kızlar ben 04 cleneks kullanıyorum az gelmezı acaba bunu testını yaptırsam yenıyım olurmu acaba[/QUOTE
buna sen karar veremezsinki canım doktorun bilir bunu ama genel olarak en çok 0.4 lük olanı kullanılıyor
kızlar ben 04 cleneks kullanıyorum az gelmezı acaba bunu testını yaptırsam yenıyım olurmu acaba[/QUOTE
buna sen karar veremezsinki canım doktorun bilir bunu ama genel olarak en çok 0.4 lük olanı kullanılıyor
testını yaptırsam da baksakmı dıye dusundum test ne zaman yapılıyor onu merak ettım doktorum bayagı yogun atlamasın dıye duusundum testı ben de bılmedıgım ıcın soraym sızlere dedm
gebelık oncesı yaptırmamısmıydınız eşınızle kromozon testı
Canim seninle dururumuz ayni . Mttfr677 ve faktor 5 heterozigot ben clexane 0.4 kullanıyorum birde coraspin.testını yaptırsam da baksakmı dıye dusundum test ne zaman yapılıyor onu merak ettım doktorum bayagı yogun atlamasın dıye duusundum testı ben de bılmedıgım ıcın soraym sızlere dedm
Yetmismi yrtmemismi testlerimi yeni yaptirdim ve dozun yeterli geldigi goruldu aynen devam ediyorum.
Ara ara baktircam gene de tabi.:26:
Gebelik oncesi istenmiyoki en az uc dusukten snr isteniyo bu test dorduncu dusukten snr akil edebildiler canim simdi randevuyu bekliyoz genetik analiz testi icin
Haklisin ille de dusik yapmak gerekiyormus bakmalari icin.
Bn direk genetige gittim dususum yok ama baktirmak istiyorum ddim baktilar ve de cikti:26:
Iyi ki gitmisim..
Tabi gene de garantisi yok hic birseyin ama onceden bilmek daha iyi.
canım bebgın oldumu eskller yenı olan arkadaslara yol gosterın benı m mesajım elınıze gecer ınsallah cevap yazarsınız ozel gonderemedım sıze mesajı bnede mtfr 677 faktor 5 heterızıgotum gorusmek ısterım sızınle bılgılerınız ıcın sanırım aynı mutasyonlar
canım benimki de sizinki ile birebir aynı mutasyonlar..15 haftalık hamileyim. hamilelik oncesi folbiol ve corasprin kullaniyordum, kesenin içinde bebegi gordukten sonra da igneye baslatti. O zamandan beri folbiol, corasprin ve clexane 0.4 kullaniyorum.. hepimize saglıklı hamilelikler dilerim.
merhaba arkadaşlar.
pıhtılaşmayı önlemek için kullanılan iğnlerin en yüksek dozu hangisi?
daha önce yazdığım gibi bende de mtffr c677t heterozigot çıkmıştı, aynı durumda olan arkadaşlara doktor genelde hangi dozda verdi ki? bilgisi olan varmı?
merhaba arkadaşlar.
pıhtılaşmayı önlemek için kullanılan iğnlerin en yüksek dozu hangisi?
daha önce yazdığım gibi bende de mtffr c677t heterozigot çıkmıştı, aynı durumda olan arkadaşlara doktor genelde hangi dozda verdi ki? bilgisi olan varmı?
Merhaba bende 0.6 lik fraxciparin kullaniyorum ama 0.7 de varmis ve hatta yetmezse gunde iki igne bile vuran varmis yeni ogrendim :?
Merhaba bende 0.6 lik fraxciparin kullaniyorum ama 0.7 de varmis ve hatta yetmezse gunde iki igne bile vuran varmis yeni ogrendim :?
Merhaba canim.
Bende de 677 heterozigot faktor v de oyle....clexane 0.4 kullanıyorum.
Bende 23 unde dr gittigimde doktora bu korkumdan özellikle bahsedicem.
Icim rahat degil.
Bu dr da doz yeterli derse o zaman rahatlicam..
anladım canım, demek yetmezse günde 2 defa bile verilebiliyormuş.
anladım canım.
benim yakın bir arkadaşımda faktör 5, faktör 2 ve c677t çıkmış. yani 3 tane sonuç çıkmış ve bu pıhtılaşma oranı yüksek demekmiş. 3 tane düşükten sonra öğrenebildiler maalesef.
kullandığı doz için en yüksek dozu kullanıyorum diyordu (yanlış hatırlamıyorsam 12 - 13 gibi rakamlar diyordu) doğruysa eğer bu 12 rakamlarının yanında 0.6 çok mu düşük doz oluyor yani
neyse hayırlısı olsun hakkımızda.
Bahset tabi canim bakalim ne dicek ben en son iki hafta once yaptirdim testi tam ortada cikti iyi sukur
canım çok sağol..her sorumu cevaplıyorsun
bir şey daha sorucam
sende hem elevit hem ferra sanol kullanıyordun değil mi?? ben bunlsra yeni başladım öncesinde folbiol kullanıyordum sadece..
şimdi folbiolu bıraksam mı devam mı etsem..
elevit ve ferra da da folik var...sen ne yaptın bıraktın mı?
Canim seninle dururumuz ayni . Mttfr677 ve faktor 5 heterozigot ben clexane 0.4 kullanıyorum birde coraspin.
Yetmismi yrtmemismi testlerimi yeni yaptirdim ve dozun yeterli geldigi goruldu aynen devam ediyorum.
Ara ara baktircam gene de tabi.:26:
Haklisin ille de dusik yapmak gerekiyormus bakmalari icin.
Bn direk genetige gittim dususum yok ama baktirmak istiyorum ddim baktilar ve de cikti:26:
Iyi ki gitmisim..
Tabi gene de garantisi yok hic birseyin ama onceden bilmek daha iyi.
sen kendılıgınden mı baktırıyorsun aysunay hangı test bu ben de baktırmak ıstıyorum aynıyız bılıyorsun kılon kac senın dıyet kullanıyormusun ve dıger arkadaşlar sızlerde kullanıyormusunuz
arkadaşlar 5 aylık ikiz bebeklerime hamileyim bende de kan pıhtılaşması var clexane 04 iğne vurunuyorum göbekten. başlarda rahat vuruyodum şimdi göbeğim büyüdüğü ve sertleştiği için zor vuruyorum eşim korkuyo bebişlere bişey olur diye sizce bişey olur mu iğnenin ucu küçük bildiğiniz gibi ama o yinede korkuyo doğuma kadar göbekten vursam zararı olur mu? duyduguma göre bacaktan ve koldan da vuruluyomuş bu iğne kolumdan vursam olur mu aranızda var mı koldan yada bacaktan vuran cevaplarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?