Canim igneyi al once tik tik vur bos hava yukari ciksin sonra havayi bosalt ve ya gobek deliginden 3 parmak uste yada alta bacagin dis kismina igeyi batir ve gonder ilaci korkma o igneden ins hayirlisi olur bebisede kendinede dikkat et progestan ignede vurul bence kalcadan 3 gunde bir
cnm bendede olmuştu aynı akıntı doktoruma sordum progesteron hormonunun etkisindenmiş.sonrada gecti zaten eğer kırmızı kan değilse endişelenmene gerek yok
fıtıl verdı doktor hapı fıtıl olarak attırıyor sabah aksam 200mg yanı 400mg yapıyor ıyı degılmı bu sekılde bıde bu ıgneyı gerı cekıyormusun kan varmı dıye o bıraz farklı gelıyor bana bırde yavas mı hızlımı gonderılıyor dun hemsıre hızlı yolladı
ıgneyı dıkmı yapıcaz havayı bosaltmak ıcın pıtonu ıtecez degılmı dısarı cıkacak bıraz ılac degılmı
Yok canim arkadssinda dedigi gibi pozitifi gordum dusuk oldude dedigim gibi egenin inferniti kadin dogum bolmnden yazdirdim ben tahlilleri yarisi ordan yarisi genetik ana bilim bolmden bakildi canim disarda 1000 lira bu tahliller ve sonuc 3 ay sonra cikiyo egede bedava ve 1 ayda cikiyo ins halledersin
Evet dışarıda çok pahalı nedense...
Peki tahlillerin adını yazabilir misin bana.
arkadaşlar 2 kimyasal düşükten sonra faktör v heterozigot ve mthr 1298 heterozigot olduğunu öğrendim. 6 ay geçtikten sonra tekrar hamile kalmıştım doktorumun dediği gibi coraspirin ve folbiole başladım iğneye de kalp atışları duyulunca başlayacaktım fakat öbür düşükler gibi adeti 10 gün geçtikte sonra düştü. o kadar üzzgünüm ki kendimi çaresiz hissediyorum. tedavi mi yanlış yoksa başka testler mi yaptırayım sizin bilginiz var mı
Canim cok gecmis olsunAllah bir daha yasatmasin inşallah.
Kan sulandiriciya ben hemen basladim kalp stislarini duymsdan.neden o kadsr bekletti seni dr acaba . bilmiyorum ki canim.bilen arkadslar cvp verecektir.
Bende de faktor v var.coraspin ve igneyi ilk bastan bu yana kullaniyorum.
Bilemiyorum belki igne kullanmadigin icin değildir sadece tahmin benimki...bu son olsun bebisin bir an evvel saglikla gelsin inşallah
çok teşekkürler canım iyi dileklerin için. Ne olduğunu ne yapılacağını bilmemek çok üzüyor. o kadar hayal ümit bir anda gidiveriyor.
peki canım bu kimyasal düşükten sonra yine beklemek gerekiyor mu hamile kalmak için?Cokk gecmıs olsun( rabbım yardımcın olsun benımde cok dusugum var ınsan acıya alısıyo unutmuyosun ama bazı donemler umıtsızlıge kapılıyo ınsan ama verende allah alanda allah canım .. Sonuncusunda sans eserı cok erken ogrenmıstım ıkı haftalık var yoktu uc hafta boyunca devam ettım ama yıne hepsınde oldugu gıbı kalp atısını duyamadan aynı 6,5 haftalıkken dustu kesesı buzustu kurtaj oldum .. Bendede mutasyon var 1298homozıgot aynen banada coraspın yada bebe aspırını folıkasıt dendı baskada bırsey yapılamıyo saglıklıyı tutturasaya kadar devam dendı ...
