Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben 3 kere düşük yaptım hepsi de adeti 10 gün geçtikten sonra kanama ile düştü. buradaki doktorlar ilgilenmiyor ya da bilmiyorlar 8 i aşkın doktora gittim o yüzden hep sizlere soruyorum Allah razı olsun arkadaşlar sorularıma cevap vermeye çalışıyorlar. o düşüklerden sonra adetim düzensizleşti o yüzden yumurtlama günümü bilemiyorum coraspirini yanlışlıkla içersem bir şey olur mu? eğer hamileysem ilk gün hemen 0.4 lük iğne ve progestan a mı başlayayım folbiol ve coraspirin alıyorum şimdi teşekkür ederim cevap yazdığın için

yumurtlama günün için yumurtlama testleri satılıyor onları kullansana labquick kullanmıştım ben memnun kaldım. benimkiler düzensiz değildi ama merakımdan denemiştim :) aslında iğneye doktorun önerisinde başlaman iyi olurdu. sen nerdesin ki? orada hiç bu durumu bilen doktor yokmu ya? artık çoğu doktor biliyor. progestanıda kafana göre almamalısın aslında

sakaryadayım canım malesef çoğuna gittim çok iyi bilen doktor yok varsa bile o doktoru ben bulamadım bilgilerin için çok teşekkürler canım

bu kan pıhtılasmasından dolayı erken dogum yapan arkadaslar sızlerde nasıl belırtıler oldu? benım hıc sancım yotu agrım sızım kanamam oldu erken dogum dedıler suyum patlamamıstı ve rahım 8 cm acılmıstı 26 haftalık gebeydım . 24 haftalıkken kı kan tahlılımde plt 280 falan cıkmıs. bende erken doguma sebep yok dedıler ama bu mumkun degıl tıbbı olarak mutlaka acıklaması vardır. bı arkadasım kan pıhtılasması testı yaptır dedı . sızlerdekı belırtıler nasıl oldu merak ettım. ben dktorumun ıhmalı oldugunu dusundum hep bıseyler eksıktı. kanım6 ıdı normal dedı,kansızlıkta erken doguma sebep oluyormus . cevap verırsenız sevınırım . bebegını kaybeden arkadaslara allah sabır versın ıns bızlerde kucaklarımızı doldurucaz. saabır ve şükür edelim .

bana gebe kalınca demıstı kullanacaksındedıler aspırın ve ıgneyı bende oyle yaptım adetım 3 gunu gecınce başladım ınsallah dogru olmustur sındılık ıyı bebek kalp atsını aldık sukurler olsun 6 haftalık progestan ıse hafıf sarımtrak renk geldı ve ertesı gunde kahverengıydı doktor progeston 200mg verdı sabah aksam fıtıl kullandedı ve aprıko dıye b12 verdı doktor dun oncekı gunde baska doktora gıttım ve progestan kullanma pırtılaşmayı artırır dedı b12 de kullanma dedı b12 ıyı dedı gebelık oncesı yaptırmıstım bu tahlıllı b12 yı hıc bır doktor bırbırını tutmuyor bende şaşırdım eskı olan buradakı arkadaslar anca nasıl olacak dıye bıze yorumlarlar kızlar bence bırbırımızle bırbırımızı tamamlayarak he bu arada ıgneyı dolaba koy dedı 2 cı gıttıgım doktor dıyerı ıse oda sıcaklıgında sızler ne yapıyorsunuz

selam canım,
kan pıhtılaşması bebeğe yeterli kan gitmediğini gösterir buda erken dönemde düşüğe ilerki zamanda erken doğum yada bebek ölümüne neden oluyor. ama illa tüm erken doğum olayı kan pıhtılaşmasındadır diye bişey yok bir çok nedeni olabilir, her zaman gebelikte iyi takip gerekli canım. inşallah sorunsuz bebişlere kavuşuruz.

Düşük olmadan bu problem var mı yok mu anlaşılmaz mi ?

bu testlerı unuversıte hastanesıne gıt yaptır ama 2 veya 3 dusugum oldu dıyınce yapıyorlar veya ozel hastanede yapıyor yalnız ucret pahalıymış ben devlettte yaptırdım nerede oturuyorsun sen yardımcı olalım sana varmı dusugun senın

canım selam
ben eczacıma sordum doktora sordum oda sıcaklığında tutun dedi hatta claxanenın talimatlarındada yazıyor diye hatırlıyorum. güneşli, nemli yerde olmayacak. progestan içip iğne olup gebeliği devam eden çok kişi var bende öyle kullanıyorum hatta sordum özellikle pıhtıyı arttırırmı diye o bir hormon hapı onunla ilgilisi yok dediler sadece gebelik için iyi bir hormon dediler hatta erken doğum riskinide kaldırıyor.
doktorlar çeşit çeşit kimi aspirin veriyor iğnenin yanına kimi vermiyor kimi progestan veriyor kimi vermiyor artık doktorumuz kimse ona güvenmek zorunadayız

öyle bir yazı varsa yaptırılır cnm

oyle o sekılde yaptırabılecegın doktor varsa yazsın recetesıne 2 dusuku var ılerı tetkıtlerının yapılmasını rıca ederım dıye yazı vardaı benım kınde o receteı goturdum verdım tamam dedıler başlandı tetkıtler

merhaba tecrbeli biri olarak yazma gereği hissettim sadece kan pıhtılaşması ile erken doğum arasında bağlantı kurmak çok doğru değil bence farklı durumlar olabilir ve bunlar değerlendirilmeli... eğer kan pıhtılaşması sorunun baştan beri yoksa doktorunun daha detaylı bir inceleme yapması gerekebilir çok geçmiş olsun Allah korktuğuna uğratmasın inşaallah sağlıkla alırsın bebeşini kucağına...

bu testler illa düşük olmasına gerek olmadan da yapılıyor mesela kan pıhtılaşması sorunu bazılarında düşüğe sebep olurken bazılarında da gebe kalma ihtimalini düşürebiliyor bence ısrar etsen doktorun bu tahlillerin yapılmasını isteyebilir sen neden bu testlerin yapılmasını istiyorsun

kızlar benim hiç düşüğüm yok gene de testleri bana yaptılar..ben direk üni hastanesi genetik bölümüne gittim eşime test yapılacaktı bende araya kaynadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…