old cikarsa bakarlar hangi faktorlerinde var diye pihtina
izmir ege üni. aradım ama cevap vermediler herhalde geç kaldım aramak için :26:
Peki benim 2 düşüğüm oldu ama elimde sadece 1 tanesinin raporu var ötekisinin yok nasıl kanıtlıcam onlara ben ?
Çok saçma anlamadım gittii
saol arkadaşım, bu testlerim normal çıkmış. inşallah bir rahatsızlığım yoktur ve hayırlısı ile bebeğimi kucağıma alırım.
Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin...
izmir ege üni. aradım ama cevap vermediler herhalde geç kaldım aramak için :26:
Peki benim 2 düşüğüm oldu ama elimde sadece 1 tanesinin raporu var ötekisinin yok nasıl kanıtlıcam onlara ben ?
Çok saçma anlamadım gittii
bugün 7.günüm iğneyi vurdum.hamile olup olmadığım haftaya belli olcak.yine yazarım size kızlar.çok sık giremiyorum ama takip edebildiğim kadar artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?