Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benimki de sizinki ile birebir aynı mutasyonlar..15 haftalık hamileyim. hamilelik oncesi folbiol ve corasprin kullaniyordum, kesenin içinde bebegi gordukten sonra da igneye baslatti. O zamandan beri folbiol, corasprin ve clexane 0.4 kullaniyorum.. hepimize saglıklı hamilelikler dilerim.

canım merhaba benimde seninle aynu mutasyonlarım.mthfr677 ve faktör 5 heterozigot

bende folbiol coraspin clexane 0.4 kullanıyorum.

sürekli tedirginlik var üzerimde aptt değerime yeni baktırdım alt sınıra yakın (alt sınır 23 benim değerim 25 )
dr doz değişirmedi sanırım alt sınırın altında olursa problem görüyorlar...gene de arada aptt ölçtürmek lazım sanırım...

inş.hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.

pıhtılaşmayı önlemek için kullanılan iğnlerin en yüksek dozu hangisi?

daha önce yazdığım gibi bende de mtffr c677t heterozigot çıkmıştı, aynı durumda olan arkadaşlara doktor genelde hangi dozda verdi ki? bilgisi olan varmı?

Merhaba canim.
Bende de 677 heterozigot faktor v de oyle....clexane 0.4 kullanıyorum.

Merhaba bende 0.6 lik fraxciparin kullaniyorum ama 0.7 de varmis ve hatta yetmezse gunde iki igne bile vuran varmis yeni ogrendim :?

Merhaba bende 0.6 lik fraxciparin kullaniyorum ama 0.7 de varmis ve hatta yetmezse gunde iki igne bile vuran varmis yeni ogrendim :?

Bende 23 unde dr gittigimde doktora bu korkumdan özellikle bahsedicem.
Icim rahat degil.
Bu dr da doz yeterli derse o zaman rahatlicam..

anladım canım, demek yetmezse günde 2 defa bile verilebiliyormuş.

Merhaba canim.
Bende de 677 heterozigot faktor v de oyle....clexane 0.4 kullanıyorum.

anladım canım.

benim yakın bir arkadaşımda faktör 5, faktör 2 ve c677t çıkmış. yani 3 tane sonuç çıkmış ve bu pıhtılaşma oranı yüksek demekmiş. 3 tane düşükten sonra öğrenebildiler maalesef.
kullandığı doz için en yüksek dozu kullanıyorum diyordu (yanlış hatırlamıyorsam 12 - 13 gibi rakamlar diyordu) doğruysa eğer bu 12 rakamlarının yanında 0.6 çok mu düşük doz oluyor yani

neyse hayırlısı olsun hakkımızda.

12.13ay cokmus alah yardimcisi olsun vala

Bahset tabi canim bakalim ne dicek ben en son iki hafta once yaptirdim testi tam ortada cikti iyi sukur

canım çok sağol..her sorumu cevaplıyorsun

bir şey daha sorucam

sende hem elevit hem ferra sanol kullanıyordun değil mi?? ben bunlsra yeni başladım öncesinde folbiol kullanıyordum sadece..

şimdi folbiolu bıraksam mı devam mı etsem..

elevit ve ferra da da folik var...sen ne yaptın bıraktın mı?

Nedmek canim yeterki birbirimize yardimci olalim ...bende hem elevit hemde demir hspini kullaniyodum csnim ve folbiole gerek yok dedi drm onlar karsiliyomus elinde kaldiysa bitene kadsr ic ama bidaha almana gerek yok fazlasida zarar deil folik asidin cunku idrarla atiliyo ama icmeye gerek yokmus drm ole dedi

arkadaşlar 5 aylık ikiz bebeklerime hamileyim bende de kan pıhtılaşması var clexane 04 iğne vurunuyorum göbekten. başlarda rahat vuruyodum şimdi göbeğim büyüdüğü ve sertleştiği için zor vuruyorum eşim korkuyo bebişlere bişey olur diye sizce bişey olur mu iğnenin ucu küçük bildiğiniz gibi ama o yinede korkuyo doğuma kadar göbekten vursam zararı olur mu? duyduguma göre bacaktan ve koldan da vuruluyomuş bu iğne kolumdan vursam olur mu aranızda var mı koldan yada bacaktan vuran cevaplarsanız sevinirim

ben progeston kullanıyorum kızlar yatmam gerekıyormu doktor bısey demedı ben elımden geldıgınce yatıyorum ama sızler nasıl yaptınız bana doktor 10 gun sonra gel dedı ama ben pazartesı baska doktora gıdecem bakayım o ne dıyecek 5 hafta 4 gunlukt gecen gun gozukmıycek ama en azından bılgısıne başvurayım dıyorum bakayım kese nasılll

Canim hayirlisi olsun bebislerin gobekten vurmanin hic bir zarari olmaz canim ama cook sertlestigi icin bende vuramiyorum gobekten artik ve bacaktan vuruyorum bacagini 3 e bol en dis kismina vurcan yani ayni gobek gibi vuruyon sanki biraz daha fazla aciyo okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…