Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

fıtıl verdı doktor hapı fıtıl olarak attırıyor sabah aksam 200mg yanı 400mg yapıyor ıyı degılmı bu sekılde bıde bu ıgneyı gerı cekıyormusun kan varmı dıye o bıraz farklı gelıyor bana bırde yavas mı hızlımı gonderılıyor dun hemsıre hızlı yolladı
ıgneyı dıkmı yapıcaz havayı bosaltmak ıcın pıtonu ıtecez degılmı dısarı cıkacak bıraz ılac degılmı

Evet hapi fitil gibi atiyosun sabah aksam ignryide pistonu iticen ama hizli itme cok cikmasin ilaclar mg onemli hafif egik daha az acitiyo hangisi kolayina gelirse oyle yap ilaci hizli vermiyorum ben yoksa sisiyo yavas yavas itiyom bitince xikarip parmagimla basiyom ilac geri cikmasin diye

Evet dışarıda çok pahalı nedense...
Peki tahlillerin adını yazabilir misin bana.

arkadaşlar 2 kimyasal düşükten sonra faktör v heterozigot ve mthr 1298 heterozigot olduğunu öğrendim. 6 ay geçtikten sonra tekrar hamile kalmıştım doktorumun dediği gibi coraspirin ve folbiole başladım iğneye de kalp atışları duyulunca başlayacaktım fakat öbür düşükler gibi adeti 10 gün geçtikte sonra düştü. o kadar üzzgünüm ki kendimi çaresiz hissediyorum. tedavi mi yanlış yoksa başka testler mi yaptırayım sizin bilginiz var mı

Canim cok gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin inşallah.

Kan sulandiriciya ben hemen basladim kalp stislarini duymsdan.neden o kadsr bekletti seni dr acaba . bilmiyorum ki canim.bilen arkadslar cvp verecektir.

Bende de faktor v var.coraspin ve igneyi ilk bastan bu yana kullaniyorum.

Bilemiyorum belki igne kullanmadigin icin değildir sadece tahmin benimki...bu son olsun bebisin bir an evvel saglikla gelsin inşallah

çok teşekkürler canım iyi dileklerin için. Ne olduğunu ne yapılacağını bilmemek çok üzüyor. o kadar hayal ümit bir anda gidiveriyor.

çok teşekkürler canım iyi dileklerin için. Ne olduğunu ne yapılacağını bilmemek çok üzüyor. o kadar hayal ümit bir anda gidiveriyor.

Cokk gecmıs olsun ( rabbım yardımcın olsun benımde cok dusugum var ınsan acıya alısıyo unutmuyosun ama bazı donemler umıtsızlıge kapılıyo ınsan ama verende allah alanda allah canım .. Sonuncusunda sans eserı cok erken ogrenmıstım ıkı haftalık var yoktu uc hafta boyunca devam ettım clexana zaten ılkkez kullanıyodum ıgneden umıtlıyım devam edıcem ınsallah bı tanesınde ıse yarıyacak ama yıne hepsınde oldugu gıbı kalp atısını duyamadan aynı 6,5 haftalıkken dustu kesesı buzustu kurtaj oldum .. Bendede mutasyon var 1298homozıgot aynen banada coraspın yada bebe aspırını folıkasıt dendı baskada bırsey yapılamıyo saglıklıyı tutturasaya kadar devam dendı ...

Son düzenleme:
peki canım bu kimyasal düşükten sonra yine beklemek gerekiyor mu hamile kalmak için?

Canim benim de ikinci gebeliginde adetim gecikti pizitif cikti ama igneyi kalp atisi duyinca demislerdi ve dusuk oldu 3 de adet geciktigi gun basladim ve iyi gidiyo sukur bence beklenmemeli ben drmuda degistirdim pihtilasma uzrrine bilgili birine basladim ins saglikla evlatlarimiza kavusuruz canim gecmis olsun

çok doktor gezdim canım sadece bir tanesi senin gibi hamile olduğunu anlar anlamaz iğneye başla dedi. o doktora gideyim bir dahasında. coraspirine ne aman başladın folik asit kullandın mı hamile kalmadan önce. bilgi verdiğin için çok teşekkür ediyorum. bir de başka testleri de(genetik,hormon) yaptırayım mı

kızlar merhaba ben 2 düşükten sonra şuan 5 6 haftalıkhamileyim çok şükür şuan bi sorun yok clexane kullanıyorum progesteron b vitamini folik asit kullanıyorum ama son günlerde tansiyonum yükseliyor normalde 11 7 iken bugünlerde 15 7-----13 7 gibi oluyor sonra yine düşüyor daha önce böyle bi sorun yaşayan oldumu acaba ???

Canim folbiol 3 ay kesin kullan hamile kslmadan hata ben esimede hergun bitane verdim ve coraspin hep.kullaniyodum hamile kslmasamda iciyodum hergun bitsne gebe kaldigm gibide ogun igne basladim ve 0,6 vuruluyorum ben ve b12 iciyorum hemen gebe kalinca canim

Yaptir canim o testleride icin rahatlasin ben hamile kalmadan 3 ay once folbiol hem kendim hem esim kullandim coraspinde ole surekli kullaniyodum hamile kalmadan once kullaniyodum zaten hamile oldugum geciktigi gun igne basladim 0,6 lik benim ve b12 basladim.

Aman canim cok onemli tansiyon dikkat et cok drna danis

aylincim çok teşekkür ederim ayın 27 sine araştırma hastanesine randevu almıştım o testleri yaptırayım. folbiole bugün başladım gebe kalıncaya kadar kullanacağım inşallah. gebe olduğumu öğrenir öğrenmez de iğne coraspirin folbiol olur inşallah.

canım bebgın oldumu eskller yenı olan arkadaslara yol gosterın benı m mesajım elınıze gecer ınsallah cevap yazarsınız ozel gonderemedım sıze mesajı bnede mtfr 677 faktor 5 heterızıgotum gorusmek ısterım sızınle bılgılerınız ıcın sanırım aynı mutasyonlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…