Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

agrıları olmustu sanırım canım ama kıste dönmüş olsada ümitsiz olma çünkü klomenle bırden fazla yumrta gelişio baska folıkullerde var çalısmaya devam edın demıstı ablama sende bılıoyosundr gerci kısmet inşallah takıbe gerek kalmadan bu ay gelır bebişin

Evet benim dr dondurma yapti onu onerdi vala 1 ay su gibi akintim geliyo ama cok bisey olmadi sukur sonra 1 ay sonra kontrole cagirdi ve tamam iyilesmis deyip duphaston diye bi ilac verip gunleri soyledi ve o ay kaldim sukur

duphastnu banada adetımdekı düzen degısklıgı ıcın hemde bebek tutunsun dıye verdı ama 15.gun basla demıstı bı ay kullandım adetımı degıstrmedı bırde yumurta catlamadn baslnrsa ovulasynu bozarmıs baska bır dr öyle dedı benmde yumrta genelde 16-17de catlıo takıpsız kullanmaya devam etmek ıstemedım sende sonuc basarılı olmus ne guzel

bende duramadım doktorumu aradım canım oda kasık ağrıları normal dedi çalışmalara tam gaz devam inşallah bu ay olur en kısa zamanda inşallah hepimizin olur

ben 5 haftalık kese gozuktu 10 gun sonra gıdecem bakalım du yogun sekılde sarımtırak akıntım oldu daha cok kahveye calımlı oyuzden korkuyorum sızler su ıgne ısını nasıl yapıyorsunuz kızlar ya anlatın bana her gıttıgım ıgnecı farklı yapıyor dun doktorama yaptırdı 3 parmak olcumunu aldı gobek delıgıyle masafesı bugunde yaptırdım başka hemsıreye ayrılmış işten oda 4 parmak aldı ve sıktı tam sıkarak degılde gevsek sekılde tuttu ıgneyı batırdı kan gelıyormıu dıye bakmadı hıc doktorda bugunku hemsırede he bıde bır anda yolladı hemsıe pıtonu acele cevap verın havasını attırıyormusunuz bıde

Canim igneyi al once tik tik vur bos hava yukari ciksin sonra havayi bosalt ve ya gobek deliginden 3 parmak uste yada alta bacagin dis kismina igeyi batir ve gonder ilaci korkma o igneden ins hayirlisi olur bebisede kendinede dikkat et progestan ignede vurul bence kalcadan 3 gunde bir

Canım akıntın enfeksiyonada işaret olabilir- bir idrar analizi yaptır bence.

İgneye gelince ben havasını almadan direk vuruyordum, bazende hafif eğimli vuruyordum 45 derece eğimli.. Bişey olmadı çok şükür.. İki parmagımla tutuyordum deriyi ve iğneyi batırıyordum. 1.5 ay göbekten vurdum sonraları hep bacakdan vurdum.

bende iğneyi göbekten vuruyordum artık kol ve bacaktan devai ediyorum..

havasını almıyorum direk iki parmağımla sıkıyorum deriyi ve batırıyorum..yavaş yavaş enjekte ediyorum...

canım ben düşük yaptığımda direk kırmızı kan gelmişti üzülme inşallah bi problem yoktur ama ihmal de etme bi doktoruna danış

arkadaşlar,
benim de bir düşüğüm var. şu pıhtılaşma testini ayrıyeten yaptırmamıştım. dün düşükten sonra hastanede yapılan testlere baktım. APTT , IRL , PROTROMBİN vb.. yazan 5 tahlil vardı. bu testler bahsettiğiniz genetik testler değil mi?

Arkadaşlar 2 düşüğüm var ve araştırırken farkettim bu konuyu, yaşadığım yer küçük bi ilçe, nasıl başvurucam araştırma hastanesine. Bulunduğum ilçeden bi doktorun mu sevk etmesi lazım nasıl yapıcam ?

Genetik degil ama pihtilasma testleri onlarda onlarda pihtilasmada sirun old cikarsa bakarlar hangi faktorlerinde var diye pihtina

Sevk kalkti artik yok direk arastirma hastanesinin tabi hepsinde olmuyo benxe universitrye git inferniti kadin dogum bolumunden bu tahliller yaziliyo veya ozele gidicen canim isticen bu testleri

Sevk kalkti artik yok direk arastirma hastanesinin tabi hepsinde olmuyo benxe universitrye git inferniti kadin dogum bolumunden bu tahliller yaziliyo veya ozele gidicen canim isticen bu testleri

izmir ege üni. aradım ama cevap vermediler herhalde geç kaldım aramak için :26:
Peki benim 2 düşüğüm oldu ama elimde sadece 1 tanesinin raporu var ötekisinin yok nasıl kanıtlıcam onlara ben ?
Çok saçma anlamadım gittii

Genetik degil ama pihtilasma testleri onlarda onlarda pihtilasmada sirun old cikarsa bakarlar hangi faktorlerinde var diye pihtina

saol arkadaşım, bu testlerim normal çıkmış. inşallah bir rahatsızlığım yoktur ve hayırlısı ile bebeğimi kucağıma alırım.
Allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin...

bugün 7.günüm iğneyi vurdum.hamile olup olmadığım haftaya belli olcak.yine yazarım size kızlar.çok sık giremiyorum ama takip edebildiğim kadar artık.

canım ikinci düşüğünü şöyle anlat, test yaptım pozitifi gördüm, sonrasında bir kaç gün sonra yoğun kanamam geldi, doktora gittik, düşük yapmış olduğumu söyledi, o yüzden kayda girmedi de..ben öyle söylemiştim.

cnm bendede olmuştu aynı akıntı doktoruma sordum progesteron hormonunun etkisindenmiş.sonrada gecti zaten eğer kırmızı kan değilse endişelenmene gerek yok

Yok canim arkadssinda dedigi gibi pozitifi gordum dusuk oldude dedigim gibi egenin inferniti kadin dogum bolmnden yazdirdim ben tahlilleri yarisi ordan yarisi genetik ana bilim bolmden bakildi canim disarda 1000 lira bu tahliller ve sonuc 3 ay sonra cikiyo egede bedava ve 1 ayda cikiyo ins halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…