Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slmm kızlarr hepinize geçmişş olsunn...benim bi dorum olacak yardımcı olursanız sevinirimm...ben pko hastasıyım 4.5. yıllık evliyim cocuk için tedavi görüyorum...uzun zamandır bekliyoruzz...ve hamile kalırsamm nelerle karşılasabilirimm onlara bakıyordumm..kan pıhtılaşmasıda düşüge sebep oluyormuşş...

şimdi benim sorum hamile kalmadan önce anlaşılıyormu bende olup olmayacagıı...yani sizler deneyimlisinizz...hamilelik öncesi yaptırmam gereken bi tahlil yadaönlem varmı ??

dr ada ilk gittiğimde sorucam..ama inanın artık dr lara güvenim kalmadıı o yüzden önce önlemimi kendim alıyorum...

istanbulda anadolu yakasındayım...tavsiye edeceginiz dr hastane varsa onada açığım...şuan ümraniye erdem hastanesine gidiyorumm bakalım iyi gider inşallah...

ben gazi üniversitesine hiç kağıt bile götürmedim sadece randevu alırken telefonda sordular düşükmü yaptınız die evet dedim belge rapor istemediler

bazı yerler istemiyo olabilir bilemem tabi ama genelde istiyolar. ben zaten üni hastanesindeydim rapora gerek kalmadan testim yapıldı.

kızlar benim hiç düşüğüm yok gene de testleri bana yaptılar..ben direk üni hastanesi genetik bölümüne gittim eşime test yapılacaktı bende araya kaynadım...

canım düşük olmadan ne sebele baktılar sana benim 1 düşüğüm olmasına rağmen yalvar yakar yarısına baktılar bilgi verirmisin merak ettim

canım düşük olmadan ne sebele baktılar sana benim 1 düşüğüm olmasına rağmen yalvar yakar yarısına baktılar bilgi verirmisin merak ettim

Canim biz ttup bebek tedavisine baslayacsktik esimden genetik testler istedi ist.dr..
Bzde buradaki uni hastanesine gittik. Esimden kan alınırken bende pihtilasma baktirmak istiyorum dedim hic ikilemedi bakti dr.sagolsun.

Vede cikti Mttfr677 ve faktor v ikisi de heterezigot cikti..simdio testi yapmasalar ne olacaktı

canım ne güzel ya kayıp yaşamadan öğrenmişsin Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah...

burası çoook sessizleşmişş hadi bakalım tecrübeler duygular paylaşılsın...

duygular :119::119::119: ahh ahh konuşsam dışımı yakarım sussam içim yanar en iyisi susmak sizi ilk gördüm ne zamandır takılıosunuz bu topiğe ben 29 mayıs bebeğimi kaybettim sonra burasıyla tanıştım

yaklaşık 5 yıldır takip ediyorum ama son 2 yıldır ara ara girip neler oluyor diye bakıyorum... kaybın için çoook çoook geçmiş olsun... burası kimseyle konuşamadıklarımız için var... bende öyle yapmıştım canım... 3 bebeğimi kaybettikten sonra kızıma hamile kalmış sevincimi üzüntümü herşeyimi burda paylaşmıştım... sonra tayin di yer değişikliğiydi derken uzun ara verdim ama şimdi yine burdayım. hem tecrübelerimi paylaşmak hemde içimdeki yeni umudun hayata tutunması için dua dilenciliği yapmak için... şartlarım pek müsait olmadığından ara ara yazıyorum..

canım doktorum bu testleri istedi benden düşüklerden sonra bizde labarotuarlara sorduk 500 tl civarında bi maliyeti vardı internetten bu testi yapan yerleri araştırdım gazi üniversitesi hastasnesini buldum randevu için aradığımda sadece telefonda düşükmü yaptınız dedi bende evet dedim bu kadar belge rapor vs istemediler canım.

bende pcoluyum ama inşallah sen benim yaşadığım talihsizlikleri yaşamazsın canım. ben ilk aşılamamı bundan bi sene önce yaptırdım sonuç negatifti doktorum 1 ay ara verdi o ay kendiliğimden hamile kaldım mucizeydi bizim ,için havalara uçtuk ama bu pıhtılaşma yüzünden 8 haftada kürtaj oldum iki ay sona ikinci mucize oldu ve ben yine kendiliğimden hamile kaldım onuda düşük yaptım ve sonra pıhtılaşma olduğu anlaşıldı veben şuan yeniden başa döndüm ve bebek tedavisine yine başladım o yüzden ne yap ne et hamile kalmadan öğren bu sorun varmı yokmu çünkü hamile kalmak gerçekten çok zor hele bizim için daha zor hiç riske atma ben pıhtılaşma hakkında hiç bişey bilmiodum bilseydim kesinlikle yaptırırdım