arkadaşlar 2 kimyasal düşükten sonra faktör v heterozigot ve mthr 1298 heterozigot olduğunu öğrendim. 6 ay geçtikten sonra tekrar hamile kalmıştım doktorumun dediği gibi coraspirin ve folbiole başladım iğneye de kalp atışları duyulunca başlayacaktım fakat öbür düşükler gibi adeti 10 gün geçtikte sonra düştü. o kadar üzzgünüm ki kendimi çaresiz hissediyorum. tedavi mi yanlış yoksa başka testler mi yaptırayım sizin bilginiz var mı
Canim benim de ikinci gebeliginde adetim gecikti pizitif cikti ama igneyi kalp atisi duyinca demislerdi ve dusuk oldu 3 de adet geciktigi gun basladim ve iyi gidiyo sukur bence beklenmemeli ben drmuda degistirdim pihtilasma uzrrine bilgili birine basladim ins saglikla evlatlarimiza kavusuruz canim gecmis olsun
Yaptir canim o testleride icin rahatlasin ben hamile kalmadan 3 ay once folbiol hem kendim hem esim kullandim coraspinde ole surekli kullaniyodum hamile kalmadan once kullaniyodum zaten hamile oldugum geciktigi gun igne basladim 0,6 lik benim ve b12 basladim.çok doktor gezdim canım sadece bir tanesi senin gibi hamile olduğunu anlar anlamaz iğneye başla dedi. o doktora gideyim bir dahasında. coraspirine ne aman başladın folik asit kullandın mı hamile kalmadan önce. bilgi verdiğin için çok teşekkür ediyorum. bir de başka testleri de(genetik,hormon) yaptırayım mı
Aman canim cok onemli tansiyon dikkat et cok drna daniskızlar merhaba ben 2 düşükten sonra şuan 5 6 haftalıkhamileyim çok şükür şuan bi sorun yok clexane kullanıyorum progesteron b vitamini folik asit kullanıyorum ama son günlerde tansiyonum yükseliyor normalde 11 7 iken bugünlerde 15 7-----13 7 gibi oluyor sonra yine düşüyor daha önce böyle bi sorun yaşayan oldumu acaba ???
Yaptir canim o testleride icin rahatlasin ben hamile kalmadan 3 ay once folbiol hem kendim hem esim kullandim coraspinde ole surekli kullaniyodum hamile kalmadan once kullaniyodum zaten hamile oldugum geciktigi gun igne basladim 0,6 lik benim ve b12 basladim.
aylincim çok teşekkür ederim ayın 27 sine araştırma hastanesine randevu almıştım o testleri yaptırayım. folbiole bugün başladım gebe kalıncaya kadar kullanacağım inşallah. gebe olduğumu öğrenir öğrenmez de iğne coraspirin folbiol olur inşallah.
smear testi daha önce yaptırmadığım için onu yaptı, ben sizden farklı olarak hipotroidi olduğum için tekrar tsh,t3,t4 istedi,zaten her ay sonunda yaptırdığımı söylemiştim devam etmemi sonuçlarıma göre tedaviye gayet iyi cevap verdiğimi devam etmemi söyledi.kullandığım ilaçları sordu ilave yapmadı, demirin normale döndüyse kan hapını bırakabilirsin dedi,ben folbiolü yarım alıyordum,tam almamın daha iyi olacağını söyledi.tam bu noktada sizler için önemli olabilecek birşey söyledi.
aslında asıl pıhtılaşmaya neden olanlar protein c,protein s, protrombin3 ve faktörv dir dedi. mthfr nin çok fazla etkisi yoktur, o folat eksikliğiyle yani folik asit eksikliğiyle alakalıdır tek başına pıhtılaşmada pek önemi yoktur dedi, gerçi bazı dökümanlarda ben de aynı şeyi okumuştum...benim faktörv heterozigot olmam nedeniyle pıhtılaşmaya eğilimimin sizlerden daha fazla olduğunu(yani sadece mthfr mutant olanlardan) söyledi, ama heterozigot olmam nedeniyle düşük risk grubunda olduğumu buna rağmen iğne kullanmam gerektiğini...
ayy çok mu karışık anlattım, yoruldumda bugün biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?