ben progeston kullanıyorum kızlar yatmam gerekıyormu doktor bısey demedı ben elımden geldıgınce yatıyorum ama sızler nasıl yaptınız bana doktor 10 gun sonra gel dedı ama ben pazartesı baska doktora gıdecem bakayım o ne dıyecek 5 hafta 4 gunlukt gecen gun gozukmıycek ama en azından bılgısıne başvurayım dıyorum bakayım kese nasılll
gecmıs olsun canım hosgeldın aramıza ınsallah guzel haberler veırırszın bende 1298 homozıgtm protormbın bakılmadı ama faktr v faktr ıı mthfr 677 ve 1298 bakıldı bende ve gebelıge kadar ıgne falan vermıo dr um ınsallah hamişsindir benımde ılkı ılk ıstedgım ay oldu ama sımdı aralıktan buyana gebe kalmaya calısorum prolaktınle ugrasıorumtek kayıpla ogrenen şanslı kişileriz
Doktorumdan cevap geldi.
Folbilude birakma kullan dems.
Yani ferra sanol . elevit folbiol devam.icim rahatlsdi.
Canim hayirlisi olsun bebislerin gobekten vurmanin hic bir zarari olmaz canim ama cook sertlestigi icin bende vuramiyorum gobekten artik ve bacaktan vuruyorum bacagini 3 e bol en dis kismina vurcan yani ayni gobek gibi vuruyon sanki biraz daha fazla aciyookadar
progston kullanıyormuydun o zaman
saol canım cevabın için bacama cesaret edemiyorum kol daha kolay geliyo sanki sen vurdun mu koldan? kaç aylık hamilesin?
aylincim sana bir soru soracağım. biliyorsun ben de mthr 1298 ve faktör 5 heterozigot var. gebelikten önce folbiol kullanacağım coraspirin de kullanayım mı. siteden baktım genelde gebelikten önce çoğu aspirin kullanmış. bu kez doğru tedavi uygulamak istiyorum 4. yü de kaybetmek istemiyorum bilgin varsa bana yazabilir misin ya da bilen birisi varsa bana yardımcı olabilir mi.hepinize iyi akşamlar
iyi aksamlar canim bence kullan cunku ben kullandim folbiol ve coraspin hastaliginin gunude test yaparsin ins olur ve o gun igneyede hemen baslarsin alahin iZniyle sorunsuz gider gebe kalinca diger ilaclara baslarsin hem zaten coraspinin zarari yok bence cunku bizde pihtilasma sorunu var zaten kullan canim
Ben olsam canim 0,4 luk baslardim ama 1 ay gecmeden aptt testi yaptir ona gore ya artirir yada ayni kalir cunku herkez once 0,4 luk basliyogünaydın canım peki iğne 0.4 lük mü kullanayım 0.6 lık mı? bir de iğneyi yazdırmak için doktora gitmem gerekiyor mu?
kızlar kan verdim 10 dk sona telefonla sonucu öğrenicem bu histen nefret ediyorum midem bulanıyo çok kötüyüm
Arkadaslar merhaba daha once iki dusuk yaptiim icin hamileligi erken öğrenip igneye baslayaacagim adet olmama 8 gun var kan tahlili yaptirdim 3.8 cikti yaninda supheli bolumune girdigi yaziyor gogusler şişti kasik agrim var ara ara sizce hamile olma igtimalim varmi ve igneye pazartesi baslasam sorun olrmu eger hamileysem
kızlar kan sonucumu aldım değerim 3.82 çıktı adetime bir hafta var ve bu ay sadece klomen kullandım acaba klomen yükseltmiş olabilirmi yada katlanırmı katlarsa 2 günde bir adet günüme kadar 64 gibi bi değer oluyo
arkadaşlar 5 aylık ikiz bebeklerime hamileyim bende de kan pıhtılaşması var clexane 04 iğne vurunuyorum göbekten. başlarda rahat vuruyodum şimdi göbeğim büyüdüğü ve sertleştiği için zor vuruyorum eşim korkuyo bebişlere bişey olur diye sizce bişey olur mu iğnenin ucu küçük bildiğiniz gibi ama o yinede korkuyo doğuma kadar göbekten vursam zararı olur mu? duyduguma göre bacaktan ve koldan da vuruluyomuş bu iğne kolumdan vursam olur mu aranızda var mı koldan yada bacaktan vuran cevaplarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?