canım ben sana bişey sorucam bu gün kan verdim adetime bi hafta var seninki gibi3,82 çıktı değerim acaba hamile olablirmiyim. bu arada ben bide bu ay klomen kullandım ondanda yükselmiş olabilirmi
Merhaba canim.
Bende de 677 heterozigot faktor v de oyle....clexane 0.4 kullanıyorum.
peki canım bu kimyasal düşükten sonra yine beklemek gerekiyor mu hamile kalmak için?
zaman o kadar hızlı geciyo kı hamileyken hep bi korku içinde gectığınden zaman bi turlu geçmek bilmezd idoğum gunumuze az kaldı oğlum 10 aylık yurumeye başladısukur kı sağlığı yerınde rabbim inşallah sizlerede nasıp etsin
iyi aksamlar canim bence kullan cunku ben kullandim folbiol ve coraspin hastaliginin gunude test yaparsin ins olur ve o gun igneyede hemen baslarsin alahin iZniyle sorunsuz gider gebe kalinca diger ilaclara baslarsin hem zaten coraspinin zarari yok bence cunku bizde pihtilasma sorunu var zaten kullan canim
doktor bana b12 vıtamınını kullanma dedı bırde progeston kullanma dedı progeston kan pırtılaşması nı artırırmış oyle dedı senın dusukler ıgne vurulmadıgından progestan kulllanmanın onemı yok artırırsın kan pırtılaşmasını dedı ne yapayım kızlar aprıkol dıye b12 vıtamınını kulllanıyordum
selam caco, canım aspirin konusunda haklısın bana da heterozigotlu olduğum için vermedi sadece iğne devam ediyorum. ama ben 3-4 günde bir içiyorum yinede aspirin ne olur ne olmaz diye progestan konusunda katılmıyorum doktora ben başından beri içiyorum hem sabah hem akşam hatta 34. haftama kadar içicem erken doğum riskini azalttığı için. b12de hafta 3 içiyorum.
ben hemotolojıye sordum du hayır sen heterızıgotsıun kullanma dedı bana bne kulllanmadım yınede kendın bılırsın follıbol kullanonun zararı yok ama bence het san kullanma aspırın kan ının cok cıvıtırsın senın normal hayatında proplemın yok hamılelıkte var dedı doktor ve başka doktorda kullanma dedı dıyerı unuversıte profuydu dıyer doktorda arastırma hastanesı kadın dogum hastanesı kendın bılırsın canım
ben hemotolojıye sordum du hayır sen heterızıgotsıun kullanma dedı bana bne kulllanmadım yınede kendın bılırsın follıbol kullanonun zararı yok ama bence het san kullanma aspırın kan ının cok cıvıtırsın senın normal hayatında proplemın yok hamılelıkte var dedı doktor ve başka doktorda kullanma dedı dıyerı unuversıte profuydu dıyer doktorda arastırma hastanesı kadın dogum hastanesı kendın bılırsın canım[/QUO
günaydın korkuyorum canım ya yine düşük yapacağım diye yine yanlış tedavi uygulanırsa diye. adetim geciktiği gün hem coraspirin hem de 0.4 lük iğneye mi başlayayım? çok teşekkür ederim bilgi için
selam caco, canım aspirin konusunda haklısın bana da heterozigotlu olduğum için vermedi sadece iğne devam ediyorum. ama ben 3-4 günde bir içiyorum yinede aspirin ne olur ne olmaz diye progestan konusunda katılmıyorum doktora ben başından beri içiyorum hem sabah hem akşam hatta 34. haftama kadar içicem erken doğum riskini azalttığı için. b12de hafta 3 içiyorum.
P.tesi gidcm canim.aysunayy selam, ne yaptın beğendin mi karabükteki hastaneyi?
Ben de heterozigot um.ve en basindan bu yana coraspin kullanıyorum. Doktorum kullanacaksin dedi.ben hemotolojıye sordum du hayır sen heterızıgotsıun kullanma dedı bana bne kulllanmadım yınede kendın bılırsın follıbol kullanonun zararı yok ama bence het san kullanma aspırın kan ının cok cıvıtırsın senın normal hayatında proplemın yok hamılelıkte var dedı doktor ve başka doktorda kullanma dedı dıyerı unuversıte profuydu dıyer doktorda arastırma hastanesı kadın dogum hastanesı kendın bılırsın canım
Progestani da kullanıyorum ben.dusuk tehlikeem devam ettigi icin hatta dr dozu artirdi gene.doktor bana b12 vıtamınını kullanma dedı bırde progeston kullanma dedı progeston kan pırtılaşması nı artırırmış oyle dedı senın dusukler ıgne vurulmadıgından progestan kulllanmanın onemı yok artırırsın kan pırtılaşmasını dedı ne yapayım kızlar aprıkol dıye b12 vıtamınını kulllanıyordum
çatlatma iğnesi olmadım canım amiiiiin inşallah yükselir inşallah hamileyimdirklomenı bılmıyorum da canım çatlatma iğnesi yaptırdıysan o yukseltıyo 1 hafta varsa erken daha ınşallah yükselir
cnm ben 9 10 gün kala yaptırdığımda öyle çıkmıştı 2 gün sonra tekrra ettim fırlamıştı 2 3 gün sonra yaptır yine bence inşallah öyledir:))
merhaba canım,arkadaşım sen de heterozigotmuşsun nasıl tedavi uygulandı sana gebelikten önce gebelikten sonra adım adım anlatabilir misin? hangi ilaçlar ne zaman teşekkür ederim
Arkadaşlar ya ben,m kafam karıştı. ben de faktör 5 heterozigot ve mhfr 1298 heterozigot var. bazı arkadaşlar coraspirine gebelik öncesi başla dedi bazıları gebelikle birlikte. hangisi en iyi tedavi şekli sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var burada iyi bir doktor yok kan pıhtılaşması üzerine doktorları nasıl bulabilirim
merhaba Arkadaşlar bende bundan 4 ay önce burda paylaşmıştım acımı üzüntümü 23 nisan 2013 bebeğimi karnımda ölmüştü.
6 ay dr. korun dedi ama ben 4 ay sonra hamile kaldım şuan 8 haftalık hamiliyim..malum kan pıhtılaşması olduğu için hergün iğne yapıyorum göbeğimden...inş isteyen herkese Rabbim sağlıklı bebişler verirler....şuan çok şükür kan değerlerim çok iyi inş hep böle gider....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?