çokk geçmişş olsun canımm yaaa...rabbim yine nasip eder inşallahh..bak hamile kalabiliyorsunn maşallah..şimdiden sonrada bilinçlisin birdahakine bebegni sağlıcakla kucagına alırsın inşallahh...

iştee bendee bundan korktuğum içinn sormak istedimm...5 yıl olacak benim evlendiğimmm her ay benim için hüsrandıı..hala aynıyım..artık başladım tedaviyee...hamile kalmadanda anlayabiliyoruz yanii kan pıhtılaşması olup olmadığınıı du bakalım dr uma soracagım bu seferr...

sizler ne tesleri yaptırdınız..??

benden iki test istedi doktorum eşime ve bana periferik kanda kromozom analiz yapıldı o temiz çıktı.sadece banada trombofili paneli yapıldı işte bu pıhtılaşmayı öğrendik o testin sonucunda.inşallh rabbim isteyen herkese nasip eder canım bişey sorucam senin her iki yumurtalığındadamı pco var benim solda pco sağda multikistikover var inşallah bizde en kısa zamanda hamile kalırız aslında ben salı günü kan verdim betahcg3,82 çıktı bakalım bekliorum gecikirsem doktora gidicem yine inşallah yükselir çok zor beklemek

kızlar elimde 3 kutu cleaxene 0,4 var hamileliğimden kalma ihtiyacı olan arkadaşlar bana msj atabilirler şu an iki aylık kızım var rabbim hepinize nasip etsin umudunuzu yitirmeyin..

canım ya tekrar baktırsanmıkı ben bıle merakla beklıorum seni:) yukselıp yukselmdıgnı gorurduk

canım ya tekrar baktırsanmıkı ben bıle merakla beklıorum seni:) yukselıp yukselmdıgnı gorurduk
canım ya düştüğünü görmek istemiorum ya en azından bu umutla bi kaç gün daha geçiriyim zaten ben gecikmem nerdeyse saati saatine adet olurum o yüzden beklicem pazartesi olmazsam salıya doktordayım dönüşte inşallah iyi haberler getiririm.

bakayımm bu sefer dr gittiğimde bende sorucam bu testleri banada yapsın...bu kadar zor buldukk ne terslik varsa baştan bakalımm...gerçi kaderde ne varsa yaşıcaz ama tedbiri alalımm..

benim ikisindede pko varmış yumurtalıklardaa multikistikoveride ilk duydumm o nasıl bişiyyymişşş???

arkadaşımm inşallahh yükselirr değerlerinn...salıı bende gidicemm dr a hadi bakalımm salıyı merakla bekliyorumm..yazarsınn bizi merakda bırakmaa..hakkımızda hayırlısı ne ise o olsunn...

selam kızlarr.. Allah hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh
benim ilk bebeğim karnımda öldü 7 haftalıktı sebebi bilinmiyor. şimdi 7+4 haftalık hamileyim aynı şeyi yaşamaktan çok koruyorum pıhtılaşma nedeni ile ölen bebekler kaçınca haftalarda ölüyorlar kaçıncı haftayı geçince tehlike kalmıyor acaba??

Ah canim benim oyle kotu ki hic belli olmuyo etrsfimda bu rahatsizliktan 10 haftada kaybedende oldu sezerysn gunu 1 gun gecikti diye bebegi olende vsr o yuzden dr surekli bastiricsz ben messla sezeryan gununden 3 -4 gun once dedi dr ama surekli bastiricam 1 gun sinra olsa yada 2 gun diye unutturmayayom dalginliga gelir falan alah korusun

aylincim günaydın, sakaryada kan pıhtılaşması konusunda uzman bir doktor bilen bir arkadaş bulabilir miyiz ki sitede?(((

bencede tedbirini al taktir allahın zaten sonradan pişman olmaktansa bizim durumumuz çok farklı bide. multikistik over yumurtalıkta topluiğne başı kadar çok sayıda yumurta olmasıymış bana doktorumun söylediği bu daha önceki yumurta takiplerimdede pcolu yumurtalığımda hiç yumurta büyümedi hep sağda büyüyordu.inşallah pazartesi olmazsam salı gidicem bende çok heycanlıyım hemen burada paylaşırım merakta bırakmam canım sende doktorun yapmak istemese bile test konusunda ısrar et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…