Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canim yat ben 12 hafta yattim sonrada zaten evden cikmadim cslismadim yani rapor aldim hep simdi 28 haftadayim yeni gidiyorum ise bence sen yat kalkma

Doktorumdan cevap geldi.

Folbilude birakma kullan dems.

Yani ferra sanol . elevit folbiol devam.icim rahatlsdi.

Hoşbulduk:) evet çok şükür ki ilkinde öğrendim..yoksa sürekli düşük yapıcaktım.sadece iğnem var şu anda

saol canım cevabın için bacama cesaret edemiyorum kol daha kolay geliyo sanki sen vurdun mu koldan? kaç aylık hamilesin?

aylincim sana bir soru soracağım. biliyorsun ben de mthr 1298 ve faktör 5 heterozigot var. gebelikten önce folbiol kullanacağım coraspirin de kullanayım mı. siteden baktım genelde gebelikten önce çoğu aspirin kullanmış. bu kez doğru tedavi uygulamak istiyorum 4. yü de kaybetmek istemiyorum bilgin varsa bana yazabilir misin ya da bilen birisi varsa bana yardımcı olabilir mi.hepinize iyi akşamlar

iyi aksamlar canim bence kullan cunku ben kullandim folbiol ve coraspin hastaliginin gunude test yaparsin ins olur ve o gun igneyede hemen baslarsin alahin iZniyle sorunsuz gider gebe kalinca diger ilaclara baslarsin hem zaten coraspinin zarari yok bence cunku bizde pihtilasma sorunu var zaten kullan canim

günaydın canım peki iğne 0.4 lük mü kullanayım 0.6 lık mı? bir de iğneyi yazdırmak için doktora gitmem gerekiyor mu?

kızlar kan sonucumu aldım değerim 3.82 çıktı adetime bir hafta var ve bu ay sadece klomen kullandım acaba klomen yükseltmiş olabilirmi yada katlanırmı katlarsa 2 günde bir adet günüme kadar 64 gibi bi değer oluyo

canım ben sana bişey sorucam bu gün kan verdim adetime bi hafta var seninki gibi3,82 çıktı değerim acaba hamile olablirmiyim. bu arada ben bide bu ay klomen kullandım ondanda yükselmiş olabilirmi

klomenı bılmıyorum da canım çatlatma iğnesi yaptırdıysan o yukseltıyo 1 hafta varsa erken daha ınşallah yükselir

canım bende 0.4 kullandım ve 9 ay göbekten yaptım bebişlere gelmez iğne rahat ol göbek büyüdükçe sertleşiyor biraz zorlanabilirsın ama bana en rahat göbek gelmştı

zaman o kadar hızlı geciyo kı hamileyken hep bi korku içinde gectığınden zaman bi turlu geçmek bilmezd idoğum gunumuze az kaldı oğlum 10 aylık yurumeye başladı sukur kı sağlığı yerınde rabbim inşallah sizlerede nasıp etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…